Találatok a következő kifejezésre: Használ a vagy (1860 db)

Használ a Vágyakat ad lapocska?

Legjobb válasz: A húgom próbálta (22 éves). Neki semmit sem használ. Szerintem a szexuális vágy az adott pillanattól függ, nomeg a vérmérséklettõl. A lapocska nem gyógyszer, szerintem csak "humbukk" az egész.

A húgom próbálta (22 éves). Neki semmit sem használ. Szerintem a szexuális vágy az adott pillanattól függ, nomeg a vérmérséklettõl. A lapocska nem gyógyszer, szerintem csak "humbukk" az egész.

Nem értem, hogy a szulok, hogy engedik meg a 10-12 éves gyermekuknek, hogy sminket használjanak? Ez azért már enyhén durva! 17 éves vagyok és nem használom a sminket, mert egy ido után elrontja a borunket

17 éves vagyok és nem használom a sminket, mert tudom, hogy egy ido után elrontja a boromet és aztán pláne kell sminket használnom(és korábban fel kell kelnem suli elott:))mert akkor megijednek tolem az utcán Képzeljétek el ezeket a gyerekeket pár év múlva, mit fognak akkor magukkal muvelni?

Legjobb válasz: 12 éves vagyok, szempillaspirált és ajakápolót használok, nem púdert, alapozót, tust. Szerintem ez nem nagy dolog, ha te smink nélkül jobban érzed magad, akkor rendben van, de én sminkkel sokkal happy-b vagyok.:D

12 éves vagyok, szempillaspirált és ajakápolót használok, nem púdert, alapozót, tust. Szerintem ez nem nagy dolog, ha te smink nélkül jobban érzed magad, akkor rendben van, de én sminkkel sokkal happy-b vagyok.:D
Örülök és köszönöm, hogy megosztottad velem ezt a baromira fontos információt, amit kb. hetente leír valaki. Foglalkozz magaddal és ne azon kattogj, hogy más mit csinál. Õ dolguk.
NEm kell ezen kiakadnod, amit írsz, az 20 évvel ezelõtt megállta volna a helyét, ma már inkább bõrápoló hatású összetevõk vannak a kozmetikumokban, ha drágát veszel, akkor biztosan jó minõségû, nem árt a bõrödnek. Ha lustaság miatt nem sminkelsz, vagy pedig azért , mert azt hiszed, hogy így is tökéletes vagy, akkor ne akadj ki, ha mások igényesebbek.
légy büszke magadra... amúgy nem hinném, hogy 10 évesek sminkelnek, de biztos én egy másik univerzumban élek
Ha neki jól esik, akkor had csinálja! Majd ha neked gyereked lesz, akkor majd ne engedd meg neki. Ennyi, téma lezárva.
12 vagyok. Nekem meg se fordul a fejemben. Az oszt.társaimnak van de nem nagyon használják max ilyen sulibulikban. Én egyáltalán nem...
Szerintem felesleges ennyi idõsen még sminkelni. Nekünk a tanárok nem is engedték általános iskolában. Ha valaki sminkben ment, akkor azonnal lemosatták vele. Én 15 évesen kezdtem el sminkelni, amikor középiskolába mentem.

Háziszappan! Ki készitett már hideg eljárással? Ki mire használja, tisztálkodás vagy mosás? Eladhatom? Minden érdekel amit a háziszappanról tudtok!

Legjobb válasz: Én pár éve készítek így szappant, saját használatra, ajándékba és néha eladásra is. Fürdésre, kézmosásra használjuk, nagyon megszerettük. Amióta ezt használom, nem száraz a bõröm. Rengeteg oldalon találsz leírást az elkészítés folyamatáról illetve recepteket magyarul, angolul, németül, olaszul stb. Alapanyagokat és eszközöket is szerezhetsz be neten keresztül belföldrõl és külföldrõl egyaránt.

Én pár éve készítek így szappant, saját használatra, ajándékba és néha eladásra is. Fürdésre, kézmosásra használjuk, nagyon megszerettük. Amióta ezt használom, nem száraz a bõröm. Rengeteg oldalon találsz leírást az elkészítés folyamatáról illetve recepteket magyarul, angolul, németül, olaszul stb. Alapanyagokat és eszközöket is szerezhetsz be neten keresztül belföldrõl és külföldrõl egyaránt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :) ki fogom probálni! Neked melyik a kedvenced?
Nekem a levendulás a kedvencem, azt csinálom leggyakrabban. Ez egy alaprecept, ezt bármivel (illattal, színnel, szárazvirágokkal) variálhatod. 500g olívaolaj 160g desztillált víz 64g lúg 10 ml illóolaj A levenduláshoz értelemszerûen levendula illóolaj és 1-2 ek. szárított levendulavirág kerül. A virágot nem mindig teszem bele, van, hogy csak a végén, díszítésnek használom. De mielõtt belevágsz, mindenképp tanulmányozz pontos leírásokat a szappanfõzés menetérõl, és tartsd be a biztonsági elõírásokat! (Jól szellõzõ helyiség, védõfelszerelés, stb.!) Sok sikert! ;)
Ez igaz! És ugyanez vonatkozik arra, amikor nem töltés közben használjuk. Öregszik, mint minden. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: De ha töltés közben akkor jobban?
Nem :)

Idős aszony vagyok kevés nyugdijból élek azért kérdezem. Egy nap kb:3-órát használom a LAPTOPOMAT. Menyi pénzt fzetek érte naponta?

Legjobb válasz: Itt gyakorin már feltetek sok ilyen kérdést és átlagban dupla enyi vagy még több használat mellett is 1000Ft allatti öszegek jötek ki. Szóval enyi csak nem sok?

Itt gyakorin már feltetek sok ilyen kérdést és átlagban dupla enyi vagy még több használat mellett is 1000Ft allatti öszegek jötek ki. Szóval enyi csak nem sok?
100000-150000 Körüli laptop igy havonta 500Ft alat fogyaszt áramból. kb.
Mibõl mennyit? Áram? Net forgalom?
A kérdező hozzászólása: áram és pénz

Hüvelyi uh-nál az uh zselét használja a doki síkosítóként, vagy valami mást?

Hülyeségnek t?nik a kérdés, de tényleg van jelent?sége, csak kinevetnétek, ezért nem írom le:)

Legjobb válasz: Szerintem az uh zselét használja, amire én szerencsétlenségemre érzékeny vagyok :( Mindkét alkalom után olyan tüneteim voltak, mintha elkaptam volna valamit. Azóta csak hasi.

Szerintem az uh zselét használja, amire én szerencsétlenségemre érzékeny vagyok :( Mindkét alkalom után olyan tüneteim voltak, mintha elkaptam volna valamit. Azóta csak hasi.
szerintem is az uh zselét használja...
Nekem zselét használt a doki.
Nem értettelek félre! Kérdezz rá, hogy "ugye olyan síkosítóval keni be, amit a hasi UH-nál használnak?" :) )
A kérdező hozzászólása: Félreértettél. Éppen hogy arra nem vagyok egyedül érzékeny, amit a doki használ. Ezért kérdeztem, hogy az uh zselét használja-e. Mert ha igen, akkor jó hasznát fogjuk venni apával esténként:)
Figyelj, akkor ezt mindenképpen mondd majd el UH elõtt!!! Mármint az érzékenységet a síkosítóra! Ez egyáltalán nem ciki, és így tuti nem lesz allergiás reakciód!
Nálam nem óvszert húztak, hanem olyan eldobható gumikesztyût, amit amúgy is használnak, és uh zselét tett rá.
A kérdező hozzászólása: Megnevettettél, hálából leírom, mi a kérdésem lényege. Mindenféle síkosítóra érzékeny vagyok, kivéve, amit a hüvelyi uh-nál használtak. Attól semmi bajom. Vettem egy flakonnal, és gondoltam, jó lesz ez egy kis játszadozáshoz. Csak biztos akarok lenni benne, hogy a doki uh zselét használ olyankor, nehogy pórul járjak.
Állítólag egy másik kismama azt kérdezte, hogy bordázott nincs? :D
A kérdező hozzászólása: Ennek fényében nem is csodálom, hogy nem bírtad ki röhögés nélkül:) Síkosított óvszer, puff neki:)
12:04-vagyok. Nálunk nem kenték be az óvszert semmivel :( Magyarázta köben az Uh-s doktornõ, hogy ez síkosított óvszer, így könnyen becsúszik stb. Engem megy egyre jobban rázott a nevetés.
A kérdező hozzászólása: Nálunk is óvszert húznak rá, meg szerintem mindenhol. De bekenik valamivel. Nagyon remélem, hogy az uh zselével.
Lehet röhögni, nálunk óvszert húznak a szerkentyûre hüvelyi UH-nál. Én elsõ alkalommal elröhögtem magam :D
hu
A kérdező hozzászólása: XD Bocs, akkor edzõ- vagy iskolatáska? o.O
nem egyszerûbb ha vetetel szüleiddel egyet olcsóbban vagy valami? mert így elég necces dolog..
A kérdező hozzászólása: Ok kösz megteszem, és akkor azt mondd meg légyszíves, hogy ha megvan a bokzsák, akkor kell hozzá külön madzag, vagy talán adnak hozzák, vagy fúrni kell?
nem kell fúrni, fellógatja magát a boxzsák... kretén
És csak pöckölgetnéd, hogy ne essen szét? Annak mi értelme?
A kérdező hozzászólása: Ja tudom, de tényleg, nem lehet edzõ vagy iskolatáskával? Mert ha belegondolsz az végülis ugyanaz/ugyanolyan, csak kisebb meg szélesebb.:D
1. ha beleteszed a könyved inkább csak a könyvet szakítod szét 2. ha párnával tömöd ki szerinted nem lessz könnyû? 3. hülyeség...táskával csinálni..azzal is csak a táskát roncsolod szét 4. Szerezz be valahonnan ahogy leírtam elõbb ennyi...az a gond, hogy ilyeneket nem nagyon tudol csinálni legalább is ez a tanács..
Az öngyilkos boxzsák halála... :) )) Utolsónak ment egy zöld kéz :)
Pár deszkát össze csavarozol, és valahogy rögzíted a földhöz, vagy a 2kg újságpapírt összekötözöl, majd a kapott csomagot a falhoz kötözöd.

A laptopoknál otthoni használatra mi a jobb? Ha akksiról használom a laptopot, vagy kiveszem az akksit és úgy váltóáramról, vagy benne hagyom az akksit és úgy váltóáramról?

Jól jönne a segítség, mert nem szeretném, ha emiatt hamarabb menne tönkre a laptop. Köszönöm!

Legjobb válasz: biztosan hamarabb fog tönkremenni, mert használod... erkölcsi, idõbeli és anyagbeli kopásban egyaránt. az akkumulátor a legkisebb élettartamú alkatrész a rendszerben, szóval azt érdemesebb megóvni. vedd ki, és használd hálózatról. ha meg nap közben sokszor helyet változtatsz, akkor hagyd benne.

biztosan hamarabb fog tönkremenni, mert használod... erkölcsi, idõbeli és anyagbeli kopásban egyaránt. az akkumulátor a legkisebb élettartamú alkatrész a rendszerben, szóval azt érdemesebb megóvni. vedd ki, és használd hálózatról. ha meg nap közben sokszor helyet változtatsz, akkor hagyd benne.
A kérdező hozzászólása: Csak itthon használnám, szóval nem vinném sehova. Köszönöm a választ!
A kérdező hozzászólása: A laptopnak nem lesz baja ettõl? Mert valaki mondott nekem ilyet...
a mai lapikat nyugodtan lehet akkuval együtt és töltés közben is használni
Valóban nem lényegesen hosszabb élettartamot lehet elérni, ha nem használja valaki, ráadásul óvni kell a teljes lemerüléstõl a li-ion akksikat. Ha semmiképpen nem akarod használni, akkor 40-50%-ra feltöltve, száraz hûvös helyen tárold, idõnként ránézve, nem merült-e le túlzottan. Egyébként hirtelen áramszünet esetén jól jönne ha benne lenne az akksi...

Az angolnyelvben mikor használjuk a don't -ot, a doesn't -öt vagy a not -ot?

Legjobb válasz: Abban az esetben, ha t folyamatosan csinálsz valamit, tehát ismétlõdõen, akkor egyszerû jelenidõt használunk. Ez a Present Simple. pl.: I teach Maths (Matekot tanítok) Present Simple-ben, E/3-ban az igé s végzõdést kapnak. pl.: She teachs Math. (Matekot tanít) Present Simple-ben tagadáskor a DO segédigét használjuk. Ennek tagadása E/1-ben, E/2-ben, T/1-ben, T/2-ben illetve T/3-ban a DON'T. pl.: I don't teach Math. (Nem tanítok matekot) E/3 ban azonban a DOESN'T-et használjuk. Ilyen esetekben az ige nem kap s végzõdést. She doesn't teach Math. Remélem érthetõ volt :D

Abban az esetben, ha t folyamatosan csinálsz valamit, tehát ismétlõdõen, akkor egyszerû jelenidõt használunk. Ez a Present Simple. pl.: I teach Maths (Matekot tanítok) Present Simple-ben, E/3-ban az igé s végzõdést kapnak. pl.: She teachs Math. (Matekot tanít) Present Simple-ben tagadáskor a DO segédigét használjuk. Ennek tagadása E/1-ben, E/2-ben, T/1-ben, T/2-ben illetve T/3-ban a DON'T. pl.: I don't teach Math. (Nem tanítok matekot) E/3 ban azonban a DOESN'T-et használjuk. Ilyen esetekben az ige nem kap s végzõdést. She doesn't teach Math. Remélem érthetõ volt :D
Még valami: Az egyszerû jelent akkor használjuk, amikor valamit NEM ÉPPEN MOST, hanem rendszeresen, szokásosan, ismétlõdõen csinálunk Present Simple-t használunk akkor is, amikor természeti törvényekrõl beszélünk (pl.:Mice eat cheese and cats eat mice). Egyszerû jelent használunk instrukciók adásánál, útbaigazításnál is. (pl.: First you turn left and then you go straight on the traffic lights.) Továbbá használhatjuk olyan jövõbeli események leírásához, amelyek egy program, menetrend, idõbeosztás vagy órarend szerint történnek. (pl.: The English course starts in June)
Egyiket sem, itt folyamatos jelent kell használni: isn't sleeping a jó megoldás.
Present simple-ben tagadáskor. Does not = egyes szám 3. személy. Do not= többi esetben.
A kérdező hozzászólása: Köszi, a gyors választ.De én nem így gondoltam.. Hanem... pl. itt egy mondat: A kenguru ebben a pillanatban nem alszik. Na, most ebbe a mondatba melyiket kell belerakni? Doesn't, don't vagy not??
A kérdező hozzászólása: Ahha.Köszi mindenkinek, most már értem...Télleg köszi mindenkinek...

Par hetes/honapos babanak milyen gyakran fozitek ki a cumikat/cumisuvegeket? Es mikor rogton hasznalat utan vagy hasznalat elott?

Legjobb válasz: napi 1x boven elég,nyugi:)ha javasolhatok:ne ki fözd..vegyél egy sterilizalot,van mikros is...kb 2eft,és nem bejlodsz,nem kell ott allni mellette stb

napi 1x boven elég, nyugi:) ha javasolhatok:ne ki fözd..vegyél egy sterilizalot, van mikros is...kb 2eft, és nem bejlodsz, nem kell ott allni mellette stb
Én a védõnõ javaslatára csak hetente 1x fõzöm ki a gyerek cuccait. Használat után úgyis mindig elmosok mindent, a cumikat is naponta többször lemosom melegvízzel, fél éves a gyerek, a kezdetektõl így csinálom, semmi baja. :)
A kérdező hozzászólása: 1 honapos mult a babam. Van 4 cumis uvegunk. En hasznalat utan rogton elmosogatom, forro vizzel leoblitem aztan mindig kifozom amikor mar ketto "piszkos" hasznalt! "Jatszo cumink" 2 van. Azt mindig leoblitem forro vizzel ha leesik vagy ilyesmi aztan azt is mindig kifozom az egyiket az elso 2 cumisuveggel a masikat a masikkal. Tulzasba viszem? Szerintem nem... de sokan ugy csinalnak mintha nem lennek normalis.
A kérdező hozzászólása: A tortenethez az is hozzatartozik, hogy szajpenesze volt a kicsinek es rettegek vissza ne jojjon...
Minden használat után.
Szia, napi egyszer, a többi forróvizes elmosás. Cumisüveget, cumit is így csináltam. Sosem volt szájpenésze, szerencsére.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!