Találatok a következő kifejezésre: Használ az termékei (46 db)

A kérdező hozzászólása: eddig nagyon izzadtam, igaz mostmár nem annyira mióta használom (bár ez még csak2napja).....azóta már nem annyira :D
Hát én inkább A Solutio Antisudoricát ajánlanám neked.Olcsóbb mint egy hülye dezodor és teljesen meggátoljja az izzadást.Nincs semmi mellékhatása.Ráadásul volt hogy 3 naponta használtam csak és úgy se izzadtam egy sceppet se.Gyógyszertárba lehet kapni kb350 ft
A kérdező hozzászólása: mondtam hogy olyant kellene mondani ami kapható szerbiában is, mert én ott élek......
Nálatok nincs gyógyszertár?
A kérdező hozzászólása: de van!!!!!!4csdak nem forinttal fizetünk!!!!!!
Jujj! Hát akkor számold át a forintot a ti pénzeteknek! Csak egy kis matek! Ott se drágább...
Én is 13 vagyok, és nekem a Rexona for Teens nagyon jól bevált.
figyelj! ezek a dezodorok nem sokat érnek énis izzadóssabb típus vagyok, és már elég sok fajta dezodorom volt, de nem igazán hatottak! énis szerbiai vagyok, de hallottam valami szerrõl amit lehet venni patikában recept nálkül kapható, valamit amit pl. hónaljadra kell, tenni és az nagyon hatásos, menj el gyógyszertárba és kérdezd meg! puxa

Használ az FLP termékei közül a Forever Multi Maca a teherbeesés érdekében?

N?kre gondolok.Ha van valakinek tapasztalata kérem írjon.

Legjobb válasz: Szia! Én használtam a Maca Vibe nevezetû terméket, 2 havi adagot, eddig sajnos semmi eredmény. Hátha neked jobban beválik!

Szia! Én használtam a Maca Vibe nevezetû terméket, 2 havi adagot, eddig sajnos semmi eredmény. Hátha neked jobban beválik!
Én kb. fél hónapja szedem az általad írt terméket. Hogy használt-e, még nem tudom. A ciklusom felén a múlt héten voltam túl. Annyit azonban tapaszraltam, hogy többször kívánom a szexet, és nem elsõsorban azért, hogy várandós legyek. Pedig ez a görcsös akarás eléggé megkeserítette az elmúlt hónapjaimat/hónapjainkat. De úgy vagyok vele, ha ez segít egy kicsit elfeledtetni a túlzott akarást, és segít magát a szexet élvezni azzal akit szeretek, akkor miét ne szedjem. Plusz ez a tabletta tartalmaz még egy csomó vitamint, nyomelemet amire egy szervezetnek szüksége van, és ráadásul természetes alapanyagokból.


Ha több terméket használok az arcomra, kárt tesz benne?

Mert ma voltunk DM-be és vettünk ezt azt pl: garnier pure active exfo brusher,VerMix forte,nivea clean deeper.ezeket vettem a pattanásos bőrömre . esetleg valami tapasztalatot mondanátok róluk,vagy hogy baj e ha ezeket naponta használom egymás után?

Legjobb válasz: Tudom,csak ugye elég zsíros is a bõrõm:) Köszi amiket írtál megfogadom:))

A kérdező hozzászólása: Tudom, csak ugye elég zsíros is a bõrõm:) Köszi amiket írtál megfogadom:) )
Nem akarlak megbántani...de a leg szarabb termékek...én is pattanásos voltam és azt csináltam, hogy havonta vagy 2 havonta elmentem kozmetikushoz nagy kezelésre...õ ugye szépen leápolta az arcomat megmaszírozta kinyomkodta stb :) itthon én csak annyit használtam, hogy internetrõl rendeltem PRESTIGE arctejet és prestige hidratáló krémet...egyszerûen ma már alig vannak pattanásaim...az arctejet meg a hidratáló krémet mai napig használom és tényleg gyönyörû tõlük a bõröm :) 3000 ft de viszont 3 és fél hónapig elég úgy, hogy éjjel nappal használom, ja és professzionális termék :) jó is és sokéig elég és még árban sem vészes :) nem akarlak tényleg megbántani, de amit a Dm-ben és a Rossmanban kapni lehet arcra dolgokat....inkább kárt teszel az arcodban, mint jót...de, ha megfogadod a tanácsomat garantálom, hogy neked is szép lesz az arcod :) sok sikert :) 18/L
Nyilván nem, de a sima tatami olyan 50ezer/darabnál kezdõdik.
Próbálkozhatsz puzzle tatamival.
A kérdező hozzászólása: azt mondják az nem olyan jó mint a sima tatami

Ugye nem baj, ha több márkának a termékét használom az arctisztításhoz?

Egyszer?en elveszek a rengeteg arclemosók, tonikok, krémek világában. Most vettem egy új garnier arclemosót, de még van clean&clear b?rradírom. Hidratálókrémet még nem is vettem,pedig azt is kéne a problémás b?römnek.

Legjobb válasz: A kozmetikusok azt mondják, hogy jobb, ha egy márkából választasz termékeket és nem össze-vissza, de én már egy ideje nem figyelek erre, mégis normális, tiszta a bõröm. Úgyhogy nem ettõl függ elsõsorban.

A kozmetikusok azt mondják, hogy jobb, ha egy márkából választasz termékeket és nem össze-vissza, de én már egy ideje nem figyelek erre, mégis normális, tiszta a bõröm. Úgyhogy nem ettõl függ elsõsorban.
De, még ragyásabb leszel...
Valóban érdemesebb egy temékcsalád, ugyanis a termékek kiegészítik egymást.
A kérdező hozzászólása: Ok, köszönöm!

MATIS kozmetikai terméket használ valaki? Véleményetek? Valóban olyan jó a termék mint az ára?

Én valójában már használtam ezt a termékcsaládot, ebből is a fiatalító sorozatból a tejet és a tonikot, de mivel túl drága (a 2db = 15.000.- akciósan) ezért már lemondtam róla, és sok hatást nem értem el! 25éves vagyok kisebb ráncaim már vannak és ezért ajánlottak, de mintha még ráncosabb lettem volna, és a tej nem szedi le a sminket, olajos érzeted hagy! Valakinek esetleg van még tapasztalata? Most megint gondolkodom rajta, mert a szappanos megoldás nem a legjobb, a bolti kencék pedig mint minden kozmetikus elmondja, nem professzionális termékek, ez olyan mint a bolti és fodrász hajfesték... Köszönöm előre is a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia Kozmetikus vagyok. A bolti termékek tényleg nem jók semmire, ne is használd õket. A szappanos mosdás nem tesz jót a bõrnek, túlságosan kiszárítja. A kozmetikusod nem mondta, hogy próbálj ki mást? Fõleg úgy, hogy nem is vált be. Õ csak matist használ? Én nem dolgoztam még vele, de annyi professzionális termék van még ezen kívül...

Szia Kozmetikus vagyok. A bolti termékek tényleg nem jók semmire, ne is használd õket. A szappanos mosdás nem tesz jót a bõrnek, túlságosan kiszárítja. A kozmetikusod nem mondta, hogy próbálj ki mást? Fõleg úgy, hogy nem is vált be. Õ csak matist használ? Én nem dolgoztam még vele, de annyi professzionális termék van még ezen kívül...
A kérdező hozzászólása: szia! Köszönöm a válaszodat! Igen a kozmetikusom csak Matissal dolgozik, és én úgy voltam vele (mert elõtte rengeteg terméket használtam, ILCSI is), hogy ez drága, ezért professzionális és tökéletes! De a legnagyobb baj, hogy nem szedi le a sminket, és én jobban szeretek valami olyan terméket, amit nem tonikkal kell lemosni, hanem vízzel leöblíteni, mivel itt is az volt a probléma, hogy a tejet hiába mostam én le tonikkal akkor is olajos érzetet hagyott! A T-zónám enyhén patis, és miteszeres, de amúgy a kozmetikus is azt mondta száraz vízhiányos a bõröm. E két termék használatakor nem kellett még mellé arckrém, de így is kicsit olajos volt! Még néztem ennek a termékcsaládnak a szintén fiatalító sorozat arctisztítóját, ami habzó és vízzel kell lemosni, de félek hogy kiszárítaná a bõröm, bár az van a honlapon is, hogy vízhiányos, vegyes kombinált bõrre. Bár nem tudom, más termékcsaládot õszintén nem is nagyon ismerek....
Elsõ vagyok Ha még emlékszel, le tudnád írni miket használtál ezen kívül, és melyikkel mi volt a gond? Érdekes, pedig egy arctejnek pont az a lényege, hogy tisztítson és eltávolítsa a sminket és a szennyezõdéseket.
A kérdező hozzászólása: Szia! Pontosan a Matis Reponse Jeunnesse arctej (ez komcsira semmit sem visz le, legalább 4x raktam az arcomra jól átitatott vattapamacsot mire levitte az alapozót-nem volt vastagon kenve- a spirálról meg nem is ejtek szót) és még ennek a tonikját használtam. Használtam még Ilcsit, de már nem tudom mi volt de szétszárította a bõröm. A Matist 3 évig használtam, 2 hónapja gondolkodom hogyan tovább... az arcomat amíg volt a krémbõl így tisztítottam: reggel csak mosdás vízzel- arctej-tonik; este babaszappanos vízzel smink le-arctej- tonik! Most a síma arctisztítóján gondolkodom, de 9000.- és nem tudom a sminket levinné-e, mert annyi tetszik benne hogy nem kell hozzá tonik, viszont félek hogy kiszárít és akkor meg kenegethetem magam krémmel, és kidobtam a pénzt az ablakon.
Ilcsibõl valószínû nem a te bõrödnek megfelelõt kaptad. Én nem próbálkoznék a matis-szal tovább. A babaszappanos arclemosás pedig szintén nagyon szárít. Anaconda Professional-rõl hallottál már? Nagyon jók, és nem olyan drágák, mint a Matis. De csak egy ötlet...
A kérdező hozzászólása: Még nem hallottam róla... Szerintem sem próbálkozom tovább... azért ha valakinek még van véleménye Matis termékkel kapcsolatban akkor várom...

Szerintetek ha egy tv-adónál vagy egy újságkiadónál tört szoftvereket használnak (video-és képszerkesztők), és az ezekkel előállított termékeiket értékesítik, hogyan bukhatnak le? Csak helyszíni ellenőrzés során, vagy a termékeiken is meglátszik?

Mert én csak akkor látok egy megszerkesztett videóban jeleket, ha triallal készültek, de egy feltört program esetén kimutatható valahogy, hogy a program nem volt eredeti?

Legjobb válasz: A tört program nem jelzi semmiben, hogy nem vették meg, és teljes képessége kihasználható. Egy cég, vállalkozás, munkahely (iskola) nem engedheti meg magának, hogy tört programot futtasson, mert ellenõrzik õket. Tételes listát kell beszolgáltatniuk a használt szoftverekrõl, és számlával kell igazolniuk annak hitelességét. Aki azzal próbálkozik hogy tört programot használ, hamar elveszik a kedvét a milliós büntetésekkel.

A tört program nem jelzi semmiben, hogy nem vették meg, és teljes képessége kihasználható. Egy cég, vállalkozás, munkahely (iskola) nem engedheti meg magának, hogy tört programot futtasson, mert ellenõrzik õket. Tételes listát kell beszolgáltatniuk a használt szoftverekrõl, és számlával kell igazolniuk annak hitelességét. Aki azzal próbálkozik hogy tört programot használ, hamar elveszik a kedvét a milliós büntetésekkel.
Az ilyen helyeken RENDSZERESEN vannak ellenõrzések és ha lebuknak, márpedig akkor tuti lebuknak baromi sokat kell fizetniük.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, különösen a másodikat, amiért az "apróbetûs" kérdésre is kitért. Szívesen venném még többek véleményét is, több ember több bizonyosság alapon, köszönöm elõre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!