Találatok a következő kifejezésre: Használ az L (47 db)

Használ az L-karnitin? Az jó ha olyan DM-ben kapható pezsgőtablettával viszem be? Ha lefekvés előtt beveszek egy C-vitamin tablettát az segít a fogyásban?

NE ÍRJON SENKI OLYAT HOGY INKÁBB MOZOGJ, MEG EGYÉL EGÉSZSÉGESEN, MEG HASONLÓK! Mert azt csinálom és ezzel kapcsolatban nem kell a tanács! Csak az írjon aki próbálta már az L-karnitint, vagy tud valamit a C-vitaminnal kapcsolatban. Mindkett?t a Norbi Update könyvb?l szedem egyébként.

Legjobb válasz: Nagyon köszönöm!:) Végre egy igazán hasznos válaszadó!:D Egy csomószor van olyan hogy ahelyett hogy válaszolnának inkább kioktatnak... -.- Egy mûsorban úgy halottam hogy az ilyen bolti dolgokban pl. krémekbe azért raknak minimális(és hatástalan) mennyiségût a hatóanyagból, mert különben sok emberen kellemetlen mellékhatások jönnének ki a személytelen adagolás miatt. Így viszont sokkal jobban veszik. Majd azért kiváncsiságból megnézem hogy egy pezsgõtablettában mennyi van. (amúgy a napi max. az az egy tabletta) Ennek is van valami rémes mellékhatása egyeseken?

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!:) Végre egy igazán hasznos válaszadó!:D Egy csomószor van olyan hogy ahelyett hogy válaszolnának inkább kioktatnak... -.- Egy mûsorban úgy halottam hogy az ilyen bolti dolgokban pl. krémekbe azért raknak minimális(és hatástalan) mennyiségût a hatóanyagból, mert különben sok emberen kellemetlen mellékhatások jönnének ki a személytelen adagolás miatt. Így viszont sokkal jobban veszik. Majd azért kiváncsiságból megnézem hogy egy pezsgõtablettában mennyi van. (amúgy a napi max. az az egy tabletta) Ennek is van valami rémes mellékhatása egyeseken?
A kérdező hozzászólása: xD elolvastam hogy az én "komplex" C-vitaminom ami 166%-ban kielégíti a napi szükségletet 100 mg-ot tartalmaz xDxDxD nem érte meg az az 500 Ft...
Persze nagyon jó, hogy több vitamint szedünk naponta, mint ami az ajánlott (lásd pl. C-vitamin, ahol 60 mg az ajánlott, de már szinte minden kutató egyetért abban, hogy 200-1000 mg fogyasztása megfelelõ, maximum hasmenést okoz). De amíg a C-vitamin kellemetlen mellékhatása a hasmenés, addig a napi 1 g feletti l-karnitin fogyasztás halszagot okozhat, úgyhogy ennek túladagolása nem biztos, hogy jó ötlet. De ha szereted a halszagot, persze a legjobb választás.
Én megkérdeznék másik orvost is... Úgy tudom az ilyesmi szülés vagy abortusz után van, de te azt nem írtad...
A kérdező hozzászólása: Elmennék én szívesen, de ezt sajnos nem tudom úgy intézni, hogy jó legyen...egyszerûen nincs lehetõségem erre semmikép...de jól esik, hogy néha írsz ide, szóval nagyon köszönöm.
Még mindig nem voltál másiknál? Ez már nem vicc, ha másnem keress egy magánt, akár másik városba is (ha nem nagyvárosban laksz). Ha kevés a pénz, akkor dobjátok össze, de az egészség nem játék! Én a helyedben már egészen biztosan elmentem volna...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Nekem úgy tûnik, hogy a hátralevõ életemben megállás nélkül vérezni fogok...ja és most az utóbbi idõben sokkal erõsebb, mint amilyen eddig valaha volt, óriási alvadt vérdarabok potyognak ki belõlem...naponta legalább 20. Nagyon elvagyok keseredve, nem tudom mit tegyek...:(
Én vagyok a "kedves utolsó" :) Szerintem a c-vitamin hülyeség. Ez az orvos ki akar nyírni téged :S :( Én fogamzásgátlót kaptam. Már sajnos nem emlékszem, hogy mi volt a neve, mert nagyon régen volt. 1 vagy 2 havi mennyiséget kellett beszednem. A második napra elmúlt minden baj! :) Még ha sokan nagyon tartózkodnak is tõle, szerintem ilyen esetben támogatni kéne ezt a megoldást. Miért nem tudsz másik orvoshoz menni? Én azért megpróbálnám... Mondjuk magánorvoshoz is lehet, csak ott fizetni kell. Tudok egy jót. De szerintem csak akkor menj magánhoz, ha másik állami sem jó. Az egészséged ér annyit, hogy max. így egyszer fizess érte, szerintem. Mindenképp menj el mielõbb orvoshoz, ha teheted, már holnap, mert tényleg baj lehet belõle! Nekem másfél évre tönkrevágta ez az egészségemet :( (Mondjuk lehet azért is, mert eleve sovány vagyok) Gyógyulást! Drukkolok! Ha gondolod és jobban vagy, szólj, én Szurkolok! :)
A kérdező hozzászólása: Ja, és kedves utolsó, neked végülis mitõl állt el a vérzés?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves utolsó. Nos én ismét elmentem a nõgyógyászhoz, és azt mondta, hogy szedjek C vitamint, de õ ebben sajnos nem tud segíteni. Szóval ebbõl mindenképp az lesz, hogy elmegyek másik orvoshoz, amint lesz lehetõségem rá...de nagyon elvagyok keseredve, olyan mintha már csak azért élnék, hogy tömködjem magam tamponnal...idegileg teljesen kikészültem :( meg irhattok, hogy esetleg volt olyan akinek a c vitamin segitett ilyen esetben...
Nekem 8 hétig volt. Durván vashiányos vérszegény lettem, 14 kilót fogytam. Mindenképpen kéne kapnod valamilyen hormonális gyógyszert, hogy abbamaradjon (fogamzásgátlót pl.) mert ebbõl nagy bajok lehetnek! Mielõbbi jobbulást kívánok! 22L
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat, de meg irhat mas is esetleg aki volt mar ilyen helyzetben, hogy õ hogyan oldotta meg ezt a problémát. Sajnos nincs lehetosegem masik orvoshoz menni...tegnap feliratkoztam hozza es ma megyek, , ha most sem tud segiteni akkor idegbeteg leszek. Egyaltalan el fog mulni valaha is?
Ne varj egy percet sem.mindenkepp menj el masik orvoshoz nehogy verveszteseged legyen.csinalj terhessegi tesztet mert lehet vetelesed volt es ilyenkor gyogykaparast csinalnak.jobbulast.
A kérdező hozzászólása: sem szülésrõl, sem abortuszról nincs szó, a családorvos azt mondta, hogy szedjek antibiotikumot, mert biztos valami gyulladásról van szó, de az sem vált be...kérlek segítsetek, mert már nem bírom
Látom, hogy régi a kérdés, de nehogy innen tájékozódjon valaki, és azt gondolja, hogy normális dolog 3-4-6 hete, vagy több hónapja vérezni. Azt az orvost, amelyik c-vitamint ajánlott gyógyszerként, szívlapáttal kellene csapkodni, meg hogy elmúlik...! Fel kell jelenteni a betegjogi képviselõnél, mert lusta és tudatlan, vagy nemtörõdöm. Remélem, azóta találtál egy normális nõgyógyászt, bár ez ellentmond egymásnak. Mondjuk akkor olyat, amelyik a pénzéhsége kielégítése mellett kicsit gyógyít is, márcsak az unatkozás ellen, hogy teljen az idõ.
Piretmix permetszert ajánlom!
A kérdező hozzászólása: ezt te próbáltad is tyúkoknál?
Igen, nekem bevált!
Csak jobb :D De amúgy ez az 1l Siporax=200l víz az hülyeség.
Egyetértek, ez a 200 liter hatalmas kamu. Elég az 50-nek is, jóindulattal. Tehát 40 literre már hatásos. Túl sok szûrõanyag úgysem lehet, ez nem túladagolható, hiszen annyi baci telepszik meg, amennyinek elég a tápanyag.
túl szûrni lehetetlen az akváriumot. viszont tényleg kamu ez a 200 liter, vagyis nem pont kamu, mert ez akvárium függõ. pl egy erõsen alul telepített 200 literes akváriumot tényleg képes lehet megszûrni 1liter siporax, viszont egy erõsen túl telepített 54 litereshez akármennyit vehetsz...
A 200 liter túlzás. Jó, ha több bio van kicsit. Persze túlzásokba sem kell esni, mert baciból is csak annyi lesz, amennyi jól lakik, ha érted. Szerintem az 1 liter Siporax / 50 liter víz ideális lehet, legalább így érdemes kalkulálni.
A 200 literhez olyan 5 kiló korallzuzalékon szûröm át a vizet. Jó az nem siporax, meg nem édesvizi akv, de 5 liter biztos kéne hozzá.
Sokmindentõl függ: halak száma, mérete, fajtája. Azt nem tudom, ezt a 200 litert hogy állapították meg, szerintem max a kezdeti állapotában, mikor még nincs semennyire eltömõdve. Késõbb ez csökken. Bár fenn lehet tartani egy magas értéket, ha jól védjük az eltömõdéstõl.

Tisztelt Doktor Úr! Protexin Gynophilus tablettával szeretném visszaállítani a hüvelyem pH-ját. A tájékoztatóban le van írva, hogy megengedett a szex a kúra alatt, de kerülni kell a spermicideket. Na már most én Pharmatex fogamzásgátlót használok, és az l

Tisztelt Doktor Úr! Protexin Gynophilus tablettával szeretném visszaállítani a hüvelyem pH-ját. A tájékoztatóban le van írva, hogy megengedett a szex a kúra alatt, de kerülni kell a spermicideket. Na már most én Pharmatex fogamzásgátlót használok, és az lenne a kérdésem, hogy ki lehet hagyni 1 napot a Protexin Gynophilus kúrából (akár a 7 naposból,akár a 14 naposból)?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Igen, a kúrát megszakíthatja egy napra. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Igen, a kúrát megszakíthatja egy napra. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
szerintem ezt egy fogorvos tudná megmondani, mert látni is kéne
Hány éves vagy? Nekem is ez volt a gondom (14/L) egészen mostanáig. Tegnap elõtt kaptam meg a fogszabályzóm, és most veszem észre, hogy már nem kattog. :D A kérdésedre visszatérve, nekem azt mondta, hogy tinédzser korban ez normális, mert ugyan úgy mint a lábunk, az állkapcsunk se egyformán nõ. Ez egy idõ után kiegyenlítõdik, de ha 18 elmúltál, akkor már gond van és menj el orvoshoz.

Tisztelt Doktor Úr! Protexin Gynophilus tablettával szeretném visszaállítani a hüvelyem pH-ját. A tájékoztatóban le van írva, hogy megengedett a szex a kúra alatt, de kerülni kell a spermicideket. Na már most én Pharmatex fogamzásgátlót használok, és az l

Tisztelt Doktor Úr! Protexin Gynophilus tablettával szeretném visszaállítani a hüvelyem pH-ját. A tájékoztatóban le van írva, hogy megengedett a szex a kúra alatt, de kerülni kell a spermicideket. Na már most én Pharmatex fogamzásgátlót használok, és az lenne a kérdésem, hogy ki lehet hagyni 1 napot a Protexin Gynophilus kúrából (akár a 7 naposból,akár a 14 naposból)?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Igen, a kúrát megszakíthatja egy napra. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Igen, a kúrát megszakíthatja egy napra. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kinek van golf 5-ös gti-je? Ha normál autóként használod, 10 l alatt lehet tartani a fogyasztást? Mert ugye nem akar az ember mindíg durvúlni.

Legjobb válasz: Bakker fogadd már el hogy a nagy teljesítményû autó alapból többet fogyaszt mint a normál társai. Ha nem így lenne akkor minden személyautó 350 lóerõs lenne, és az emberek elpötyögnének vele 7 literrel, mikor meg kéne az erõ akkor odalépnének neki. De nem így van. Ebben a kocsiban a 200 ló megeszi a 10 litert városban akármennyire is lágyan nyomod neki.

Bakker fogadd már el hogy a nagy teljesítményû autó alapból többet fogyaszt mint a normál társai. Ha nem így lenne akkor minden személyautó 350 lóerõs lenne, és az emberek elpötyögnének vele 7 literrel, mikor meg kéne az erõ akkor odalépnének neki. De nem így van. Ebben a kocsiban a 200 ló megeszi a 10 litert városban akármennyire is lágyan nyomod neki.
vegyél Swift Sportot vagy régi Swift GTi-t.. az 10-nél megáll.

Az L-karnitin biztos hogy használ?

mozgás elött beveszem és ennyi?és használ?

Legjobb válasz: Csak aerob edzés elõtt, és elõtte ne egyél 2-3 órával, fõleg ne nagy fehérjetartalmút. Önmagában csodát azért ne várj tõle, csak megfelelõ étrend mellett van értelme szedni.

Csak aerob edzés elõtt, és elõtte ne egyél 2-3 órával, fõleg ne nagy fehérjetartalmút. Önmagában csodát azért ne várj tõle, csak megfelelõ étrend mellett van értelme szedni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!