Találatok a következő kifejezésre: Használok egy sokáig és egy idő (4 db)

Mályva színû szemüveg
Polarizált szûrõs szemüveg.
Javaslat: Ne gépezz sokat!

Használok egy programot sokáig és egy idő után lefagy a rendszerem. Miért?

Semmböl nem enged kilépni..csak ugy jön rendbe a rendszer ha feladatkezelövel ujraindítom..Ez káros neki?Virus nincs rajta mert mindig ellenörizem.Mit tegyek ha lefagy és nem reagál,valami kiméletesebb kilépés,megoldás?

Legjobb válasz: Amikor lefagy akkor a billentyûzetem a NumLock billentyûre reagál? Ki-be kapcsolja a LED-et ha nyomkodod? Ha nem, akkor hardweresen fagy le a gép, lehet memória, tápegység hiba, de bármi más hardwer elem is okozhatja. Talán ez a kettõ a leg gyakoribb. Ha mûködik a NumLock, akkor szoftweresen fagy le egy bizonyos alkalmazás futása közben. Bár az ilyen jellegû lefagyást is okozhatja kisebb memória hiba. Ha csak hosszú idõ után csinálja az is lehet, hogy kevés a memória, vagy valami régebbi program után nem szabadítja fel a memóriát és egy idõ után elfogy a szabad hely. Sorolhatnám még az okokat de talán ezek a leg gyakoribbak.

Amikor lefagy akkor a billentyûzetem a NumLock billentyûre reagál? Ki-be kapcsolja a LED-et ha nyomkodod? Ha nem, akkor hardweresen fagy le a gép, lehet memória, tápegység hiba, de bármi más hardwer elem is okozhatja. Talán ez a kettõ a leg gyakoribb. Ha mûködik a NumLock, akkor szoftweresen fagy le egy bizonyos alkalmazás futása közben. Bár az ilyen jellegû lefagyást is okozhatja kisebb memória hiba. Ha csak hosszú idõ után csinálja az is lehet, hogy kevés a memória, vagy valami régebbi program után nem szabadítja fel a memóriát és egy idõ után elfogy a szabad hely. Sorolhatnám még az okokat de talán ezek a leg gyakoribbak.
A kérdező hozzászólása: ez nagyon rossz állapotra utaló jel ha lefagy?
A kérdező hozzászólása: a numlock müködik..:)

Vettem egy okostelefont, és ha csak megnézem az időt rajta, vagy valamit használok, egyből online-nak jelez facebookon, és még sokáig ott is marad a zöld pötty a nevemnél, hiába nem is a facebookot használom akkor. Ki lehet ezt valahogy kapcsolni?

Mindig mondják az ismerősök, hogy "mert egész nap facebookon lógsz, mindig látlak fent", közben pedig csak a telefonom szórakozik. Mással is van ilyen? Az ismerőseimnél csak mobil-ikont látok, és kiírva azt, hogy hány perce/órája voltak aktívak.

Legjobb válasz: Lépj ki a facéból.

Lépj ki a facéból.
nekem is fentvan össze vissza de leszarom ki mit mond
Akkor nem. Tudod, ha az üzenetekrõl értesítést szeretnél, akkor bizony online kell lenned. Szóval a telefonod nem szórakozik, te valóban egész nap a fészbúkon lógsz. :) G.
Esetleg kapcsold ki a chatet, hátha segít. G.
A kérdező hozzászólása: de ha kilépek, akkor is fog jelezni, ha üzenetet kapok közben?
A kérdező hozzászólása: a barátomat nem jelzi online-nak, csak a mobil-ikon van a neve mellett, és mégis jelez a telefonja, ha kap üzenetet, és ha azt megnyitja-megnézi, akkor vált zöld pöttyre. :D
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!