Találatok a következő kifejezésre: Használ a Magic (8 db)

Használ a Leg Magic?

Segítségeteket kérném hogy szerintetek jó-e a tv-ben reklámozott Leg magic gép? Van-e valakinek? És milyen hatása van? Jó-e hastra combra fenékre?

Legjobb válasz: Jó, de önmagában nagyon kevés! Persze, úgy reklámozzák,mint minden súlyproblémát megoldó csodaszert, de valójában teljes körû edzés mellé kiegészítésnek nagyon jó!

Jó, de önmagában nagyon kevés! Persze, úgy reklámozzák, mint minden súlyproblémát megoldó csodaszert, de valójában teljes körû edzés mellé kiegészítésnek nagyon jó!
nekem van, én másfél 7 alatt 1cm-t karcsúsodtam, és naponta 15 percet voltam rajta...de nem egyszerre, hanem reggel is egy kicsit, este is egy kicsit, így jött ki a 15 perc:)
Nekem a combomról és a fenekmebõl ment le zsír, de a hasamon nem vált be.
Köszönöm a válaszokat, nekem teljeskörû edzés mellé kéne, táncos vagyok, csak kiegészítésnek kell konkrétan combra és fenékre...
Ne haragudj elõzõ hozzászóló vagyok, a saját kérdésemre írtam a választ a hozzászóloknak és ehhez küldte... én is pont errõl érdeklõdtem

Valakinek használt a leg magic eltünteti a narancsbőrt?

Legjobb válasz: Csak attól nem fog eltûnni...

Csak attól nem fog eltûnni...
nekem van leg magicem, és mondjuk nekem nincs narancsbõröm, de attól az nem is tûnik el. Szépen formálja meg erõsíti a lábat, de a narancsbõrt nem tünteti el. Változtass az étrendeden, mozogj, és kenheted az erre való krémekkel mert van köztük olyan is ami használ.

Van valakinek Magic hoop karikája? Az a számlálós. És használ a zsírpárnákra?

Legjobb válasz: Ne higyj az ilyenekben! Mozogj rendszeresen és figyelj az étrendedre! Inkább összeállítunk Neked itt egy étrendet, amelyet betartva eredményeket érhetsz el, minthogy ilyenekre szórd el a pénzed! SEMMI ÉRTELME!

Ne higyj az ilyenekben! Mozogj rendszeresen és figyelj az étrendedre! Inkább összeállítunk Neked itt egy étrendet, amelyet betartva eredményeket érhetsz el, minthogy ilyenekre szórd el a pénzed! SEMMI ÉRTELME!
Nem értek hozzá, viszont nekem sima karikám volt gyerekként és nagyon szerettem. Naponta 1-2 órát használtam és nagyon szép darázsderekam volt, plusz olyan hasizom kockáim, mint egy jól edzett pasinak.. Szóval szerintem nem haszontalan. Mást akkor nem sportoltam, szóval én ajánlom neked. De ez csak tapasztalat, tudományosan nem tudom megmagyarázni :)
A kérdező hozzászólása: Az a problémám hogy 6 hónapja szültem és meg sem mozdul a hasam, ami lement szülésnél lement a többi itt maradt.Diétázni nem tudok mert szoptatok.A hasazással az a bajom hogy lett egy kis köldöksérvem a szüléstõl.Szóval erõlködni nem tudok.Ezért gondoltam erre a párnázott karikára ami 1kg és talán kitartóan csinálva picit átformálna.Az étrend összeállításban ha valaki tud segíteni megköszönöm. Köszönöm a válaszokat


Melyik babakocsi jobb:az Espiro Magic 4, vagy az Eurocart Líra 4? A kettő nagyon hasonló, nem tudok dönteni. Kérem írjon valaki, aki használja valamelyiket!

Milyen a kerekük?Nem megy bele a kavics?

Legjobb válasz: Nekem Espiro Magic 4 volt...kb. 2 hónapig bírtuk a fiammal aztán eladtam. Üresben tökéletesen lehet irányítani, tolni, de az 9 kg fiam is kiakasztotta a kocsit :O Mindenképpen próbáld ki elõtte babával együtt! A kereke egyébként nem vészes, de a bev.hálója borzalmas, mert ha alszik a gyerek és le van döntve a háttámla, nem lehet hozzáférni a belepakolt cuccokhoz :O

Nekem Espiro Magic 4 volt...kb. 2 hónapig bírtuk a fiammal aztán eladtam. Üresben tökéletesen lehet irányítani, tolni, de az 9 kg fiam is kiakasztotta a kocsit :O Mindenképpen próbáld ki elõtte babával együtt! A kereke egyébként nem vészes, de a bev.hálója borzalmas, mert ha alszik a gyerek és le van döntve a háttámla, nem lehet hozzáférni a belepakolt cuccokhoz :O

Ki használt már Perwol Black Magic öblitőt? Tényleg felélinkéti a fekete szint vagy nem?

Van egy fekete farmerom,nemrég vettem,kétszer mostam ki de már most elég szépen vesztet a szinéből,szeretném tudni,h ez az öblitő tényleg visszaadja a fekete szint.

Legjobb válasz: Én nem vettem észre semmi különös változást a ruhákon, bár fõként pólókat és zoknikat mosok vele. Egyébként legnagyobb meglepetésemre az öblítõ színe fehér :) KÍváncsi vagyok mások mit tapasztaltak!

Én nem vettem észre semmi különös változást a ruhákon, bár fõként pólókat és zoknikat mosok vele. Egyébként legnagyobb meglepetésemre az öblítõ színe fehér :) KÍváncsi vagyok mások mit tapasztaltak!
A kérdező hozzászólása: én is kiváncsi vagyok rá, mert van nekem egy másikfajta, de az csak meggátolja és azért vagyok most erre kiváncsi
A farmerodnál ne várj csodát, az úgy vesztett a színébõl, hogy kimosódott belõle a festék. Azt nem pótolja vissza az öblítõ.
Ez egyébként nem öblítõ, hanem mosógél, de én nem vettem észre változást.

Leg Magic-ezők! Használt nektek a torna?

Naponta mennyit dolgoztatok rajta? Volt a lábatokon esetleg centiben mérhet? változás? Próbáltátok nem csak terpesz-zárban, hanem oldalasan ráállva, el?re-hátra lábmunkával?

Legjobb válasz: Nem lehet tõle fogyni, csak izmosodni fogsz. És egyre nagyobb lesz a lábad, mert közben a zsír ugye nem ég

Nem lehet tõle fogyni, csak izmosodni fogsz. És egyre nagyobb lesz a lábad, mert közben a zsír ugye nem ég
A kérdező hozzászólása: Hát, nem bánom ha izmos, csak ne narancsbõrös zsíros legyen..
De mondom izom hiába lesz a háj alatt. A háj meg ettõl nem fog eltûnni. Érted?:)
Amikor használtam, akkor volt eredménye, de csak én láttam. Kicsit feszesebb lett a combom, de ennyi. Egy idõ után pedig már nem fogsz tudni fejlõdni. Most már csak a dobozában áll a sarokban, lehet, hogy el kellene adnom. Most inkább edzõterembe járok heti kétszer. Legalább társaságban vagyok...

Használ valaki vitakraft magic clean macska almot? Mi a véleményetek róla? Jobban bent tartja a szagokat mint a többi szilikonos macska alom?

Legjobb válasz: Nem tudom de én épp most tettem fel egy kérdést hogy a szilikonos nem-e mérgezõ

Nem tudom de én épp most tettem fel egy kérdést hogy a szilikonos nem-e mérgezõ
A kérdező hozzászólása: Én évek óta szilikonosat használok, nem mérgezõ.Csak úgy vettem észre hogy romlik a minõsége, már nem tart ki 1 hónapig, ahogy elõtte, gondoltam, kipróbálom a Vitakraftot, csak elõtte kíváncsi lennék rá, hogy kipróbálta e valaki és mi a vélemény róla.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!