Találatok a következő kifejezésre: Használhatok Pharmatex ha (4 db)

Használhatok Pharmatex hüvelytablettát ha gombás fertőzésem van? Akkor is hatásos?

Legjobb válasz: Ha gombás fertõzásed van, akkor nem is szabad szexelni, mert simán visszakaphatod a gombát. Elõbb kezeld ki magad és aztán szexelhettek.

Ha gombás fertõzásed van, akkor nem is szabad szexelni, mert simán visszakaphatod a gombát. Elõbb kezeld ki magad és aztán szexelhettek.
Elõször kezelni kéne a gombát, aztán huncutkodni.
inkább ne szexelj mert tovább adhatod a gombád. és nem hiszem hogy a párod örülne neki
kezeld ki a gombát és majd ha azt mondja az orvos h elmúlt, akkor mehet a szex
Inkább használj Canesten kombit (ebben krém, és kúp is van), Betadine hüvelykúpot, vagy Pevaryl hüvelykúpot; ezek recept nélkül is kaphatók! Szerintem az utóbbi a legjobb! Ha már azóta, hogy észrevetted a ferõzést szexeltetek, akkor inkább menj el nõgyógyászhoz, mert már továbbadtad, és a párodnak is ír fel gyógyszert, hogy ne legyen ping-pong fertõzés! Egyébként legtöbbször a férfiak fertõzik meg a nõket, ugyanis nekik nincsenek tüneteik, ha gombás! Ja és fontos a megfelelõ higienia!
NE szexelj ha gombás a virágod, te kis huncut.
kufirc helyett menj orvoshoz és no kufirc mert még a párod ha van tartós rádfogja hogy félre keféltél am a pharmatex van egy enyhe fertõtlenítõ hatása de én mégis inkább egy pontosabb orvosi vizsgálatot ajánlok

Használhatok pharmatex hüvelytablettát akkor, ha fogamzásgátló tablettát is szedek?

Azért lenne jó, mert még nem fejeztem be az els? levéllel... Biztonságosabbnak érezném, ha ezt használnám ezzel együtt még:)

Legjobb válasz: Igen, ezt hívják lényegében kiegészítõ fogamzásgátlásnak.

Igen, ezt hívják lényegében kiegészítõ fogamzásgátlásnak.
A kérdező hozzászólása: :) én is így tudtam, csak nem akartam utólag bánkódni... köszönöm :)

Egyszerre használhatunk két pharmatex terméket (pl. Hüvelykrém, hüvelykapszula), és ha igen, akkor biztonságosabb?

Legjobb válasz: Az a baj, hogy ha az úriembernek méretes szerszáma van, és a pharmatex-el kezelt rész mögött landol, (hátulról pl) akkor az egész nem ért 2 fillért sem.

Az a baj, hogy ha az úriembernek méretes szerszáma van, és a pharmatex-el kezelt rész mögött landol, (hátulról pl) akkor az egész nem ért 2 fillért sem.
A kérdező hozzászólása: Igen , de ha mellé veszek be hüvelykapszulát és még megszakítással is védekezünk , akkor az biztonságos?!
Megszakítással szerintem eléggé biztonságos, igen.
Megszakítás mellett nem kell a két termék, csak a krém bõven elég a megszakítás mellé! Ha idõben kiszáll vagy "véletlenül" bekerül egy hangyányi akkor sem lesz baj.

Ha ma múlik el a menszim használhatok már Pharmatex kúpot?

Lehet hülye kérdés bocs, de tényleg nem tudom érdemes-e.

Legjobb válasz: Nem. Ugyanis ha nincs teljesen zárva a méhszájad, "feltornázhatjátok" a méhedbe, ami ugye nem odavaló. Akár bajod is lehet belõle. Ne kockáztass. Amíg nem múlik el teljesen a mensid, addig nyitva van a méhszájad. (ápoló)

Nem. Ugyanis ha nincs teljesen zárva a méhszájad, "feltornázhatjátok" a méhedbe, ami ugye nem odavaló. Akár bajod is lehet belõle. Ne kockáztass. Amíg nem múlik el teljesen a mensid, addig nyitva van a méhszájad. (ápoló)
sztem ne használj, de neis feküdj le védekezés nélkül a pasiddal. várd meg míg elmúlik, aztán jöhet a kúp.
Én várnék vele vagy csak gumival. Különben is, a pharmatex nagyon rossz védekezési módszer. Rengetegen esnek mellette teherbe. Jobban járnál óvszerrel vagy gyógyszerrel vagy hüvelygyûrûvel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!