Találatok a következő kifejezésre: Használt Avent mellszívót (8 db)

Szerintetek mi a realitás? Mennyiért lehet egy használt avent elektromos mellszívót viszonylag gyorsan, mégse nagyon ár alatt eladni?

Ti mennyiért vennétek, vagy mennyiért próbálnátok eladni a sajátotokat? Garanciája lejárt, de nem volt vele soha probléma. Én nem reklámozom magam, ez tényleg csak közvélemény kutatás! :)

Legjobb válasz: Nekem az az álláspontom, hogy használt terméket legfeljebb az eredeti ár feléért reális eladni. Én is így gondolkodtam, amikor valamit eladtam és így is vásárolnék használt terméket. Tudom, hogy ez most a Te szempontodból eladóként nem támogatott, de gondolj bele, mint vevõ.

Nekem az az álláspontom, hogy használt terméket legfeljebb az eredeti ár feléért reális eladni. Én is így gondolkodtam, amikor valamit eladtam és így is vásárolnék használt terméket. Tudom, hogy ez most a Te szempontodból eladóként nem támogatott, de gondolj bele, mint vevõ.
5 ezernél többet nem adnék érte.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló: Van hozzá még egy-két kiegészítõ, akkor ezzel együtt 15-ért gyorsan, kicsit többért már lassabban, de elvinnék? Igazad van, nálam is ez az alapelv vásárlóként. Második válaszoló: Elektromosról van szó. Jól olvastad?
de jól olvastam, de aki nem lusta utána járni az nagyon olcsón be tud szerezni mindent, ez speciel 10 ezer volt nem használtan
A kérdező hozzászólása: Ezt nehezen hiszem el. De ha mégis, akkor mondd már meg, hogy hol árulják újonnan ennyiért. Veszek húszat, a hülyének is megéri. 5e-nél azért bõven kaptam már jobb ajánlatokat. De azért köszönöm, hogy megosztottad velem
Szerintem nézd meg a TeszVeszen vagy a Vaterán mennyiért árulják.A 15-17.000 jó ár érte.Vannak ennél drágábbak is.Nyilván állapottól , kortól is függ.
Én egy jó fél éve vettem egyet 14000-ért, de nekem nem jött be, nagyon lassan haladtam vele, ezért inkább kézzel fejtem.Meghirdettem 18000-ért, rögtön elvitték.Igaz azon 1 év gari volt még.Tiédet szerintem max. 15000-ért lehetne eladni.
Én is ha jól emlékszem 14 ezerért adtam el majdnem egy évvel ezelõtt a teszveszen. Én voltam a második tulajdonos, a vevõ pedig nagyon örült, hogy ilyen jó vételt csinált. Kifogástalan állapotban adtam tovább minden tartozékával, hõtároló táskában, aksival, cumisüveggel, stb. Az enyém Avent IQ volt, intelligens, megjegyzi a pumpálás ütemét és azt folytatja. Nyugodtan próbálhatod 15-ért.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nem bántam meg, hogy kiírtam a kérdést, mert sikerült is, megfogadva a tanácsotokat eladnom. :) Eredetileg, már a kérdés feltevésekor is árultam 17e-ért. Heteken keresztül sikertelenül, majd a tanácsok alapján 15e-re levittem az árat és fél napon belül elvitték. Úgy tûnik ennyit számít az a 2ezer Ft. Ez pontosan az új árnak a fele, hiszen az 30e-tõl indul még legolcsóbb helyeken is. Tehát amit az elsõ válaszoló mondott az is bejött. Köszönöm Nektek!

Aki Avent mellszívót használ, akár kézit, akár gépit, az mennyi idő alatt mennyi tejet tud lefejni?

Legjobb válasz: Én gépi Aventet használok. Attól is függ nálam, hogy két fejés között mennyi idõ telik el, illetve hogy milyen napszak van, mert reggel több a tejcim. 10-15 perc mellenként (utána már csak cseppenként jön). Ha 4 óra kihagyás, akkor : 90-90 ml, ha 6-7 óra kihagyás van két menet között, akkor 140-140 ml. hk

Én gépi Aventet használok. Attól is függ nálam, hogy két fejés között mennyi idõ telik el, illetve hogy milyen napszak van, mert reggel több a tejcim. 10-15 perc mellenként (utána már csak cseppenként jön). Ha 4 óra kihagyás, akkor : 90-90 ml, ha 6-7 óra kihagyás van két menet között, akkor 140-140 ml. hk
Kb. 5 perc alatt 120 ml, ha beindult a kilövési reflex.
Én kézit használok és egy 20 perc alatt reggel mikor már nagyon tele van olyan 550 körül jön ki a kettõbõl összesen. Bár én közben maszírozom nyomogatom, hogy kijöjönn minden csepp.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Akkor csak én vagyok ilyen ügyetlen. Nekem szopi után kb 20-30 jön össze, az is kb 20 perc.
Nem vagy ügyetlen! Ababád ügyes mert jól kiüríti! Egyébként miért fejsz? Növelni akarsz?
Elsõ vagyok. Nekem nem szopi után jön ennyi, hanem "helyette", mert én csak fejek. Tehát így nem mérvadó számodra az én válaszom. Egyébként pedig nagyon ügyes vagy, írigyellek, hogy tudsz szoptatni. hk

Használt Avent Isis mellszívót érdemes megvenni? Mi lehet vele esetleg a probléma?

Csupán néhány hetet használtra gondolok. Persze azon kívül hogy nem tudom ki használta el?tte.

Legjobb válasz: Én is hazsnáltan vettem.Sokkal olcsóbb volt így.Ngyon jól ki kell fertõtleníteni használat elõtt és semmi bajotok nem lesz.

Én is hazsnáltan vettem.Sokkal olcsóbb volt így.Ngyon jól ki kell fertõtleníteni használat elõtt és semmi bajotok nem lesz.
vegyél tablettát általában bababoltban árulnak és azzal tudod fertötleniteni.-jobban jársz vele mint sem hogy megveszed marha drágán.


Aki nem Avent mellszívót használ, akkor milyet?

Avent-et próbáltam, de ki nem állhatom az ereszt?s üvegeit, meg a csillagszelep is folyton eltörött :( Mindenképp kézit szeretnék venni.

Legjobb válasz: Mamot nézd meg, hátha... Én olyat vettem, de nem volt rá szükségem, emiatt már eladtam. De nekem az volt a legszimpatikusabb, amikor annó nézelõdtem. http://www.neobaby.hu/index.php?&lap=xarukmut&xxazon=2206

Mamot nézd meg, hátha... Én olyat vettem, de nem volt rá szükségem, emiatt már eladtam. De nekem az volt a legszimpatikusabb, amikor annó nézelõdtem. http://www.neobaby.hu/index.php?&lap=xarukmut&xxazon=2206
Nekem a legegyszerûbb és a legolcsóbb medela kézi mellszívó volt és tökéletesen meg voltam vele elégedve. Roppant egyszerû, teljesen olyan, mint egy bicikli duda :)
Nekem is a Medela kézi mellszívó jött be.
Medela, elektromos. http://www.medelabreastfeedingus.com/products/breast-pumps/3.. Borzaszto egyszeru es gyors volt vele a fejes, plusz a hatizsakot barhova egyszeruen vihettem magammal.
Kaptam kölcsön Aventet és nem tudtam vele mit kezdeni, úgyhogy vettem Medelát, és nagyon szuper, a Nuk cumisüvegekkel ráadásul kompatibilis is, szerettem használni.
Nekem van egy régebbi Aventem, csillagszeleppel, ami tényleg kiugrott folyton-kaptam egy újat, és azon már teljesen jó a szelep, semmi gond nincs vele.Szerintem nagyon jól mûködik, és mivel DM-ben, mindenhol lehet kapni hozzá poharat, cumisüveget, így ez a legkézenfekvõbb..
Kézi Medela
elektromos Medela vált be nállam, én 8 hónapos koráig minden nap minden eteteésre ezzel fejtem!
MEDELA ELECTRIC MINI a legeslegjobb!!!!!! volt avent is, össze sem lehet hasonlítani. Az avent ehhez képest egy bakfitty. Csak ezt ajánlom!
Én a tescoban vettem, sima tescosat és nagyon jó volt.Semmi baja nem volt pedig én minden etetésre fejtem.
Medela van nekem is, s nagyon jó. Soha semmi bajom nem volt eddig vele. Van kézi és elektromos mód is rajta. Csak ajánlani tudom. :)
én használtam mamot és lecseréltem aventra. nagyon nehéz volt nyomni, iszonyú nehezen indult el a tejem tõle, az aventtel könnyebb volt, viszont a csillagszelep nekem meg kiugrott :(
A kérdező hozzászólása: Köszi, megkukkolom! :)
A kérdező hozzászólása: igen ez vele a baj:( van más szelep is, én vettem külön anno, de most inkább váltanék
http://www.matti.hu/termekek/babaetetes_szoptatas/mellszivo/.. Én ilyet kaptam kölcsön, de nagyon jó volt, semmi gond nem volt vele.
nekem is Avent volt és egyáltalán nem voltam vele megelégedve
Nekem medela volt kézi és gépi, mindkettõt imádtam:)
csatlakozom a 22.45öshöz, medela
Nekem is MAM van, de nem vált be. A legerõsebb fokozatra kellett állítani, mert csak úgy jött a tejcsi. Így viszont nagyon tönkrevágta a mellem. Véresre szívta. :( Abba is hagytam a szívást. Ja és a kar nem ugrott vissza magától, így dupla kínlódás volt! A Medeláról viszont én is csak jókat hallottam.
A Medela kézi nagyon jó!! Nekem csak azzal jött a tej! A mechanikájával sem volt sose gond. Egyszerû összerakni, nem törött el, nem esett ki belõle semmi stb

Akik használnak AVENT kézi mellszívót, azok segítségét kérem?

Szóval ilyen mellszívót használok majd,de nem tudom,hogyan kell használni:(

Legjobb válasz: Letöltöttem,ha írsz egy mail címet elküldöm szivesen!

Letöltöttem, ha írsz egy mail címet elküldöm szivesen!
19:54-es vagyok, nálam bevált a csillagszelep is, kb 3-4 hónapig használtam, és még mindig tökéletes állapotban raktam el a következõ babámnak:)
Szia, tényleg vigyázz a próbálgatásnál mert valóban beindíthatja a szülést. Egyébként én is ilyet használtam és a csillag alakú szelep nem ér semmit, néhány nap alatt max 2-3 hét és elszakad. Kettõt is elfogyasztottam, mikor az egyik bababoltban végre rendeltek nekem egy új szelepet. Sajna egy gyógyszertárban sem volt, nem tudom hol laksz de pesten van egy üzlet ott lehet venni, vagy találsz te is egy bababoltot. Már csak azért is említem mert a csillagszelep nem ér semmit, viszont a kúp alakú az nagyon bevált és azt tudom ajánlani. Az klassz, hogy most már olyan van a csomagban, sokkal strapabíróbb. Jó egészséget itt a finisben. Mindenkinek jó babázást!
Nekem kúp szelepeset adtak hozzá.Ha az van, akkor is alulról felfelé kell belerakni, hogy a kúp forma lefelészûkûljön.Többi ugyanaz.
19:54 megírta a tutit, én csak kiemelném, hogy A CSILLAGSZELEPET, azt a kis fehér korongot a CSILLAGMINTÁVAL FELFELÉ, ALULRÓL kell felhelyezni! Anno én is rosszul raktam össze elõször, tapasztalatból tudom, hogy el lehet hibázni :)
Nekem spec totál összerakott állapotban sem szívott, ha nem nedvesítettem be azt a gumikarikát, amit rá kell húzni a cicire kerülõ fejre. Alatta benedvesítem, meg a belsejét is, hogy cuppanjon a cicire és rögtön lesz vákuum. Próbáld ki, hátha így sikerül. (de tényleg csak óvatosan :) )
Szia!Én a 2., és a 3. vagyok.:) Van a "Törzse a gépnek, abba alulról belerakod azt a fehér pici csillagszelepet.felülrõl meg belepattintod azt a gumitartozékot, majd a gép "szájára"azt a gumitölcsért.alulról rá kell csavarni a kék szûkítõt, aminek a másik oldalára a poharat csavarod.a gumitartozékba belepattintod a kart, amit nyomkodsz, és rá a mûanyag átlátszó fedél.hú most így újraolvasva elég érdekes, de talán sikerül.sk szerencsét, jó szülést
A kérdező hozzászólása: Kedves 1.Írtam privit!:) Kedves 2.Sajnos továbbra is hülye maradtam, pedig minden tartozéka megvan!De nagyon kedves vagy, köszi:) Kedves 3.Csak kipróbáltam hogy szív-e majd, de semmi:(Pedig a termék jó.nem szeretnék korábban szülni mint a kiírt idõpont(nov.16), csak nem szeretném ha majd a kórházba bénáznék vele.Köszi a hozzászólásodat, és a segítségedet--amúgy nem is tudtam, hogy beindulhat a szülés tõle....
de most még ne próbálgasd, mert ha stimulálod a cicid, az állítólag beindíthatja a szülést
adja magát az összerakás, ami gond szokott lenni, az a pici csillagszelep, azt alulról kell beletenni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat, nagyon aranyosak vagytok.:) Azóta nem próbálgattam--kicsit itt olvasva a részleteket meg ijedtem:(-Szóval az igazság az, hogy az elsõ váaszoló elküldte priviben a komplett használati útmutatót, azt kinyomtatom, és beviszem a kórházba majd.Amit meg itt olvastam tõletek, azt is kinyomtatom, mert kiegészítésként jól jönnek a tapasztalatok!!! Köszönöm a segítséget, és pont azt írtátok, amikre éppen szükségem volt!!:) Mindenkinek sok boldogságot kívánok!!!

Vettem egy használt kézi Avent mellszívót, hogyan sterilizáljam?

Sterilizálóm nincs. Ha alkatrészeire szedem, és forrásban lév? vízbe teszem az jó? Mennyi ideig tartsam a forró vízben? A forrásban lev? vízbe tegyem, vagy már az elején tegyem bele és hagyjam vele együtt felforrni? Ha van mellé bontatlan csomagolásban pótalkatrész, azt is sterilizálni kell, vagy azt simán beletehetem és használhatom? Ha már a szülésre be akarom vinni, jó ha most sterilizálom, zacsiba teszem és úgy viszem be? Most már bármelyik nap szülhetek, és szeretném bevinni magammal, hogy ha már ott lesz tejem akkor ezzel próbálhassak fejni.

Legjobb válasz: Én medelát vettem használtam és szétszedve kifõztem.A forrásban lévõ vizbe tettem.Szerintem sterilizálj minden darabját,amit tudsz, és nyugodtan elkészítheted már most!Én elkéstem vele, és a férjem bajlódott vele itthon,mikor már megszültem!Könnyû szülést és jó babázást!

Én medelát vettem használtam és szétszedve kifõztem.A forrásban lévõ vizbe tettem.Szerintem sterilizálj minden darabját, amit tudsz, és nyugodtan elkészítheted már most!Én elkéstem vele, és a férjem bajlódott vele itthon, mikor már megszültem!Könnyû szülést és jó babázást!
A kérdező hozzászólása: És steril marad ha már most kifõzöm? Vagy ezen nem problémáznak a kórházban?
Én kifõztem itthon, de a kórházba még lesterilizálták nekem! Talán abban kórházba ahol te szülsz is megteszik!Könnyû szülést neked!
A kérdező hozzászólása: Veszprémben szülök, jó lenne ha õk is sterilizálnák, õk biztos hatékonyabbak :)
Szia, nekem is ilyen mellszívóm van. Én a Heim Pálnak adok le anyatejet, így az õ útmutatásuk szerint a következõképpen sterilizálok: elõször mosogatószerrel minden alkatrészt elmosok (szerintem azt is sterilizáld, ami zacskóban van), majd belecsomagolom egy pelenkába. Bele egy lábasba, amit jól le tudsz fedni. Eressz bele annyi vizet, hogy teljesen ellepje. Forrald fel, és hagy lassan forrdogálni fél órát. Utána (persze tiszta kézzel) vedd ki, egy (tiszta, vasalt) pelusra pakold ki, majd ha megszáradt, szereld össze és csomagold be jó alaposan alufoljába (a fémesbe). Ezt már a férjem mondja, aki kutató, és a steril cuccokat így tárolják. Utána már nem kell ennyit sterilizálni, de napi 10 perc kifõzés az elején nem árt. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Hû, köszönöm ezt a kimerítõ és pontos választ :) Nem mertem volna fél órát forrni hagyni ha nem mondod. Az alufóliás tippért külön köszi :)

Avent elektromos mellszívó aksis részét hogyan tisztítsam, rá van írva hogy ne sterilizálja, de már régóta használom és van rajta tejlerakódás?

Legjobb válasz: Szia! Még sosoem találtam rajta semmit.Nekem is az van és mivel nem kerül kapcsolatba a tejcivel amit lefejsz,elég minden használat után nedves ruhával áttörölni kívül-belül.Arra figyelj hogy a belsejébe ne menjen nedvesség.Volt amikor popsitörlõ kendõvel töröltem át:)

Szia! Még sosoem találtam rajta semmit.Nekem is az van és mivel nem kerül kapcsolatba a tejcivel amit lefejsz, elég minden használat után nedves ruhával áttörölni kívül-belül.Arra figyelj hogy a belsejébe ne menjen nedvesség.Volt amikor popsitörlõ kendõvel töröltem át:)

Hol tudom eladni a már nem használt babaholmikat? Bébiőr, légzésfigyelő, kád álvánnyal, Avent kézi mellszívó, babahordozó.

teszvesz, vatera, babanet, expressz, startapró kil?ve

Legjobb válasz: Ahol laksz biztosan szoktak tartani bababörzét. Vagy kérdezd meg a védõnõt, hogy tud-e ilyenrõl. A gyerekorvosi rendelõ környékére ki is plakátolhatod, vagy ha van a gyerekorvosnál lehetõség oda tegyél ki hirdetést. (Tényleg, miért nincs a gyerekorvosi rendelõkben egy vesz-elad tábla?! Mennyivel jobb lenne...)

Ahol laksz biztosan szoktak tartani bababörzét. Vagy kérdezd meg a védõnõt, hogy tud-e ilyenrõl. A gyerekorvosi rendelõ környékére ki is plakátolhatod, vagy ha van a gyerekorvosnál lehetõség oda tegyél ki hirdetést. (Tényleg, miért nincs a gyerekorvosi rendelõkben egy vesz-elad tábla?! Mennyivel jobb lenne...)
Szia.Mellszivó ára engem is érdekelne.
Szia! A kádat állvánnyal és a légzésfigyelõt mennyiért adod? köszi
Szia! A mellszívót és a babahordozót mennyiért adnád?
Milyen bébiõröd van? És mennyiért adnád?
Upsz most nézem h a tesz-vesz kilõve.Bocsi.
Tesz-vesz, ott tuti el tudod adni.
Szia! Esetleg a babaszoba.hu?
Sziasztok! Bocsi hogy ide írok, de én is felraktam egy csomó helyre és nem nagyon viszik el. Nekem is van rengeteg eladandó holmim ha érdekel valakit.
Overállt és õszi-téli 68-72-74es rucikat (kislánynak vagy unisex) szívesen vennék. A törtfehér overáll is érdekelne az egyik válaszolótól! Ha valakinek van eladó, ide írhat: [email protected]
Ha érdekelne vkit a kókuszmatrac ide írhat: [email protected]
Elõzõ: Brendonos Touragoo, vízszintig , lábzsákkal, esõvédõvel, napernyõvel, táskával teleszkópos, nagy kosaras kupolás, tolókar átfordítható magassága állítható 25 eft
Nekem babakocsim van
21:46-osnak!:) Bunda illetve lábzsákom nagyon szép alig használtuk tél vlgln születtünk idén nem használom mert a babakocsiba nem tudom belerakni ha érdekel akkor van:) Elektromos hinta nem érdekel senkit? [email protected]
Halihó!Nekem is van tök sok cuccom eladó!Pihenõszék(kék, állítható támla, tök új állapotban)7000 Ft, Aventes mellszívó 8000Ft, színes játszószõnyeg jó állapotban 5000 Ft, szoptatós fotel(egyáltalán nem kopott, krém színû, lábtartóval, oldalzsebbel)35.000 Ft, cumisüveg melegítõ(Chicco) 10.000 Ft, Fiúnak keresztelõ ruhácska(bár nem csak keresztelõre, mert szürke a naci és a mellény, ezüstszállal átszõve, csokor nyakkendõvel) 6000 Ft. [email protected] Köszike
Remélem a kérdezõ nem haragszik amiért ilyen sokan lettünk eladók. :) ))) De legalább van bõ választék. :)
Hát végre sikerült valakinek úgy kiírni a kérdés hogy ne szedjék le mert hirdetés, naná hogy mindenki kihasználja... Szerencsére még senki se volt olyan rosszindulatú hogy jelentse...
nekem is van kislány babaruháim meg pihenõszék járássegitõ stb.ha érdekel irj privit.
sziasztok!Nekem télikabát(fél év körül volt a babám mikor hordta), õszi bundazsák, állítható magasságú fajáróka, ruhák télre, õszre....
Na végre egy olyan kérdés, amibe nem kötözködnek!Jó olvasni a válaszokat!:) Szép Napot Nektek Anyukák, és Babájuk! :) ))
A kérdező hozzászólása: köszönöm A válaszokat:) babahordozó elkelt kád álvánnyal 4000ft avent mellszívó cumisüvegekkel...8000ft bébiõr Tefal 400m-es hatótáv, rezgõ funkció. éjjeli fény, csuklópánt.14.000..teljesen megbizható csak mi panelba lakunk és nincs rá szükség ja és még 1 év gari van rá Angel Care AC300 légzésfigyelõ 14000ft akit érdekel irjon privit
A kérdező hozzászólása: ja és képet mindenrõl tudok küldeni:)
Én szoktam a Teszveszen vásárolni, igaz, csak babaruhát. A többi cuccot, mellszívó, babaõr stb, legtöbbször annyira drágán adják, hogy az már pofátlanság. Pl. testvérfellépõt kerestem, írja az eladó, hogy 15-ért vette, minimálár 12. 2ezer a postaköltség. Aztán csodálkozik, hogy nem kelt el. Akkor már megveszem újonnan, hibátlanul és látom is, hogy mit veszek. Ha reális áron árulnának, talán jobban menne a dolog.
Sziasztok!nekem is eladó új avent kézi melszívóm, minden tarozéka megvan plussz pót alkatrészek, 2 cumi 5 pohár...bolti ára 15000.én 10000 adom mert talán 2 szer használtam.sajna elment a tejem.ha érdekel irj .
Kókuszmatracos vagyok: :) 120x60-as, én 9900Ft-ért vettem, nagyon jó állapotú 4, 5 hónapot használt.6 E Ft-ért odaadom, de megegyezhetünk.Ha érdekel írj privit, ma már nem jövök ide vissza, majd holnap.Jó éjt Mindenkinek!
HÛ, MICSODA VÁSÁRTÉR ALAKULT ITT, VÁLTOZATLANUL ÉRDEKEL A BABHORDOZÓ, ESETLEG BUNDAZSÁK..
Épp ma délután kérdezte valaki, hogy mit csináljon a kinõtt, nem használt babacuccokkal... Mindegy. teszvesz, vatera.
Ha nem adtad el a bébiõrõdet, akkor mennyiért adnád, sterilizálód esetleg nincs?
bocsi, én is most olvasom, hogy teszvesz vatera kilõve. mondjuk én mindent ott adtam el elég jó áron. de a többin is sok babás cucc van, egyéb hely lehet a bababörze illetve bababizományi ha van még ilyen....
Engem a babahordozó érdekelene hogy mennyiért adnád el?
Engem is érdekel a babahordozó.
Ha esetleg érdekel valakit nekem is van eladó mellszívóm meg sterilizálom, komp, játszószönyeg, hordozó
én is árulom kisfiunk kinött kiválo álapotu holmiait, körforgó, jszönyeg, baba õszi, téli overál, rugi... kimamaruháimat én a babaszoba.hu-n vok. de még érdeklödö is alig van. PEDIG ÉN SZOKTAM OTT VÁSÁROLNI.én vagyok a BAJI. nevû.
még azt írom mind erre azért nem tudjuk eladni a használt ruhákat mert már új badyt is tudunk venni 200-300ft-ért v. sokszor akciosan filléreké lehet vásárolni ha figyelmesek vagyunk.Igaz a tárgyakra ez nem nagyon jellemzö de arra meg ki sporoljuk .
20:29 válaszólónak, mennyiért árulód a körforgót, a jszõnyeget, és a téli overált?
Szia!Bocsi, hogy kérdéssel válaszolok, de nem tudom feltenni a kérdést, hogy esetleg nem-e érdekel valakit egy kókuszmatrac?Amúgy meg próbálkozz Te is a tanácsadóban, szuperinfó, vagy nem utolsó sorban boltokban ahova sûrûn jársz biztos megengednék, hogy kitedd a hirdetésedet.Én azért kérdezem itt, mert hátha kell itt vkinek, ha nem akkor meghirdetem máshol, csak Rátok gondolok elõször, mert rendszeres olvasója vagyok a honlapnak. :)
1000ft az õszi 74-es tört fehér szép overál, téli krém színû overál 56-os két hónapig jó a méret, 3500ft új ára volt 7000ft. zenélökörforgo hibátlan kedves plûss figurákkal 4000ft a brendonban most 10.000ft
Szia! engem érdekelne bébi ör! mennyiért adod?állapota? köszike.privit???
játszószönyeg , világos kék, - sárga plüss maci a közepén, sípol, csörög, zörög, 5 figura fityeg a hidon keresztben. csörgök, rágokák macika log rajta színet új állapotban csomagolásában 4000ft. babaszoba.hu- vagyok az aprohirdetésben és a csevegön is. az licites oldalakat nem szeretem
21:21 válaszolónak, milyen méretû a kókuszmatrac, és mennyiért adod el?
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a segítséget. Utolsónak üzenem irtam privátot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!