Találatok a következő kifejezésre: Használ a ad (129 db)

Használt a RR Add önmagad 1 dvd valakinek?

Szombaton kezdtem el mindennap csinálom. Mennyi id? alatt lehet észrevenni a változást? Kenyeret, édességet nem eszek. És este 6 után sem. Van valakinek tapasztalata?

Legjobb válasz: szerintem jó, nekem használt, de véleményem szerint érdemes valami ugribugrival kombinálni:-) vagy szobabicikli, rendes bicikli, futás

szerintem jó, nekem használt, de véleményem szerint érdemes valami ugribugrival kombinálni:-) vagy szobabicikli, rendes bicikli, futás

Babamosoly édeskömény teát mikortól lehet adni a babának? Használt valakinél? Adunk neki Gripe Watert de ilyenkor estefelé nem csak szopikor sír a fájdalomtól hanem a két szopi között is.10 hetes csak anyatejes.

És hogy kell elkészíteni? Tényleg 2 percig hagyni kell a filtert a vízben vagy csak épp hogy mintha gyenge szalma színü kamilla teát csinálnék neki?

Legjobb válasz: Nálunk használt, de sajnos csak ritkán itta meg :( Kb 2 percig áztattam. A gripe watwrtõl még jobban görcsölt. A z espumizan viszont bevált!

Nálunk használt, de sajnos csak ritkán itta meg :( Kb 2 percig áztattam. A gripe watwrtõl még jobban görcsölt. A z espumizan viszont bevált!
meke, nagyon bevált, mivel szopttam én is ittam, és a tejemen keresztül is hatot, igaz nagyon sokat tettem a vízbe (5 filter 2 literhez), egész nap azt iszogattam, kis mézzel kellemes íze is volt, nyáron hûtve üdítõnek sem rossz, a babának is érdemes adni, jobb lesz, tud pukizni, és mégsem gyógyszer mint az espumisan vagy az infacol
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek! De ha én iszom az édeskömény teát, nekem nem lesz esetleg hasmenésem vagy bármi tõle? :)
nem, max te is könnyebben emésztesz, de én nekem zelet sem csinált, sok kultúrában tesznek a nehéz ételekbe köményt pl. az araboknál, mert segíti az emésztést, nálunk nem szokás, de a tea mindenkinek jó! nem kell mellékhatásra számítani.

Használ a Vágyakat ad lapocska?

Legjobb válasz: A húgom próbálta (22 éves). Neki semmit sem használ. Szerintem a szexuális vágy az adott pillanattól függ, nomeg a vérmérséklettõl. A lapocska nem gyógyszer, szerintem csak "humbukk" az egész.

A húgom próbálta (22 éves). Neki semmit sem használ. Szerintem a szexuális vágy az adott pillanattól függ, nomeg a vérmérséklettõl. A lapocska nem gyógyszer, szerintem csak "humbukk" az egész.


Ha a youtube-on nézek videót 1080p-ben, miért nem használja a videókártyát az adobe flash player?

Régebben simán mentek az 1080p-es videók, most meg mindent processzorral akar lejátszani. A GPU 0%-on.

Legjobb válasz: Az internet expoler-ben használja, megy is szaggatás mentesen, a google chrome-ban és a mozillában nem. Az expolerben csak a videó letöltése lassú és azért áll meg néha. Egyik sem tökéletes. A Chrome-ban, hol lehetne beállítani a hardveres gyorsítást?

A kérdező hozzászólása: Az internet expoler-ben használja, megy is szaggatás mentesen, a google chrome-ban és a mozillában nem. Az expolerben csak a videó letöltése lassú és azért áll meg néha. Egyik sem tökéletes. A Chrome-ban, hol lehetne beállítani a hardveres gyorsítást?
Hát ha a legújabb 11.4-es Flash Player-ed van akkor elvileg támogatnia kellene a hardeveres gyorsítást!
Internet Explorerhez Adobe Flash Player ActiveX kell, Mozilla Firefox, Opera: Adobe Flash Player (NON-IE). A Google Chrome saját Adobe Flash Playert használ. A Vezérlõpultba beépülve. Mindegyiket a SAJÁT böngészõjével kell letölteni. Innen letöltheted: http://www.adobe.com/hu/

Használt bugyikat adok el. Mi a véleményetek erről?

Alapból szeretek mindenkinek segíteni. Nem rég rátaláltam erre a dologra. Sok férfit lehet ezzel boldoggá tenni, és ez nekem jó! Szeretem, ha örömet okozok, még így ismeretlenül is. Van ezzel valami baj?

Legjobb válasz: Maga az Kiszel Tünde?

Maga az Kiszel Tünde?
szerintem nem normális, de a te dolgod
kinek kell xxl-es alsógatya?:D
Nekem is segíthetnél?:) 25/f ....Azt írtad mindenkinek segítenél.Akkor írj rám.
A kérdező hozzászólása: Én például megveszek egy nagyon kellemes illatú felsõért/nadrágért! Imádom! Próbálkozz ezzel, biztos akadna, aki venne. :) ) Ha nem lenne párom, biztosan vennék 1-2t! Nagyon szeretem a férfi illatú felsõt! :) )
Nem tudsz valami hasonló jó üzletet, aminek keretében mi tudnánk eladni nektek valami cuccot? Én is akarok gazdag lenni, de nem nõnek születtem.
#3 Joker! :D Köszöntjük a mai nap sztárvendégét. Bár ami azt illeti... "Enough from the clown"
Lali style ;)
Szerintem, ha valamiben jó vagy, sose csináld ingyen. Ha könnyen eladsz pasiknak egy használt bugyid, hajrá! Vegyél belõle szép cipõket :)
teljesen oké nagyon kedves tõled

Miközben az Adobe programokat használom, a billentyűzet nyelve gyakran átvált angolra, miért van ez?

Klasszikus zb?l ylon lesz. Illustrator, vagy Photosop alkalmazások közben jön el? mindig. Egy kattintással visszaállítom, aztán egy id? után újra angol lesz.

Legjobb válasz: Nyilván az alt+shit kombinációt nyomkodod.

Nyilván az alt+shit kombinációt nyomkodod.
A kérdező hozzászólása: Valóban, másolás+igazítás parancsot takarja. Nem lehetne ezt valahogy kiküszöbölni?
próbáld letelepíteni az angol bill-t.

Sony ericson hangszoró. Valaki használ a telefonjához ilyen külső hangszórót? Ha igen akkor ezek milyen hangerőt adnak?

Naite telefonom van

Legjobb válasz: Egy fokkal jobb, mintha a telóról hallgatnád (hangminõség vitákba ne menjünk bele, mert ez nem minõség, csak hang)

Egy fokkal jobb, mintha a telóról hallgatnád (hangminõség vitákba ne menjünk bele, mert ez nem minõség, csak hang)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!