Találatok a következő kifejezésre: Használ a nevezetű (4 db)

Használ a Clostilbegyt nevezetű gyógyszer?

Sziasztok! Érdekl?dni szeretnék, hogy aki szedte ezt a gyógyszert mikor sikerült teherbeesnie, mennyi id? alatt?

Legjobb válasz: Szedtem, de elsõ alkalommal cisztát okozott, ugyanis a Clostilbegyt után nem kaptam tüszõrepesztõt - legalábbis a jelenlegi orvosom erre gyanakszik. Jóval azután még két hónapig szedtem, de nem reagáltam rá kellõképpen. Helyette Merional injekciót kaptam, amitõl végre érett tüszõk is létrejöttek. Teherbeesnem még nem sikerült, de mindenkinek másként reagál a szervezete ezen gyógyszerekre. Érdemes csak az orvosodra hallgatni! ...szorítok :-)

Szedtem, de elsõ alkalommal cisztát okozott, ugyanis a Clostilbegyt után nem kaptam tüszõrepesztõt - legalábbis a jelenlegi orvosom erre gyanakszik. Jóval azután még két hónapig szedtem, de nem reagáltam rá kellõképpen. Helyette Merional injekciót kaptam, amitõl végre érett tüszõk is létrejöttek. Teherbeesnem még nem sikerült, de mindenkinek másként reagál a szervezete ezen gyógyszerekre. Érdemes csak az orvosodra hallgatni! ...szorítok :-)
szia! az egyik ismerõsõm szedte egy hétig és a rá következõ héten már teherbe is esett.neki negyon jó véleménye van róla mert elõtte 8 hónapig próbálkotott de semmi.és most végre sikerült.de mindenkinek másként reagál a szervezete.azért még érdeklõdj másoktól.
Nekem bevált, meg ahogy olvasgattam, sokaknak. De hát az orvos dönt...


Tegnap leszedtem a Hide Ip platinum nevezetű programocska telepítőjét, namost az a fura helyzet állt elő hogy ezt a telepítőt sehogy sem lehet törölni, mert kiírja, hogy másik program, vagy személy használja. Hogy a fittyfenébe tudnám ezt kitörölni?

További érdekesség, hogy még csökkentett módban sem engedi kitörölni. Rákerestem a registryben is, és kitöröltem a hozzá tartozó bejegyzéseket, de még így sem lehet törölni.

Legjobb válasz: A registry-bõl manuálisan nem lehet elég alaposan kitörölni a programot, szerintem van még valami összetevõje, ami automatikusan indul a rendszerrel. Start menü/futtatás serivces.msc itt tudod letiltani a programot, ha rajta van a listán. Dupla katt a program nevén, majd STOP gomb, azután az indítás típusát manuálisra tudod állítani. Ezek után a vez.pult/ programok eltávolítása opcióval lehet letörölni.

A registry-bõl manuálisan nem lehet elég alaposan kitörölni a programot, szerintem van még valami összetevõje, ami automatikusan indul a rendszerrel. Start menü/futtatás serivces.msc itt tudod letiltani a programot, ha rajta van a listán. Dupla katt a program nevén, majd STOP gomb, azután az indítás típusát manuálisra tudod állítani. Ezek után a vez.pult/ programok eltávolítása opcióval lehet letörölni.
Bocs, elírtam a services.msc nevû progit kell futtatni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!