Találatok a következő kifejezésre: Használ a méregtelenítő készülék (1 db)

Használ a lábáztató méregtelenítő készülék?

Most tervezünk lábáztató méregtelenít? készüléket venni. Tapasztalatokat szeretnék kérni, tényleg méregtelenít? Nem a színes víz kiázása az egyértelm? bizonyíték számomra, hanem az, hogy jobban érzi magát az ember rendszeres használat alkalmával?

Legjobb válasz: Saját tapasztalatról még nemigen tudok beszámolni,mert a 4."kezelésen"vagyok túl.Nemcsak a víz színe érdekes, hanem az állaga is.Nekem tele van mindenféle "moszattal"A szín már változott,világosabb lett.Állítólag a 6.kezelés után érzõdik némi könnyebbség.Csak utólag gondoltam rá,hogy érdemes lett volna egy laborleletet csináltatni,és a 14.után ismét.Akkor lehetne összehasonlítani az értékeket.

Saját tapasztalatról még nemigen tudok beszámolni, mert a 4."kezelésen"vagyok túl.Nemcsak a víz színe érdekes, hanem az állaga is.Nekem tele van mindenféle "moszattal"A szín már változott, világosabb lett.Állítólag a 6.kezelés után érzõdik némi könnyebbség.Csak utólag gondoltam rá, hogy érdemes lett volna egy laborleletet csináltatni, és a 14.után ismét.Akkor lehetne összehasonlítani az értékeket.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért érzem úgy hogy nem normális a légzésem?

5 perce úgy érzem mintha e akarna állní a légzésem vagy hasonló. furcsa, és rossz érzés. mitől lehet?

1

Komplex egészségügyi vizsgálatot csináltatott már valaki? Elég borsos az ára, de ha megérné, "kinyögném"

1

A gránátalma fa megél nálunk, Magyarországon?

1

Miért jelennek meg a bőrömön gyulladt pattanások, ahol alszom?

Az arcomon a legzavaróbb. Az oldalalom fekszem és mindig csak azon a részen jelennek meg pattanások, amely része a párnával érintkezik. Egy ideig azt hittem ez butaság és nem az alvás miatt van, de egy műtét után majdnem egy hétig a hátamon kellett aludnom és elmúltak szépen, viszont a hátamon kijöttem. (Sajnos nem tudok normál körülmények közt a hátamon aludni). Mit tudok tenni ez ellen ? (Bőrgyógyászom szerint szeborreás bőröm van)

2

Milyen lesz a füle azoknak idős korukban, akik most fültágítót hordanak?

4

Melyik energiakapszulát ajánlanátok?

Amúgy nem tudom, milyenek vannak, csak hallottam, hogy vizsgaidőszakban hasznos :D Árkategóriát is írhattok, főleg tapasztalatok érdekelnek. Köszi

0

Milyen erős nyugtatók vannak, amit vény nélkül ki tudok váltani?

2

Méretre gyártott gyógytalpbetét kb. mennyibe kerül?

Esetleg Pécsen tudja valaki hogy hol csinálnak?

2

Miért vannak anyajegyek?

0

Mivel kenjem be a kiszáradt bőrterületet?

1 hete használok az arcomra,AVON pattanás kezelő krémet,de nagyon kiszárította a bőrömet az orrom körül. Elég csúnya,és már 2 napja ilyen. Tegnap óta kenegetem óránként Dove testápolóval,de nem akar elmúlni. Mit csináljak vele?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!