Találatok a következő kifejezésre: Használ az First (3 db)

Ki mire szokta használni az FLP-s Aloe Activatort és az First-öt? Mi az amire már próbáltátok és használt (a kislányom 22 hós és lassan megszületik a pici tesó is, mire lesz majd jó ez a két szer? )?

Legjobb válasz: a first -öt én használom ha kipirosodik a feneke, de bármilyen bõrproblémára jó. Az activátorral bekenem az ínyét amikor jön a fog, de beteges idõszakban itatom is vele...jó fülbe is...én csak ajánlani tudom

a first -öt én használom ha kipirosodik a feneke, de bármilyen bõrproblémára jó. Az activátorral bekenem az ínyét amikor jön a fog, de beteges idõszakban itatom is vele...jó fülbe is...én csak ajánlani tudom
Szia.A First-öt lehet a kozmóra a hajára fujni, ha kipirosidik a feneke, ha valami seb van rajta.Én amikor megkarmolja magát, azt is ezzel szoktam bekenni, és estére már nem is látszik.De csöppenthetsz a fülébe a fáj és az orrába ha meg van fázva.Gyulladáscsökkentõ hatása van, ezért szinte mindenre jó.Én most torokfájással küszködtem.Ezzel fujtam be és 2 nap alatt elmúlt.Régen ez 1 hét volt nekem. Az aktivátort a hasfájására használtam, nagyon klassz.de ha jön a foga arra is kitûnõ.De ezzel is cseppenthetsz az orrába ha meg van fázva. Én nagyon örülök, hogy van nekem.Egyre többre merem használni.
A First bármilyen bõrproblémára lehet használni (csípés, kiütés, izzadás miatti kipirosodás). Egyedül hámlásra ne használd, mert szárítja a bõrt. Ha egy kicsit megkapja a nap a babót, be lehet kenni a bõrét, és szépen elmulasztja a pirosodást. Az Activator fogzásra, fülbe, orrba, de hasfájásra is. Nincs valami jó íze, de higítva elég tûrhetõ.

Használ az Aloe First Spray-t szájpenész ellen? Ha igen, hogyan és hányszor?

Legjobb válasz: használ. 1-szer kell befújni vele a szádat .

használ. 1-szer kell befújni vele a szádat .

Úgy hallottam, hogy az Aloe First-öt sok kismami használja. Kinél mire vált be, és hol lehet beszerezni?

Legjobb válasz: szia, én a gátmetszés helyét fujogattam vele, hamar gyógyult és szép lett seb

szia, én a gátmetszés helyét fujogattam vele, hamar gyógyult és szép lett seb
Én régóta használom az aloe firstöt, és gyakorlatilag mindenre, kivéve a szembe.Csípésre, égésre, hüvelygombára, torokfájásra(gargalizálni), arckrém helyett, párom borotválkozás után, leégésre, ekcémára, vérzés csillapítására, seb fertõtlenítésére, seb gyógyulásának gyorsítására.Most ennyi jut az eszembe! Kereskedelmi forgalomba nem kapható így csak tanácsadókon keresztül.(nekem a nõvérem szerzi be)Láttam már a teszveszen is, és szerintem ezen az oldalon is találsz forgalmazót!
Neten is lehet rendelni, pl: http://www.bioszallito.hu/Aloe-first-forever-spray?termek-1362 ***** http://vitaminok.aruhaz.info/termek/aloe_first.html Szóval nem csak tanácsadón keresztül lehet hozzájutni. Sõt, lehet, hogy gyógyszertárban is rá mernék kérdezni. Üdv, 37 hetes.* Automatikusan eltávolított tartalom.
Szia! Én nyáron szültem lányom és a Dm-ben is volt ez az Aloe First spray...nézd meg hátha lesz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!