Találatok a következő kifejezésre: Használhatja egy a barátnője (2 db)

Ha egy barátom a barátnője számára felvett x Ft kölcsönt, a saját házának jelzálogaként, aztán lelépett a csaj, és ezt csak egy nyilatkozat bizonyítja, hogy nála van a pénz, akkor ez a papír használható a bíróságon?

a nyilatkozat hiteles, tanukkal, aláírással, a barátn? elismerte ezzel a nyilatkozattal, hogy nála van a pénz és hogy x ideig visszafizeti - bár ez a lehetetlennel egyenl?.

Legjobb válasz: A bíróságon, a srác által, a nõ felé indított polgárjogi perben (vagy peren kívül egy fizetési meghagyásban) megállja a helyét a nyilatkozat, a bíróság jó eséllyel a srácnak fog ítélni. Azonban a srácnak helyt kell állni a bank felé, tehát a bank számára ez a nyilatkozat NEM elég, hiszen a srác az adós, és a srác háza a hitelfedezet. Így a srácnak FIZETNI kell a hitelszerzõdésben vállaltak szerint, mert máskülönben a fedezettel elégül ki a bank. Úgyhogy indítsa el a fizetési meghagyást / pert a nõvel szemben, és közben fizesse a hitelét.

A bíróságon, a srác által, a nõ felé indított polgárjogi perben (vagy peren kívül egy fizetési meghagyásban) megállja a helyét a nyilatkozat, a bíróság jó eséllyel a srácnak fog ítélni. Azonban a srácnak helyt kell állni a bank felé, tehát a bank számára ez a nyilatkozat NEM elég, hiszen a srác az adós, és a srác háza a hitelfedezet. Így a srácnak FIZETNI kell a hitelszerzõdésben vállaltak szerint, mert máskülönben a fedezettel elégül ki a bank. Úgyhogy indítsa el a fizetési meghagyást / pert a nõvel szemben, és közben fizesse a hitelét.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget, nagyon hasznos volt!

Használhatja egy lány a barátnője vibrátorát? Lehet-e attól teherbe esni, vagy betegséget kapni?

Várakoztam a barátn?mnél mert a haját festette, és nézel?dtem az interneten, ahol láttam egy nagyon cool pasit, aki felizgatott.

Legjobb válasz: Fertõzést kaphatsz a barátnõdtõl ha nincs rendesen tisztítva,márpedig ha azt mondta lehet rajta sperma nem sûrûn mossa.:-( A spermiumok 2-3 napig élnek,de szerintem abban a fiókos,nem tiszta környezetben ha voltak is rajta nem sokáig. Ne használd a mások szexuális tárgyait,nagyon egészségtelen,nem tudhatod mit hordoz a barátnõd v.a pasija.

Fertõzést kaphatsz a barátnõdtõl ha nincs rendesen tisztítva, márpedig ha azt mondta lehet rajta sperma nem sûrûn mossa.:-( A spermiumok 2-3 napig élnek, de szerintem abban a fiókos, nem tiszta környezetben ha voltak is rajta nem sokáig. Ne használd a mások szexuális tárgyait, nagyon egészségtelen, nem tudhatod mit hordoz a barátnõd v.a pasija.
Hát ha a barátnõdnek nincs annyi esze hogy használat után elmossa akkor ha õ beteg akkor elkaphatsz tõle vmit. Terhes akkor lehetsz ha esetleg aznap használták a barátjával és akkor került rá ondó, mert amúgy az ondó pár óra után, a levegõm érvénytelenné válik. Tehát nem lehetsz tõle terhes.
Wááá!Ilyet n csinált többet!Ez nem irigység kérdése, ez gusztusé!A bnõdnem ki tudja milyen fertõzései vannak....ne csinál többet ilyet!Teljesen meg tudom érteni
Használhatod ha engedi, csak érdemes elõtte jól letisztitani. Elvileg lehetsz terhes tõle, de ennek gyakorlatilag 0 esélye van... és ha még azt is figyelembe veszed hogy fene tudja hogy õk mikor használták így, azóta rég meghalhattak a spermiumok, akkor már biztos nem lehetsz az... Sajnos beteg lehetsz, mivel a virusok nem hallnak ilyen könnyen, ezért is javalatt megtisztitani, vagy egyesek gumit húznak rá
Hát elég "gusztustalan" másnak a vibrátorját használni. Az hogy lehetsz-e terhes az attól függ mikor volt használatban utoljára és spermás lett-e az utolsó alkalomnál. Ha a barátnõdnek van vmilyen nemi betegsége akkor több, mint valószínû, h elkaptad hacsak nem mostad/fertõtlenítetted le elötte.
Mostantól szólítsátok egymást sógornõnek!
Ha volt rajta sperma akkor teherbe eshetsz. Idegen vibrátornál alapszabály, hogy elsõ lépésben jól le kell nyalni, hogy ne legyen rajta sperma és csak utána szabad használni.
Hogy te milyen hülye vagy..
Próbáljátok úgy is ki, hogy nézitek egymást. vagy a másik fogja a vibrit. Esetleg egy kicsit szájjal is rásegíthettek a másiknak. Csináljatok videót is és rakjátok fel a netre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!