Találatok a következő kifejezésre: Hasról, hátra fordulnak (30 db)

Először hátról hasra vagy hasról hátra fordulnak a babák? És kinek hány hónaposan fordult először?

Az enyém 3 hónapos és hátról az oldalára tud már fordulni,akkor valószín?leg léassan át is fordul hátról hasra?

Legjobb válasz: Négy hónapos volt a fiam, amikor hátról hasra kezdett forogni mindkét irányba, majd egy héttel késõbb egy napig hasról is forgott hátra. De a hasról hátrafordulás nem jött be neki, mert kétszer nagyon oda koppintotta a fejét, így azt abbahagyta. Öt és fél hónaposak kezdte el ismét csinálni, de most már ügyes és figyel arra, hogy ne verje be. Mintha emlékezne rá, hogy hogyan nem szabad csinálnia. Egybõl pörgött már ezután folyamatosan. Egyébként az oldalára õ is nagyon hamar átfordult, két és fél hónaposan. De nem fordult egybõl tovább akkor. Szerintem ez annak volt köszönhetõ, hogy õ az oldalán szeretett elsõ naptól kezdve aludni, de én mindig visszafordítottam a hátára, amikor mélyen bealudt, hogy a válla, gerince ne legyen olyan csúnya tartásban. Amikor megébredt, akkor addig küzdött, amíg vissza nem fordult az oldalára. Két és fél hónapos korától kezdett el alvás nélkül is tudatosan oldalra fordulni, de nem billent át a karján.

Négy hónapos volt a fiam, amikor hátról hasra kezdett forogni mindkét irányba, majd egy héttel késõbb egy napig hasról is forgott hátra. De a hasról hátrafordulás nem jött be neki, mert kétszer nagyon oda koppintotta a fejét, így azt abbahagyta. Öt és fél hónaposak kezdte el ismét csinálni, de most már ügyes és figyel arra, hogy ne verje be. Mintha emlékezne rá, hogy hogyan nem szabad csinálnia. Egybõl pörgött már ezután folyamatosan. Egyébként az oldalára õ is nagyon hamar átfordult, két és fél hónaposan. De nem fordult egybõl tovább akkor. Szerintem ez annak volt köszönhetõ, hogy õ az oldalán szeretett elsõ naptól kezdve aludni, de én mindig visszafordítottam a hátára, amikor mélyen bealudt, hogy a válla, gerince ne legyen olyan csúnya tartásban. Amikor megébredt, akkor addig küzdött, amíg vissza nem fordult az oldalára. Két és fél hónapos korától kezdett el alvás nélkül is tudatosan oldalra fordulni, de nem billent át a karján.
Szia Az En kisfiam 2, 5 honapos volt amikor eloszor a hatarol a hasara fordult /szerintem veletlenul/mert utan nem csinalta, csak az oldalra fordulast, aztan 3, 5 honaposan mar ujra csinalta rendszeresen, de a hasarol a ahtara nem szeretett fordulni, mert imadott hason lenni.
Az enyém 3 hós múlt de nem forog még semerre. :(
Enyém 3 hó elõtt valamivel a hasáról a hátára kezdett el forgolódni, most ezt mintha elfelejtette volna és most meg már fordítva csinálja, igen felkapott lett most nála:P 4, 5 hós kislány anyukája
Igen, hamarosan forogni fog. Az én fiam óriásbébi, ezért már csak a súlyánál fogva is nehezebbek neki a mozgások. Nekem csak 5, 5 hónaposan fordult át elõször hasról hátra. Aztán két hét múlva már vissza is fordult. Rá két hétre meg már mászott. Az a lényeg, hogy 6 hónapos koráig forogjon hasról hátra és fordítva. Ha addig nem következik be nálatok (amit kizártnak tartok), akkor kell szólni a dokinak és gyógytornászhoz kell járni.

Leírnátok nekem, hogy hány hónapos volt a babátok mikor hasról hátra fordult illetve hátról hasra, kúszni, mászni, felülni, felállni és menni?

Kisiú vagy kislány volt? El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: kislány 5és fél hósan hasról hátra, 6 hósan másik írányba is, 6 és fél hósan hátról hasra és mindkét írányab tökéletesen, most 7 és fél hós hason forgva írányt változtat a karjával, gurul, izeg mozog mindfenfele de konkrétan még nem mászik... egyenlõre ennyi

kislány 5és fél hósan hasról hátra, 6 hósan másik írányba is, 6 és fél hósan hátról hasra és mindkét írányab tökéletesen, most 7 és fél hós hason forgva írányt változtat a karjával, gurul, izeg mozog mindfenfele de konkrétan még nem mászik... egyenlõre ennyi
Az én kislányom hasról hátra 3.5 hósan, hátról hasra pedig majdnem 5 hónaposan.
fiu: 7 hónaposan fordult át elõször a kúszás kimaradt születésnapja elõtt 2 nappal elindult magától
Kisfiam pont 12 hetes volt, amikor átfordult hasról hátra, rá kb. egy hétre hátról hasra, 5 hónaposan kezdett el kúszni, majd a kúszás után egy hét múlva már kutyázott, aztán ötvözte a kúszást a mászással, és nagyon érdekesen közlekedett, csak 7, 5-8 hónapos kora között kezdett el szabályosan mászni váltott kéz-láb módszerrel. Közben viszont 7-7, 5 hónapos kora között megtanult felállni, és felülni (állásból is és kutyázásból is). 8 nap múlva lesz 10 hónapos, és a bútorokba kapaszkodva közlekedik, folyamatosan a kezünket fogva akar közlekedni, épp járássegítõ-vadászatban vagyok, mert ezt sokáig nem fogja bírni a derekam.
utolsónak: örülj neki, minden baba más, én lánom 6 hós 1 htesen állt fel, de csak 11 hósan indult el fiam 8 hósan állt fel és szintén 11 hósan indult el
Ja lemaradt, kislány.
Hasról hátra3, 5 hónaposan vissza kb 2 hét múlva.Aztán nagyon felgyorsult, kúszik, mászik, felül.3 napja az ágyában feláll aminek nem örülök mert még nagyon korainak tartom. Most 6, 5 hónapos.
Kisfiam közel 7 hónaposan fordult át elõször a hátáról, majd pár nap múlva vissza, hasra. 9 hónaposan kezdett mászni, néhány nappal késõn felült, ismét pár nap eltettével pedig felállt, ekkor még nem volt 10 hónapos. 11-12 hónaposan már határozottan és stabilan sétált a bútorok mellett.
Hasról hátra 3 hósan, egy hónap mulva már vissza is. !, 5 hónaposan elkezdett kúszni, 6 hónaposan felült. 7 hónaposan az ágyában felállt, és körbe sétálgatta. 8 hónapos elmúlt, amikor a bútorok mellett sétált, 9 hónaposan idnult meg egyedül.
1. fiú hátról oldalra:3 hós hátról hasra: 4 hó hasról hátra: 5 hó felülés:7, 5 hó mászás: 7, 5 hó felállás: majdnem 8 hó (elõtte 2 nappal) elindulás: 11 hó 2.lány hátról hasra: 3 hó hasról hátra: 4 hó felülés: 6 hó mászás: 7, 5 hó felállás: 6 hónapos 1 hetes korában elindulás: 11 hó
Szia Én kislányom állandóan sírt ha a hasára fektettem így többnyire a hátán feküdt szóval 3 hónaposan hátról hasra fordult, fél hónapot szinte végig sírt miután sikerült neki hasról hátra fordulnia.Kúszás kimaradt, 7 hónaposan elkezdett mászni, 10 hónaposan kapaszkodva felállt.11 hónaposan már mindenkit sétáltatott az egyik kezünkbe kapaszkodva.14 hónaposan egyedül sétált és 1, 5 hét múlva tudott csak teljesen egyedül kapaszkodás nélkül felállni.Most 15 hónapos múlt és néha már futni kell utána úgy megindul.
Szia! 4 es fel hosan hasrol hatra fordult, 2x. Aztan semmi...7 es fel hosan felult, 8 hosan elkezdett rendesen forgolodni, 9 hosan felhuzta magat allasba( a kisagy racsaiban), 11 hosan kuszott, 2 nap mulva maszot, masnap tett par lepest egyedul, aztan igazan 13 hosan kzdett el jarni. Na ennyire osszevissza fejlodott a fiam mozgasa...
Hasról hátra 3, 5 hósan, hátról hasra 4 hósan, azaz most. Kisfiú, koraszülött volt. Kíváncsian várom a további válaszokat. :-)
... erírtam , szóval hátról hasra fordult át elõször :-)
Kisfiam 2 hónaposan fordult hasról hátra, 4 hónaposan hátról hasra, 6 hó 5 naposan kúszott, 6 hó 11 naposan mászott, 6 hó 20 naposan állásba húzta magát a bútorok mentén. Ülni nem tud, most 7 hó egy hetes.

Kisfiam 5-én lesz 5 hónapos. Nagyon aktív gyerek, már 7 hetesen hasról hátra fordult majd egy hónapra rá vissza is. Már négykézláb kutyázik, lassan rájön hogy kell elindulni. Most jött ki az első foga is. Ettől úgy tudom köhöghet?

Voltunk doktornőnél, ő meghallgatta a kis tüdejét, de nem mondta hogy gond lenne. Nemrég volt egy teljes vérképe, ott is mindent rendben találtak. De azt vettem észre hogy kb 2-3 hete elég gyakran köhög, mondom azt gondoltam a fogzás miatti sok nyáltól, de mostanában ha felpörög játék közben szuszog is. Szerintetek ez mitől lehet? Vagy Anyukák!Tapasztaltatok hasonlót?

Legjobb válasz: Semmi köze a köhögésnek a fogzáshoz,max ha folyik a nyála,az azért van.az orrfolyás sem magának a fogzásnak a tünete,inkább ezek a náthás tünetek azért vannak,mert gyengébb az immunrendszere,és jobban elkapja a nyavalyákat.Vidd el orvoshoz,mert a tünetek alapján van egy kis nátha...A mozgásfejlõdésérõl pedig annyit,hogy a túl korai mozgásfejlõdés,késõbbi hiperaktivitáshoz vezethet,vagy kötött izomzatra utal,amit kezelni kell.(egy gyógytornász)

Semmi köze a köhögésnek a fogzáshoz, max ha folyik a nyála, az azért van.az orrfolyás sem magának a fogzásnak a tünete, inkább ezek a náthás tünetek azért vannak, mert gyengébb az immunrendszere, és jobban elkapja a nyavalyákat.Vidd el orvoshoz, mert a tünetek alapján van egy kis nátha...A mozgásfejlõdésérõl pedig annyit, hogy a túl korai mozgásfejlõdés, késõbbi hiperaktivitáshoz vezethet, vagy kötött izomzatra utal, amit kezelni kell.(egy gyógytornász)
Örülök, hogy ilyen gyorsan fejlõdik a babád mozgása, de ez szerintem egyáltalán nem tartozik a köhögés-fogzás témájához...
Ha a doktornõ nem hall semmit a tüdején és nem lát a torkában semmit akkor nem beteg hanem valóban a sok nyáltól köhöghet. A szuszogás meg teljesen normális hisz mozog és elfárad közben. Csak azt nem értem ezt az elején bevezetõnek minek írtad le? " már 7 hetesen hasról hátra fordult majd egy hónapra rá vissza is. Már négykézláb kutyázik, lassan rájön hogy kell elindulni." Nem értem milyen összefüggés van a köhögés és az átfordulás között???
Ha dicséretre vártál akkor elég lett volna azt megkérdezned konkrétan. Nem kellett volna ilyen maszlaggal jönni h mitõl köhög és h már mikor átfordult és h már majdnem mászik...
Szerintem azért írta le, hogy tudjuk miket szokott csinálni, ami közben rájön a köhögés.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem vártam dícséretet, nem tudom miért kell egybõl támadni. Amúgy meg igen, úgy ahogy az utolsó kommentelõ írta, pontosan ezért írtam le miket csinál, hogy eközben jön nála ez a szuszogás, és hogy ezzel van e összefüggésben. Gondolom hogy elfárad, de hogy normális e hogy ettõl így szuszogna. Köszönöm az értelmes válaszolóknak.


Mi a helyes hasról hátra forduló technika?

Kislányom tegnap átfordult (jöv?héten lesz 5 hónapos). A fejével, vállával indította a forgást, de azt mondták ismer?sök, hogy az nem jó, mert a popsit kell kitolnii és úgy kell indítani, az a helyes mozgás. Ha a fejével indít, akkor kötöttek az izmai és csak a feje rántotta el. Igaz ez? Amúgy szerintem egy játék után nyúlt és úgy billent át.

Legjobb válasz: Mintha én írtam volna az elsõ választ. :) Ugyanígy voltunk mi is. B.

Mintha én írtam volna az elsõ választ. :) Ugyanígy voltunk mi is. B.
Az én fiam is így kezdte, tolta hátra a fejét, és a vállát, aztán átbillent. Néhány nap alatt rájött a helyes technikára, azóta a popsiját tolja. Valószínû megunta, hogy mindig koppant a buksija, ha azzal indított:D Szerintem a te kicsikéd is gyorsan megtanulja a helyes forgást. ҝ
Szerintem minden babának megvan a saját technikája, amit õk maguk csiszolgatnak. Ha csak a fejét rántaná el nem tudna teljesen megfordulni:)
Az én fiam jövõhéten lesz 9 hónapos õ is így kezdte, aztán így közlekedett, forog hasról hátra hátról hasra, de nem mászik. ez a mászásnak egyik formája. õ erre jött rá. azóta már próbálgatja a popsiját is emelgetni és a kúszásra is kezd ráérezni, de a vége mindig az hogy gurul. nem szabad semmit eröltetni. mostmár feláll és nyújtja a kezét hogy sétáljuk.de mászni nem akar. a védõnõ annyit mondott majd eljön az ideje. szerintem nincs okod aggódni.
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok! Megnyugtattatok!

Kisfiunk 4, 5 hónapos. Még csak két alkalommal fordult hasról hátra. Ez nem gond? Kinek mikor fordult meg a babája hasról hátra? Hátról hasra már 3 hónapos kora óta szépen fordul.

Legjobb válasz: Kislányom 4 és fél hósan fordult hasról hátra, egy hónappal késõbb vissza!! Hét hósan felállt a kiságyban, és ha fogtam a két kezét úgy sétált hogy aki látta elájult tõle, milyen édi (66 cm volt). Persze nem csináltuk sokszor. Megtanult mászni, 8 hósan ült meg és fel 2 nap különbséggel, 11 hós most és már néha egy kézzel vezetve is ügyesen megy. Nincs gond a babáddal!!!

Kislányom 4 és fél hósan fordult hasról hátra, egy hónappal késõbb vissza!! Hét hósan felállt a kiságyban, és ha fogtam a két kezét úgy sétált hogy aki látta elájult tõle, milyen édi (66 cm volt). Persze nem csináltuk sokszor. Megtanult mászni, 8 hósan ült meg és fel 2 nap különbséggel, 11 hós most és már néha egy kézzel vezetve is ügyesen megy. Nincs gond a babáddal!!!
Szia.Mi 2, 5 hóssan kezdtünk ide-oda forgolódni, de ne aggódj semmi baj. Úgy tudom 6 hónapos korukig kell hogy forgolódjanak.Nincs lemaradva. Talán tedd többet pocira.Igy lehet hogy tudod kicsit ösztönözni.
Ha már kétszer megcsinálta, akkor nyilván tudja, ne aggódj. Az én fiammal is ez volt a probléma, hogy hátról szépen fordult hasra, de fordítva szinte soha. Be is panaszoltam a védõnõnél, aki azt mondta, hogy semmi baja, csak szerinte UTÁL háton feküdni. És valóban, igaza volt, most 8 hónapos, és ahogy leteszem a hátára, már fordul is hasra. Soha nem fekszik a hátán. Babaúszáson még a háton úszást se tûri :-)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Köszi a válaszokat. Igazából a mi kis törpénk is utál háton lenni. hogy lerakom két pillanat alatt hasra vágja magát. Általában hason is alszik, ekkor is õ fordul meg. Nagyon ritkán van meg háton. Már lassan a babakocsiban sem akar háton feküdni, ott is vagy oldalt vagy hason fekszik, vagy üldögél. :)

Nem korai? Kinek mikor fordult hasról hátra a babája, vagy bárhogy?

Ma vagyunk 3 hónaposak. Pont egy hete fordult át hasról hátra. Nem mindig sikerül még neki de akkor megcsinálta 3szor is egymás után. Hátról hasra is próbálkozik de az még nem megy. Kis örökmozgó:) Ha hanyatt fekszik és fogom a kezét húzza fel magát. Nektek mikor csinált ilyeneket a babátok?

Legjobb válasz: Fiam 3 hó: oldalra 4 hó: hátról hasra 5 hó: hasról vissza hátra (7,5 hónaposan ült fel és kezdett mászni, majdnem 8 hónaposan állt fel és 11 hónaposan indult el) lányom: 3 hó: hátról egybõl hasra fordult 4 hó: hasról hátra (6 hósan felült, rá egy hétre felállt,7,5 hónaposan kezdett mászni és 11 hónaposan indult el)

Fiam 3 hó: oldalra 4 hó: hátról hasra 5 hó: hasról vissza hátra (7, 5 hónaposan ült fel és kezdett mászni, majdnem 8 hónaposan állt fel és 11 hónaposan indult el) lányom: 3 hó: hátról egybõl hasra fordult 4 hó: hasról hátra (6 hósan felült, rá egy hétre felállt, 7, 5 hónaposan kezdett mászni és 11 hónaposan indult el)
Ügyi nagyon. Kisfiam 4, 5 hósan fordult hasra, vissza 5, 5 hó. Felhúzni õ is húzta fel magát, ettõl függetlenül 7 hótol ült stabilan, és 8, 5 hósan ült fel magától.
De jó neked, az én kisfiam mindjárt 6 hónapos és még csak néha-néha fordul a hátáról a hasára. Visszafelé meg egyáltalán nem.
Én kislányom még nem volt 3 hónapos amikor hátról hasra fordult, 2* megcsinálta, azóta ráhagyta, nem is próbálkozik. Most 3 és fél hónapos és valamelyik nap hasról hátra fordult!Igazi örök mozgó:)
Az én babám is 3 hósan fordult hasról hátra. Felnyomta magát teljesen és átlendült a hátára. Viszont hátról hasra csak 5, 5 hósan sikerült neki.
A kislányom mindent nagyon hamar csinált, 6 hetes 2 naposan hasról hátra, 9 hetesen hátról hasra fordult. De egyébként ügyes a babád.
kisfiam ugyan mindent elõbb csinált szinte, 6 hetesen hasról hátra, de még erõlködve, majd rá két hétre hátról hasra. Hasról hátra utána már ment könnyen, de hátró hasra csak ritkán, aztán egyre többször.

Melyiket csinálta hamarabb a babád? Hasról hátra, vagy hátról hasra fordult meg előszőr?

mennyi id?s volt,amikor el?sz?r csinálta?

Legjobb válasz: 3 honapos mult mikor hasrol hatra fordult(allandoan hasra tettem mert ugy tudott csak elaludni, de aztan kifejlesztette mint tiltakozasi forma a fordulast), 5 honapos mult mikor hatrol hasra fordult.

3 honapos mult mikor hasrol hatra fordult(allandoan hasra tettem mert ugy tudott csak elaludni, de aztan kifejlesztette mint tiltakozasi forma a fordulast), 5 honapos mult mikor hatrol hasra fordult.
A kérdező hozzászólása: Jól van...:) Akkor még mi sem vagyunk úgy elkésve....:) Köszi a válaszokat, és jó babázást mindenkinek!
Kislányom 3 hónaposan fordul hátról hasra, 5 és fél hónaposan hasról hátra. Neki az utóbbi volt a nehezebb.
Az én kisfiam is hason szeret lenni, úgy is alszik. Így hasról hátra könnyebb volt neki, bár inkább úgy tûnt, mintha csak a feje húzta volna el. :) Ez volt 3 hónaposan. 4 hónaposan fordult hátról hasra, kétszer. Azóta sem csinálja egyiket sem, már aggódok, maholnap fél éves lesz. Néha reggel hanyatt találom az ágyban, pedig hason teszem le, szóval álmában át tud fordulni, de ha leteszem habtapira vagy akárhova és mókázok, hogy forduljon... ááá semmi esetre sem. :)
Az én fiam is majdnem 5 hós volt, mire átfordult hasról hátra, persze aztán éktelenül ordított mindig. Pici korától a hasán aludt ugyanis. Mikortól viszont megtanult átfordulni a hátára, nem tudta megállni, hogy ne tegye meg rögtön, amint a kiságyába került. Kis propellernek becéztünk, állandóan forgott. Aztán 2 hétre rá szerencsére rájött arra is, hogy kell visszafordulni, és már nem sírva aludt el. 8 hós babó anyukája
5 hónap elõtt 1 héttel fordult hátról hasra, azóta is ez a sláger. Most 5 és fél hónapos, vissza még nem megy.
A kisfiam utált hason lenni, ezért legtöbbször háton, vagy oldalt feküdt. Kb. 4 hónapos volt, mikor megtanult hátról hasra fordulni, de olyankor elkezdett kiabálni, hogy fordítsuk vissza. :) 2-3 hónap múlva tanult meg hasról visszafordulni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nekem még egyiket sem csinálja a babám.Ma 4 hónapos, és még csak az oldalára fordul. Mindíg háton van, mert nem szeret hason lenni..Majdhogy nem egybõl elkezd sírni, hogy úgy nem jó neki...:( 7 kilós a kiscsaj..lehet, hogy ez is közre játszik?
hasról hátra 3 hetesen. kb 1 héten keresztül minden nap többször, majd elmaradt. ezután pár hónap kihagyással újra kezdte, de a hátról hasra fordulás nagyon nehezen ment, talán azért mert nagyon duci volt.
13.25-ös vagyok. Tegnap este óta sikerül vissza is! Azóta megállíthatatlan! Le kell költöznünk még ma a földre :)

Ha babátok előbb fordult hátról hasra, akkor mikor fordult hasról hátra?

Az én babám 2,5 hónaposan hátról hasra vágta magát, és ez azóta is így van, de visszafele nem megy neki. Még csak 4 hónapos, nem siettetem, csak érdekel.

Legjobb válasz: Köszi a válaszod! Azt hihetnénk, hogy hátról hasra könnyebb, mert hogy nehéz a fejük és elbillennek oldalra, ha valamit nagyon meg akarnak nézni és az magasan van. Meg hátról hasra fordulni elég összetett mozdulatsornak tûnik, legalább is, ahogy a kislányom azt bemutatta, hát nem volt egyszerû! :) azért furcsállom, mert szerintem hasról hátra billenni sokkal könnyebb, és ezért kérdezem, hogyha a (szerintem) nehezebbet már tudja, akkor mikor fogja tudni a (szerintem) könnyebbet? :)

A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod! Azt hihetnénk, hogy hátról hasra könnyebb, mert hogy nehéz a fejük és elbillennek oldalra, ha valamit nagyon meg akarnak nézni és az magasan van. Meg hátról hasra fordulni elég összetett mozdulatsornak tûnik, legalább is, ahogy a kislányom azt bemutatta, hát nem volt egyszerû! :) azért furcsállom, mert szerintem hasról hátra billenni sokkal könnyebb, és ezért kérdezem, hogyha a (szerintem) nehezebbet már tudja, akkor mikor fogja tudni a (szerintem) könnyebbet? :)
Az én fiam 4hónapos kora utan 1hettel fordult at hátról hasra majd 2het mulva mar vissza is fordul bar nem mindig sikerul neki. Szerintem par nap vagy het is meni fog a tiednek is :-)
Kisfiam 4 és fél hónaposan hátról hasra fordult aztán majdnem 6 hónapos volt mire hasról hátra is. Nagyon utált mindig is hason lenni, ezért volt a hátról hasra verzió.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Várok türelemmel. :) Egyszer csak átfordul majd a hátára! Csak olyan rossz, amikor átfordul a hasára, és sír, hogy nem jó, visszateszem a hátára, egy perc múlva megint hason van és bõg. Ki érti ezt? :)
A kérdező hozzászólása: Átfordult hasról hátra! Olyan büszke vagyok rá! :)

Nektek hány hetes korban fordult át a babátok hasról hátra? Mi az az idő mikor már kellene?

két ismerősömnél is 10 hetesek voltak a babák. mi most vagyunk 10 hetesek, de még semmi.

Legjobb válasz: 4,5 hónapos volt mikor hasról-hátra fordult, hátáról hasára 6 hónaposan. Nem kell aggódnod 10 hetesen még nincs elkésve! Egyébként 6 hónapos korára elvárás hogy oda-vissza forduljon!

4, 5 hónapos volt mikor hasról-hátra fordult, hátáról hasára 6 hónaposan. Nem kell aggódnod 10 hetesen még nincs elkésve! Egyébként 6 hónapos korára elvárás hogy oda-vissza forduljon!
2, 5 hósan hátról hasra, 4, 5 hósan hasról hátra. Azt hittem már soha nem fog tudni visszafordulni hasról hátra, hát most hét hósan úgy pörög, mint egy zsákmánytejtõ krokodil! :)
5 hetes volt, de kb 2 hónaposan lett rendszeres, aztán vissza 3 hónaposan fordult
4 hónaposan
nekem 2, 5hóssan kb 10-11hétessen fordult át hasról hátra de nem minden nap.
10 hetesen sztem elég ritka, hogy átfordulnak a babák. Ha mégis sikerül nekik, akkor az csak véletlenül jött össze nekik. Lehet, hogy csak egyszer és a következõre hónapokat fognak még várni. Szóval nem vagytok abszolút elkésve. Az én lányom ma 4 hónapos, de nem fordul õ még sehová. Maximum pörög a kiságyban, kúszik.. :)
5 hónapos volt
5, 5 hónaposan fordult hasról hátra és 6, 5 hónaposan vissza. Õ levolt maradva egy picikét :)
4 hosan hátrll hasra, 5 hosan vissza. Nincs elkésve semmivel, elég ritka h ilyen korán forognak amugy az én lányom is megfordult kb 2 hosan talán 5x de többet nem csinálta. Lehet h ezt neveuik a bnõid forgásnak.
3, 5hetesen!!!! 3x. :)

Hasról hátra, vagy hátról hasra fordult először a babátok?

Legjobb válasz: 4 hónaposan fordult elõször hasról hátra, de ezt akarta is, mert utált hason lenni.Hátról hasra csak 6 hónaposan, de ez a nehezebb irány, mert át kell gördülnie a vállán, ki kell szabadítani a kezét stb.

hasról hátra (nagyon korán) hátról hasra (hónapokkal késõbb)
9:00-as vagyok.Ez szerintem nem igaz, ez az altatásos dolog.Az én lányom újszülöttként oldalt, azután kizárólag háton aludt.Mégis hasról hátra fordult elõször, és csak 2 hónappal késõbb sikerült hasra fordulnia.Most már 11 hónapos, most meg hason szeret aludni már jó ideje.De szinte mindig a hátán aludt.
4 hónaposan fordult elõször hasról hátra, de ezt akarta is, mert utált hason lenni.Hátról hasra csak 6 hónaposan, de ez a nehezebb irány, mert át kell gördülnie a vállán, ki kell szabadítani a kezét stb.
Kisfiam hátról-hasra fordult elõször(4 hós) hasról-hátra csak 2 hónapra rá sikerült neki.(6 hó).
Hátról hasra 4 hónaposan, hasról hátra 5 hónaposan
Hátról hasra 3, 5 hónaposan.
akit hason altatnak, az általában hasról hátra fordul elõször, akit pedig háton, az hátról hasra...Kislányom is ezt bizonyítja, 3, 5hónaposan hátról hasra, most 4 hónapos, néha sikerül neki a másik irány, de még nem az igazi.
Off: Tetszik, amikor a válaszadó nem a kérdésre válaszol (na jó, két szóban arra is), viszont dicsekszik ezerrel...:) )) Büszke anyukák...:) ) Bocs, csak nem tudtam kihagyni! A kisfiam elõször hasról hátra fordult, de ebben szerepet játszhat az is, hogy õ hason alszik.
mi három hónapossan hasrol hátra majd 4 hósan hátrol hasra fél évessen ült fel most 7 hónapos és mászással próbálkozik!
Enyém is elõször hasról hátra fordult és rá egy hónapra hátról hasra. Majdnem 4 hós volt amikor hasról hátra fordult.
Hátról hasra 2, 5 hónaposan, aztán hasról hátra 4, 5 hónaposan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!