Találatok a következő kifejezésre: Használ a serkentő (4 db)

Használ a hajnövekedés serkentő Viaderm kapszula?

Elég nehezen n? a hajam, és most vettem ezt a viaderm kapszulát. Állítólag nagyon jó hajnövekedésserkent?. Kiváncsi lennék mi a véleményetek róla.

Legjobb válasz: Sokak szerint használ, de nem mindenkinek, ha nem jön be próbálkozz a Revaliddel, nekem az volt jó. Ja a szagára készülj fel, elég büdös.

Sokak szerint használ, de nem mindenkinek, ha nem jön be próbálkozz a Revaliddel, nekem az volt jó. Ja a szagára készülj fel, elég büdös.
A tableta hasznalatakor lathatoan novekszik a haj
mellekhatasai vannak

Használt már valaki kávézaccot, hajpakolásnak? A koffein nem serkenti a hajnövekedést? Lehet káros hatása a hajra? A vérkeringést is serkenti nem?

Legjobb válasz: Még nem használtam, de nem is hallottam, hogy hajpakolásként elterjedt lenne a kávézacc használata, inkább testradírként szokás felhasználni vagy tisztítószerként konyhában, fürdõszobában. Szerintem próbáld ki nyugodtan, baj nem lehet belõle, csak az alapos kimosásra ügyelj nagyon. A koffeintartalom miatt biztosan serkenti a vérkeringést és elképzelhetõ, hogy ezzel együtt rendszeres használattal a hajnövekedésre is pozitív hatással lesz. Ami kevesebb macerával jár, az a koffeinsampon és/vagy -hajszesz használata, számos márka kínál már ilyet, én pl. Baleát használok és tényleg hatásos.

Még nem használtam, de nem is hallottam, hogy hajpakolásként elterjedt lenne a kávézacc használata, inkább testradírként szokás felhasználni vagy tisztítószerként konyhában, fürdõszobában. Szerintem próbáld ki nyugodtan, baj nem lehet belõle, csak az alapos kimosásra ügyelj nagyon. A koffeintartalom miatt biztosan serkenti a vérkeringést és elképzelhetõ, hogy ezzel együtt rendszeres használattal a hajnövekedésre is pozitív hatással lesz. Ami kevesebb macerával jár, az a koffeinsampon és/vagy -hajszesz használata, számos márka kínál már ilyet, én pl. Baleát használok és tényleg hatásos.

Orchidea tartók! Használt már valaki LED lámpát a növényekhez, virágzás serkentőnek, növekedésgyorsítónak? Bevált? Hol vettétek?

Legjobb válasz: Használtam. Volt egy hideg fehér g4-es ledem az asztali lámpába, azzal 2 Chili palántát meg tudtam világítani. De ez költséges megoldás és szerintem nem optimális (léteznek persze nagyobb izzók, nagyobb foglalathoz). Ha rám hallgatsz beszerzel egy fénycsõ armatúrát 6400k hideg csõvel szerkesztesz hozzá valami búrát (4-5 ezres összköltség) és akkor több palántát is meg tudsz világítani.

Használtam. Volt egy hideg fehér g4-es ledem az asztali lámpába, azzal 2 Chili palántát meg tudtam világítani. De ez költséges megoldás és szerintem nem optimális (léteznek persze nagyobb izzók, nagyobb foglalathoz). Ha rám hallgatsz beszerzel egy fénycsõ armatúrát 6400k hideg csõvel szerkesztesz hozzá valami búrát (4-5 ezres összköltség) és akkor több palántát is meg tudsz világítani.
ja bocsi most nézem, hogy Orchideához kell bár ahhoz is jó ez a megoldás, csak kevésbé esztétikus
A kérdező hozzászólása: Igen, orchideához kellene. Azért köszönöm a választ!
Nekem van, és elég sok orchimat bevilágít, kb. 12 db szoláriumozik így. Használ, most, hogy itt ez a 2 hetes borús idõ, az enyémek most is fejlõdnek. Én növényfejlesztõ lámpát kértem 1 villamossági szaküzletben, és 800 Ft az ára, 40W izzó, de van 60W-ban is. Szerintem a virágzás beindításához Substral kell, nekem ez vált be, a növénylámpa csak kiegészítés, a borult idõkre, meg télen, és Miltóniákhoz, Cambriákhoz ne használd, mert szó szerint összezsugorodnak az ilyen fénytõl a virágai, még ha messzebb is teszed a lámpát.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a választ! Pontosan hol lehet ilyesmit venni, mert amit neten láttam, az 14 ezer volt. Nekem azért kellene, mert nálunk nagyon sötét a lakás, es muszáj nekik valami kiegészítés. Így nem fejlõdnek kellõképpen sajnos. :( tapoldatozom õket, de nagyon kokadoznak es szerintem a fény hiány miatt.


Ha használom az oriflame hair-x hajnövekedést serkentő samponját, és mellé kipróbálom a ricinus olajas hajpakolást, mert nagyon lassan nő a hajam. Akkor az nem lesz sok a hajamnak és nem kezd majd el tőle hullani?

a sampon nekem nagyon bevált, mert egy éve szinte már semmit nem nőtt a hajam, mióta meg ezt használom azóta már nőt úgy 2 cm-ert ..viszont a ricinus olajról is sok jót hallottam, nektek bevált?

Legjobb válasz: Nekem a ricinusolajtól iszonyatosan hullott a hajam :S

Nekem a ricinusolajtól iszonyatosan hullott a hajam :S
A kérdező hozzászólása: Én is azért félek kipróbálni mert elég érzékeny a hajam és nem akarom nagyon megeröltetni :/ Sajnos elég sûrûn vasalom, de próbálom minél kevesebbszer... festeni nem festem, mert eredetileg világosszõke
Akkor hullhat tõle a hajad, ha:-sokáig hagyod rajta, pl 5-6 órákig fulladoznak benne a hajhagymák -folpackba csavarod, és törölközõ is van rajta, befüllednek a hajhagymák, kitágulnak a tüszõk, és elengedik a hajszálat, ami ezért kihullik -ugyan ez történik, ha éjszakára becsavarva fekszel le vele, és csak reggel mosod le Ez se mindenkinél fordul elõr, de azért benne van a pakliban. Amit javaslok:csak 1-2 ó órára hagyd a hajad teljes hosszán, de a tövektõl állj meg olyan 5 cm-re.Csak picit kekerd be, elõször pl, csak törölközõbe. Ha nem történt baj, akkor késõbb kenheted picit tovább a tövekhez.De már 1.alkalommal is jut feléjük, szóval ha akkor nem lett baj, akkor a következõknél se lesz. Szóval a lényeg, hogy óvatosan:) Ja ha nagyon félsz, akkor elõször csak kis helyen próbáld ki, pl hátul a tarkód felé.
Én 2 hete ricinusozom a hajam. Utánaolvasgattam, és volt több helyen, hogy teljesen normális ha az elején hull tõle a haj. Pont most rendelek én is ilyen sampont, meg szerintem azt a szérumát is. Neked mennyi idõ alatt nõtt 2cm-t a hajad?
A kérdező hozzászólása: kb 1 hónap alatt nõt már annyit tõle :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!