Találatok a következő kifejezésre: Hasznos az párna (2 db)

Mennyire hasznos az elfordulásgátló párna, érdemes megvenni?

Legjobb válasz: Én nem tudom mennyire hasznos,csak azt hogy otthoni párnával is meg tudom oldani.mert nem akarok rá költeni még erre is, sztem a sima párnák is megteszik ha van többolyan a lakásban próbálgasd ki és ha kénsyelmes,miért ne azzal is ki tudod párnázni magad.Lehet ez most hülyén hangzik, de régen sem volt, és annyi mindent kitalálnak, amire a kiismama aztán költheti a pénzét.Te dolgod,én mindenesetre így oldom meg, hogy ne aludjak hanyatt.

Én nem tudom mennyire hasznos, csak azt hogy otthoni párnával is meg tudom oldani.mert nem akarok rá költeni még erre is, sztem a sima párnák is megteszik ha van többolyan a lakásban próbálgasd ki és ha kénsyelmes, miért ne azzal is ki tudod párnázni magad.Lehet ez most hülyén hangzik, de régen sem volt, és annyi mindent kitalálnak, amire a kiismama aztán költheti a pénzét.Te dolgod, én mindenesetre így oldom meg, hogy ne aludjak hanyatt.
Nekem 2 gyerekem van egyiknél sem volt ilyen párnánk.sok felesleges dolgot rásóznak a kismamákra akik csak a legjobbat szeretnék babájuknak. szerintem inkább vegyél helyette cumisüveget vagy egy drágább gyerekülést. sok boldogságot nektek
En vettem neki mert szerintem jobb mint parnakat rendezgetni. Amugy 1000 ft volt, szoval nem nagy osszeg.

Hasznos az elfordulásgátló párna?

Legjobb válasz: Szia. Ha pólyában altatod,ilyesmire nincsen szükség.Pólya nélkül pedig kitámasztod kis pokróccal.

Szia. Ha pólyában altatod, ilyesmire nincsen szükség.Pólya nélkül pedig kitámasztod kis pokróccal.
szia, Én nem tudom miért kell azt a babát kitámasztani??? Ne fektesd az oldalára, mert akkor állandóan forgathatod, hogy a fejecskéje se deformálódjon, meg a csípõje sem. Én háton és hason altatom a kislányomat. Nyugodtan alszik, szépen fejlõdik, és egyetlen egyszer sem bukott alvás közben. Egy 5 és fél hónapos kicsilány anyukája.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!