Találatok a következő kifejezésre: Használnak-e a fogyasztó (2 db)

Semmit nem használ.
Nekem sem használt semmit, de mikor menstruálok akkor a görcsökre aranyat ér :)
A kérdező hozzászólása: légyszi írjatok...
A kérdező hozzászólása: rendben van köszi :)
az index letesztelte:) : http://index.hu/tech/hardver/twstshp06051/ amúgy a nagypapámon elõírászszerû használat által égési sérülések lettek! (A nagymamámnak nem...).
viszketõ vízhólyagszerû foltok meg ilyenek akkor lesznek, ha egyszerre túl sokat használod, pl. 10 percnél tovább.

Olcsóbban jönnék-e ki, ha felmondanám a gázszolgáltatómmal a szerződésem és palackos gázt használnék? Egyszemélyes a háztartásom, a gáz csak főzésre kell. (Ha nem fogyasztok készenléti díjat akkor is kell fizetni. )

Legjobb válasz: Ha társasházban laksz, akkor nem mondhatod le, illetve nem használhatsz gázpalackot, mert tûz és balesetveszélyes (tudom, megteszik, ahol kikapcsolják a gázt, de ez törvényellenes). Illetve társasházban ha villanytûzhelyed van, akkor is kell fizetned a gázért (készenlétért). Ha családi házban laksz, akkor megteheted, gondolom, de arra figyelj, hogy a gázpalackhoz más tûzhely kell, tehát valószínûleg azt is kellene cserélned, kérdés, úgyis megéri-e..... vagy marad a rezsó....

Ha társasházban laksz, akkor nem mondhatod le, illetve nem használhatsz gázpalackot, mert tûz és balesetveszélyes (tudom, megteszik, ahol kikapcsolják a gázt, de ez törvényellenes). Illetve társasházban ha villanytûzhelyed van, akkor is kell fizetned a gázért (készenlétért). Ha családi házban laksz, akkor megteheted, gondolom, de arra figyelj, hogy a gázpalackhoz más tûzhely kell, tehát valószínûleg azt is kellene cserélned, kérdés, úgyis megéri-e..... vagy marad a rezsó....
Más tûzhely nem kell, csak ki kell cserélni a szelepeket, amiket adnak hozzá amikor megveszi az ember a gáztûzhelyt. Ha nem sütsz a sütõben sokat, akkor megéri.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!