Találatok a következő kifejezésre: Harmadik babámat hetes vagyok (11 db)

Vállalnátok harmadik babát? Most vagyok 22 hetes és 37 éves, a párom már most a következő gyereken gondolkozik. Ennyi idősen még beleférne szerintetek a harmadik is?

Legjobb válasz: Szerintem beleférne.A 3.baba már nem olyan veszélyes mintha az elsõt szülnéd 40 körül.Mi is gondolkodunk 2.babán de én is akkor már 40 leszek.Majd a sors eldönti hogy lehet-e.

Szerintem beleférne.A 3.baba már nem olyan veszélyes mintha az elsõt szülnéd 40 körül.Mi is gondolkodunk 2.babán de én is akkor már 40 leszek.Majd a sors eldönti hogy lehet-e.
Én 38 vagyok 15 hetes terhes és a negyedik babócát várom.Szerintem negyvenig belefér de utána már nem szülnék.Az én párom is már most tervezi a következõ babát de én nem akarok többet szülni és kizárólag csak a korom miatt.
Én nem vállalnám, hanem boldog lennék a két meglévõ egészséges gyerkõccel. Fel is kell nevelni, és itt most nem anyagiakra gondolok, jó lenne ha nem görbebottal kéne mennetek az érettségijére vagy ha nem oda akkor a diplomaosztójára. És azzal a válaszolóval is egyetértek aki azt írta, hogy egyéként az anyagiak is fontosak, mert mi van ha tényleg túl hamar egyedül marad bármelyikõtök a gyerekekkel. Boldog babavárást és könnyûszülést kívánok!
Én 23 voltam mikor az elsõt vártuk/szültem apa 32.Most leszek 26 és már voltunk orvosnál és újra elindúlt minden vizsgálat:) (PCOS vagyok) Szeretnénk majd harmadikat és még 35 nem leszek simán szülhetek még 1-2-3 gyereket.:)
Én 34 évesen szültem, és 37 évesen meghalt a férjem. Ha elég nagy vagyonotok van ahhoz, hogy bármi baj esetén a diplomaosztóig felneveld akár egyedül is a 3 gyereket, akkor lehet. Apukám 53 évesen halt meg, még iskolába jártunk a testvéremmel, anyunak komoly gondjai voltak, pedig már a diploma megszerzése nem volt messze. Ha a férjed túlhajszolt, fáradt, bizonytalan az állása, neked alig van jövedelmed, hiteletek van, akkor bõven elég 2 gyerek.
ha nagyon akarnatok miert ne en most vagyok a harmadikkal terhes es 32 eves vagyok az ismerosom 40 evesen szult...
Kora lapján simán belefér, de én nem vállalnák harmadik gyreket, fõleg nem ebbe az oszágba

Többedik babát váró anyukák! 11 hetes vagyok. Harmadik baba. Alig férek bele a nadrágjaimba! Harmadikkal ez mindenkinek így van?

Els? terhességnél csak a 18-20. héten kezdtem kismama nadrágokat hordani. Most viszont 11 hetesen már keresgélem ezeket a nadrágokat!!!! Harmadik-negyedik babát várók! Ti is így vagytok? Normális ez?

Legjobb válasz: Normális. Én is így voltam, 13 hetesen már észrevették a kollégáim, hogy "pocakosodom". Elsõ babával csak a 24. héten látszott, másodikkal a 20. héten. Így van ez. :o) Én már megszültem, és le is fogytam, a kilók rendben vannak, de egy kis pocak maradt. Kitágulnak a szövetek. Lehet hogy sporttal kicsit javulna, de arra meg nem futja az idõmbõl...

Normális. Én is így voltam, 13 hetesen már észrevették a kollégáim, hogy "pocakosodom". Elsõ babával csak a 24. héten látszott, másodikkal a 20. héten. Így van ez. :o) Én már megszültem, és le is fogytam, a kilók rendben vannak, de egy kis pocak maradt. Kitágulnak a szövetek. Lehet hogy sporttal kicsit javulna, de arra meg nem futja az idõmbõl...
A kérdező hozzászólása: :) Köszi a választ! ...a sportra elhiszem, hogy nem futja az idõdbõl... nekem sem igazán... ...hát, még majd eztán... :)
dettó. kb 6hós korom óta hallgatom h na mikor szülsz?? még ennyi van?? jesszus mekkora a hasad! biztos h csak 1 gyerek?? úristen mekkora lehet!! h szülöd meg?? ááááá!! pedig össz 10kg jött fel eddig-37.hét-ráadásul a félidõig csak 5.. és alapból se vagyok nagy.. ilyenkor ez normális :) kitartás! :)
Nekem nem volt így.Sõt, most a legkisebb a hasam(a legnagyobb az elsõ gyereknél volt).Most vagyok a 39. héten(szintén a 3. babával), semmi kismama ruhát nem hordok/hordtam, csak a gumis derekú szoknyáimat, nadrágjaimat, és a sztreccses pólóimat.172/65 kilóval kezdtem, most 72 kiló vagyok, a hasméretem 98-100 centi(most).
Sztem ne aggódj, én a 2. babánkat várom, a 10. hét körül már kismama nadrágot vettem, mert minden szorított. Az elsõ babánknál kb. 22-24 hetesen kezdett nõni csak a pocakom. 89 cm volt a haskörfogatom 8 hetes várandósan, most 30 hetesen 95 cm, vagyis 6 cm-t nõtt 20 hét alatt, tehát nincsen nagy hasam, sõt... A legtöbben el sem hiszik, hogy ennyi idõs kismama vagyok.
szia! nekem is 3. baba.15 hetes vagyok de még nem látni a hasamat annyira.érdekes mert az elsõnél ugyanígy volt.akkor lány lett.másodiknál már látszott és fiú.most meg megint úgy néz ki h lány:D nincs összefüggés..csak érdekességképpen:)
én is a 3.babámat várom. Az elsõnél szerintem a 20.hétig semmi nem látszódott.Végig normál gatyákat hordtam csak 1 mérettel nagyobbat. A 2.nál a 20héten már kis pocim volt... Most pedig a 12.héten már nem ért össze a gatyám.17hetesen pedig akkora hasam van, mint kb az elsõvel a 28.héten. Sajnos a szövetek nálam nem tartják úgy a hasamat. Szülés után nekem eddig egybõl szépen lement egy kis tornával rásegítve..
Én is így voltam, csak 1. babánál, és a 9. héttõl.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)

Harmadik babámat várom, 17 hetes vagyok. Hetek óta érzem a mozgását, de csak ritkán, néha napokig semmi. Aggódnom kellene?

Az orvos szerint minden nap éreznem kellene a mozgást.

Legjobb válasz: Na ez jó. Mármint amit a dokid mondott. Én nem érzem a babót, pedig elmúltam 19 hetes. Az én orvosom azt mondta, hogy mert izmos a hasfalam, nem hájas, 48 kilóról indultam, most vagyok 52, és a méhlepény elõl tapad, ezért fogom késõbb érezni, és amúgy sem higyem el, hogy ilyenkor már minden nap kellene éreznem, hisz nagy helye van babszinak, úgyhogy mozoghat kedvére. Amúgy kb 200 grammos, ne várjam, hogy kirúgja a hasamat. Türelem, nincs semmi baj, pár hét és érezni fogjuk mi is.

Na ez jó. Mármint amit a dokid mondott. Én nem érzem a babót, pedig elmúltam 19 hetes. Az én orvosom azt mondta, hogy mert izmos a hasfalam, nem hájas, 48 kilóról indultam, most vagyok 52, és a méhlepény elõl tapad, ezért fogom késõbb érezni, és amúgy sem higyem el, hogy ilyenkor már minden nap kellene éreznem, hisz nagy helye van babszinak, úgyhogy mozoghat kedvére. Amúgy kb 200 grammos, ne várjam, hogy kirúgja a hasamat. Türelem, nincs semmi baj, pár hét és érezni fogjuk mi is.
Szia! NEM!!!! Szintén a harmadik babust várom és én is ezen agyalogtam, hogy most itt megkérdezzem, vagy sem. Csak vártam és vártam. A 18. héten elkezdtem érezni, de csak 2-3 naponta rugott egyett a lelkem, aztán semmi. Mostmár 21 hetes terhes vagyok és naponta 2x-3x érzem a babám mozgását. Most nyugodtam csak meg. Szerintem a hasamon van egy kis háj, ami az elõzõ két lurkó után maradt és azért nem éreztem meg õt elõbb. Szerintem ne aggódj, meglátod, pár hét és csak úgy ficánkolni fog odabent, hogy te is érezni fogod. Egyébként én azért idegeskedtem rajta sokat, mert a fiammal az elsõ rugásokat már 18 hetesen, a lányommal pedig 19 hetes terhesen már éreztem. Hát most egy kicsit késõbb. A legjobbakat! 21 hetes kismami


Miért nem érzem még a babám? 19 hetes vagyok, ez a harmadik terhességem. Elõzõeket kb 17-18 hetesen éreztem már.

Legjobb válasz: 176cm vagyok és 74 kiló vagyok. Van rajtam egy kis plusz,esetleg ez befolyásolhatja?

A kérdező hozzászólása: 176cm vagyok és 74 kiló vagyok. Van rajtam egy kis plusz, esetleg ez befolyásolhatja?
igen, a túlsúly is befolyásolhatja. Mellsõfali méhlepénnyel késõbb érzi az ember. Az is lehet, hogy a baba nem úgy fekszik és rúg, hogy te azt érezd.
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ terhességemnél mellsõ fali volt, de most nem az.
Szia! Én is a harmadikat várom, 21 hetes vagyok, a 17. héttõl érzem. Az elsõ kettõt csak a 20. héten éreztem elõször. Én a helyedben a megnyugvás miatt elmennék a védõnõhöz és kérném hogy hallgassa meg a szívhangot. Biztosan szívesen megteszi, sõt ez a dolga! Egyébként valószínûleg nincs baj, de én is megnyugszom ha hallom h minden oké odabenn! További szép babavárást!

Első és második terhességem ötödik hónapjáig sokat hánytam. Most 8 hetes terhes vagyok a harmadik babával, és alig alig vagyok rosszul. Nem mintha baj lenne, de nem furcsa ez?

Legjobb válasz: Azt mondják a lányokkal rosszabbul van az anyuka. (ha az elsõ kettõ lány akkor akár igaz is lehet) Nekem elsõ baba, 27 hetes vagyok és soha nem voltam rosszul 1-2 alkalmat leszámítva, de az sem volt vészes.

Azt mondják a lányokkal rosszabbul van az anyuka. (ha az elsõ kettõ lány akkor akár igaz is lehet) Nekem elsõ baba, 27 hetes vagyok és soha nem voltam rosszul 1-2 alkalmat leszámítva, de az sem volt vészes.
én is az ötödik hónapig hánytam ... pfuuu de utáltam! :) lányom lett, a fiammal semmi .. tök jó volt az egész terhesség :) lehet hogy fiad lesz ;)
Nekem az elsõ kettõvel semmi nem volt, egyik lány, másik fiú. A 3.- al volt minden, fiú lesz. Furcsa a természet :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Van egy lányom és egy fiam már, mindkétszer nagyon rosszul voltam, most ttljesen elviselhetõ, furcsa:) Persze nagyon örülök!
Kiderült, hogy fiad-lányod lesz? Nekem 3fiam van, és egyszer sem hánytam, barátnõmnek egy fiu egy lány- a lányt úgy rendesen megszenvedte!! A kisfiával nem volt semmi.

Most várom a harmadik babámat ö is császár lesz de félek mert az elözö babám meg halt. Szerintetek mit csináljak el kötesem magam? 39. hetes vagyok.

Legjobb válasz: Elköttetésnek úgy tudom korhatára van, és szerintem 30 alatt tuti nem teszik meg.

Elköttetésnek úgy tudom korhatára van, és szerintem 30 alatt tuti nem teszik meg.
NE köttesd el magad!! Teljesen értelmetlen lenne!! Eleve nem tudhatod mit hoz még a jövõ! Talán egy új kapcsolatban, akár 10év mulva is szülhetsz még egy babát, ha meg nem is akarsz szülni a védekezésnek is vannak módszerei. Megkérdezhetem miért vesztetted el az egyik babádat? Szülés közben, vagy terhesség közben volt gond?
A kérdező hozzászólása: császár közben mert már a szülö csatornába volt és el akadt a hogy visza huzták véletlenül meg ropantotok valamit a nyakánál és 2 órán belül meg halt de elöte oda adták hogy szopizon mert nem tudták hogy baj van mikor vártam hogy vissza hozák nemjött senki más nap reggel császár után fel álltam és be mentem az örzöbe és meg kérdeztem hogy hol van a fiam
Kedves6. válaszoló!! 2006 júniusától Magyarországon már a 18. életévüket betöltött nõk is dönthetnek arról, elköttetik-e petevezetéküket.Akkor is ha nincs gyereke. http://www.webbeteg.hu/cikkek/nogyogyaszat/4022/a-muvi-meddo..
ha nem akarsz több gyereket.....
Részvétem! Ne köttesd el magad!
Atyaég! El sem tudom képzelni mit érezhettél akkor, ott, abban a pillanatban.... Csoda, hogy nem a pszichiátrián kötöttél ki! Úristen! Részvétem! Nagyon sajnálom. De ne köttesd el magad!
A kérdező hozzászólása: sziasztok meg születet a kisfiam Nórbika 3400g 56cm és csoda mert simán szültem meg ma 13:07 perckor
Gratulálok! :)
Azért azt az orvost sem értem, aki ilyen fiatal anyukának a második császárnál az elkötés mellett erõszakoskodik.. :( Sajnálom, hogy elhagyott a férjed és egyedül maradsz a picivel és a nagyobb gyerkõccel, de ilyen fiatalon ne csináltasd meg szerintem. (Ha 10-15 évvel idõsebb lennél azt mondanám, hogy tedd azt ha úgy gondolod, de most még tényleg nem lehet tudni. Tudom, most nem vígasztal, de lehet 2-3 év múlva egy olyan férfi lesz melletted, aki az égrõl lehozza a csillagokat neked és vállalnátok babát közösen.)
Szerintem ne köttesd el magad. Én 27 vok, 3 császárom volt, és a doki nem javasolta, a korom miatt, mert kitudja mi lesz 5-8-10 év múlva. Lehet vállalunk még egyet.. de ez még a jövõ zenéje.
21:44 -es vagyok Akkor semmiképp se köttesd el magad... Lehet, hogy talâlsz 1 férfit aki elfogad tèged a 2 gyerekkel együtt, sõt késõbbiekben talân majd vele is szeretnétek közös babàt.. De persze ez mèg a jövõ titka. Mindenesetre én a helyedben semmiképp nem kötettném el magam... De ez csak is a Te döntèsed! :-)
A kérdező hozzászólása: 6/6-os válaszolo nekem a második babámnál 3 szoris meg kérdezták hogy el kösenek
Szerintem ne köttesd el magad. Nagyon fiatal vagy még hozzá, pár év múlva találsz egy normális pasit, akivel simán vállalhattok közös babát. Mi most tervezzük a 3. babát, és akkor elköttetem magam. Már 3 császárom volt, 2 gyermekünk van, 36 éves leszek idén. Több gyereket tuti nem vállalunk, több császárt tuti nem vállalok, és legalább a védekezés nyûgje is le lezs tudva.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy több is lehet aférjem tavaly oktoberben el hagyot szoval a kis lányomal várom a kisfiamat csak keten vagyunk még.
Sajnálom az elõzõ babádat, de szerintem a kettõnek nincs köze egymáshoz. Ha nem akarsz már többet babát akkor köttesd el magad, de ha csak azért akarod, mert most lesz a harmadik császárod azért ne köttesd el magad. Orvosi odafigyeléssel akár 4-5 császár is kivitelezhetõ.
Szerintem mivel mèg elèggè fiatal vagy ne köttesd el magad, mert lehet, hogy késõbb megbânod... Borzalmas érzés lehet elveszìteni a babàdat... :-( De én ùgy gondolom, hogy ezt jòl meg kell fontolnod!! A férjed mit tanàcsol??
A kérdező hozzászólása: 28 éves vagyok ezért nem tudom eldönteni!!!
gratulálok! :) )

22 hetes kismama vagyok ő lessz a harmadik babám sokat mocorog de néha mintha csuklana olyan érzésem van. Nem árt ez a babának?

Legjobb válasz: Nem és valóban csuklik.gyakorolja hogyan kell nyelni, issza a magzatvizet. Az enyém is sokat csinálta annó. A mostanit még nem tudom, csak 8hetes! :)))

Nem és valóban csuklik.gyakorolja hogyan kell nyelni, issza a magzatvizet. Az enyém is sokat csinálta annó. A mostanit még nem tudom, csak 8hetes! :) ))
Harmadik babánál már tudhatnád, hogy nem hogy nem rossz, kimondottan jó, ha csuklik, mert azt jelenti, hogy gyarkorol a tüdeje lélegezni, nyeli a magzatvizet. Késõbb még többet fog.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ kettõ terhességem alatt nem éreztem hasonlót azért kérdeztem.
az én kislányom is sokat csinálta, sõt, még a szülés elõtt pár perccel is kortyolgatta a magzatvizet, akkor is csuklott, és pont a szívhang figyelõ gépen voltam, és az egész szülészet az én babám csuklását hallgatta, csak úgy hupogott a hangszóró.a szülésznõvel, jókat mosolyogtunk rajta.ez nem árt neki.

Ez Magzatvíz? 37 hetes terhes vagyok, még nem láttam magzatvizet, pedig már a harmadik babámat várom. Hogy néz ki?

Kb egy hete megnövekedett folyásom van, a nyákdugóm már távozott hetekkel ezelött, és hol több hol kevesebb szintelen,,híg, néha sárgás váladékom van. Lehet az magzatvíz?

Legjobb válasz: A magzatvíz általában "tiszta" átlátszó folyadék és olyan híg mint a víz!Lehet benne vérerek, vagy elszínezõdések,, de az már nagyon a szülés környékén!

A magzatvíz általában "tiszta" átlátszó folyadék és olyan híg mint a víz!Lehet benne vérerek, vagy elszínezõdések, , de az már nagyon a szülés környékén!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Én már nagyon készülök, az elsõt 36 hétre, a másodikat 37 hétre szültem, tehát elvileg már nincs sok hátra.
Megkérdezhetem mikor ment el a nyákdugód? Én 34 hetes vagyok, szerdán elment a nyákdugóm, hasam is nagyon lent van és doki szerint 1-2 hétig húzom így max. Jó lenne ha még bent maradna, de errõl a nyákdugóról mindenki mást mond.
A nyákdugó távozás után 4 nappal szültem. Magzatburkot repeszteni kellett, és talán 2 csepp volt. Átlátszó, vizes folyadék, de ezt csak onnan tudom, h mivel túlhordtam, 2* is volt magzatvíz vizsgálat, és ott mondta mindig a doki, h tiszta, átlátszó. A nyákdugó távozás általában azt jelenti, h kinyílsz, nekem utána végig egy ujjnyi volt, igaz onnan nem is változott semmit, végül indították.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem 32 hetesen ment el a nyákdugóm, azóta is csak 1 ujjnyira vagyok nyitva, bár jósló fájások voltak, vannak, de sajnos semmi komolyabb.:( Szerintem mindenkinél más lehet. Hallottam olyat, hogy pár naptól pár hetet is jelenthet a nyákdugó távozása és a szülés idõpontja között eltelt idõ.Én már 5 hete nyákdugó nélkül vagyok, mindent úgy csinálok mint eddig, tehát nem fekszem egész nap...

Tisztelt Doktor Úr! 26 hetes terhes vagyok. Harmadik babámat várom. Tegnapi cervix vizsgálatom eredménye 1100. Értelemszerüen feküdnöm kell. Az érdekelne, hogy mennyit mozoghatok? Egy másik kérdés pedig az, hogy mennyi az esélye, hogy ne legyen koraszülött

Tisztelt Doktor Úr! 26 hetes terhes vagyok. Harmadik babámat várom. Tegnapi cervix vizsgálatom eredménye 1100. Értelemszerüen feküdnöm kell. Az érdekelne, hogy mennyit mozoghatok? Egy másik kérdés pedig az,hogy mennyi az esélye,hogy ne legyen koraszülött a baba? Kihordható legalább a 36.hétig ilyen cervixel? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Nóra

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ilyen lelettel valóban ágynyugalom indokolt. A többire vonatkozólag felesleges jóslatokba bocsátkozni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ilyen lelettel valóban ágynyugalom indokolt. A többire vonatkozólag felesleges jóslatokba bocsátkozni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 26 hetes terhes vagyok. Harmadik babámat várom. Tegnapi cervix vizsgálatom eredménye 1100. Értelemszerüen feküdnöm kell. Az érdekelne, hogy mennyit mozoghatok? Egy másik kérdés pedig az, hogy mennyi az esélye, hogy ne legyen koraszülött

Tisztelt Doktor Úr! 26 hetes terhes vagyok. Harmadik babámat várom. Tegnapi cervix vizsgálatom eredménye 1100. Értelemszerüen feküdnöm kell. Az érdekelne, hogy mennyit mozoghatok? Egy másik kérdés pedig az,hogy mennyi az esélye,hogy ne legyen koraszülött a baba? Kihordható legalább a 36.hétig ilyen cervixel? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Nóra

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ilyen lelettel valóban ágynyugalom indokolt. A többire vonatkozólag felesleges jóslatokba bocsátkozni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ilyen lelettel valóban ágynyugalom indokolt. A többire vonatkozólag felesleges jóslatokba bocsátkozni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!