Találatok a következő kifejezésre: Használ és a (3506 db)

5 hós a kislányom és jön a foga, több is egyszerre. Fogzásra valami a dentinox gélen kivül? ő már a 3. babám és egyiknél se vált be. Azon kivül valami ami jó is és gyórsan használ? És a borostyán láncot hol lehet kapni és mennyiért?

Legjobb válasz: Mi dologélt használunk az homeopátiás gél!Nurofen szirupot adunk neki ha nagyon szenved.A borostyán láncot a netrõl rendeltük 3600-ért,de nekünk nem igazán használt sajnos.Viszont van olyan ismerõs akiknek sokat használt.

Mi dologélt használunk az homeopátiás gél!Nurofen szirupot adunk neki ha nagyon szenved.A borostyán láncot a netrõl rendeltük 3600-ért, de nekünk nem igazán használt sajnos.Viszont van olyan ismerõs akiknek sokat használt.
Nekünk is a dologél használ és ha nagyon kínlódik akkor nurofen hogy tudjon aludni.A borostyánláncban nem hiszek, sok ismerõs babájának nem használt és idegenkedek is tõle hogy a nyakába tegyem.
Viburcol kúp

Hátrány egy masszívabb, nagyobb, emiatt nehezebb és talán kicsit nehezebben irányítható 3:1-ben babakocsi, ha rossz földúton használjuk és a súly, méret egyébként nem számít?

Legjobb válasz: Konkrétan melyik babakocsira gondolsz? Nekem elég nagy és masszív kocsim van, háromkerekû, de az elsõ kerekét a tolókarról be tudom fixálni, ha vacak terepre érünk. Én városban használom, annyi talán a negatívuma, hogy nem sok boltba férek be vele. Van egy kicsi kocsim is, az igaz, hogy könnyebben irányítható, de csak sima úton tudom tolni.

Konkrétan melyik babakocsira gondolsz? Nekem elég nagy és masszív kocsim van, háromkerekû, de az elsõ kerekét a tolókarról be tudom fixálni, ha vacak terepre érünk. Én városban használom, annyi talán a negatívuma, hogy nem sok boltba férek be vele. Van egy kicsi kocsim is, az igaz, hogy könnyebben irányítható, de csak sima úton tudom tolni.
Rossz útra inkább egy stabil, nagyobb kerekû babakocsi a jobb, mint a kicsi, kiskerekû. Nekem volt kisméretû és nagy babakocsim is. Hát, mesélhetnék a különbségekrõl.. A kicsi minden egyes göröngyben elakadt, a nagy kerekû, "batár" meg úgy gurult, mint a parancsolat, a gyerekeket se rázta össze úgy, mint a másik. Emellett szerintem semmivel se nehezebb irányítani a nagyobb kocsit, mint a bolygókerekeset.
Raf polra gondolsz? Nekünk az van, ha nem tömegközlekedsz vele egyedül, akkor jó, egyedül szinte megemelhetetlen -nekem-, de én inkább lennék tekintettel a stabilitásra, biztonságra a helyedben! Tehát nem hátrány. DE a rafpol amúgy könnyen irányítható, csak rá kell érezni. A bolygókerekek pedig szerintem nem jók - direkt nem olyat vettünk -, próbáltam és pont az a nehezebben irányítható, mert néha eltekereg össze-vissza, és nem arra bolygóskodik, amerre szeretnéd! :) Egy ismerõsöm emiatt vitte vissza a 90.000 ezres kocsit, hogy nem tudta rendesen irányítani a bolygókerekeit.
Én meg olyat nem vennék, ami nem bolygókerekes. Az enyém bolygós és sajnálkozva nézem szegény anyukákat, akiknek mindig meg kell dönteni a kocsit, ha be akarnak fordulni valahova. Ja, és olyat vegyél, aminek a bolygókereke nem a lábadhoz közel van, mert azt tényleg nem lehet irányítani.
A kérdező hozzászólása: Én a bergonnak egy travel system babakocsiára gondoltam, valaki véleményt kért róla és egy márkásabb de kisebb, könnyebb babakocsiról.Ott többen írták, hogy inkább a könnyebb, kisebb kocsit válassza az illetõ, én meg elgondolkodtam, hogy itt falun, ahol földúton és göröngyös úton kellene a babakocsi, megéri-e egy márkásabb de mondjuk gyengébb kocsit választani?hozzáteszem itt mindenki bergont használ több gyereken át.Nem tudom, nektek mi a véleményeteket?Mennyire fontos szempont a terep amin használod a babakocsit egy márkával szemben?
A terep bizony meghatározó tényezõ. Nem mindegy ám, hogy állandóan sima aszfalton, tömegközlekedésben, Bp belvárosában fogod majd használni azt a kocsit vagy göröngyös úton, kistelepülésen, ahol nem kell buszra, villamosra, aluljáróban le és el cipelni a kocsit. Arra valóban praktikusabb egy könnyû babakocsi. De talópasztalatom szerint a vidéki élethez tökléletesek a stabilabb, másnak esetleg batárnak, nehézkesnek tûnõ babakocsik. És általában ezeknek a rugózása is sokkal jobb, ami egy rázós úton igenis fontos szempont. Az ár meg nem biztos, hogy a minõséget tükrözi, néha a divvatosabb, nagyobb nevû kocsik fele annyira sem kényelmesek a babának és praktikusak a mama szempontjából, mint a kevésbé dizájnos társaik.
Egyáltalán nem nehéz irányítani a nem bolygós raf polt! Amíg nem próbálod, használod, nem tudod. A terepviszony a fontos, ott fogod tologatni, használni, falun válassz csak masszívabb, erõsebb kocsit! Ott gondolom nincs túl sok tömegközlekedés. :) A bolygókerekekkel földúton kínlódnál, az tuti, minden gödörnél, huppanónál eltekeredne...
Nekem kunert babakocsim van, kis településen lakunk, nagyon rosszak a járdák utak ide nagyon szuper, és kényelmes a babának, de mivel elég sokat jövök megyek a babával ezért van egy peg-pérego pilko p3 ami könnyû és a városban használom.

A gépem az évek alatt (de főleg az utóbbi kb. fél-egy évben) nagyon belassult, és a lapozófájl használat és a CPU használat nagyon magas. Miért?

Főleg a lapozófájlnál a grafikon nagyon magas tartományban van, de a CPU használatnál is. Rettenetesen belassult és zúg is, mintha nagyon dolgozna. Az utóbbi egy, de főleg fél évben rengeteget romlott. Mi lehet a baja? Nem új gép, de sokáig teljesen oké volt és túl hirtelen a változás. Windows nem lett újra rakva, meg a rendszerbe nem lett belenyúlva.

Legjobb válasz: akkor kellene neki egy friss windows elso sorban, ha akkor is ugyan az a problema lep fel, akkor mas lessz a problema forrasa

akkor kellene neki egy friss windows elso sorban, ha akkor is ugyan az a problema lep fel, akkor mas lessz a problema forrasa
Csinálj egy töredezettség-mentesítést. http://www.piriform.com/defraggler (Elvileg ez az MFT-t is helyrerázza.)
tisztítsad ki a gépet belülrõl
A kérdező hozzászólása: #4 A töredezettségmentesítés kivételével ezeket már elvégeztem. Most akkor azt csinálom majd.
A kérdező hozzászólása: A piriformos linket is megnézem. Köszönöm! Tisztítsam ki belülrõl? Porra gondolsz? Az lassíthatja? Új windowst meg nem tudok szerezni sajnos.


A kérdező hozzászólása: x2 5600+-ost néztem ki :)
Sajnos kevés lessz a táp legalább 450 , 500 W kellhet
nem tudom mennyit kajolnak az amd-k, de egy intelt egy 3volt már kinyírna :O

Mi van ha a baba nem egyformán mozgatja a két oldalát? 4hós kisfiam a baloladalát jobban használja és a lábát is többet mozgatja

Legjobb válasz: Semmi gond.Az én lányom is nagyon sokáig szinte csak az egyik lábát használta,csak azzal rugdosott,és mindenért csak bal kézzel nyúlt.Mostanra már mindkettõt használja.7 hós Gondolom akkor van csak gond,ha ez hosszú távon nem javul.

Semmi gond.Az én lányom is nagyon sokáig szinte csak az egyik lábát használta, csak azzal rugdosott, és mindenért csak bal kézzel nyúlt.Mostanra már mindkettõt használja.7 hós Gondolom akkor van csak gond, ha ez hosszú távon nem javul.
lehet hogy nincs baj, de én a helyedben kérnék az orvostól beutalót mozgásterápiára. nálunk is ez volt, és kiderült, hogy hipotón, dévény terápiára jártunk, 3 hós korától. de akkor viszont igyekezzetek, mert azt legjobb 5 hós korig elkezdeni. remélem, nincs semmi baj! amúgy átfordulni átfordul? mert nálunk az is gond volt, nem tudott rendesen mozogni emiatt.

Mekkora a különbség a vízzel használt és a tejjel használt vízipipák között ízben?

Milyen dohányt javasoltok, ha tejjel használnám?

Legjobb válasz: és Kb. 100 Ft-tal kérnek érte többet, de tudd jobban kérlek.

A kérdező hozzászólása: és Kb. 100 Ft-tal kérnek érte többet, de tudd jobban kérlek.
Nah szóval, ha tejjel használod a vizipipát, akkor valamivel lágyabb füstöt kapsz, árban nincs nagy különbség szerintem sem, pláne hogy a pipába kell max egy deci tej...mindenképp érdemes tejjel kipróbálni a csokis melaszt, vagy bármilyen édes melaszt...citromosat azért nem ajánlom tejjel...de végülis ez gusztus kérdése... Végre egy pipás kérdés :D
Hát ti nagyon hülyék vagytok már ne haragudjatok. Ilyen baromságokat, hogy tejjel. Miért kell cifrázni a sz*rt is??? ohh ennyi hülyét.
Szereted a kinder csokit?? Csokis dohány tejet a tartályba és kész is a , , vizipipu ala kinde":D És egy tipp amit remélem kipróbálsz mert hasznos ötlet!! Gyümölcsös (vegyigyümi, narancs...) Dohányt vegyél és a tartályba 100%-os narancslevet tegyél!!Ez is jó lesz hidd el!!
na akkor látom ide talált pár idióta is tejjel jobb az íze a füstnek néhánynál pl az epernek, csokinak, banánnak bár mi azt egyenesen híg banánturmixból szívtuk
mikor haver monta hogy tejjel akkor ezt montam:ezz VIZIpipa várj törelmesen még kitaláják a TEJIpipát
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bõ választ!:)
Minek kéne tejet rakni bele?? Mért nem jó a sima víz? A tej 1000X drágább, akkor meg? pffff
hát ez az elsõ válaszoló tényleg nagyon hülye volt...eccsém..hát k.rva drága már az a 100 forint egy liter tejért:S
A kérdező hozzászólása: eléggé idióta vagy, ha elmennél teaházba, ott kínálják tejjel is, de azért köszi a válaszod, sokkal okosabb lettem tõle.
ember ezt olyanoknak küldöm akik egy élteükben nem olyan tapasztaltak... a vizipipát használhatod tejjel csak vigyázzál mert amúgy felhabosodik és belekerül a csõbe amúõgy meg kólát is használhatsz csak öntsd át egy másik üvegbe és rázd ki a szénsavat :) amúgy a kedvencem a tej+ almasah cseresznyés dohány és ebbõl kapsz egy cseresznye yoghurt ízt tiszta menõ :D a kólát meg redbullal ajánlom :D vagy ugyan így cseresznyével :D hisz tudod van a cherry coke :D amúgy kimosod a vp a-lját nem kell tejes vp a sok hülyét nem értem miért írja h tejet bele? hülye vagy?stb

Nuvaring hüvelygyűrűt használok, és a használat óta most előszőr fog kivizsgálni a doki. Mit tegyek nőgyógyászati vizsgálat előtt? Bent kell hagynom a gyűrűt vagy inkább vegyem ki, mert zavarja?

(3 órát elvileg hüvelyen kívül lehet) Amúgy a gy?r?nél is áll h 12 órát lehet késni az új felhelyezésével? Bocs a két kérdésért...

Legjobb válasz: Szia! Igen, vedd ki arra pár perrcre, míg megvizsgál. És igen, itt is 12 óra a határ.

Szia! Igen, vedd ki arra pár perrcre, míg megvizsgál. És igen, itt is 12 óra a határ.

Ha pharmatex hüvely tablettát használunk és a párom belém élvez az mennyire biztonságos?

Legjobb válasz: Nem eléggé. 100 nõbõl egy év alatt így 5-20 esik teherbe. Legalább megszakítást használjatok melé, ha nem akartok gyereket.

Nem eléggé. 100 nõbõl egy év alatt így 5-20 esik teherbe. Legalább megszakítást használjatok melé, ha nem akartok gyereket.
hát nemtom én aztolvastam hogy 60 % ot véd a pharma ha belédélveznek.:/ megszakítással mi is használtuk épp aktuális partneremmel, hátránya, ohgy várnikell pár percet miután feldugja a csaj, meghogy klaffog elég rendesen, ill punvipuki is sokszor van..XD (érdekes, mikro gumival csináltuk sosem volt egyik sem egyik csajnál sem) de ez iylen, sztem vállalható simán...:)
mi is azt használjuk, de azzal a különbséggel, h nem élvez belém. amúgy nem merném....
A kérdező hozzászólása: 3 éve megszakítással védekezünk azért szeretnénk kipróbálni a pharmatexet!
A kérdező hozzászólása: Használja úgy valaki hogy a párja beleélvez, és semmi probléma nem volt?
jahh meg egy valaki egyzser írt ide be így a pharmáról, és aztmodnta jahh biztosnágos, beléélvezéssel, itt fekszik az ágyban az eredménye...XD szal õaztírta, hogy akkor menjen a pharma + a belélvezés, ha véletlen becsúszik a baba azsem gáz...
nem pár percet, hanem 20at:D
20 persze..jah...mi sosemvártunk csak max 10 et tovább nembírtuk..:DDDDD szerencsére nemlettgond de mondom megszakítással volt mindig...
hat mi se vártuk ki mindig, de attól még ennyit kell várni:D

UTorrentet használok, és a Diablo Torrenten vagyok regisztrálva, 0.944 az arányom. Ingyenes torrentet, ami mellett van 7-8 feltöltő, miért nem tudok szedni?

Elindítom és áll 0%-on. :S Viszont azon kívül egy másik dolgot tudok tölteni, ráadásul az már nem is ingyenes, és a seedelő is kevesebb, mégis jön. Miért van ez? Most éppen a 2.2.1-es uTorrenttel próbálkozok.

Legjobb válasz: egy slotod van?

egy slotod van?
A kérdező hozzászólása: Mármint hogy hány feltöltési szálam van? Torrentenként 4 van beállítva.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!