Találatok a következő kifejezésre: Használ valaki B6 (3 db)

Használt valakinek a Magne b6? Mennyi idő után éreztetek valamit?

Idességre,nyugtalanságra.Úgy érzem belül felrobbanok.

Legjobb válasz: Ááá! Semmit. Nekem a változatosság segít. Ma is elmentünk a belvásorba sétálni pl. Még épp elül a babakocsiban a kisfiam, így viszonylag nyugodtan tudok én is egy kicsit sétálni, nézelõdni mellette.

Ááá! Semmit. Nekem a változatosság segít. Ma is elmentünk a belvásorba sétálni pl. Még épp elül a babakocsiban a kisfiam, így viszonylag nyugodtan tudok én is egy kicsit sétálni, nézelõdni mellette.
Én pár napja szedem, jobb egy kicsit. Persze estére most is kiborulok, de már nem kiabálok szegény gyerekkel, ha sír vagy nyûglõdik.
Én is szedem, pár nap után éreztem, hogy jobban vagyok. Lehet, hogy placebo, de nekem jó :)
Fuuu teljesen megnyugodtam, hogy más is így van :) , mert mióta átállítottuk az órát, estére teljesen kész vagyok. Nem tudunk sétálni menni, mert hamar besötétedik és az 5 hónapos kislányom egész fürdetésig nyüszög. Teljesen kikészülök. Napközben nincs semmi gond, jól elvagyunk, de a késõ délután... Depressziósnak érzem magam :(
Utolsó, nincs ablakotok, ahova ki tudnátok tenni valami díszt? Baumaxban olyan jó csillogó fenyõágat lehet kapni 290 Ft-ért! Nekünk most a balkonládában téltûrõ növénykék vannak és pirinyó tuja, azok közé van beszúrva, ahogy bentrõl ráesik a lámpa fénye csak úgy csillog-villog. Amikor a lányom 5 hónapos volt, mi rengeteget nézelõdtünk az ablakból este és vártuk apát. De még 14 hónaposan is el van varázsolva, ha ablakba állunk, mutatja az utcán a lámpát, az ablakban a csillogó ágat. :-))
Nem tudom eldönteni, hogy használt, vagy sem. Néha ideges vagyok így is, úgy is :-) Viszont az biztos, hogy folyamatosan éhes voltam, amíg szedtem.

Használ valaki Magne B6 ivóoldatot?

Mostanában kicsit felt?n?en keményedik a hasam, eddig csak 1x-er csinálta a terhességem alatt, olyan 15 hetesen 3-4 napig, aztán teljesen elmúlt, most egy hete azonban napi többször, de nagyon rövig ideig és nem kíséri semmilyen fájdalom vagy görcs. Azért elég kellemetlen, mert érzem, hogy megkeményedik és olyankor nem valami jó érzés, biztosan mások is így érzik. Voltam dokinál, aki hála mindent rendben talált, a méhszáj zárt, nincs rövidülés sem stb. Eddig is szedtem a Magne B6-ot profilaktikusan (2x1), most szeretnék áttérni az ivóoldatra, mert az mégsem tabletta és több benne a magnézium. 2x1 ampullát, ha megiszok erre a kményedésre, az rendben van????
Én miután beadtam még egyet hányt és többet már nem. :O Jó volt, használt!
nekünk is bevált
nálatok is vírusos bélfertõzés van? :(
A kérdező hozzászólása: Igen..:(
jobbulást!Mi most vagyunk túl rajta, a lányomnál 5 napig tartott.Nekem szintén.
Nagyon jó a dédalon, lányomnak is ezt adom, meg anno én is ezt kaptam ha hàny ingerem volt, vagy hánytam
Nekünk is segített.Bár jó, h pont este adtam be.Rá van írva, h aluszékonyságot okozhat.NA, beadtam és kb. 5 perc múlva szinte állva elaludt.úgyhogy erre figyelni kell.
Nálunk is használt, de tényleg vigyázz, mert aluszékony lesz tõle a gyerkõc, én amíg adtam mellette aludtam, mert féltem, hogy hányni fog és nem ébred fel rá. De hála az égnek utána már nem hányt :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!