Találatok a következő kifejezésre: Használható a hüvelykúp (50 db)

Ha nincs tünetem akkor is használhatom a hüvelykúpot?

Két napig nagyon er?s ammónia szaga volt a folyásomnak.Elmentem a dokihoz, de azt mondta nem lát semmit (minimális fluor, de semmi rendellenes), de ha akarom ír kúpot és ha úgy érzem használjam.De azóta nem volt szagos.Most akkor használjam vagy ne??20 hetes kismama

Legjobb válasz: Ha nincs tüneted, nem kell,ha visszajönnek a tünetek, használd.

Ha nincs tüneted, nem kell, ha visszajönnek a tünetek, használd.
Fölösleges, tünetmentesen ne használd. Megelõzésre gondoltál? Arra sem kell. Jó babavárást!

Tisztelt Főorvos Úr! 37 éves vagyok és az első terhességem, ezért kérném a tanácsát. A kezelőorvosom azt mondta használhatom, kb. 4 hetes terhes vagyok, akkor is használhatom a cikatridina hüvelykúpot? Előtte használtam hüvelyszárazságra, nekem nagyon bev

Tisztelt Főorvos Úr! 37 éves vagyok és az első terhességem, ezért kérném a tanácsát. A kezelőorvosom azt mondta használhatom, kb. 4 hetes terhes vagyok, akkor is használhatom a cikatridina hüvelykúpot? Előtte használtam hüvelyszárazságra, nekem nagyon bevált. Köszönettel.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Használhatja a Cikatridina kúpot, nem jelent kockázatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Használhatja a Cikatridina kúpot, nem jelent kockázatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos Úr! 37 éves vagyok és az első terhességem, ezért kérném a tanácsát. A kezelőorvosom azt mondta használhatom, kb. 4 hetes terhes vagyok, akkor is használhatom a cikatridina hüvelykúpot? Előtte használtam hüvelyszárazságra, nekem nagyon bev

Tisztelt Főorvos Úr! 37 éves vagyok és az első terhességem, ezért kérném a tanácsát. A kezelőorvosom azt mondta használhatom, kb. 4 hetes terhes vagyok, akkor is használhatom a cikatridina hüvelykúpot? Előtte használtam hüvelyszárazságra, nekem nagyon bevált. Köszönettel.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Használhatja a Cikatridina kúpot, nem jelent kockázatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Használhatja a Cikatridina kúpot, nem jelent kockázatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Szoptatós anyuka vagyok. Használhatok Klion hüvelykúpot a fertőzésemre? Ártalmas vajon a babámnak, vagy nyugodtan használhatom?

Legjobb válasz: Szia! Én szülés utáni 6 hetes kontrollon kaptam a dokitól Klion D100-at, mert szerinte enyhe fertõzésem volt. Használtam, de semmit nem vettem észre a babán, pedig én is szoptatok. Ugyanúgy evett, hangulata sem lett más. Mondjuk én a terhesség alatt is sokszor kaptam kúpot. Szóval, ha szerintem doki írta fel, akkor használd nyugodtan.

Szia! Én szülés utáni 6 hetes kontrollon kaptam a dokitól Klion D100-at, mert szerinte enyhe fertõzésem volt. Használtam, de semmit nem vettem észre a babán, pedig én is szoptatok. Ugyanúgy evett, hangulata sem lett más. Mondjuk én a terhesség alatt is sokszor kaptam kúpot. Szóval, ha szerintem doki írta fel, akkor használd nyugodtan.
Igen használhatsz, én is vettem be gyszereket szoptatás alatt mert sajna muszáj volt.De egyik gyereknek sem okozott gondot.Max kiütése lehet.A lányomnak is volt egyszer az egész testén amikor sok tejalapú ételt ettem egyszerre.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat

Fogamzásgátló tabletta szedése mellett használhatom a Mikogal hüvelykúpot?

Csakmert a doki ezzel kapcsolatban semmit sem mondott.

Legjobb válasz: dokim tudta hogy szedek fogamzásgátlót és mondta h lehet mellette

dokim tudta hogy szedek fogamzásgátlót és mondta h lehet mellette
A kettõnek semmi köze egymáshoz. Használhatod nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Használhatom a Pevaryl G hüvelykúpot 4-5 hetes terhesen? Sajons hüvelygombám van.

orvoshoz csak két nap múlva tudnék elmenni, légyszi írjatok.

Legjobb válasz: Hát az az igazság, hogy nem ismerem ezt a fajtát, de azt tudom, hogy a canesten kúpot lehet használni.

Hát az az igazság, hogy nem ismerem ezt a fajtát, de azt tudom, hogy a canesten kúpot lehet használni.
Szerintem várd ki ezt a 2 napot, és a dokinál kérdezz rá mit ajánl. Még korai a terhesség, jobb ha elõtte a doki megvizsgál.
Én használtam terhesen, és cuki egészséges a babám, de asszem nem az elsõ trimeszterben. Kérdezd meg a dokid, mert szinte mindenre ráírják, hogy terhesek ne használják... Gyógyulj hamar!
Mindenképpen várd meg, hogy mit javasol a doki. Az öngyógyítás nem éppen hasznos ebben az idõszakban ilyen drasztikus "gyógyszerrel". Nekem volt már olyan, hogy azt hittem, hogy gombás fertõzésem van, és a labor után kiderült, hogy coli baci. Szóval mindenképpen várd meg a dokit, tudom, hogy nem könnyû, de még nagyon korai a terhesség és "sérülékeny". Gratulálok a Babához, vigyázz Magatokra! 25 hetes kismami
Én Canestent kaptam rá 5 hetesen.. Inkább doki!
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek! felhívtam az orvost de csak csütörtökön rendel. Megkérdeztem neten egy nõdokit és õ is a canesten ajánlotta. úgyhogy muszáj kezelnem magam, mert nagyon rosszak a tünetek.

Használható a Candibene hüvelykúp terhesen?

Ma voltam dokinál, néha és nagyon kis folyásom van, felírt 6 db candibene hüvelykupot. De a papírján az áll hogy a terhesség els? 3 hónapjában csak nagyon indololt esetben alkalmazható. Panaszom nincs. Ti mit tennétek?

Legjobb válasz: Szia! Nekem csak a 12. hét után írta fel, meg volt egy kis gombás fertõzésem is, és csak 3-at kaptam ami el is múlasztotta. A folyás egyébként természetes, tenyésztéssel nézik meg hogy van-e benne fertõzés. Kérdezz rá, hogy miért kell. További boldog babavárást.

Szia! Nekem csak a 12. hét után írta fel, meg volt egy kis gombás fertõzésem is, és csak 3-at kaptam ami el is múlasztotta. A folyás egyébként természetes, tenyésztéssel nézik meg hogy van-e benne fertõzés. Kérdezz rá, hogy miért kell. További boldog babavárást.
Ha nincs panaszod és csak kevés folyásod van(ilyenkor normális az is ha több van)én nem használnám a te helyedben!
Szia! Nekem is tegnap a candibene hkúpot írta fel a doki. Nekem mondjuk van panaszom, fáj és kellemetlen szóval vmi gomba v fertõzés. Nem szívesen de felírta, mert a fertõzés veszélyesebb (+kellemetlen nagyon) mint egy gyógyszer ami azért nem káros csak max nem ajánlott. Nem tesz jót semmi betegség meg gyógyszer terhességkor de ha bajod van kell és kész! Sztem ha nincs panaszod ne használd csak ha lesz bár ennek meg van az a hátránya, hogy ha már nagyon kijön nehezebb kezelni mint az elején elcsípni. 11hetes kismama
szia! nekem még csak koraterhességem van, de máris átestem egy kúp kúrán..és utána is néztem az inteneten hogy melyiket lehet már a koraterhességben használni és melyiknek nincs hatása a magzatra/más a felszívódásuk/.amit én használtam:pimafucin hüvelykúp, gynazol hüvelykrém.és azt hiszem még a canesten sem ártalmas legalábbis ezt írják a gyógyszerismertetõn.
jobb így kikúrálni, minthogy a fertõzés felszálljon a méhre!!

Ha a hüvelykúp az időjárásnak köszönhetően megolvad, de utána lehűtjük és megszilárdul, akkor még használható?

Legjobb válasz: Mi a hatóanyaga? Most éppen szükséged van rá, vagy csak úgy pihen valahol?Úgy általában: Ha az elõírásban szereplõ tárolási hõmérséklet fölé emelkedett a hõmérséklete, akkor csökkenhetett a hatóanyag tartalom benne. Az se mindegy mennyi idõt töltött el más halmazállapotban.

Mi a hatóanyaga? Most éppen szükséged van rá, vagy csak úgy pihen valahol?Úgy általában: Ha az elõírásban szereplõ tárolási hõmérséklet fölé emelkedett a hõmérséklete, akkor csökkenhetett a hatóanyag tartalom benne. Az se mindegy mennyi idõt töltött el más halmazállapotban.

Tisztelt Főorvos Úr! Gyulladast állapítottak meg nálam, kiírták a hüvelykúpot, időközben megjött a menstruációm. Kérdésem az, hogy egyidőben hasznalhatom a kúpokat a menstruációval?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A menstruáció alatt a hüvelykezelést fel kell függeszteni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A menstruáció alatt a hüvelykezelést fel kell függeszteni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Szexuális együttlétek előtt is alkalmazható a Cikatridina hüvelykúp, ha kevés a hüvelynedvesség, vagy akkor valamilyen olajat használjunk? Ilyen a Love-durex, vagy esetleg használható a baba-olaj is síkosításra a férfi nemi szervre ken

Tisztelt Doktor Úr! Szexuális együttlétek előtt is alkalmazható a Cikatridina hüvelykúp, ha kevés a hüvelynedvesség, vagy akkor valamilyen olajat használjunk? Ilyen a Love-durex, vagy esetleg használható a baba-olaj is síkosításra a férfi nemi szervre kenve? Nem befolyásolja károsan a hüvelyflórát?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúpot nem közvetlenül az együttlétek előtt tanácsos alkalmazni. Várható azonban, hogy rendszeres használat mellett javítja a hüvelyhám regenerációját és csökkenti, majd teljesen megszünteti az érzékenységet. Összességében és hosszabb távon tehát pozitív hatású a szexuális élet vonatkozásában. A síkosító hatású készítményeket ettől függetlenül (a Cikatridina  kúra mellett) természetesen alkalmazhatja. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúpot nem közvetlenül az együttlétek előtt tanácsos alkalmazni. Várható azonban, hogy rendszeres használat mellett javítja a hüvelyhám regenerációját és csökkenti, majd teljesen megszünteti az érzékenységet. Összességében és hosszabb távon tehát pozitív hatású a szexuális élet vonatkozásában. A síkosító hatású készítményeket ettől függetlenül (a Cikatridina  kúra mellett) természetesen alkalmazhatja. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!