Találatok a következő kifejezésre: Használhatok-e kettő több (1 db)

Használhatok-e kettő (esetleg több) vírusírtót?

Lehet,hogy hülye kérdés,de most fenn van az avast,és esetleg feltenném az avg-t is.Lehet valami negatív következménye,azon kívül,hogy kicsit lassítja a gépet?

Legjobb válasz: A 2. válaszadónak: A nevében is bennevan... Spyware terminator. Az egy spyware írtó program, nem sok köze van a vírusirtókhoz, és nemcsak hogy nem árt, hanem nagyon is ajánlott egy spyware ellenes program használata. Két vírusirtót semmiféleképpen sem tanácsos feltenni. Akár rendszerösszeomláshoz is vezethet. Volt nálam javításban olyan gép, amin az xp azért omlott össze, mert 2 vírusirtó volt rajta. Viszont a vírusirtó mellé érdemes spyware irtót is feltenni. Avast+S&d kombót tudom ajánlani.

A 2. válaszadónak: A nevében is bennevan... Spyware terminator. Az egy spyware írtó program, nem sok köze van a vírusirtókhoz, és nemcsak hogy nem árt, hanem nagyon is ajánlott egy spyware ellenes program használata. Két vírusirtót semmiféleképpen sem tanácsos feltenni. Akár rendszerösszeomláshoz is vezethet. Volt nálam javításban olyan gép, amin az xp azért omlott össze, mert 2 vírusirtó volt rajta. Viszont a vírusirtó mellé érdemes spyware irtót is feltenni. Avast+S&d kombót tudom ajánlani.
Két vírusírtó nagyon betud kavarni, elég az avast-jónagyon-. A vírusírtók bigyójában is benne van, h ha már van fent vírusírtó akkor töröld le és úgy tegyél fel másikat.
Két vírusírtó nagyon belassít és csak akadályozzák egymást. Inkább érdemes egy jót használni. Ja és igen: a vírusírtó nem elég önmagában, hanem kell hozzá az említett anti spy-ware
Nekem az Avast mellett fenn van a Spyware Terminátor két hónapja és jól megférnek egymás mellett.
Nekem fenn van az eset smart security 4 és az avast! Az avast most le van állítva az eset miatt! Törölni akarom, de nem tudom mert windows7-em van és azt írja ki, hogy rendszergazdai engedély szügséges.De én vagyok a rendszergazda.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Firefoxom rendetlenkedik, mi lehet a baj vele?

Akármelyik oldalt nyitom meg, egy idő után automatikusan átugrik erre a linkre: Más böngészőnél ezt nem tapasztaltam.

3

Mit lehet tenni, ha valaki a hátam mögött tölt fel fotót a családomról facebookra?

Sajnos a facebookot bosszantásunkra használja az illető,eddig úgy tudott bosszulódni,hogy minden képünket megosztott a kedves családtag,mivel ismerősnek volt jelölve,annak ellenére,hogy megkértük,ne tegye.Ezt kivédve,beállítottam,hogy az ő ismerősei ne lássák,csak aközös ismerőseink látják,amit megoszt. Most már az lesz a következő lépése,hogy gyermekem fotóját a sajátjaként fogja feltölteni..De mi azt meg nem szeretnénk-és nem ért a szóból..

3

Milyen titkosítás Stream, Torrent, Fel/Le töltés, Merevlemez?

Üdv!
Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet megoldani/megcsinálni a következőket:
Torrentezésnél a fel/letöltést titkosítani, de erre van a PeerBlock és az Erőltetett rejtés, ez elég biztonságos hogy ne tudjanak utánam nyomozni?
Másik fel szeretnék tölteni filmeket egy megosztóra, de azt is úgy hogy ne lehessen lenyomozni hogy én voltam, erre viszont nem jöttem rá hogy mit kell csinálni, az utolsó pedig a merevlemezemet, 2x titkosítást kellene csinálni a torrent fileokra, és a filmekre, meg az illegális dolgokra, aki ért ezekhez az tudja hogy mit akarok, aki nem de viszont tudja hogyan lehet letitkosítani merevlemezt, vagy elrejteni az IPmet (DE ezt úgy hogy a letöltés és a feltöltést nem akadályoztatja, vagyis a sebesség ugyanakkora marad)
Aki segít és szán rá időt, annak nagyon hálász leszek!!! :)

6

Veszélyes az interneten keresgélni telefonokat?

Mert nokia Lumiát akarok venni(A lehető legjobatt)

2

Ez valami vírus?

Internetezés közben órákig semmi aztán többször is egymás után Az (Elysium – Zárt világ) c. film előzetesét hallom a hangszóróból. Itt a link:

3

Hogyan tudhatnám meg, hogy valaki "kutakodik"-e a számítógépemben?

Szeretném megtudni, hogy van-e olyan program, beállítás, vagy bármi, amivel leellenőrizhetem, hogy kutakodnak-e a gépemben? Értem én ez alatt jelszófigyelő, akár olyanra is tudok gondolni, hogy mikor bekapcsolom a gépet, akkor ő látja titokban, hogy mit csinálok...
Sajnos a paypal számlámról és közvetve a bankszámlámról is leemeltek egy összeget online vásárlásra. A tettes nincs meg (még), de a pénzt legalább vissza fogom kapni, ha minden igaz. Köszönöm előre is!

3

Mennyire megbízható a windows frissítések?

Arra gondolok,hogy ami nem kötelező ,hanem ajánlott.
Ha rossz lenne a frissítés ,visszalehetne valahogy állítani.

6

A testvérem zaklatják, hogy tudhatom meg hogy ki az?

A testvéremet zaklatják Skype-n!Hogy tudom megnézni,milyen programmal,hogy pontosan honnan ír a zaklató!Rendőrségre nem akar menni,de tudni akarja,hogy ki az,mert nagyon 'rossz' dolgokat művel vele!

4

Böngésző vírus. Megoldás? Többi lent.

Olyan vírust kaptam amitől egy-két oldalt kivéve az összes oldalon a bal oldalon és alul középen kihoz valamilyen hirdetés féleséget. Próbáltam a Microsoft Security Essentials-nel és a Nod32-vel is törölni de nem sikerült.
Melyik programmal lehetne eltávolítani?

2

Ez vírus? Vagy mi lehet? (lent)

A gépemen ugráló negatív pixelek vannak, de nem kevés. A print screenelek azon nem látszik. Már régóta rajta van a windows a gépen, tehát nem valami vidikártya probléma lehet szerintem. (Legfrisseb (hivatalos, nem lopott) Nod van a gépen, de nem igazán jelzett semmit)

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!