Találatok a következő kifejezésre: Használ a formula (3 db)

Használ a shaket formula 1? Tényleg lehet tőle fogyni 10-20 kg-ot alig 2-3 hónap alatt?

Csak azok irjanak akik ki is próbálták

Legjobb válasz: 10-20kg-ot 2-3 hónap alatt nem, de amúgy szerintem nagyon jó, ha mondjuk a reggelit és/vagy a vacsorát kiváltod vele.. nagyon jó az emésztésnek, egészséges, sok hasznos anyag van benne, laktat, szerintem finom is és hosszútávon tuti, h használ, de nekem sajna drága!

10-20kg-ot 2-3 hónap alatt nem, de amúgy szerintem nagyon jó, ha mondjuk a reggelit és/vagy a vacsorát kiváltod vele.. nagyon jó az emésztésnek, egészséges, sok hasznos anyag van benne, laktat, szerintem finom is és hosszútávon tuti, h használ, de nekem sajna drága!
Kipróbáltam. NEm.

Van olyan Jobbikos politikus, aki nem úgy köszön, mint egy idióta, hanem a szokásos hétköznapi formulákat használja?

Az adjon az isten, szebb jövőt és hasonlók helyett

Legjobb válasz: Tehát a leventeszervezetek, melyek katonai elõképzést biztosítottak Magyarországon a honvédségnek, szerinted úgy köszöntek, mint az idióták? Csak kérdezem.

Tehát a leventeszervezetek, melyek katonai elõképzést biztosítottak Magyarországon a honvédségnek, szerinted úgy köszöntek, mint az idióták? Csak kérdezem.
Miért mi a probléma az elõzõekkel? Tökéletes köszönési formák
mért, hogy köszönjenek? Csá csumi csá, mi hányás g*ci? Attól hogy te így köszönsz, ezt ne várd el senkitõl
No és mely köszönési formát részesítenéd elõnyben? Esetleg ahoj, buna ziua, shalom, dobry dzin?
Benned szánalmat keltenek, másnak pedig tetszenek. Legyél már egy kicsit toleránsabb.
Persze, van olyan, aki shalommal. Ja, az másik párt.
Szerintem is jobb lenne ha rendes köszönést használnának pl jó napot , tiszteletem Stb.A szebb jövõt meg a hasonlókat a katonák meg a bányászok használták azért mert életveszélyes helyzetekbe kerülhettek.
Én azt hittem ezek félelmet keltenek
A kérdező hozzászólása: ja, tökéletesen szánalmat keltõek
"Tehát a leventeszervezetek, melyek katonai elõképzést biztosítottak Magyarországon a honvédségnek, szerinted úgy köszöntek, mint az idióták? " IGEN. Kíváncsi vagyok, hogy a párkatonásdi elõtt, hogyan köszöntek az elvtársaiknak a nemzet dicsõségét képezõ hazzafyak?

A Bedurrantós formulák-tól milyen hatást érek el, mire jó, hosszú távon használ?

gym, fehérje napi 60-70 gramm meg ak tolnám a NOX 3-t

Legjobb válasz: ha hallgatsz rám beírod a gugliba hogy doppingszerek mellékhatásai. lehet hogy edzés közben úgy érzed mennyire jó stb stb. de hosszútávon annyira tönkretesz hogy az hihetetlen. a fehérje az jó. 100% iso whey bõven elég. viszont ügyelj arra is hogy fehérje túladagolásba is el lehet búcsúzni ebbõl a világból. ha elegendõ fehérjét viszel be gyorsabban fejlõdik és regenerálódik az izom. a bedurrantós dolog arra jó hogy edzés után egy rövid ideig bevágódj a csajoknál :). ha izmosodni akarsz ne gyorsan csináld. lassan és szabályosan. a legtöbb ilyen doppingszer megköti az izomrostokban a vizet és attól tûnik nagyobbnak az izom "felfúj". ez viszont azért sem jó mert amint abbahagyod a szedését rövid idõn belül kiizzadod a vizet és leereszt az izom. ha annyira sikerült feltolnod akkor utána a bõröd is meg fog ereszkedni. ha nem volt hasznos amit írtam akkor bocsesz. 1,5 évig csináltam tisztán 2 éve h abbahagytam azóta látszik amit akkor összeraktam :). és itt az ideje hogy folytassam ahol abbahagytam. amúgy a fehérje is plusz erõvel fog megdobni. azt én is próbáltam pár edzés erejéig és tényleg megnöveli az állóképességet. hajrá. kitartás :)

ha hallgatsz rám beírod a gugliba hogy doppingszerek mellékhatásai. lehet hogy edzés közben úgy érzed mennyire jó stb stb. de hosszútávon annyira tönkretesz hogy az hihetetlen. a fehérje az jó. 100% iso whey bõven elég. viszont ügyelj arra is hogy fehérje túladagolásba is el lehet búcsúzni ebbõl a világból. ha elegendõ fehérjét viszel be gyorsabban fejlõdik és regenerálódik az izom. a bedurrantós dolog arra jó hogy edzés után egy rövid ideig bevágódj a csajoknál :) . ha izmosodni akarsz ne gyorsan csináld. lassan és szabályosan. a legtöbb ilyen doppingszer megköti az izomrostokban a vizet és attól tûnik nagyobbnak az izom "felfúj". ez viszont azért sem jó mert amint abbahagyod a szedését rövid idõn belül kiizzadod a vizet és leereszt az izom. ha annyira sikerült feltolnod akkor utána a bõröd is meg fog ereszkedni. ha nem volt hasznos amit írtam akkor bocsesz. 1, 5 évig csináltam tisztán 2 éve h abbahagytam azóta látszik amit akkor összeraktam :) . és itt az ideje hogy folytassam ahol abbahagytam. amúgy a fehérje is plusz erõvel fog megdobni. azt én is próbáltam pár edzés erejéig és tényleg megnöveli az állóképességet. hajrá. kitartás :)
Hosszú távon az hogy hozzászoksz! Rövid távon edzés elõtt felpörget!
Te srác vigyél már be napi 400 g proteint kajából olcsón ügyelve a ch-zsír-fehérje arányra. Vigyél már be mega dózisban széles spektrumban vitaminokat minden nap zöldségbõl és gyümölcsbõl... Oldd már meg az ízületeid védelmét kagylóhéjat rágcsálva. NO fokozó és egyéb "szintetikus pörgetõ" nélkül menj már le edzeni 1 kemény hét végén, amit végigdolgoztál... Szálkásíts már le ezek nélkül a kiegészítõk nélkül...
Igen tévedni emberi dolog de ez nem tévedés.Te 1 tévedés vagy.Ha félreütök 1 billentyût az is tévedés.Te csak simán annyira hülye vagy hogy rettenet és errõl még másokat is meg akarsz gyõzni.Mint 1 politikus.Nincs benned 1 kis bibsi vér?
igen te szerencsétlen.Akkor írd mér le hogy mi a különbség a "természetes" meg a "szintetikus vitamin" között.Kémia felépítésben.Ja hogy semmi? Ha meg ennyire természetes naturálf*sz vagy akkor egyél uránt mert az természetes.Sõt heroinozzál mert is növénykivonat.
nem veszekedni jöttem. tévedni emberi dolog. a b*nkózás amit nem én indítottam az már más dolog!
látom olvasni se tudsz. kreatinról egy szót nem szóltam. arról se hogy szétrobbannál attól a [email protected]ól. annyít írtam h mivel kitágítja az ereket a szívnek jobban kell dolgoznia ennyi. amúgy meg csak szedd nyugodtan te is ezeket a hulladékokat. végülis a természetes vitaminok, fehérjék a hülyéknek valók. akkor hajrá (Y)
És szerintem ismét egy Taigetosz:pozitív emberrel gyarapodott szerény kis közösségünk
De most kivételesen írok neked 1 regényt mert látom hogy k*rvára hülye vagy. Kezdjük a koxal amit nem tudsz megkülönböztetni egy koffein+arginin alapú intenzitás fokozótól. A szteroid nem fúj fel.A hozzád hasonló iqlightok ezzel nyugtatják magukat hogy õk is lehetnének profi testépítõk ha koxolnának.Hát k*rvára nem.A proteinszintézist növelik gyorsabban épül be a fehérje.A vízmegkötés más tészta.Ha nem viszel be extra fehérjét hogy meglegyen az extra tápanyagbeépülés összeesel mint a sok 15éves naposimos cigánygyerek. 2.tápkieg. kiegészítik a szar étrendedet(ennyi ésszel ami neked van biztosan szar) Bár akit a fehérje megpörget az valami marslakó ufog*ci lehet.Megint bebizonyítottad hogy hogy k*rva sok eszed van NO fokozó. Pörgetõ.Intenzitás fokozó.Általában koffein, arginin, yohimbe esetleg karnitin van bennük. Mivel gondolom fingod nincs róla hogy ezek mik elárulom neked nem kötnek meg vizet.Amihez sok vizet kell inni az nálad már vizet köt meg?Gratulálok anyádéknak.Ettõl nõni sem lehet.Sima optikai tuning.Esetleg ha mondjuk egy 72órázás után lemegyek edzeni a pörgetõ hatása sem jön rosszul Az hogy értágító szerinted mit jelent te kretén?Azt hogy szétrobbansz mi?Kicsit kitágulnak az erek de nem jobban mint 2 kávétól vagy teától.Bár most hogy így belegondolok múltkor a buszmegállóban 3an itták mellettem a reggeli kávéjukat és szétszakadtak bazze. Szerinted minden ami szemes szétb*ssza a májat?Bazze akkor nem eszek többet kukoricát...Megsúgom neked hogy még a kox sem károsítja maradandóan a májat mivel tudni illik hogy a máj az egyetlen szervünk ami képes önmagától regenerálódni. És a kreatinról amit írtál:D Végleg bebiztosítottad hogy mindenki nyomottf*sznak nézzen.De most adok neked 1 kis ingyenleckét: A kreatin az ATP raktárakat tölti fel.Sejten BELÜl vizet köt meg(tehát nem vizesít mint ahogy azt a sok gyépés hiszi)Több tápanyag tud az izmokba beépülni(igen b*zdmeg többet kell enni) és gyorsabban nõssz a megkötött víz miatt 1 kicsivel erõsebb leszel.Kúra után a víz lemegy de ami izom nõtt az extra proteinszintézis miatt az marad. Na akkor most gondolkodj el azon hogy 1:ha hülye vagy pofádat befogod és nem vitázol 2: frissíted az ismereteidet 3:ennyi ésszel nem osztogatsz tanácsokat
te meg azért írni tanulj ám meg :D ügyes vagy (Y)
Az a jó magyar kultúra b*zdmeg hogy olyanba pofázol bele amihez f*szhülye vagy.Mennyél legozni nyomorák
Gratulálok Ghostboy, nagyon értelmes vagy... Elõször olvass utána aztán ugassál bele...
Drága fogyatékos szellemlány, a vitaminokhoz nem ajánlott a sok folyadék? A kreatin is kox mi? Ki a [email protected] érdekel hogy más mennyit lát a fejlõdésbõl? Szerinted ettõl léggömb izmaid lesznek? A tömegnövelõt meg megiszod és izmosodsz mi? Jól megkaptuk, elbújunk!
ma 00:06 te akkora hülye vagy hogy 1 órája sírva röhögök rajtad
Fehérje milyen plusz erõvel dob meg? Tápanyag, nem csodaszer! Ezt nem hiszem el! Csirkemelltõl meg repülsz?
Ez nem doppingszer, de nem is ér sokat... Nagyon hamar kialakul a tolerancia...
Te mi a [email protected]ól beszélsz? Neked kéne sûrûbben guglizni! http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=3073 Szerinted doppingszert árulnak webshop-ban fogyatékos?
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor ajánlott a fogyasztása nekem? plusz izom formásítás.. sok víz fehérje és vitamint vinnék be kevesebb szénhidrátot és kardióznék.. vélemény?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!