Találatok a következő kifejezésre: Hason vagy aludjon a (2 db)

Hason vagy oldalt aludjon a baba másfél hetesen?

Legjobb válasz: Az enyém hanyatt aludt, amíg magától meg nem tudott fordulni. A hason alvást sokan nem javasolják, mert állítólag ebben a helyzetben a leggyakoribb a bölcsõhalál, viszont az is tény, hogy a hason altatott babák hamarabb fordulnak és sok mindent elõbb csinálnak, a medencéjének is jobb. Az én babám utált hason lenni, nem is aludt így el. Most, hogy már meg tud fordulni, általában oldalt alszik, de van, hogy hasra fordul. Végülis mindegy, ahogy neki jó.

Az enyém hanyatt aludt, amíg magától meg nem tudott fordulni. A hason alvást sokan nem javasolják, mert állítólag ebben a helyzetben a leggyakoribb a bölcsõhalál, viszont az is tény, hogy a hason altatott babák hamarabb fordulnak és sok mindent elõbb csinálnak, a medencéjének is jobb. Az én babám utált hason lenni, nem is aludt így el. Most, hogy már meg tud fordulni, általában oldalt alszik, de van, hogy hasra fordul. Végülis mindegy, ahogy neki jó.
nekem a kórházba azt mondták oldalt fektessem hol egyik hol másik oldalára tegyem le aludni. nekünk jó mert utál hason lenni
Nekem is azt mondták oldalt alugyon, de én hasra tettem.Nagyokat aludt és ha bukott nem nyelte vissza!
Az én fiam csak hason akart aludni, és én hagytam. A lányom utált hason lenni, de néha akkor is muszáj egy kicsit, de õ hanyatt aludt.Döntse el a baba. Õrködni meg õrködik a légzésfigyelõ.

Ha a kicsi (2 hónapos) fiamnak fáj a pocija, szerintetek hason vagy háton aludjon? Hogy lenne jobb neki?

Legjobb válasz: Szia, nekünk hason aludt, és úgy volt a jó. Bár azóta is hason szeret aludni....6 hós baba

Szia, nekünk hason aludt, és úgy volt a jó. Bár azóta is hason szeret aludni....6 hós baba
Hason aludjon az a legjobb pozíció a hasfájásra. Közben simizheted a hátát is.
Nekünk is a hason fekvés vált be. Én is simogatom elalvás közben a hátát.
Nekünk is hason volt jobb, de sztem nézd meg, h melyik pózban alszik szívesebben ill. többet, és neki akkor az a jó.
Szia probáld oldalt fektetni nekünk bevált és jobban is alszik igy.
A kérdező hozzászólása: Eddig hason aludt, csak hát nagyon feszeng és azt gondoltam, hogy máshogy kellene fektetnem! Szoktam én is simizni a hátát, meg általában a kezemben alszik el!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!