Találatok a következő kifejezésre: Használ a szépségvitamin (6 db)

A Biovanne szépségvitamin használ a hajhullás ellen? Az ilyen haj, köröm erősítő szerek nem erősítik meg a szőrzetet is?

Legjobb válasz: Igen,én szedtem pár hónapig és jó volt,de ami még hatékonyabb,az a béres szépségvitamin.Kicsit drágább ugyan,de jobb is. A hajhullás oka lehet pl. cinkhiány,amivel az orvosok nem nagyon foglalkoznak.Vérvételen se szokták megnézetni,mert drága lenne. A béresben van cink is,ami nem árt akkor se,ha nincs cinkhiány.Sajna azonban az emberek többségének van ilyen gondja anélkül,h tudna róla. A szörzetet nem erõsítik és ezeknél hízást sem tapasztaltam.

Igen, én szedtem pár hónapig és jó volt, de ami még hatékonyabb, az a béres szépségvitamin.Kicsit drágább ugyan, de jobb is. A hajhullás oka lehet pl. cinkhiány, amivel az orvosok nem nagyon foglalkoznak.Vérvételen se szokták megnézetni, mert drága lenne. A béresben van cink is, ami nem árt akkor se, ha nincs cinkhiány.Sajna azonban az emberek többségének van ilyen gondja anélkül, h tudna róla. A szörzetet nem erõsítik és ezeknél hízást sem tapasztaltam.
Én egy hónapig szedtem, nem erõsödött a szõrzet, nem is híztam tõle, de sajnos semmi egyéb pozitív változást sem tapasztaltam :(( A barátnõm viszont Revalidot szedett, neki az bevált, sok babahaja kezdett nõni, dúsult a haja és lassabban is zsírosodott.
Hát én sem vettem észre az égvilágon semmi a körmöm jobb lett tõle de annyi...am nem értem szinte midnengyikbe ugyanaz van mégis mindnekinek más jön be:S érdekes

Használ a Biovánne szépségvitamin? Tényleg gyorsabban nől tőle a haj?

Szeretném, hogy minden tapasztal írjon ez ügyben..akár használt neki, akár nem, és ha nem akkor volt e vmi ami használt...köszönöm

Legjobb válasz: Én is ezt hallottam hogy hgyorsabban nõ a haj bár nem tudom én még nincs hogy egy hónapja szedem még semmi extrát nem tapasztaltam áll. 1-2 hónap után mutatkozik változás....bár télleg szebb a bõröm azóta:)

Én is ezt hallottam hogy hgyorsabban nõ a haj bár nem tudom én még nincs hogy egy hónapja szedem még semmi extrát nem tapasztaltam áll. 1-2 hónap után mutatkozik változás....bár télleg szebb a bõröm azóta:)
én kb másfél hónapja szedem és a bõröm tényleg szebb egy picit...a hajam..hát az egy picit nõtt le gyorsabban, de remélem 2-3 hónap után tényleg sokkal gyorsabban nõ.
én azt olvastam fórumokon, hogy nem csak a haj, de a szõr is erõsebb lesz...
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm:9szerintem én is végigcsinálok egy kúrát...
Szia! Én is használtam ezt a szépségvitamint és szerintem használt. Bár én más okból kezdtem el szedni, vírusszemölcseim voltak, amit több bõrgyógyász sem tudott elmulasztani semmivel, de a Biovánne használatával elmúlt, igaz 5 hónapig kellett szednem hozzá. A hajam és a bõröm is erõsebb és szebb volt tõle. Nekem a Garnier hosszú hajra való samponjától nõ még gyorsan a hajam, a kettõ együtt pedig szerintem nagyon hatásos. A Biovánnetõl nem lett a szõröm erõsebb. Remélem tudtam segíteni!
Szia , hogy sikerült a kúra?
Szerintetek kutyák szõrének és bõrének is használ?

A Béres Szépségvitamin használ szerintetek?

Valaki próbálta már?

Legjobb válasz: Ha hajhullásra szeretnéd, elõtte mindenféleképp vizsgáltasd ki magad, hogy egyáltalán vitaminhiánytól hullik e a hajad. Amúgy valamire biztos jó, teli van vitaminnal elvileg :-) Én hajhullásra minden bogyót kipróbáltam már és semmi sem hatott, mert belsõ bajom van.

Ha hajhullásra szeretnéd, elõtte mindenféleképp vizsgáltasd ki magad, hogy egyáltalán vitaminhiánytól hullik e a hajad. Amúgy valamire biztos jó, teli van vitaminnal elvileg :-) Én hajhullásra minden bogyót kipróbáltam már és semmi sem hatott, mert belsõ bajom van.


Szépségvitamin? ! Használ, mennyi (ft), meddig tart (hány db-s), milyen gyors a változás? (hajnövesztés a cél)

Legjobb válasz: Én egy dobozzal szedtem be (21x2 db, tehát 3 hete szedem) az Oriflame Hair & Nail tablettából, mellette heti 1-2 alkalommal használtam a hajtonikot, meg a kondicionálót. 3 centit nõtt azóta a hajam, és már nem is hullik. Ma kezdem az új dobozt. 4 ezer forint körül van, a hajtonik-kondicionáló egy ezres körül darabja. Ha nem vagy tanácsadó, keress meg valakit aki foglalkozik ezzel.

Én egy dobozzal szedtem be (21x2 db, tehát 3 hete szedem) az Oriflame Hair & Nail tablettából, mellette heti 1-2 alkalommal használtam a hajtonikot, meg a kondicionálót. 3 centit nõtt azóta a hajam, és már nem is hullik. Ma kezdem az új dobozt. 4 ezer forint körül van, a hajtonik-kondicionáló egy ezres körül darabja. Ha nem vagy tanácsadó, keress meg valakit aki foglalkozik ezzel.
Amúgy hozzáteszem, hogy szõkítem a hajam, tehát alapból lassan nõtt eddig.

Mi használ jobban a béres szépségvitamin vagy a vitanol c hajszesz?

és melyik a drágább?

Legjobb válasz: Sztem a kettõ együtt a leghatásosabb.:D Amúgy a vitanol c csak 500 Ft, én is most készülök venni. A Béres úgy 1200 Ft körül van.

Sztem a kettõ együtt a leghatásosabb.:D Amúgy a vitanol c csak 500 Ft, én is most készülök venni. A Béres úgy 1200 Ft körül van.
A kérdező hozzászólása: én is vitanolt akartam venni de azt monda valaki hogy az tönkre teszi a hajat és õ ajánlotta a bérest
Szerintem nem teszi tönkre, de Te tudod.. Van Bánfi hajszesz is, én használtam, szerintem jó, bár kicsit büdös.:D Az kb. 600 Ft-ba kerül.
A kérdező hozzászólása: a bánfit már használtam de nekem nem használt


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!