Találatok a következő kifejezésre: Használ valamit feszesítő (3 db)

Nektek melyik alakformálókrém jött be, használt valamit? (Zsírégető, feszesítő krémet keresek)

Van rajtam egy "kis" felesleg amit szeretnék eltüntettni, de nem tudom, jogy használnak valamit ezek a kencék vagy sem? Ha lehet kégyszi olcsót és jót írjatok! Köszönöm a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Ezek max. akkor használnak, ha mellette egészségesen étkezel, meg mozogsz. Vagyis amikor nélküle is végbemegy ugyanaz. :D Sajnos életmódváltás nélkül felesleges áltatni magad azzal, hogy használ majd valami csodaszer. Itt a jó idõ, menj mindenhova bicajjal, járj el futni, egyél egészséges kajákat, és akkor látni fogod a változást hamarosan.

Ezek max. akkor használnak, ha mellette egészségesen étkezel, meg mozogsz. Vagyis amikor nélküle is végbemegy ugyanaz. :D Sajnos életmódváltás nélkül felesleges áltatni magad azzal, hogy használ majd valami csodaszer. Itt a jó idõ, menj mindenhova bicajjal, járj el futni, egyél egészséges kajákat, és akkor látni fogod a változást hamarosan.
A kérdező hozzászólása: Járok mozogni, sportolni! :) Én ezek mellet gondoltam, hogy hsználom! :)
Én kb 1 hónapja használom az Avon-nak a mellfeszesítõ , meg a narancsbõr elleni zsírégetõ , feszesítõ krémjét...Igaz nincs olyan sok változás , de érzem , h. a bõröm , mintha picit kisimult volna...Illetve a cicim is egy picikét , mintha feszesebb lenne , vagyis hát inkább csak a bõr.Mondjuk az az igazság , h. terhesen nem is várhatok sokat , hisz amennyit esetleg segítene , nem nagyon veszem észre a folyamatos hízás miatt...:S De am régen sima olajat kentem a combomra meg a hasamra betekertem alufóliával jó szorosan és kifeküdtem a napra...olyan , mintha szaunáznál...kiizzadod a fölösleges plusz súlyt : D (csak terhesség mellett én ezt most nem tudod alkalmazni...:()

Mi a véleményetek a Tonific zsírégető-feszesítő többfunkciós masszírozóról? Használ valamit, vagy bóvli? Van valakinek tapasztalata vele?

Legjobb válasz: Önmagában nem használ semmit. Sport és helyes táplálkozás mellett lehet valami haszna, de nem olyan nagy, hogy a hiánya észrevehetõ különbséget eredményezne.

Önmagában nem használ semmit. Sport és helyes táplálkozás mellett lehet valami haszna, de nem olyan nagy, hogy a hiánya észrevehetõ különbséget eredményezne.
Pénzkidobás.

Használ valamit a feszesítő testápoló?

Elkezdtem fogyizni, és 20 kilót szeretnék leadni.Mivel ez elég nagy súlyfeleslegnek mondható,nagy esély van rá, hogy a b?röm megereszkedik.Van értelme feszesít? testápolót használnom,vagy felesleges pénzkidobás?

Legjobb válasz: Amit én testápolóként használtam - tehát mindenhova - az a St. Eves-nek volt az anticellulit kréme! Elégedett voltam vele: 35 kg-t fogytam, s nem lóg a bõröm ( csak a mellem :/ ) A 450 ml volt 3000 ft, s nagyon sokáig elég is! Most nem tudom, h mennyi!

Amit én testápolóként használtam - tehát mindenhova - az a St. Eves-nek volt az anticellulit kréme! Elégedett voltam vele: 35 kg-t fogytam, s nem lóg a bõröm ( csak a mellem :/ ) A 450 ml volt 3000 ft, s nagyon sokáig elég is! Most nem tudom, h mennyi!
A kérdező hozzászólása: Õszintén szólva még nem is hallottam errõl a testápolóról.Helyik üzletekbe lehet kapni?
szerintem nem használ, 20 kilónál is szépen visszahúzódik a bõr, ha lassan és következetesen diétázol illetve edzel, ha hirtelen fogysz, ami a 90 napos és egyéb rettenet diétáknak ksözönhetõen be is következik akkor fog ráncosodni a bõrõd. Ráadásul az ilyen diétáknál ha visszaállsz a normál kajálásra, amitõl elhíztál akkor vissajön kb a duplája, szóval jól fontold meg, hogy milyen diétát csinálsz és mit mozogsz!! szia és sok sikert!!
Nekem a Garnier is bejött. És 90 naposat csináltam, persze tornával egybekötötten. Nem lóg a bõröm, bár csak 8-10 kg-t fogytam, de nekem ez jó. És nem jött vissza semmi kg, pedig már egy éve fejeztem be a diétát. Mostanában fogom újra elkezdeni, mert még kéne fogynom XD
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!