Találatok a következő kifejezésre: Hasznos a oldal (37 db)

Mondanátok nekem hasznos kutyás oldalakat? Ahol sok mindent meglehet tudni a kutyákról

Köszönöm mindenkinek

Legjobb válasz: http://kutya.hu/ http://www.haziallat.hu/

A kutyafajták vannak itt összegyûjtve: http://www.kutya-tar.hu/fajtak/a/nev/kiskep
kutya.lap.hu Itt rengeteg minden van


Szerintetek hány százalékban hasznosak a társkereső oldalak?

Érdemes regisztrálni akár többre is? Neked volt már társkeres? oldalaknak köszönhet?en tartós kapcsolatod? Meddig tartott?

Legjobb válasz: Nekem rengeteg randim volt és jópár kapcsolat is. Volt 2 éves, pár hónapos, pár hetes is. Na meg a férjemet is ott ismertem meg lassan 5 éve vagyunk együtt és lassan 2 éve házasok. Én több párt is ismerek akik a neten ismerkedtek meg. Nem az a lényeg hogy hol ismered meg.... Csak nem szabad feladni pár rossz randi után. Lehet hogy a 41. lesz az igazi, nem lehet tudni és veszteni valód nincs. Na meg a neten kersztül sokkal több potenciális társat tudsz megismerni mint bárhol máshol. Egy hét alatt akár többet, ezt semmilyen más helyzetben nem lehet elmondnai.....

Nekem rengeteg randim volt és jópár kapcsolat is. Volt 2 éves, pár hónapos, pár hetes is. Na meg a férjemet is ott ismertem meg lassan 5 éve vagyunk együtt és lassan 2 éve házasok. Én több párt is ismerek akik a neten ismerkedtek meg. Nem az a lényeg hogy hol ismered meg.... Csak nem szabad feladni pár rossz randi után. Lehet hogy a 41. lesz az igazi, nem lehet tudni és veszteni valód nincs. Na meg a neten kersztül sokkal több potenciális társat tudsz megismerni mint bárhol máshol. Egy hét alatt akár többet, ezt semmilyen más helyzetben nem lehet elmondnai.....
szerintem 1 okból hasznos! Hogy rágyere, semmi értelme az egésznek és figyelmeztet, hogy tér vissza a kinti valódi ismerkedéshez :)
szerintem 0 százalék :D no jó mondjuk van akinek bejön de nekem nem jött be a társkeresõ oldal /L
kb 1%.
Ááá az elsõ milyen leleményes :)
Nõ szempontbol sokkal hasznosabbak.

Hasznos a ciklus.hu oldal?

Sziasztok!Volt akinek segitett az oldal?A kritikus napok,azokat a napokat jelenti,mikor teherbe esheteK?

Legjobb válasz: Én regisztrálva vagyok a ciklus.hu-n és szerintem jó, áttekinthetõ, bár én kifejezetten csak a menszesznaptárat használom. Ha beállítod, akár figyelmeztet is a peteérésed elõtt vagy az aktuális mensi elõtt a megadott mélcímeden. A nézeteket változtathatod, a zöld szín a szabad szerelem, tehát akkor a legkisebb az esély a teherbeesésre, de ugye hallottunk már olyat is, hogy mensi után rögtön vagy elõtte... szóval inkább a peteérés és a naptár funkció miatt érdemes, de van fórum is, bár én még nem használtam.

Én regisztrálva vagyok a ciklus.hu-n és szerintem jó, áttekinthetõ, bár én kifejezetten csak a menszesznaptárat használom. Ha beállítod, akár figyelmeztet is a peteérésed elõtt vagy az aktuális mensi elõtt a megadott mélcímeden. A nézeteket változtathatod, a zöld szín a szabad szerelem, tehát akkor a legkisebb az esély a teherbeesésre, de ugye hallottunk már olyat is, hogy mensi után rögtön vagy elõtte... szóval inkább a peteérés és a naptár funkció miatt érdemes, de van fórum is, bár én még nem használtam.
Szia!Abból a dologból nagyon jó, hogy tudod adminisztrálni az észre vételeidet, állapotodat.Így utólag vissza tekintve szerintem én pont akkor estem teherbe amikor a ciklus.hu írta , pedig magamnak nem ezt számolgattam.Úgyhogy sok sekert a babához, de ne vidd túlzásba az adminisztrációt se!
en tavaly majusban kezdtem, es irja is h leg 8 ciklus kell h legyen regisztralva h minel pontosabb eredmenyt adjon.juniustol terhes voltam, aztan ujra vezetem.szeintem nagyon jo, ja es nekem a fiu lany nezet is bejott, fiam lett.elmeletileg most lanynak kene lennie ha sikerult teherbe esni, hamarosan kiderul, de jo naptarazast, es igen a kritikus mikor van ra esely, de levan irva ott is, olvasd el figyelmesen.

MSN-es ismerkedéshez hasznos ez az oldal? Ti vettetek már fel valakit így? Ha igen, mi sült ki a dologból? Az msnVIP.hu oldalra gondolok.

Legjobb válasz: Igen, hasznos az oldal. Nem volt pénzem húsra a vasárnapi ebédhez. Belefutottam egy csajba msnvip-en, másfél óra beszélgetés után kötélnek állt. Azt mondta, hogy fél kezét is odaadná egy kufircért. Másnpara találkozót beszéltünk meg, és kapva kaptam az alkalmon, félig levágtam a bal karját, és így meglett a vasárnapi fõfogás alapanyaga. Rántott húst csináltam belõle és szilvás buktát, mert azt szeretem. Ez sült ki a dologból.

Igen, hasznos az oldal. Nem volt pénzem húsra a vasárnapi ebédhez. Belefutottam egy csajba msnvip-en, másfél óra beszélgetés után kötélnek állt. Azt mondta, hogy fél kezét is odaadná egy kufircért. Másnpara találkozót beszéltünk meg, és kapva kaptam az alkalmon, félig levágtam a bal karját, és így meglett a vasárnapi fõfogás alapanyaga. Rántott húst csináltam belõle és szilvás buktát, mert azt szeretem. Ez sült ki a dologból.
Nem volt annyira érett, se nem nyers, olyan közepesen átsült.
Ja, én rengeteg lányt vettem már fel VIP segítségével. Sikerült egy-kettõt megdöntenem, volt cam-ozás is, meg minden! Szerintem mindenképp hasznos.
gratulálok az utolsónak ez aztán érett emberre vall
Utolsó hát grat. nagyon jó humorod van.:D
Szánalmas vagy. A saját kérdésed teszed fel a fuckyeah-ra?
"Másnpara találkozót beszéltünk meg, és kapva kaptam az alkalmon, félig levágtam a bal karját, és így meglett a vasárnapi fõfogás alapanyaga. Rántott húst csináltam belõle és szilvás buktát, mert azt szeretem. Ez sült ki a dologból." Gratulálok Hannibal Lecter
A kérdés nem az enyém, csak az a nagyon hülye vasárnapi ebédes válasz :-) Bár tényleg elgondolkodtam rajta, hogy ezt érdemes lenne feltenni, aztán végül nem kellett, mert valaki megelõzött. :-)

Egy válasznál 70%-on állt a hasznosnak tűnik rész, én arra szavaztam, hogy hasznos, majd megnéztem már 76%on állt. Akkor én 6%-ot számítok ezen az oldalon?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy hányan pontozták. Pl.: ha az elsõ hasznosnak 100%. Ha a második haszontalan, akkor lecsökken 50%-ra. Amolyan átlag szerûség.

Attól függ, hogy hányan pontozták. Pl.: ha az elsõ hasznosnak 100%. Ha a második haszontalan, akkor lecsökken 50%-ra. Amolyan átlag szerûség.
Attól függõen, hogy hány százalékban adsz hasznos értékeléseket (azaz értékelsz úgy mint a tömeg), megvan, hogy a te értékelésed mekkora súllyal esik a latba. Minél nagyobb ez a szám (megnézheted a fõoldal - toplista oldalon a rád vonatkozó értéket), annál többet jelent a döntésed egy-egy értékelésnél. Azt hogy hányan értékelnek egy választ, nem láthatjuk, így hogy konkrétan hogyan jött ki a 70%, amit te 76%-ra módosítottál, látatlanban nem tudhatjuk.

Hasznosnak találjátok EZT a babás oldalt?

Nagyon ör?lök hogy rábukantam erre az oldalra. Els? babás vagyok sok mindent nem tudok még és jó hogy itt feltehetem a kérdéseim. Tanulni is sok mindent lehet, a tanácsokból hasznos válaszokból.

Legjobb válasz: persze, hogy hasznos, de nem kell mindent megfogadni, amit itt tanácsolnak, mindenki máshogy csinál dolgokat, néha ebbõl vita is szokott itt lenni.

persze, hogy hasznos, de nem kell mindent megfogadni, amit itt tanácsolnak, mindenki máshogy csinál dolgokat, néha ebbõl vita is szokott itt lenni.
Én nagyon hasznosnak találom, nekem sokat segített:)
Szerintem is hasznos!Én is sok hasznos tanácsot kaptam a szülés elött, és utána is.
Én nagyon szeretem, a kezdetek kezdetén nagyon sokat kérdeztem még a teherbeesés idején, aztán amikor megszületett a babám és most is, hogy 7 hónapos, csomószor kérdezek, nagyon jó oldal!
Én is szeretem ezt az oldalt.De én inkább a tapasztalatok miatt kérdezek, több ember, több fajta módszer, és így ki tudom választani a nekem megfelelõ megoldást.
hasznos az oldal, bár sokszor komoly viták alakulnak ki, mert mindenki más szögbõl ítél meg dolgokat. Én a gyerkõcöt érintõ fontos dolgokat mindenképpen megkérdezem a dokinktól, mert egy nagyon jó orvosnak tartom, viszont sok esetben kérdezek, tapasztalatokra vagyok kíváncsi a gyerekekkel kapcsolatban.

Csináltam egy hasznos oldalt hörcsögökről a leendő vagy már állatot tartó tanácstalan gazdiknak. Hogyan tudnám reklámozni?

és esetleg google-ra hogyan lehetne feltenni?

Legjobb válasz: Tedd ki facebookra, mondd el a barátnõidnek, stb. Googleban nem tudom hogyan kerülhetne elõrrébb, de ott az elsõ pár oldalom fizetõs oldalak vannak, gondolom te nem olyat készítettél. Egyszer énis csináltam egy weboldalt, nem reklámoztam, nem raktam ki sehova se, és mégis volt napi 20 nézetségem. Amúgy én szívesen megnézném, küldd el privibe! Ide az oldalra ne rakd ki nyilvánosan, azt tiltja a szabályzat, figyelmeztetést is kaphatsz érte.

Tedd ki facebookra, mondd el a barátnõidnek, stb. Googleban nem tudom hogyan kerülhetne elõrrébb, de ott az elsõ pár oldalom fizetõs oldalak vannak, gondolom te nem olyat készítettél. Egyszer énis csináltam egy weboldalt, nem reklámoztam, nem raktam ki sehova se, és mégis volt napi 20 nézetségem. Amúgy én szívesen megnézném, küldd el privibe! Ide az oldalra ne rakd ki nyilvánosan, azt tiltja a szabályzat, figyelmeztetést is kaphatsz érte.
A meta tagek segítik a keresõmotoroknak megtalálni az oldalad, így kerülhetsz elõrébb a google keresõben.

Hová lett az oldalon ez? "Szeretnéd a nem hasznosnak bizonyult válaszokat is látni? "

Legjobb válasz: Szerintem így jobb,mert mi van,ha a megítélésük szerint pontozzák le, közben meg a válasz jó? És azért ne látszódjon, mert többen esetleg nem értenek vele egyet? Én mondjuk hasznosságot szoktam pontozni, nem like-meg dislike gombnak használom az értékelõgombokat. pl volt egy olyan kérdés, hogy mit hallgattál utoljára valaki beírta, hogy mit, vmi buta meg lepontozta, merthogy szerinte nem jó szám, mikor kérdezve lett, hogy ki pontozta le, pedig, ha tényleg azt hallgatta, akkor hasznos, csak vannak ,akik ezt nem értik : /

Szerintem így jobb, mert mi van, ha a megítélésük szerint pontozzák le, közben meg a válasz jó? És azért ne látszódjon, mert többen esetleg nem értenek vele egyet? Én mondjuk hasznosságot szoktam pontozni, nem like-meg dislike gombnak használom az értékelõgombokat. pl volt egy olyan kérdés, hogy mit hallgattál utoljára valaki beírta, hogy mit, vmi buta meg lepontozta, merthogy szerinte nem jó szám, mikor kérdezve lett, hogy ki pontozta le, pedig, ha tényleg azt hallgatta, akkor hasznos, csak vannak , akik ezt nem értik : /


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!