Találatok a következő kifejezésre: Használt mellszívónak valamilyen hátránya (1 db)

Használt mellszívónak van valamilyen hátránya?

érdemes ilyet venni-ha nem tellik újra?

Legjobb válasz: szerintem igen, nem lehet baja. Ki kell fertõtleníteni, stb. Én is majd a tesmómtól kapom használtan.

szerintem igen, nem lehet baja. Ki kell fertõtleníteni, stb. Én is majd a tesmómtól kapom használtan.
Szerintem is vedd meg nyugodtan használtan, én is vettem volna, ha van valakinek használt, csak sajnos nem ismertem senkit, akinek már nem kellett a sajátja. Így én a patikában vettem kézi mellszívót, pedig elektromosat akartam. Na majd legközelebb. De nyugodtan vegyél használtat, csak persze fertõtlenítsd, de azt úgyis minden használat elõtt kell.
Nekem van egy Pesztonka mellszívóm, 1 napig használtam. 6000 ezerért odaadom, 10 ezerért vettem. Írj privit, ha érdekel.
Nekem is használt mellszívóm van, jól ki kell fertõtleni.Nem is bánom hogy nem vettem újat, mert elapadt a tejem 2 hét után, így pénz kidobás lett volna.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tojásfehérjés váladék csak ovuláció környékén lehet?

1

Van egy gyerek a játszótéren, 3 éves, még szopik. Bármikor odamegy az anyukájához, elég zavaró. Ami még nagyobb baj, hogy más nőhöz is, húzza le a pólót és akarna szopni. Ez normális?

Az anyuka szerint ez rendben van, majd leszokik róla. Ms hozzám is idejött, elég határozottan elküldtem mire elkezdett sírni az anyja meg úgy nézett rám, mintha megvertem volna vagy ordibáltam volna vele.

Mit gondoltok? Legközelebb is rászóljak?

11

Csökkenhet a tej ha anyuka elkezd dohányozni?

2 hós a babája, és panaszkodik hogy nincs elég teje, közben meg láttam néha hogy rágyújt séta közben...

4

Ti szoktatok szoptatas utan meg fejni is? Erdemes? Ti hogy csinaljatok?

10

Melyik szoptatós párna jobb a szivacsos, vagy a polygolyós, vagy mi is a neve?

6

Nagyon-nagyon fáj a torkom. Mit tegyek?

2hónapos a babám csak szopizik.

4

Szoptatok. A doki a Copper T 380 nevű spirált ajánlotta fogamzásgátlóként? Van aki használta? Tapasztalatok?

1

Mivel torlitek le a cicit szopi elott ha nincs lehetoseg lemosni?

11

Megittam egy energiaitalt. Lehet baj?

szoptatok, 3 hetes a pici.

4

Ugye, jól teszem, ha elválasztom?

2 éves a kislányom, és pont a napokban választom el, de már többször meginogtam. A helyzet a következő: Teljesen cicifüggő, nem csak reggel, este vagy bizonyos időpontban szopott, hanem már a nap minden percében követelte volna, még boltokban, játszótéren is. Éjjel még mindig 4-5 alkalommal kelt.
Azt találtam ki, hogy szépen elkezdtem neki mondogatni, hogy kezd fájni a cicim. Tegnap előttre eljutottam odáig, hogy megjátszottam a sírást, annyira fáj. Akkor láttam rajta, hogy megsajnált, és az arcomat is megsimogatta, miközben ráhúzta a mellemre a pólót. Azóta csak ritkán próbálkozik és sikerül is hárítanom egy "tudod fáj anyának." mondattal. Kicsi nyekergés volt reggel, de nem vészes és megtörtént életének első átaludt éjszakája is Nekem azonban bűntudatom van. Nem baj, hogy hazudok neki?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!