Találatok a következő kifejezésre: Használ a a szaunaöv (2 db)

Használ-e a szaunaöv zsírégetésben?

Legjobb válasz: Nem.DIÉTA ÉS AEROB EDZÉS KELL!

Nem.DIÉTA ÉS AEROB EDZÉS KELL!
GreenTea Izzadsz mint a [email protected]élet! Diéta és aerob edzés kell!
Párom unokatestvére vett egyet, azt mondta, hogy túlforrósodotta a hasán, de izzadni nem izzadt. Nem használja.
Nekem sem használt semmit...ott figyel a szekrény alján:)
biztos használ, ha ennyien megvették...Amerikában meg fõleg.

Használ a fogyásban a szaunaöv?

Legjobb válasz: Nekem is van szaunaövem, de én mondjuk nem a Shoptól vettem, hanem az internetrõl, jóval olcsóbban. Annyit érdemes tudni, hogy használat elõtt meg kell inni egy bögre meleg italt (pl. tea), így valóban lehet izzadni tõle. Ja, és elõtte fél -egy órával már nem szabad semmilyen krémet a bõrre kenni. De ha utána használsz bármilyen testápolót, vagy narancsbõr elleni krémet, akkor jobb a hatásfok. Én szoktam néha használni, a kilók maradtak, de azért 2 centi lement a derekamról. Ez is valami...

Nekem is van szaunaövem, de én mondjuk nem a Shoptól vettem, hanem az internetrõl, jóval olcsóbban. Annyit érdemes tudni, hogy használat elõtt meg kell inni egy bögre meleg italt (pl. tea), így valóban lehet izzadni tõle. Ja, és elõtte fél -egy órával már nem szabad semmilyen krémet a bõrre kenni. De ha utána használsz bármilyen testápolót, vagy narancsbõr elleni krémet, akkor jobb a hatásfok. Én szoktam néha használni, a kilók maradtak, de azért 2 centi lement a derekamról. Ez is valami...
úgy nem ér semmit ha csak rajtad van, ugyanis semmit tevéssel nem lehet fogyni. Magadta teszed és egy intezzív mozgással tökéletes, megizzaszt és mozogsz is közbe, ez nekem 1 órás torna ami közben nem égeti le a hasad.
Ha rövid ideig használod, nem igen izzadsz, ha hosszabb ideig, akkor megéget. Vegyél inkább szaunabérletet. nekem ez vált be, de ez is csak sport mellett hatásos, és inkább a bõrödnek és a közérzetednek tesz jót, mint fogyaszt, de szerintem az is ugyanolyan fontos!
nekem is van itthon szauna övem de nekem csak megégette a hasamat nem izzadtam tõle fõleg nem fogytam!
Szerintem úgy is nagyon jó ha közben sportolsz...én taposógépezésnél használtam a hasamra
Nekem is van sauna övem, és sokáig használtam is.Sajna csatlakozom az elöttem szólóhoz, mert az a kb.2-3cm ami lemegy az csak víz lehet, mert amint ittam egy pohár italt ott voltam ahol a part szakad!!
Kiizzadsz magadból épp annyit, amennyi vissza is jön miután iszol egy pohár vizet. De ha nem a fogyós oldalát nézzük hasznos lehet!
Szerintem úgy fejti ki legjobban a hatását ha használat elõtt vesze egy jó forró fûrdõt!Ettõl tuti izzadni fogsz és nagyon jó a narancsbõr ellen.
Én fogyni nem nagyon fogytam tõle, csak centik mentek le. De emiatt viszont nagyon jó.
nekem van, nem fogyaszt de én kb függõ lettem már.. imádom:D fõleg akk NAON jó ha megjött és fáj a hasam:D és közérzetre vmiért......


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!