Találatok a következő kifejezésre: Használhatom a 0, (27 db)

Szerintetek használhatom a 0. facebook oldalt?

Az van h el?fizetéses a telóm.. és tudom h t-mobile-s telokról lehet ingyen használni, csak félek, hogy mégis vesz le pénzt.. :S szerintetek használhatom el?fizetésesr?l is?

Legjobb válasz: igen. de vigyázz nehogy az m.facebook-ot nyissa meg, mert szokott olyat csinálni. az meg nem ingyenes. de a 0.facebook-ot nyugodtan használd D:

igen. de vigyázz nehogy az m.facebook-ot nyissa meg, mert szokott olyat csinálni. az meg nem ingyenes. de a 0.facebook-ot nyugodtan használd D:
A telefonadó miatt úgy tudom, már nem ingyenes.
Van net start csomagod?
Kizáró tényezõk: -Opera mini böngészõ -Nincs internetes díjcsomagod aktiválva -Netezéshez nincsenek beállítva a paraméterek
A kérdező hozzászólása: Nem opera mini a böngészõm, és nyilván be vannak állítva, hogyha vifivel is netezek. A T-mobile -osoknak ingyenes a facebook, nem szükséges internetes elõfizetés, csupán az sms-t kell leküldeni, bár sokan mondták, hogy nekik azt sem kellett, csak beírták a 0.facebook.com -ot, és mûködött. Amikor az sms-t próbálom küldeni, nem sikerül, és a wifi nélkül nem lép fel facebookra. Szükségem lenne rá, mivel általában minden hálózat jelszóval védett, itthonit tudom, de itt van a a számítógép.
A kérdező hozzászólása: köszi :/ bár az egyik ismerõsöm 30as wifis, és a wifi nélkül is jön neki a fb. forgalmidíj mentesen.
A Facebook Zero használatához szükséges, hogy valamely adat-díjcsomagunkra elõfizessen, Hoppá, mégiscsak kell?
"Van net start csomagod?" it a megoldás


SE w880i mobilomon ingyenesen használhatom a 0. facebook.com-ot ha dominós vagyok?

és ha igen hogy kell?

Legjobb válasz: dugj a konektorba egy 100-as szöget

dugj a konektorba egy 100-as szöget

Xperia x8 -wifis telefon, t-mobile -os! Viszont, ha nincs bekapcsolva a wifi, miért nem használható a 0. facebook.com?

Legjobb válasz: ennek pont hogy fordítva kéne mûködnie szerintem lépj kapccsolatba a solgáltatóval

ennek pont hogy fordítva kéne mûködnie szerintem lépj kapccsolatba a solgáltatóval

Mi a különbség a 0-18 kg-ig, és a 9-18 kg-ig használható gyerekülések közt?

Legjobb válasz: A 0-18-as újszülött kortól használható és menetiránynak háttal is be lehet kötni az autóba. A másikat csak a gyerek 9 kilós korától lehet használni, ha már stabilan ül.

A 0-18-as újszülött kortól használható és menetiránynak háttal is be lehet kötni az autóba. A másikat csak a gyerek 9 kilós korától lehet használni, ha már stabilan ül.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Hány 5-tel osztható 5jegyû szám képezhetõ a 0 1 2 3 4 5 számjegyekbõl? Mind egyszer használható. Másik: Hány 5jegyû páratlan szám képezhetõ a 0 1 2 3 4 számjegyekbõl? Hogy kell ezeket megoldani?

Legjobb válasz: Ez sima kombinatorika. Tehát.. egy szám akkor osztható öttel, ha 0-ra vagy 5-re végzõdik. Tehát.. _ _ _ _ _ 1,2,3, 4- 5,0 Az utolsó helyen lehet az 5, és 0, ez 2 lehetõség. Az elsõ helyen lehet az 1,2,3,4, ez 4 lehetõség. A 2. helyen lehet az 1,2,3, 3 lehetõség A 3. helyen lehet 1,2 2 lehetõség a 4. helyen 1, 1 lehetõség. TEhát 2!*4!*3!*2!*1 azt hiszem.. tehát ezeknek a számoknak a faktoriálisa, és per 2? hmm.. már rég volt matekom.. persze lehet hoyg az egész rossz, de valahogy így emlékszem rá... valaki cáfolja/ alátámasztja az írásomat? Köszönöm elõre is!

Ez sima kombinatorika. Tehát.. egy szám akkor osztható öttel, ha 0-ra vagy 5-re végzõdik. Tehát.. _ _ _ _ _ 1, 2, 3, 4- 5, 0 Az utolsó helyen lehet az 5, és 0, ez 2 lehetõség. Az elsõ helyen lehet az 1, 2, 3, 4, ez 4 lehetõség. A 2. helyen lehet az 1, 2, 3, 3 lehetõség A 3. helyen lehet 1, 2 2 lehetõség a 4. helyen 1, 1 lehetõség. TEhát 2!*4!*3!*2!*1 azt hiszem.. tehát ezeknek a számoknak a faktoriálisa, és per 2? hmm.. már rég volt matekom.. persze lehet hoyg az egész rossz, de valahogy így emlékszem rá... valaki cáfolja/ alátámasztja az írásomat? Köszönöm elõre is!
A kérdező hozzászólása: Sajna én nem tudom. Soha nem tanultam kombinatorikát. 10 éve érettségiztem estin, de nekünk nem volt tananyag. A lányomnak kellene a segítség, mert nem érti.
Aha, értem.. nos kb így van, de nem kell elosztani kettõvel.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A válasz nem jó. Jó irányban indult ugyan Dartheon, de ez a helyes megoldás: 1. Valóban 0-ra vagy 5-re kell végzõdnie. a) Ha 0-ra végzõdik, akkor az elsõ jegy ötféle lehet. A második csak négyféle, hiszen minden számjegy csak egyszer használható. A harmadik tehát három-, a negyedik csak kétféle. Tehát 5*4*3*2 darab szám lehetséges. b) Ha 5-re végzõdik, akkor az elsõ jegy négyféle lehet, ugyanis 0 nem lehet az elsõ számjegy. A második jegy szintén négyféle, mert ott már szerepelhet a 0. A harmadik megint három-, a negyedik csak kétféle. Tehát itt 4*4*3*2 darab szám lehetséges. Az összes lehetséges eset ennek a kettõnek az összege, tehát 5*4*3*2 + 4*4*3*2. 2. Itt 1 vagy 3 az utolsó számjegy. Mindkét esetben viszont ugyanannyi lehetõség van. Az elsõ jegy itt sem lehet 0, ezért háromféle lehet, a második ugyancsak három- (itt is lehet már 0), a harmadik két-, a negyedik csak egyféle. Tehát 2*3*3*2*1 db ilyen szám lehet összesen.
A #4 vagyok. Remélem, a másodikban is az a feltétel, hogy minden számjegy csak egyszer használható. Írd le, hogy így van-e, mert ha nem, küldöm a másik megoldást.
A kérdező hozzászólása: Igen, a másodikban is csak 1x használható mind. Nagyon köszönöm mindenki segítségét.Van még sajnos amiket nem értünk, csak nem lehet ide gyakran kérdést feltenni.

A Protopic 0, 1% krémet milyen gyakran használhatom a mellbimbómra?

Ki szokott jönni az ekcéma a testem bizonyos területein, a bõrgyógyász ezt a krémet adta és azt mondta, hogy használjam amíg elfogy, a mellemre is. Én abbahagytam amikor már kb 1 hete nem volt semmi problémám, így maradt még a krémbõl. Megint kiszáradt a mellbimbóm, meg máshol is kijött az ekcéma és az a kérdésem, hogy ezt a krémet lehet-e így használni, hogy pl hónaponta egy hetet kenegetem a területet és aztán szünetelek vele.

Nemsoká kinőjjük a 0-18-as ülésünket, kisfiam 17 hónapos. Ismerős ideadná az övékét, az 9-36 kg. Használhatjuk? Probléma lent

Hugarocel ülés, lehet még ezeket egyálatlán használni?

Legjobb válasz: Ha megnézed a mostani üléseket, azokban is hungarocell van a huzat és hátfal között.

Ha megnézed a mostani üléseket, azokban is hungarocell van a huzat és hátfal között.
A kérdező hozzászólása: EU-s szabványnak megfelel, csak teljesen hungarocell.
A kérdező hozzászólása: Jó lenne ha szakértõ is válaszolna, rendõr vagy rendõr feleség:)
A kérdező hozzászólása: Nem találtam ilyenrõl képet. A hungarocel formán van a huzat, nincs benne semmi mûanyag. Remélem érthetõ ahogy leírtam. De valószínû, hogy ez majd kimegy a mamáékhoz, jövös-menõs ülésnek, mi meg veszünk egy másikat.
A kérdező hozzászólása: Egyébként IWH for kids only márkájú.
Nincsen leírás a gyerekülésre. Akár már egy ülésmagasító is gyerekülésnek számíthat... SAJNOS Egy baleset esetén el tudom képzelni milyen egy hungarocel BIZTONSÁGI gyermekülés. Ne azon aggódj, hogy esetleg a rendõr megbüntethet pár ezer forintra e miatt... egy baleset esetén többet is veszíthetsz.
Szia! Jó kis husikás baba lehet a kisfiad! :-) A lányom kétéves és 12 kiló, pedig nem sovány és elég magas kislány. Azt nézd meg, mi van az ülésre írva. Ha E3 vagy E4, azt fogadják el. Az E4-es ülések jobb biztonságúak, mint a hármasok, de még azokat is engedik. Az E1 és E2 van már tiltva.
szerintem a mi ülésünk is hungarocel és az egyik legbiztonságosabb ülés az ADAC és a német teszt szerint is, mindenfajta (oldal, frontális) ütközésrre is jó eredményt ért el. Nyilván nem olyan hungarocel amit elmorzsolgatsz a kezedben.

Milyen töltő jó? Van egy sony-m, a gyári 5V 850mA. Van egy lg töltőm, 5.1V 700mA. Használhatom az lg-ét? Nem gond az a 0, 1V többlet?

Legjobb válasz: Ha jól tévedek, telókról van szó. Ezekben manapság 1 cellás Li-ion akksik vannak. Ezek feltöltve 4.1-4.2V-osak. Az 5V-os adapterrõl a telóban egy akkutöltõ áramkör táplálkozik, aminek ± néhány tized volt meg se kottyan - mivel kapcsolóüzemben végzi a dolgát.

Ha jól tévedek, telókról van szó. Ezekben manapság 1 cellás Li-ion akksik vannak. Ezek feltöltve 4.1-4.2V-osak. Az 5V-os adapterrõl a telóban egy akkutöltõ áramkör táplálkozik, aminek ± néhány tized volt meg se kottyan - mivel kapcsolóüzemben végzi a dolgát.
Nem!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!