Találatok a következő kifejezésre: Hasmenés lehet jele Vagy (4 db)

Hasmenés lehet terhesség jele? Vagy nincs hozzá köze?

Legjobb válasz: Szia! Nincs hozzá köze, sõt nekem a terhesség elején inkább a fordítottja volt.

Szia! Nincs hozzá köze, sõt nekem a terhesség elején inkább a fordítottja volt.
Nincs hozza koze.

37 hetes kismama vagyok és hetek óta napi 5-ször 6-szor hasmenésem van (már azt sem tudom milyen a normális széklet) Ez már lehet a szülés jele?

Legjobb válasz: Nekem hetekig voltak olyan napok, amikor hasmenésem volt, napjában többször. Én is azt hittem, szülök:-) De nem szültem. Van akinél jele, nálam nem az volt... Kitartás, még egy kicsit bírj ki, és élvezd az "együttlétet":-)

Nekem hetekig voltak olyan napok, amikor hasmenésem volt, napjában többször. Én is azt hittem, szülök:-) De nem szültem. Van akinél jele, nálam nem az volt... Kitartás, még egy kicsit bírj ki, és élvezd az "együttlétet":-)
Sokan mondják, hogy ez a szülés elõtti napokban elõfordul.Meglehet, hogy az izgalomtól van, de én a helyetekben mérnék egy hõt.Ha kicsit magasabb a kelleténél akkor orvos.Ha normál akkor az izgalom.Szerintem nem nagy áldozat kideríteni a pontos okát.
Szia! Nálam ugyanez a helyzet. Nem tudom szedsz-e magnéziumot a keményedésre, én magnerot-ot 3*1-et. Állítólag a mg hashajtó hatású. Pusz 36 hetes kismammut
A kérdező hozzászólása: Szedek magnéziumot, de azt eddig is szedtem. Bár igazatok van, ezt a kis idõt már kibírom....!Köszi a válaszokat mindenkinek boldog babavárást!
A hasmenés lehet a szülés elõjele, de szerintem nem hetekkel ezelõtt. Max. 1-2 nappal elõtte jelezheti. Ha hetek óta hasmenésed van, az szerintem más miatt lehet.

Lehet a szülés jele, a folyamatos derék fájás, hányinger, hasmenés? Betöltött 37 hetes kismam vagyok, kislányunk lesz

Legjobb válasz: Lehet. :) Nekem nem nagyon voltak elõtte jóslófájásaim. Aznap reggel iszonyú derékfájásra ébredtem, kicsit keményedtem, de nem rendszeresen. Dél körül volt némi hasmenés, de nem volt vészes. Egy óra felé lepihentem, akkor sem múlt el, beálltam a zuhany alá, ott sem múlt el. Összekészültünk, minden motyó a kocsiba, még utolsó simítás a ruhámon, amikor pukkanás a pocakomban és elfolyt a magzatvíz. Úgyhogy nem volt kétséges, hogy szülünk.... Ha nem érzed jól magad, inkább menj be a kórházba, csináljanak ctg-t, nézzenek meg, mert így feleslegesen stresszeled magad, hogy ez az, vagy nem az... Egyébként gratulálok és sok sok szerencsét és gyors szülést! :)

Lehet. :) Nekem nem nagyon voltak elõtte jóslófájásaim. Aznap reggel iszonyú derékfájásra ébredtem, kicsit keményedtem, de nem rendszeresen. Dél körül volt némi hasmenés, de nem volt vészes. Egy óra felé lepihentem, akkor sem múlt el, beálltam a zuhany alá, ott sem múlt el. Összekészültünk, minden motyó a kocsiba, még utolsó simítás a ruhámon, amikor pukkanás a pocakomban és elfolyt a magzatvíz. Úgyhogy nem volt kétséges, hogy szülünk.... Ha nem érzed jól magad, inkább menj be a kórházba, csináljanak ctg-t, nézzenek meg, mert így feleslegesen stresszeled magad, hogy ez az, vagy nem az... Egyébként gratulálok és sok sok szerencsét és gyors szülést! :)
A kérdező hozzászólása: Szia ! Megvagyunk, de nagyon rossz lett a laborom! Trehességi mgas vérnyomásos lettem, és most találtak fehérjét a vizeletemben, meg nagyon sok fehér vérsejtet
Hogy vagy? Szorítok nektek! 20hós kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Éjjelre elmúlt a derék fájás, most megint kezdõdik, lehet ezek még csak josló fájás szerûségek, méh összehúzódást nem érzek, csak derék fájást, meg émelygést
kihagytam, hogy ne aggódj, egyértelmû lesz ha itt az idõ
nekem derékfájás jelezte a szülést, de én azért is sejtettem, hogy az lesz, mert: - itt volt az idõ, pont a kiírt nap volt - nem szokott és terhesség alatt se fájt a derekam délelõtt 11 körül fájt a derekam, de jóslók nem voltak és rá kb. 10 órára kezdõdtek a fájások, majd még 9 óra múlva született meg a babám. hasmenésem is volt aznap és a vajúdás alatt is, de ez máskor is elõfordult, erre nem tudtam alapozni. hányingerem is volt, de ez is csak a vajúdás alatt - a méhösszehúzódások váltották ki
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, honnan tudom, hogy ez most már a szülés vagy még nem?Mennyi idõ telet el a derék fájás kezdete és a SZÜLÉS KÖZÖTT?
amikor az elsõ gyerekem szültem nekem a derekam fájt a hasam helyett és végig hhánytam mig meg nem született.
A kérdező hozzászólása: akkor ez lehet az?Mert aza baj nincsenek rendszeres fájásaim
Nekem is fályt a derekam, és szülés elõtti napon hasmenésem volt.Sõt a szülés reggelén is. Könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy leírtad, hogy mi van! Én nem tudom ez az egész micsoda......és én még magas vérnyomásos is vagyok!
Nagyon sajnálom! Mindenképpen beszélj orvossal, hogy jobban figyeljen rád, mint eddig.Szobatársamnak is ez volt a problémája magas vérnyomással, fejfájással kombinálva.39.héten született meg a kislánya császárral, teljesen egészségesen.Ne izgulj minden rendben lesz! Ha a babád most megszületne, akkor is egészséges, életképes baba lenne.Fiam is 37.5 hetesen 2950grammal 53cm-rel született. Ne aggódj! Veletek vagyok!:)


Elõjel lehet, vagy véletlen egybeesés? Indult valakinek hasmenéssel a szülés?

37 hetes vagyok. Teljesen átlagos ingerre elmentem a legkisebb helyiségbe és hasmenés jellegû lett a produktum, de a hasmenés szokásos kísérõtünetei nélkül (nem volt hasfájás vagy sürgetõ érzés, csak két napig tartó puffadás elõtte).

Legjobb válasz: Nekem hasmenésem volt elõtte igen..:) Rá 3 órára már babáztam..:D

Nekem hasmenésem volt elõtte igen..:) Rá 3 órára már babáztam..:D
pontosan a betöltött 38. héten ez lemaradt..:)
elõtte 3nappal kezdõdött a hasmenés jelleg
A kérdező hozzászólása: ColaDio: és semmilyen más tüneted nem volt mellette?
derékfájás, de nagyon enyhe..utólag mondva a vajúdásom..:) éjfélkor kezdõdött, a hasmenés kb 1 órakor 2x 3x voltam. 4kor már megvolt a bébi.
A kérdező hozzászólása: Ó, bár így történne velem is! A "8-10 órán keresztül fetrengtem a fájdalomtól" verzió kevésbé tetszik :)
A kérdező hozzászólása: Egyébként mibõl tudtad, hogy be kell menni a kórházba? Mert ugye enyhe derékfájással meg hasmenéssel még nem indul el az ember.
Befektettek túlhordással, 40hét 3 naposan. Délelõtt ment elõször a hasam, majd délután még 2x. Éjfélkor kezdett szivárogni a magzatvíz, délre lett meg a lányom. :) Szóval simán lehet.
Mert számoltam a fájásokat, hogy 10 percenként jönnek, elmentem zuhanyozni, és ha jóslók lettek volna elmúlt volna, de nem múlt el, és lerövidült 6 percesre a "fájás" :) Innen gondoltam h menni kell, még jó h elindultunk 3 kor, mert ha még vacillálok, akkor talán a kocsiban szülök..:D Egyébként 4 ujjnyira nyitva voltam mire beértünk..:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!