Találatok a következő kifejezésre: Has szurka, és (180 db)

Állandó keménykedés és alhasi has szurka és hüvelyi nyilallások utalhatnak a szülés kezdetére? Első babás vagyok.39+5hkm

Legjobb válasz: HÁt persze! de ezt úgy kérdezed mintha 32 hetes lennél. 39 hetesen már nincs mitõl félni, bármikor szülhetsz. és persze hozzáteszem azt a közhelyet, h még így is húzódhat 1-2 hétig. Ülj be egy kád vízbe, és hátha beindul. és jobb otthon húzni a dolgokat, mint bemenni 2 cm-es méhszájjal. de persze csak ameddig biztonságban érzed magad. nekem 6 órán keresztül voltak 4 perces elviselhetõ fájásaim, bementem és 2 cm voltam. de nem mertem volna tovább otthon maradni.

HÁt persze! de ezt úgy kérdezed mintha 32 hetes lennél. 39 hetesen már nincs mitõl félni, bármikor szülhetsz. és persze hozzáteszem azt a közhelyet, h még így is húzódhat 1-2 hétig. Ülj be egy kád vízbe, és hátha beindul. és jobb otthon húzni a dolgokat, mint bemenni 2 cm-es méhszájjal. de persze csak ameddig biztonságban érzed magad. nekem 6 órán keresztül voltak 4 perces elviselhetõ fájásaim, bementem és 2 cm voltam. de nem mertem volna tovább otthon maradni.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdezem mert nekem sajnos császár lesz és azért tartok egy kicsit nehogy fölöslegesen mennyek be a kórházba.

A has szurka es a szekrekedes meg mell fajdalom utalhat terhessegre?

Legjobb válasz: Igen, attól függ mikor van. Ha pl peteérés kb. 7-8 naptól kezdõdik a hasszurka az is utalhat arra. Mellfájdalom sokaknál már hamar jelentkezik, de az is inkább a nem várt mensi elõtt vagy után jelentkezik. Székrekedésrõl nem tudok, de van akinek ez is egy jel.

Igen, attól függ mikor van. Ha pl peteérés kb. 7-8 naptól kezdõdik a hasszurka az is utalhat arra. Mellfájdalom sokaknál már hamar jelentkezik, de az is inkább a nem várt mensi elõtt vagy után jelentkezik. Székrekedésrõl nem tudok, de van akinek ez is egy jel.
nekem is ez van hanyadik napod?és mikor volt péd?
A kérdező hozzászólása: pem negynapja volt! Neked?

20 hetes vagyok és jobb oldalon elég kellemetlenül fáj a hasam lent ugy szúr és élesen hasogat egész nap, ez normális?

Legjobb válasz: Én is így voltam.A 20 hét tájékán szúrt meg görcsölt elõször az egyik majd a másik oldalon és én nagyon begörcsöltem meg szúrt folyamatosan kb. 1 hétig.Voltam orvosnál a méhszáj zárt volt hazaküldött kaptam no-spat azt mondta nyúlnak a méhszalagok ez jár fájdalommal.Azért mindenképpen menj el az orvoshoz!!

Én is így voltam.A 20 hét tájékán szúrt meg görcsölt elõször az egyik majd a másik oldalon és én nagyon begörcsöltem meg szúrt folyamatosan kb. 1 hétig.Voltam orvosnál a méhszáj zárt volt hazaküldött kaptam no-spat azt mondta nyúlnak a méhszalagok ez jár fájdalommal.Azért mindenképpen menj el az orvoshoz!!
Nekem ez kb. a 20. hét óta tart. Most 23 hetes vagyok. Azt mondta a dokim, hogy magnézium, sok folyadék, pihenés. Az a véleménye, hogy a baba nyomja a vese vezetéket, és ez sugárzik ki a hasfalra. Azt is mondta, hogy ennek el kell múlnia, ha egy kicsit nagyobb lesz a baba, mert akkor már nem tud annyira hátra helyezkedni. 23 hetes Km
A kérdező hozzászólása: én is erre gondoltam, de hétfõn megyek ugyis a dokimhoz majd mondom neki, nektek tudni már mi lesz?


Mar lassan ket hete erzem, hogy szur es faj a jobb oldalam illetve a hasam. Be vagyok rendelve az orvoshoz de csak hetfore. Es itt Angliaba sajnos maskeppen viselkednek a terhesekkel. Mitol faj minden nap a jobb oldalon a hasam?

Azert mert esetleg nol a baba?

Legjobb válasz: Hány hetes terhes vagy? A méhnövekedéstõl, méhszalagok nyúlásától fájhat, vagy ha a pocaklakó már nagyobacska, akkor kinyomhatja magát, ami néha fájdalmas. Bár, ez két héten át folyamatosan nem lehet persze. Bár, az enyém imádott a bal alsó sarokban tartózkodni, s nem értettem miért feszül úgy a hasam ott lent állandóan. Hát, az ultrahangnál rájöttem, miért. :) Summa summárum, szerintem a méhed növöget. Sok Boldogságot kívánok!

Hány hetes terhes vagy? A méhnövekedéstõl, méhszalagok nyúlásától fájhat, vagy ha a pocaklakó már nagyobacska, akkor kinyomhatja magát, ami néha fájdalmas. Bár, ez két héten át folyamatosan nem lehet persze. Bár, az enyém imádott a bal alsó sarokban tartózkodni, s nem értettem miért feszül úgy a hasam ott lent állandóan. Hát, az ultrahangnál rájöttem, miért. :) Summa summárum, szerintem a méhed növöget. Sok Boldogságot kívánok!
szia, én 10 hetes koromban éreztem ezt csak egyik oldalon...13 hetesen mentem dokihoz, cisztám lett, jobb petefészkem mellett, ahol szúrkált...terhességtõl alakult ki, nem nõtt terhesség közben most 2 éves fiam, most is ugyanakkora, semmit se kell vele csinálni

Milyen madár lehet ez, sárga a hasa, felül szürke, a szárnya is szürke, és kb akkora mint egy galamb?

Viszont más a testfelépítése mint a galambnak, vastag a nyaka, nagyobb csőr, olyan mint a seregély meg rigó, stb. Kettőt láttam ma, ahogy kergették egymást és veszekedtek

Legjobb válasz: Csatolj képet! :)

Csatolj képet! :)
A kérdező hozzászólása: Sajna nem bírtam lefényképezni, pedig ma is láttam egyet, de elrepült...
A kérdező hozzászólása: Nagyon sokféle madarat látok erre mostanában, most kezdtem igazán felfigyelni rájuk. Pl. a Búbos Banka. Nagyon tetszik ez a madár.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretem a különféle énekeiket, hangokat hallgatni. De azért nem ismerem mindegyiket, legalábbis még...
Esetleg segíthet az is, hogy hol láttad. Erdõben, kertben, mezõn, szántófölden, természetes víz közelében?
A kérdező hozzászólása: Nem erdõben volt, nem is víz közelében, de fákkal tarkított helyen, szántóföld, mezõ, minden van a közelben, de nem különösképpen az egyikhez kötött madár, repkedett a nyárfák meg más fák között. Inkább zöldes-sárgás a hasa, ha jól emlékszem.. Nem annyira kicsi madár, de a galambnál kisebb, ezt rosszul írtam.
SÁRGARIGÓ
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy tényleg az volt, csak ahogy néztem a googleben a képeken sokkal sárgábbnak tûnt annál amit én láttam, viszont a tojók hasonlítanak rá.... mostanában is láttam de túl gyorsan elrepült elõttem

Mit kell éreznem ha nő a hasam? Lehet buta kérdés nem tudom normális e, hogy néha fáj, szúr, és meddig lesz mintha megakarna jönni érzésem? 15hetes vagyok első babás.

Legjobb válasz: Én félidõig minden hónapban éreztem, hogy meg akar jönni. Szerintem normális, ha néha szúr, meg feszít.

Én félidõig minden hónapban éreztem, hogy meg akar jönni. Szerintem normális, ha néha szúr, meg feszít.
Szai! Igen teljesen normális érzés a szúrás és a fájdogálás! Nekem is hasonló volt, és még most is érzek néha olyan mensi elõtti fájdalmat(20. hétben vok), illetve a harmadik hónap után görcsölgettem is (nem volt vészes), csak azért írom, ha hasonló érzés is van az sem gond, hanem normális! Ezek a fájdalmak egyébként lehetnek attól is, hogy nõ a méh, hisz most pár hónap alatt többszörösére nõ meg hirtelen! Gratula a babához és minden jót nektek
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm:) )

39 hetesen (egy ujjnyira nyitva) ha bekeményedik a hasam mindig pisilnem kell, de ezek úgy jönnek rám mintha fel lennék fázva, pedig nem vagyok, csak olyan érzés. Fáj és szúr, és csak egy pár csepp jön. Mitől van ez?

Ja és egyébként is kemény mindig pisilés után!Leszállt volna a méhem és nyomja?A hasamon nem látszik hohy lejjebb lenne.

Legjobb válasz: Nekem is hasonló érzeésem van (40 hetes vagyok), de én úgy érzem, mintha a hüvelyemnek izomláza lenne, és sokszor olyan kényelmetlen, hogy sok ülés után menni alig bírok, és még nem szállt le a méhem, nem a baba nyomja, valszínûleg tágul a medence. Te esetedben az is lehet, hogy a baba, de azt éreznéd, hogy lejjebb megy, hasad fölé fér az öklöd, és nem nyom már fent. Nem biztos, hogy te észreveszed magadon, mármint kívûlrõl, inkább érzed :) Neked nincs néha izomlázszerû érzésed ott lent? puszi

Nekem is hasonló érzeésem van (40 hetes vagyok), de én úgy érzem, mintha a hüvelyemnek izomláza lenne, és sokszor olyan kényelmetlen, hogy sok ülés után menni alig bírok, és még nem szállt le a méhem, nem a baba nyomja, valszínûleg tágul a medence. Te esetedben az is lehet, hogy a baba, de azt éreznéd, hogy lejjebb megy, hasad fölé fér az öklöd, és nem nyom már fent. Nem biztos, hogy te észreveszed magadon, mármint kívûlrõl, inkább érzed :) Neked nincs néha izomlázszerû érzésed ott lent? puszi
A kérdező hozzászólása: Szia!De igen szokott olyan ézésem lenni, de gyakrabban inkább olyan mint mikor a tampon ki akar csúszni és érzed.Meg mintha a hüvelyembe nyilalgatna bele, de nem is tudom pontosan.Fönt eddig se nyomott a babucim, ezért is nem tudom hogy mi van.De én már nagyon szeretném ha meglenne!!!
A nyilalgatást azt biztosan a baba okozza :)

Nemvárt elott 3 nappal, semmi mindjárt megjon érzés (pedig szokott lenni), csak fura has szurka, szédulés és émelygés. és bármin el tudom magam sírni. Lehet, hogy sikerult a baba?

Legjobb válasz: nekem a teszt 4! nappal délután a nemvárt elõtt egyértelmû pozitív lett:):)De nekem volt vagyis keveredett a hasszurka a mensi szerû görccsel.Hol ez volt hol az és nem émelyegtem csak rettenetesen szédültem és baromi sokat jártam pisilni.Sok sikert:)

nekem a teszt 4! nappal délután a nemvárt elõtt egyértelmû pozitív lett:) :) De nekem volt vagyis keveredett a hasszurka a mensi szerû görccsel.Hol ez volt hol az és nem émelyegtem csak rettenetesen szédültem és baromi sokat jártam pisilni.Sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: koszi ;)
Vegyél egy tesztet csak úgy lehetsz bizonyos felõlle :)
rossz levegõ vétel lesz a gond
Nagyon kapkodod a levegõt? Nem gyors egy kicsit a tempó? Próbálj lassabban futni. Elõbb-utóbb el fog múlni.
Tuti, hogy hererákod van!!!!!
A kérdező hozzászólása: Ez az! Minden álmom egy hererák! :D

Néhány napja fáj a jobb herém. Napi 4-5óra. Nem nagy fájdalom. Néha a hasam is, és néha szur az oldalamban. Lehet ez felfázás? Pár honapja a barátnöm picit erösebben masszirozta, és 1-2-szer szurást éreztem benne, mint amikor erösebben megnyomják.

Legjobb válasz: Szia! Elõször is...ha meg akarsz nyugodni menj orvoshoz! És a másik ha valami nem kellemes érzés együttlétkor akkor nyugodtan szólj rá a barátnõdre nem fogja leharapni a fejed :) (egy 17 éves pasi)

Szia! Elõször is...ha meg akarsz nyugodni menj orvoshoz! És a másik ha valami nem kellemes érzés együttlétkor akkor nyugodtan szólj rá a barátnõdre nem fogja leharapni a fejed :) (egy 17 éves pasi)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!