Találatok a következő kifejezésre: Használ a fogyasztáshoz (15 db)

Használnak a fogyasztást segítő ékszerek?

Most találtam egy fülbevalót az interneten, ami állítólag fogyaszt. (Ebay-en) Az eladónak igen jók a visszajelzései. Nem mágneses fülbevaló, hanem valami kristályos. Használt már valaki olyan ékszert, ami a fogyást segítette és tényleg használt?

Legjobb válasz: Ezek és a hasoló csodaszerek CSAK az eladónak használnak, mert sok hülye megveszi. Aki ezek mellet fogy, az azért mert elhiszi, hogy fogyaszt és odafigyel az étrendjére.

Ezek és a hasoló csodaszerek CSAK az eladónak használnak, mert sok hülye megveszi. Aki ezek mellet fogy, az azért mert elhiszi, hogy fogyaszt és odafigyel az étrendjére.
ez a kérdés biztos csak vicc :D
Szimpla placebo hatás érvényesül. Mivel elhiszed, hogy segít, ezért majd azt is gondolod, hogy segít, és emiatt fogysz. Ajánlom a mozgást, ahhoz olcsóbb ékszer a csuklószorító, és használ, de csak és kizárólag mozgás közben. ;)
fizikailag nem használnak semmit, de erõsíti a hitedet, és az akaraterõdet, ha hiszel benne, és így könnyebb betartani hogy pl. ne nassolj mert erõt ad de csak azért mert hiszel bennük. de semmi hatása nincs, nincs benne titkosított ultralézer, ami hatástalanítja a gyomrodban lévõ édességet, szóval felesleges megvenni õket.
5, 5-6 literes fogyasztásra tippelek vagy akár picivel kevesebbre ha a leírtak alapján használod.
A kérdező hozzászólása: értem amit mondasz, de mégis ott az a 12 v ami kicsit segít meglökni a kocsit, meg hát az injektor.nem fogyaszt ezennyit.
értem én hogy takarékosság, de az ezres már kicsit kevés vidéken teljesen jó elautókázni nyugdíjasoknak, esetleg egyik öreg néni ismerõs ezres yarisa-ra panaszkodik nagyon, hogy városban használhatatlan, szóval az ezres motorral tényleg gondok lehetnek ezen a téren, ha már õ is szidja városban szerintem ez sem fog számottevõen kevesebbet fogyasztani, és még így sem lehet vele kilõni ha ezredszer a pirosba futsz bele a lassú kocsi miatt, mindjárt nem lesz az adott táv annyira gazdaságos
Amúgy sose azt nézd hogy mások mit mondanak! (Ha te meg vagy elégedve a kocsiddal, [email protected] a másik véleményére)! Engem is sokan leszólnak, le osztanak mert hogy nekem BMW-m van (nem a legújabb, annyira tehetõs nem vagyok) de nem azért vettem BMW-t mert a világ legjobb autója hanem mert nekem ez jön be!! :) Másnak a Golf, másnak a Suzuki, neked pl az Opel! :) Istenem, mindenkinek más az ízlése!
A kérdező hozzászólása: azért tud lépni a kis vas, meg hát nem is nehéz kocsi ugye
Amit gyárilag leírnak , azt nem fix fogyasztás! Ez használat függõ: ha akarod az 1000cm is benyelheti a 10L-et!!! és egy 2.5Benzinest is el lehet vezetni városban 8, 5-10L-bõl ha jól tudod kezelni a kocsit! a nagyköbcenti nem feltétlen a nagy fogyasztást jelenti (mondjuk a kocsi tömegét is kell nézni) :) Amúgy nem volt rossz választás...
Nekem az 1, 6 Cordobam eszik 7, 5-8 litert. Haverom 1, 2-es opelja nem sokkal kevesebbet. Mivel pörgeti is hogy menjen és vannak helyzetek a közlekedésben amikor nem lehet tökörészni az utakon.
A kérdező hozzászólása: Mint leírtam, egyértelmûen az árak miatt óvatos vagyok a pedállal!! a 7-8 litert sokallom, minden oldal 5-6 literes fogyasztást ír.
Az ezres moci is bevágja a 10 lityit ha azt akarod, hogy menjen és padlózod. De mûvészet 5 alá vinni, átlag 7-8 liter a normális fogyasztása. A legtakarékosabb per pillanat a piacon a Smart, de abból is csak a dízel éri be 3-4 literrel, a benzinesek jobb étvágyúak. http://www.hasznaltauto.hu/auto/smart/fortwo/smart_fortwo_0...
Nekem pl egy 1.4-es Polom van, ha finoman nyomom a gázt, 4, 8-at eszik, apám Passatja, pedig dízel és 4 körül eszik.
5 literes fogyasztas meglesz ugyis mert megis kicsike az az 1000es motor...
A kérdező hozzászólása: ilyen benzinárak mellet, ne viccelj. kicsi a lábam nagyon
Most magadat probalod nyugtatni, de szerintem 5-6ot ugyis megfogja enni mivel varosban hiaba takarekossag ugyis megeszi.

Ha dual graphic-ot használok akkor kisebb lesz a fogyasztásom?

Ha pl van egy apu-s procim és mellé egy jó vidikártya

Legjobb válasz: Nem, akkor nagyobb lesz.

Nem, akkor nagyobb lesz.
Attól függ. Ha mondjuk ahhoz viszonyítod, hogy proci + külön kártya, akkor valamivel kevesebb, mivel ha nem kell, akkor a dedikált kártyát kikapcsolhatja a rendszer, ezzel pedig tud valamicske energiát megtakarítani.


98 utáni Swift
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Régi peugeot-t ne vegyél, nem megbízható. Opel jó, mert sok alkatrész van hozzá Mo-n és strapabíró. Régi japán kocsik is meghibásodnak könnyen.
A kérdező hozzászólása: Szerintetek melyik a jobb? PEUGEOT 106 1.0 XN FORD FIESTA 1.1 C Alba OPEL CORSA 1.2 Szerintem a corsa többet fogyaszt, elég nehéz és ahhoz képest meg szerintem gyenge. Vélemény ezekrõl?
Azt általánosságban el lehet mondani hogy egy régi dízel szervizelése olcsóbb mint egy maié! Nem olyan ûrtechnika, olcsóbb alkatrészárak, stb. Persze vannak kirívó esetek, egy szétölt, olajcsere-hiányos, hengerfejes motorra így is úgy is ráköltöd a fél pénztárcádat ha régi, ha nem. A Peugeot 106 1000cm^3 fogyasztásának pedig meg kell állnia 6, 5 körül (de óvatosan 5 l/100km is el lehet vele közlekedni), ha nincs komolyabb gáz a motorral és nem versenytempóban közlkednek vele csak városban (ha 100% városban használják elképzelhetõ ez a fogyasztási érték).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Nekem azt mondták, nem tudom, hogy igaz-e, hogy nem szabad "régi" dízelt venni mert könnyen meghibásodik és drága javíttatni. A másik dolog, hogy autónavigátor.hu-n néztem véleményeket meg fogyasztásokat és a kis peugeot 106-ra meg fiat uno-ra olyanokat írtak, hogy városi fogyasztás 7 liter körül. Az nem irreális kicsit egy 1000-res motoros, 700-800 kilós autóra?
Az elõzõek jók! Kis kiegészítés: Volkswagen Golf I. 1.6diesel 4 liter. Fiat Tipo 1.7turbodiesel 6liter Fiat Tipo 1.7diesel 5liter Suzuki Marutti 4, 5liter Seat Marbella / Fiat Panda 4, 5liter.
Ha ezeket be tudod indítani, biztosan elzavarnak otthonról :)
A kérdező hozzászólása: És a ford?

Vásárolni akarok egy Ford Explorert 4. 0 V6-ost! Mennyi a fogyasztása napi használat mellett ennek az autónak városban, gázból? Normál vezetési stílus mellett!

Kérem csak azok írjanak akik valós adatokkal tudnak szolgálni!

Legjobb válasz: Vegyesben ennyi: http://www.spritmonitor.de/de/uebersicht/17-Ford/754-Explore.. ennek tükrében csak városban használva 20+

Vegyesben ennyi: http://www.spritmonitor.de/de/uebersicht/17-Ford/754-Explore.. ennek tükrében csak városban használva 20+
Városban 17-19L gáz. Egy ügyfelemnek egy nagyon hasonló, szintén fordja van csak benzines. Ha "finoman" használja városban akkor az benyom egy 15-16L-t. Persze ha keni a száját akkor nagyon csúnyán nõ a fogyasztása.

Kinek van golf 5-ös gti-je? Ha normál autóként használod, 10 l alatt lehet tartani a fogyasztást? Mert ugye nem akar az ember mindíg durvúlni.

Legjobb válasz: Bakker fogadd már el hogy a nagy teljesítményû autó alapból többet fogyaszt mint a normál társai. Ha nem így lenne akkor minden személyautó 350 lóerõs lenne, és az emberek elpötyögnének vele 7 literrel, mikor meg kéne az erõ akkor odalépnének neki. De nem így van. Ebben a kocsiban a 200 ló megeszi a 10 litert városban akármennyire is lágyan nyomod neki.

Bakker fogadd már el hogy a nagy teljesítményû autó alapból többet fogyaszt mint a normál társai. Ha nem így lenne akkor minden személyautó 350 lóerõs lenne, és az emberek elpötyögnének vele 7 literrel, mikor meg kéne az erõ akkor odalépnének neki. De nem így van. Ebben a kocsiban a 200 ló megeszi a 10 litert városban akármennyire is lágyan nyomod neki.
vegyél Swift Sportot vagy régi Swift GTi-t.. az 10-nél megáll.

Használ a nikotintapasz fogyasztáshoz?

A nikotin -mint köztudott gyorsítja az anyagcserét. Hallottam, hogy sportolók használják is. Kérdés hogy megéri-e? Valaki próbálta már?

Legjobb válasz: Szia! Biztosan nem. Igaz, hogy az anyagcserét valamelyest gyorsítja, de nem olyan mértékben,mint a cigaretta által a szervezetbe juttatott nikotoin. A tapasz a szervezetben sok, ritkán extrém /akár4-5-l/ mennyiségû folyadékot köt meg.Tapasztalatból írom, a rendszeres mozgással többet lehet elérni

Szia! Biztosan nem. Igaz, hogy az anyagcserét valamelyest gyorsítja, de nem olyan mértékben, mint a cigaretta által a szervezetbe juttatott nikotoin. A tapasz a szervezetben sok, ritkán extrém /akár4-5-l/ mennyiségû folyadékot köt meg.Tapasztalatból írom, a rendszeres mozgással többet lehet elérni

Használ valaki Skoda Fabia 1.2-es kocsinál 15"-185/55 alufelnit, ilyen méretű gumival? Mik a tapasztalatok? Hogy viseli az autó? Fogyasztás, Futómű, Motor?

Legjobb válasz: Nekem a téli garnitúrám pont ilyen. Ez elõtt 14-es volt 185/60-as gumival, de a 15 sokkal stabilabb. "Hogy viseli az autó? Fogyasztás, Futómû, Motor?" én nem vettem észre különbséget a stabilitáson kívül.

Nekem a téli garnitúrám pont ilyen. Ez elõtt 14-es volt 185/60-as gumival, de a 15 sokkal stabilabb. "Hogy viseli az autó? Fogyasztás, Futómû, Motor?" én nem vettem észre különbséget a stabilitáson kívül.
Szia! Nekem is ez van az autón. Egy 5 ágú Enzo felni és 185/55 R15 gumikkal. Télen 185/60 R14-et használtam. Szinte észre sem lehet venni a különbséget. Én csak ajánlani tudom.

Igaz, hogy a túlzott zöldtea fogyasztás inkább árt, mint használ?

Nagyon szeretem a zöld teát és a kávét. Minden nap iszom, sokszor víz helyett is, mert azt valahogy nem szeretem. Viszont nem gy?zök mosdóba járni és megváltozott a vizeletem is.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy az érv, amely igazán a zöld tea mellett szól a sok pozitív hatással szemben az az, hogy nem tudták bizonyítani, hogy bármilyen káros hatása lenne a fogyasztásának.

Én úgy tudom, hogy az érv, amely igazán a zöld tea mellett szól a sok pozitív hatással szemben az az, hogy nem tudták bizonyítani, hogy bármilyen káros hatása lenne a fogyasztásának.
*sok pozitív hatás mellett

Akik gázos autót használnak mik a tapasztalatok? Mennyivel nőtt meg az autó fogyasztása? Mennyire érezhető a gázszag?

Egy 1.4 Chevrolet Lacetti-t szeretnék átalakíttatni. Kicsit bizonytalan vagyok, mivel még nem volt gázos autóm, nem igazán tudok ezzel kapcsolatban semmit. Ha megosztanátok velem az észrevételeiteket megköszönném.

Legjobb válasz: A benzin ( átlagosan ) kerül 350 Ft.-ba a gáz 200-ba! A gázos autónak csak 10%-al nõ a fogyasztása. Ha havonta 2x tankolsz már 1 év alatt viszsahozza az árát. Teljesítmény alig csökken.

A benzin ( átlagosan ) kerül 350 Ft.-ba a gáz 200-ba! A gázos autónak csak 10%-al nõ a fogyasztása. Ha havonta 2x tankolsz már 1 év alatt viszsahozza az árát. Teljesítmény alig csökken.
Akármilyen jól van belõve, gázból MINDIG többet fogyaszt, mint benzinbõl! 1.4-es astra-m van, télen gázból bekap akár 10 litert is, benzinbõl 8 körül. Igaz, nem kímélem, munkához használom és ha menni kell, akkor menni kell. Heti 300-1000 km-t megyek vele, nekem még így is megéri a gáz. Gázszag csak néha van, közvetlenül tankolás után, illetve néha akkor, amikor már kevés van benne, de ez valószínûleg javítható, csak még nem jutottam el szerelõig. Az is fontos, hogy mindig legyen benne benzin is, mivel fõleg hideg idõben ajánlatos azzal indítani és bemelegíteni. Beszerelési költséget nem tudok, már így vettem a kocsit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!