Találatok a következő kifejezésre: Használok egy sokáig és egy (52 db)

Rendkívül száraz a szemem és szinte mindig diszkomfort érzésem van. Sokat ülök számítógép előtt, használok napi kétszer műkönnycseppet is, de mégsem használ egyik sem. Melyik a legjobban hatásos műkönnycsepp?

Legjobb válasz: Kerj zseles mukonnyet a patikaban vagy esetleg optikai szakuzletben (ott mindig van, kontaktlencseseknek az sokkal jobb), annak tovabb tart a hatasa. pl. Ciba Aquify, az nekem bejott! Neten is lehet rendelni, talan meg olcsobb is...

Kerj zseles mukonnyet a patikaban vagy esetleg optikai szakuzletben (ott mindig van, kontaktlencseseknek az sokkal jobb), annak tovabb tart a hatasa. pl. Ciba Aquify, az nekem bejott! Neten is lehet rendelni, talan meg olcsobb is...

Vettem egy okostelefont, és ha csak megnézem az időt rajta, vagy valamit használok, egyből online-nak jelez facebookon, és még sokáig ott is marad a zöld pötty a nevemnél, hiába nem is a facebookot használom akkor. Ki lehet ezt valahogy kapcsolni?

Mindig mondják az ismerősök, hogy "mert egész nap facebookon lógsz, mindig látlak fent", közben pedig csak a telefonom szórakozik. Mással is van ilyen? Az ismerőseimnél csak mobil-ikont látok, és kiírva azt, hogy hány perce/órája voltak aktívak.

Legjobb válasz: Lépj ki a facéból.

Lépj ki a facéból.
nekem is fentvan össze vissza de leszarom ki mit mond
Akkor nem. Tudod, ha az üzenetekrõl értesítést szeretnél, akkor bizony online kell lenned. Szóval a telefonod nem szórakozik, te valóban egész nap a fészbúkon lógsz. :) G.
Esetleg kapcsold ki a chatet, hátha segít. G.
A kérdező hozzászólása: de ha kilépek, akkor is fog jelezni, ha üzenetet kapok közben?
A kérdező hozzászólása: a barátomat nem jelzi online-nak, csak a mobil-ikon van a neve mellett, és mégis jelez a telefonja, ha kap üzenetet, és ha azt megnyitja-megnézi, akkor vált zöld pöttyre. :D

Hogyan tudok kigyűjteni: OpenOffice-t használok, sok oszlop, és sok sorból áll, bennük sok betűvel, egy bizonyos betű?

Hogyan lehet kigyűjteni, a sorokban és oszlopokban lévő egy bizonyos betűből hány darab van? Sajnos makrozni nem tudok.


Ismertek olyan krémet, ami zsíros bőrre van, és sokáig matt hatást ad az arcnak, nem fénylik a bőröm, használ a pattanások ellen, és egy kis alapozó is van benne? Najó, az alapozó elhanyagolható. : ) árat is írjatok. Köszönöm előre is!

Legjobb válasz: http://3.bp.blogspot.com/-s3twIWJ5H7k/Td17zlwkSWI/AAAAAAAAAF.. Imádom!! Pont megfelel a feltételeidnek, feltéve hogy világos bõröd van, mert a színe elég világos. Bár púderrel rásegítve sötétebb bõrre is jó lehet. Ebayrõl 2700 ft-ért rendeltem, nagyon sokáig kitart.

http://3.bp.blogspot.com/-s3twIWJ5H7k/Td17zlwkSWI/AAAAAAAAAF.. Imádom!! Pont megfelel a feltételeidnek, feltéve hogy világos bõröd van, mert a színe elég világos. Bár púderrel rásegítve sötétebb bõrre is jó lehet. Ebayrõl 2700 ft-ért rendeltem, nagyon sokáig kitart.
A Garnier-nek a zsíros bõrre való BB krémje elég jó, bár a pattanások ellen nem :) Mondjuk nekem nem hidratál eléggé (vízhiányos a bõröm), úgyhogy kenek alá egy kevés hidratáló krémet. Ja és 1700 Ft.
baba szappan lefekvés elõtt, minden este. ár: max. 130 Ft/ 2hónap b verzió: kakukkfû oldatos öblögetés minden este lefekvés elõtt ár: nekem 0 ft (szedem a domboldalban)

Milyen következményekkel járhat, ha van egy hüvelyfertőzésem, és sokáig nem kezelem (nem megyek el nőgyógyászhoz, nem használok rá "gyógyszert")?

Iszonyú kínos, de érzem, hogy valami régóta nincs rendben... Néha úgy érzem, hogy esetleg helyrejött, de aztán valahogy mindig visszatér. Bizonyos okok miatt húzódik ez már lassan 2 hónapja, hogy nem jutok el n?gyógyászhoz. Olyan kezelést meg nem akarok erre, amiben nem vagyok biztos, hogy az a bajom.. (Pl. Canesten Kombi, mivel nem biztos ugyebár, hogy gombás fert?zés) És tudom, ez arra vall, hogy mégsem \'érdekel\' eléggé a dolog, és tagadni sem akarom, már rég el kellett volna menni...

Legjobb válasz: Lehet a vége meddõség. A fertõzés, ha tényleg az, ráhúzódhat különbözõ hasi szerveidre pl vese. Na azt ne tudd meg, nagyon durva. De ez csak kettõ a sok közül. Ne hülyéskedj ezzel, doki rád néz, kapsz bogyót vagy krémet és kész. Én is utálok nõgyógyhoz járni, de szerintem senki nem hobbiból jár oda, a dokit meg hidd el nem érdekli ki teszi szét a lábát neki. Menj el, ne félj.

Lehet a vége meddõség. A fertõzés, ha tényleg az, ráhúzódhat különbözõ hasi szerveidre pl vese. Na azt ne tudd meg, nagyon durva. De ez csak kettõ a sok közül. Ne hülyéskedj ezzel, doki rád néz, kapsz bogyót vagy krémet és kész. Én is utálok nõgyógyhoz járni, de szerintem senki nem hobbiból jár oda, a dokit meg hidd el nem érdekli ki teszi szét a lábát neki. Menj el, ne félj.
17 évesen nekem is volt ilyen bajom, és hozzád hasonlóan én is féltem nõgyógyászhoz menni. Inkább vártam az isteni csodára, hogy majd elmúlik, de persze ha lehet, csak rosszabb lett. Végül 2-3 hónap szenvedés után elmentem nõgyászhoz. A doki kb 10 perc alatt megvizsgált, irt fel krémet rá, amit egy hétig használtam, majd elmúlt az egész nyomtalanul. Na most kérdem én, nem lett volna egyszerûbb elmenni, már rögtön az elején a nõgyógyászhoz, és nem hónapokat szenvedni vele???
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok.
A kérdező hozzászólása: Én nem félek. És nem is anyagi probléma.. Más. De köszi a válaszokat!

Használok egy programot sokáig és egy idő után lefagy a rendszerem. Miért?

Semmböl nem enged kilépni..csak ugy jön rendbe a rendszer ha feladatkezelövel ujraindítom..Ez káros neki?Virus nincs rajta mert mindig ellenörizem.Mit tegyek ha lefagy és nem reagál,valami kiméletesebb kilépés,megoldás?

Legjobb válasz: Amikor lefagy akkor a billentyûzetem a NumLock billentyûre reagál? Ki-be kapcsolja a LED-et ha nyomkodod? Ha nem, akkor hardweresen fagy le a gép, lehet memória, tápegység hiba, de bármi más hardwer elem is okozhatja. Talán ez a kettõ a leg gyakoribb. Ha mûködik a NumLock, akkor szoftweresen fagy le egy bizonyos alkalmazás futása közben. Bár az ilyen jellegû lefagyást is okozhatja kisebb memória hiba. Ha csak hosszú idõ után csinálja az is lehet, hogy kevés a memória, vagy valami régebbi program után nem szabadítja fel a memóriát és egy idõ után elfogy a szabad hely. Sorolhatnám még az okokat de talán ezek a leg gyakoribbak.

Amikor lefagy akkor a billentyûzetem a NumLock billentyûre reagál? Ki-be kapcsolja a LED-et ha nyomkodod? Ha nem, akkor hardweresen fagy le a gép, lehet memória, tápegység hiba, de bármi más hardwer elem is okozhatja. Talán ez a kettõ a leg gyakoribb. Ha mûködik a NumLock, akkor szoftweresen fagy le egy bizonyos alkalmazás futása közben. Bár az ilyen jellegû lefagyást is okozhatja kisebb memória hiba. Ha csak hosszú idõ után csinálja az is lehet, hogy kevés a memória, vagy valami régebbi program után nem szabadítja fel a memóriát és egy idõ után elfogy a szabad hely. Sorolhatnám még az okokat de talán ezek a leg gyakoribbak.
A kérdező hozzászólása: ez nagyon rossz állapotra utaló jel ha lefagy?
A kérdező hozzászólása: a numlock müködik..:)

Van egy D-link routerem leégett az adaptere és most egy 200w-os AT-s számítógép tápról használom energiafogyasztásban sokkal többet fogyaszt így?

Vagy egyáltalán többet fogyaszt így?

Legjobb válasz: Ja mi gyárilag hozzá volt adapter az mindössze 2.5A-es 5v-os volt

A kérdező hozzászólása: Ja mi gyárilag hozzá volt adapter az mindössze 2.5A-es 5v-os volt
többet fogyaszt, mivel a tápegység nagyon alacsony kihasználtsággal üzemel, így a hatásfoka is nagyon alacsony
szerintem ha körbenézel a bolhapiacon kapsz hozzá adaptert
Több hõ teremelõdik, így több energia vész kárba. Fogyasztásmérõt rádugod és megnézed, elvileg 2.5x5 watt kéne, hogy legyen. Ha ettõl lényegesen eltér, akkor nem éri meg szenvedni.
Maga a router nem fogyaszt többet, de a tápon elég nagy lehet a veszteség.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat

Tisztán tartom az arcom mégis pattanásos vagyok, az arcomon egy kevés és a szám körül de ott sem sok van2-3DB, Pedig naponta használom a clear clinic (arclemosó) féle mélytisztító tonik mitesszeres bőrre, meg egy ugyan ilyen márkájú hámlasztót?

nem értem mit?l jönnek ki?!! valaki segítsen fontos lenne!

Legjobb válasz: kösziii :D am lehet hogy a fûszeres kajától jön ki mert nálunk nincs kaja fûszer nélkül,apa is megmondta! :)

A kérdező hozzászólása: kösziii :D am lehet hogy a fûszeres kajától jön ki mert nálunk nincs kaja fûszer nélkül, apa is megmondta! :)
Lehet a kajáktól amit eszel. Fûszeres, sós ételektõl illetve édességektõl. Mindenkinek mástól. Figyeld meg, hogy mikor, mi után jönnek ki. Vagy menj el bõrgyógyászhoz, õ többet tud mondani. Lehet a te arcodra másféle arclemosó kell. Nekem például csak természetes arcradír az, ami jó az arcomra... Meg persze a gének! Amirõl nem te tehetsz.
Mályva színû szemüveg
Polarizált szûrõs szemüveg.
Javaslat: Ne gépezz sokat!
És ezalatt mit értesz? A deszkára szarik, vagy mi?
Szerintem is ez a legjobb megoldás. Ha nem vagytok olyan sokan ügyesen kilesni ki mikor jár wc-re beslisszolni utána aztán ha undorító a wc mond neki felháborodva, hogy már megint bennt volt az az undorító valaki és képzeld ezt meg ezt tette odabennt. Látni fogod rajta ha õ volt az. Szerintem ne szövetkezz senkivel, mert lehet pont õ a klotyimanó, egyedül végezd a nyomozást.
Bizony, figyelni kell, hogy ki megy WC-re, ha kijön, utána menni és megnézni, mi a helyzet. Elõbb-utóbb lebukik.
Igen, egy hangos kirohanás a kávészünetben, amikor a "gyanúsítható" személy is ott van és hallja, hatásos lehet: pl. úristen, nem hiszem el, hogy már megint erre kellett bemennem! És aztán ebbe mások is beszállhatnak a tapasztalataikkal, a "tettesnek" csak leesik... báár, ha a szimpla kiírás nem segített... Ha kiderül, hogy ki az, én egy reggel mindenképpen odakészíteném a felmosóvödröt az íróasztala mellé... ha ez sem segít, pár nap múlva nyilvánosan nyomnám a kezébe. Nálunk csak olyan volt, hogy a (feltételezett férfi) kolléga vendégeket fogadott és a mosatlan bögréket hagyta a mosogatóban... 2 hétig bírtunk ellenállni (csajok), hogy ne mosogassuk el helyette, aztán egy délelõtt eltûntek a bögrék. Akkor meg az után nyomoztunk, hogy ki volt, és egy rendszeretõbb férfi kollégánkról derült ki, hogy már õ sem bírta tovább nézni... azt vontuk le, hogy a tétova utalgatásoknak nincs haszna, direkt módon kell ezeket az ügyeket intézni.
Hát ha tudjátok ki az, meg kell szégyeníteni sok ember elõtt. Az hatásos szokott lenni.
A kérdező hozzászólása: nõi munkatárs...
Ügyeletet kell tartani és mindenki után bemenni. Persze úgy, hogy a lehetséges jelöltek ne tudják.
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszoló: igen, pl. a deszkára, vagy mellé (földre), vagy a csészét hagyja úgy, ma pl. a véres cuccokat... volt, hogy a föld volt véres. sajnos, nem tudjuk, ki az. kitettünk már táblákat, de nem müxik. kulcs nincs, mindenki használhatja, meg hát az ellenség köztünk van...
Zárni a vécét, és neki nem adni kulcsot hozzá.
mitcsinált?
Énvóltam:D Na jó.. Elég szar dolog egy ilyen, egy ember(ek)tõl! Nyáron 2 kolleginám is sikálhatta ki a wc-t, mert az elõadás után az öregeg szétsz*rták! Részvétem!:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!