Találatok a következő kifejezésre: Használ a 10 mg-os (2 db)

Használ a Duphaston 10 mg-os?

A dokim duphastont írt fel mert nem jött meg a mesim és sajna nem is vagyok babás? Azt mondta a doki, hogy ezt szedjem öt napig és után egy héten belül meg kell jönnie a mesinek és ez be fogja állítani a mesit (a baba projekt érdekében). Légszi írjátok meg ha valaki már szedett ilyen gyógyit, használt-e, vélemények ta?pasztaltok stb.!!!!

Legjobb válasz: Szia! Én szedtem 10 mg-os Duphastont 3x1-et de nekem azért írták fel mert barnás pecsételésem volt a terhességem 6-dik hetében hogy ne vetéljek el. A barnázás 5 nap alatt megszûnt, és azóta a 24-dik hétben vagyok. Ha babára készülsz akkor én inkább a gyógyteákat javasolnám. Kiválóan beállítja a havi ciklust és elõsegíti a megtermékenyülést, beágyazódást a cickafark-palástfû teakeverék napi 2 csészével. És az sem baj ha a teaivás közben teherbe esel mert a terhesség 12 hetéig szabad a teát inni. Még mindig jobb a természetes gyógymód mint a hormon, mert a Duphaston az progeszteron hormon. Üdv.: egy 24 hetes kismama

Szia! Én szedtem 10 mg-os Duphastont 3x1-et de nekem azért írták fel mert barnás pecsételésem volt a terhességem 6-dik hetében hogy ne vetéljek el. A barnázás 5 nap alatt megszûnt, és azóta a 24-dik hétben vagyok. Ha babára készülsz akkor én inkább a gyógyteákat javasolnám. Kiválóan beállítja a havi ciklust és elõsegíti a megtermékenyülést, beágyazódást a cickafark-palástfû teakeverék napi 2 csészével. És az sem baj ha a teaivás közben teherbe esel mert a terhesség 12 hetéig szabad a teát inni. Még mindig jobb a természetes gyógymód mint a hormon, mert a Duphaston az progeszteron hormon. Üdv.: egy 24 hetes kismama

Érdekelne, hogy ki mit mond a Buscopan 10 illetve 20 mg-os kiszerelésére, hogy használ-e erős menstruációs görcsök csökkentéstére?

Kérem csak azok írjanak akik, próbálták már. Ha esetleg van valakinek van valami tanácsa azt megköszönném!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!