Találatok a következő kifejezésre: Használhatom a 0, 01% (2 db)

Nagyon be van dugulva az orrom. Használhatom a nasivin 0. 01%-os orrcseppet napi háromszor?

Még szoptatom a 7 hós lányomat. Lázas is voltam, sajnos be kellett vennem lázcsillapítót is. Csak úgy tudok pihenni, ha ki van dugulva az orrom.

Legjobb válasz: Szia! Javaslom ha nem a babával alszol 1 szobában inhalálót csepegtess a párologtatóba és én úgy tudom hogy ha lázas vagy nem szoptathatsz és ha lázcsillapítót szedsz akkor sem. Beszéld meg a dokival. Én sajnos nem tudtam szoptatni. 6 hónapos baba anyukája

Szia! Javaslom ha nem a babával alszol 1 szobában inhalálót csepegtess a párologtatóba és én úgy tudom hogy ha lázas vagy nem szoptathatsz és ha lázcsillapítót szedsz akkor sem. Beszéld meg a dokival. Én sajnos nem tudtam szoptatni. 6 hónapos baba anyukája
én csak annyit tennék hozzá, hogy nyugodtan szoptathatsz, sõt SZOPTASS lázasan és lázcsillapítóval is (csak rubophent szedj, ne pyrint)! Ezt bárkinek írom, aki idetéved!!!
Akár többször is.Én már vag 1.5 éve használom folyamatosan, és semmi baj ha több megy egy nap.Ja és terhesség és szoptatás alatt is használtam.
én is az elsõ válaszolo szintjén vagyok!! én is már vagy 1, 5 éve használok orrsprét, naponta többször is, mert sajna én nekem is be van dugulva az orrom. :((( és másképpen én sem tudok aludni (képtelenség ) szerintem használhatsz. (bár tudom attól függetlenül, hogy nem valami jo dolog) Ahogy tudok én felkeresek egy orr-fül-gégészt...üdv! 1 hetes baba anyukája
Hát ez a baj az orrcseppekkel, bármelyik legyen is az, nagyon hamar függõvé válik tõle az ember. Én olynth-ot használtam két évig, néha terhesen is, mert fulladtam meg. Aztán rábukkantam egy fórumra, ahol mind ezzel küzdöttek, és már nem volt jó semmire az orrnyálkahártyájuk, akkor elhatároztam, többet soha. Azóta igyekszem nagyobb páratartalmat csinálni a szobában, többet szellõztetni, és ha lemosom az orromat melegvízzel, az is segít. A szoptatás ill. a baba szempontjából cseppenthetsz, de nagyon vigyázz, mert tönkreteszi a nyálkahártyát és nem szabadulsz, csak nehezen. Jobbulást!
Igen lehet függõvé is vállni némelyik orrcsepp(spray)tõl, de a nasivin 0, 1 ben az a jó hogy nincs benne tartósitószer és ne bántja a nyálkahártyát.Van amikor napokig nem kell, de jön egy porolás vagy porszívózás és egybõl hozzá kell nyulni.Semmi bajod nem lesz ha most pár napig használod.Elsõ voltam

Használhatom a Nasivin 0, 01% orrcsepet a 4 hónapos kislányomnál? Orrszivoval nem jön ki a nozijábol semmi, de tele van!

Legjobb válasz: Inkább ajánom neked az FLP termékét, a First sprét, csodáasn kiveszi, kitisztítja az orrot. Ha édekel, írj privit, segítek szerezni. VAgy vegyél tengerisóoldatos orrsprét, azt babák is hasznáhatják.

Inkább ajánom neked az FLP termékét, a First sprét, csodáasn kiveszi, kitisztítja az orrot. Ha édekel, írj privit, segítek szerezni. VAgy vegyél tengerisóoldatos orrsprét, azt babák is hasznáhatják.
Szia! Használj inkább tengervizes orrsprayt, abban semmi "gyógyszer" nincsen, csak fellazítja neki a váladékot. Sterimare, fluimare stb.
A Nasivin nem segíti, hogy kijöjjön, hanem "eltömíti" a nyálkahártyát egy idõre, hogy ne képzõdjön annyi váladék. Elõbb mindenképp ki kell szívni, ami benne van, Sterimar vagy más tengervizes orrspray-k jók erre, ha így sem, akkor érdemes elvinni, hogy átmossák a nóziját.
Az sem mindegy, hogy milyen orrszívót használsz. Nekem volt egy kis kézi pumpás, de semmire sem mentem vele. Aztán vettem egy porszívóval használhatót. Ez, ha elõtte sterimárt is használtam tökéletesen bevált, a babám meg nagyon jól tûri, mert nagyon hamar megvagyunk az orrtisztítással. Garantáltan kijött a váladék a noziból.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!