Találatok a következő kifejezésre: Harmadik babámat hetes (16 db)

Más sem érzi mindig terhesnek magát 16 hetesen? Õ a harmadik babám, de ilyen érzésre nem emlékezem a többinél. Néha talán már éreztem hogy mocorog, de nem mindig.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is furcsa volt, mikor azt mondták, hogy a második gyerkõcöt jobban fogom és hamarabb érezni!!! De én elõször csak szinte 18 hetesen éreztem, az elsõt meg már 12 hetesen. De most vagyok 22 hetes és már érzem....de rendesen....Ne aggódj...én is így voltam.... Most viszont már sokkal jobban érzem mint a kisfiamat éreztem! :-) Üdv: 22 hetes kismami

Szia! Nekem is furcsa volt, mikor azt mondták, hogy a második gyerkõcöt jobban fogom és hamarabb érezni!!! De én elõször csak szinte 18 hetesen éreztem, az elsõt meg már 12 hetesen. De most vagyok 22 hetes és már érzem....de rendesen....Ne aggódj...én is így voltam.... Most viszont már sokkal jobban érzem mint a kisfiamat éreztem! :-) Üdv: 22 hetes kismami
Épp utánad írtam ki egy kérdést, hogy nincs se hasam se semmi. A hányingerem is lassan múlóban. Remélem minden oké odabent. Nekem elsõ baba és még semmit nem érzek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Megnyugodtam kicsit. Lehet hogy én is túl parázom a dolgot, de volt két elhalt terhességem és ez elõtt és félek kicsit. Eddig minden rendben volt a dokinál , láttam mocorogni és hallottam dobogni a szívét is.Jövõ héten szerdán megyek az orvoshoz, már nagyon várom!
A kérdező hozzászólása: 34 éves vagyok.Csak a kötelezõ vizsgálatokon kell részt vennem.Nem tudom, hogy részt vennék-e a magzatvíz vizsgálaton.Szerintem megbeszélném az orvosommal, és ha õ azt mondaná szükséges azt hiszem hallgatnék rá!

Harmadik babámat várom, 17 hetes vagyok. Hetek óta érzem a mozgását, de csak ritkán, néha napokig semmi. Aggódnom kellene?

Az orvos szerint minden nap éreznem kellene a mozgást.

Legjobb válasz: Na ez jó. Mármint amit a dokid mondott. Én nem érzem a babót, pedig elmúltam 19 hetes. Az én orvosom azt mondta, hogy mert izmos a hasfalam, nem hájas, 48 kilóról indultam, most vagyok 52, és a méhlepény elõl tapad, ezért fogom késõbb érezni, és amúgy sem higyem el, hogy ilyenkor már minden nap kellene éreznem, hisz nagy helye van babszinak, úgyhogy mozoghat kedvére. Amúgy kb 200 grammos, ne várjam, hogy kirúgja a hasamat. Türelem, nincs semmi baj, pár hét és érezni fogjuk mi is.

Na ez jó. Mármint amit a dokid mondott. Én nem érzem a babót, pedig elmúltam 19 hetes. Az én orvosom azt mondta, hogy mert izmos a hasfalam, nem hájas, 48 kilóról indultam, most vagyok 52, és a méhlepény elõl tapad, ezért fogom késõbb érezni, és amúgy sem higyem el, hogy ilyenkor már minden nap kellene éreznem, hisz nagy helye van babszinak, úgyhogy mozoghat kedvére. Amúgy kb 200 grammos, ne várjam, hogy kirúgja a hasamat. Türelem, nincs semmi baj, pár hét és érezni fogjuk mi is.
Szia! NEM!!!! Szintén a harmadik babust várom és én is ezen agyalogtam, hogy most itt megkérdezzem, vagy sem. Csak vártam és vártam. A 18. héten elkezdtem érezni, de csak 2-3 naponta rugott egyett a lelkem, aztán semmi. Mostmár 21 hetes terhes vagyok és naponta 2x-3x érzem a babám mozgását. Most nyugodtam csak meg. Szerintem a hasamon van egy kis háj, ami az elõzõ két lurkó után maradt és azért nem éreztem meg õt elõbb. Szerintem ne aggódj, meglátod, pár hét és csak úgy ficánkolni fog odabent, hogy te is érezni fogod. Egyébként én azért idegeskedtem rajta sokat, mert a fiammal az elsõ rugásokat már 18 hetesen, a lányommal pedig 19 hetes terhesen már éreztem. Hát most egy kicsit késõbb. A legjobbakat! 21 hetes kismami

Vállalnátok harmadik babát? Most vagyok 22 hetes és 37 éves, a párom már most a következő gyereken gondolkozik. Ennyi idősen még beleférne szerintetek a harmadik is?

Legjobb válasz: Szerintem beleférne.A 3.baba már nem olyan veszélyes mintha az elsõt szülnéd 40 körül.Mi is gondolkodunk 2.babán de én is akkor már 40 leszek.Majd a sors eldönti hogy lehet-e.

Szerintem beleférne.A 3.baba már nem olyan veszélyes mintha az elsõt szülnéd 40 körül.Mi is gondolkodunk 2.babán de én is akkor már 40 leszek.Majd a sors eldönti hogy lehet-e.
Én 38 vagyok 15 hetes terhes és a negyedik babócát várom.Szerintem negyvenig belefér de utána már nem szülnék.Az én párom is már most tervezi a következõ babát de én nem akarok többet szülni és kizárólag csak a korom miatt.
Én nem vállalnám, hanem boldog lennék a két meglévõ egészséges gyerkõccel. Fel is kell nevelni, és itt most nem anyagiakra gondolok, jó lenne ha nem görbebottal kéne mennetek az érettségijére vagy ha nem oda akkor a diplomaosztójára. És azzal a válaszolóval is egyetértek aki azt írta, hogy egyéként az anyagiak is fontosak, mert mi van ha tényleg túl hamar egyedül marad bármelyikõtök a gyerekekkel. Boldog babavárást és könnyûszülést kívánok!
Én 23 voltam mikor az elsõt vártuk/szültem apa 32.Most leszek 26 és már voltunk orvosnál és újra elindúlt minden vizsgálat:) (PCOS vagyok) Szeretnénk majd harmadikat és még 35 nem leszek simán szülhetek még 1-2-3 gyereket.:)
Én 34 évesen szültem, és 37 évesen meghalt a férjem. Ha elég nagy vagyonotok van ahhoz, hogy bármi baj esetén a diplomaosztóig felneveld akár egyedül is a 3 gyereket, akkor lehet. Apukám 53 évesen halt meg, még iskolába jártunk a testvéremmel, anyunak komoly gondjai voltak, pedig már a diploma megszerzése nem volt messze. Ha a férjed túlhajszolt, fáradt, bizonytalan az állása, neked alig van jövedelmed, hiteletek van, akkor bõven elég 2 gyerek.
ha nagyon akarnatok miert ne en most vagyok a harmadikkal terhes es 32 eves vagyok az ismerosom 40 evesen szult...
Kora lapján simán belefér, de én nem vállalnák harmadik gyreket, fõleg nem ebbe az oszágba


Első és második terhességem ötödik hónapjáig sokat hánytam. Most 8 hetes terhes vagyok a harmadik babával, és alig alig vagyok rosszul. Nem mintha baj lenne, de nem furcsa ez?

Legjobb válasz: Azt mondják a lányokkal rosszabbul van az anyuka. (ha az elsõ kettõ lány akkor akár igaz is lehet) Nekem elsõ baba, 27 hetes vagyok és soha nem voltam rosszul 1-2 alkalmat leszámítva, de az sem volt vészes.

Azt mondják a lányokkal rosszabbul van az anyuka. (ha az elsõ kettõ lány akkor akár igaz is lehet) Nekem elsõ baba, 27 hetes vagyok és soha nem voltam rosszul 1-2 alkalmat leszámítva, de az sem volt vészes.
én is az ötödik hónapig hánytam ... pfuuu de utáltam! :) lányom lett, a fiammal semmi .. tök jó volt az egész terhesség :) lehet hogy fiad lesz ;)
Nekem az elsõ kettõvel semmi nem volt, egyik lány, másik fiú. A 3.- al volt minden, fiú lesz. Furcsa a természet :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Van egy lányom és egy fiam már, mindkétszer nagyon rosszul voltam, most ttljesen elviselhetõ, furcsa:) Persze nagyon örülök!
Kiderült, hogy fiad-lányod lesz? Nekem 3fiam van, és egyszer sem hánytam, barátnõmnek egy fiu egy lány- a lányt úgy rendesen megszenvedte!! A kisfiával nem volt semmi.

Most várom a harmadik babámat ö is császár lesz de félek mert az elözö babám meg halt. Szerintetek mit csináljak el kötesem magam? 39. hetes vagyok.

Legjobb válasz: Elköttetésnek úgy tudom korhatára van, és szerintem 30 alatt tuti nem teszik meg.

Elköttetésnek úgy tudom korhatára van, és szerintem 30 alatt tuti nem teszik meg.
NE köttesd el magad!! Teljesen értelmetlen lenne!! Eleve nem tudhatod mit hoz még a jövõ! Talán egy új kapcsolatban, akár 10év mulva is szülhetsz még egy babát, ha meg nem is akarsz szülni a védekezésnek is vannak módszerei. Megkérdezhetem miért vesztetted el az egyik babádat? Szülés közben, vagy terhesség közben volt gond?
A kérdező hozzászólása: császár közben mert már a szülö csatornába volt és el akadt a hogy visza huzták véletlenül meg ropantotok valamit a nyakánál és 2 órán belül meg halt de elöte oda adták hogy szopizon mert nem tudták hogy baj van mikor vártam hogy vissza hozák nemjött senki más nap reggel császár után fel álltam és be mentem az örzöbe és meg kérdeztem hogy hol van a fiam
Kedves6. válaszoló!! 2006 júniusától Magyarországon már a 18. életévüket betöltött nõk is dönthetnek arról, elköttetik-e petevezetéküket.Akkor is ha nincs gyereke. http://www.webbeteg.hu/cikkek/nogyogyaszat/4022/a-muvi-meddo..
ha nem akarsz több gyereket.....
Részvétem! Ne köttesd el magad!
Atyaég! El sem tudom képzelni mit érezhettél akkor, ott, abban a pillanatban.... Csoda, hogy nem a pszichiátrián kötöttél ki! Úristen! Részvétem! Nagyon sajnálom. De ne köttesd el magad!
A kérdező hozzászólása: sziasztok meg születet a kisfiam Nórbika 3400g 56cm és csoda mert simán szültem meg ma 13:07 perckor
Gratulálok! :)
Azért azt az orvost sem értem, aki ilyen fiatal anyukának a második császárnál az elkötés mellett erõszakoskodik.. :( Sajnálom, hogy elhagyott a férjed és egyedül maradsz a picivel és a nagyobb gyerkõccel, de ilyen fiatalon ne csináltasd meg szerintem. (Ha 10-15 évvel idõsebb lennél azt mondanám, hogy tedd azt ha úgy gondolod, de most még tényleg nem lehet tudni. Tudom, most nem vígasztal, de lehet 2-3 év múlva egy olyan férfi lesz melletted, aki az égrõl lehozza a csillagokat neked és vállalnátok babát közösen.)
Szerintem ne köttesd el magad. Én 27 vok, 3 császárom volt, és a doki nem javasolta, a korom miatt, mert kitudja mi lesz 5-8-10 év múlva. Lehet vállalunk még egyet.. de ez még a jövõ zenéje.
21:44 -es vagyok Akkor semmiképp se köttesd el magad... Lehet, hogy talâlsz 1 férfit aki elfogad tèged a 2 gyerekkel együtt, sõt késõbbiekben talân majd vele is szeretnétek közös babàt.. De persze ez mèg a jövõ titka. Mindenesetre én a helyedben semmiképp nem kötettném el magam... De ez csak is a Te döntèsed! :-)
A kérdező hozzászólása: 6/6-os válaszolo nekem a második babámnál 3 szoris meg kérdezták hogy el kösenek
Szerintem ne köttesd el magad. Nagyon fiatal vagy még hozzá, pár év múlva találsz egy normális pasit, akivel simán vállalhattok közös babát. Mi most tervezzük a 3. babát, és akkor elköttetem magam. Már 3 császárom volt, 2 gyermekünk van, 36 éves leszek idén. Több gyereket tuti nem vállalunk, több császárt tuti nem vállalok, és legalább a védekezés nyûgje is le lezs tudva.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy több is lehet aférjem tavaly oktoberben el hagyot szoval a kis lányomal várom a kisfiamat csak keten vagyunk még.
Sajnálom az elõzõ babádat, de szerintem a kettõnek nincs köze egymáshoz. Ha nem akarsz már többet babát akkor köttesd el magad, de ha csak azért akarod, mert most lesz a harmadik császárod azért ne köttesd el magad. Orvosi odafigyeléssel akár 4-5 császár is kivitelezhetõ.
Szerintem mivel mèg elèggè fiatal vagy ne köttesd el magad, mert lehet, hogy késõbb megbânod... Borzalmas érzés lehet elveszìteni a babàdat... :-( De én ùgy gondolom, hogy ezt jòl meg kell fontolnod!! A férjed mit tanàcsol??
A kérdező hozzászólása: 28 éves vagyok ezért nem tudom eldönteni!!!
gratulálok! :) )

22 hetes kismama vagyok ő lessz a harmadik babám sokat mocorog de néha mintha csuklana olyan érzésem van. Nem árt ez a babának?

Legjobb válasz: Nem és valóban csuklik.gyakorolja hogyan kell nyelni, issza a magzatvizet. Az enyém is sokat csinálta annó. A mostanit még nem tudom, csak 8hetes! :)))

Nem és valóban csuklik.gyakorolja hogyan kell nyelni, issza a magzatvizet. Az enyém is sokat csinálta annó. A mostanit még nem tudom, csak 8hetes! :) ))
Harmadik babánál már tudhatnád, hogy nem hogy nem rossz, kimondottan jó, ha csuklik, mert azt jelenti, hogy gyarkorol a tüdeje lélegezni, nyeli a magzatvizet. Késõbb még többet fog.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ kettõ terhességem alatt nem éreztem hasonlót azért kérdeztem.
az én kislányom is sokat csinálta, sõt, még a szülés elõtt pár perccel is kortyolgatta a magzatvizet, akkor is csuklott, és pont a szívhang figyelõ gépen voltam, és az egész szülészet az én babám csuklását hallgatta, csak úgy hupogott a hangszóró.a szülésznõvel, jókat mosolyogtunk rajta.ez nem árt neki.

Tisztelt Doktor Úr! 26 hetes terhes vagyok. Harmadik babámat várom. Tegnapi cervix vizsgálatom eredménye 1100. Értelemszerüen feküdnöm kell. Az érdekelne, hogy mennyit mozoghatok? Egy másik kérdés pedig az, hogy mennyi az esélye, hogy ne legyen koraszülött

Tisztelt Doktor Úr! 26 hetes terhes vagyok. Harmadik babámat várom. Tegnapi cervix vizsgálatom eredménye 1100. Értelemszerüen feküdnöm kell. Az érdekelne, hogy mennyit mozoghatok? Egy másik kérdés pedig az,hogy mennyi az esélye,hogy ne legyen koraszülött a baba? Kihordható legalább a 36.hétig ilyen cervixel? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Nóra

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ilyen lelettel valóban ágynyugalom indokolt. A többire vonatkozólag felesleges jóslatokba bocsátkozni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ilyen lelettel valóban ágynyugalom indokolt. A többire vonatkozólag felesleges jóslatokba bocsátkozni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 26 hetes terhes vagyok. Harmadik babámat várom. Tegnapi cervix vizsgálatom eredménye 1100. Értelemszerüen feküdnöm kell. Az érdekelne, hogy mennyit mozoghatok? Egy másik kérdés pedig az, hogy mennyi az esélye, hogy ne legyen koraszülött

Tisztelt Doktor Úr! 26 hetes terhes vagyok. Harmadik babámat várom. Tegnapi cervix vizsgálatom eredménye 1100. Értelemszerüen feküdnöm kell. Az érdekelne, hogy mennyit mozoghatok? Egy másik kérdés pedig az,hogy mennyi az esélye,hogy ne legyen koraszülött a baba? Kihordható legalább a 36.hétig ilyen cervixel? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Nóra

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ilyen lelettel valóban ágynyugalom indokolt. A többire vonatkozólag felesleges jóslatokba bocsátkozni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ilyen lelettel valóban ágynyugalom indokolt. A többire vonatkozólag felesleges jóslatokba bocsátkozni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

25 hetes leszek holnapután. A harmadik babámat várom. A méhnyak rövidült és a külső méhszáj nyitva. Mire kell vigyáznom hogy ne nyíljon ki a többi méhszáj illeve a nyak se rövidüljön tovább még legalább 3 hónapig?

2100 a leletem. a doki szerint 3. terhességnél ez még belefér.. Van hasonló valakinél?

Legjobb válasz: nem szabad cipekedni,azaz emelni.és rengeteget feküdni.nekem a 30.-ik héttöl 1110.mondjuk nekem elsö baba,engem szigoru fekvésre utalt az orvosom,bár korházba nem fogtak bennt.

nem szabad cipekedni, azaz emelni.és rengeteget feküdni.nekem a 30.-ik héttöl 1110.mondjuk nekem elsö baba, engem szigoru fekvésre utalt az orvosom, bár korházba nem fogtak bennt.
Nekem is így volt már a 20 hét körül. nekem a pici a 4. babám. Nem kellett semmit másképp csinálnom, mint addig. A dokinõm azt mondta, hogy ha érzem hogy fáradok, pihenjek le (úgyis megtettem volna), de másképp nem voltam eltiltva semmitõl. Ugyanúgy végeztem a házimunkát és a kertit is, ha elfáradtam, legfeljebb ülve csináltam.. Így is kihúztuk a 38. hétig, de a nagyok se maradtak a 40.-ig. Tehát teljesen normál idõben született a kislányom. Nem szedtem magnéziumot se, mert a dokim nem mondta, hogy kéne... bár elég hamar keményedtem is, de ez se okozott komolyabb problémát. Egyébként többedik terhességnél már tényleg hamarabb nyílhat a méhszáj, nem annyir erõs, mint az elsõ babánál.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Egy kicsit megnyugodtam:) És többet fogok pihenni, bár ez most olya ehéz, hiszen nagyon aktív idõszakot élek éppen.. mióta nem hányok olyan jókedvem van és annyi mindent csinálnék.. aztán rádöbbenek, hogy nem kéne pörögni.. A védõnõm nagyon lelkiismeretes, és jól kijövünk.. õ azt mondta 3x2 mangneB6 nem ártana és kerestünk közösen egy kis homeopátiás rásegítést. ártani nem ártanak ennek utánanéztem. egyenlõre nem keményedek, és én is bízom benne hogy legalább a 38. hétig bent tudom tartani a picurkát. Az elsõ 40 hét 1 nap a második pontosan 37 hétre (szerintem 38. hétre) jött... ez az utolsó babavárásom.. szeretném ha szép lenne a befejezés! Gratulálok a 4 gyermekhez!
Én ugyanígy voltam a harmadikkal, és hát 2 kicsi mellett nem is nagyon tud pihizni az ember... Szép lassan nyílt tovább, majd végül a 39. héten elérte az 5 cm-t (és 1 cm-re meg volt rövidülve), ekkor repesztettek burkot. Nekem is azt mondták, hogy harmadiknál belefér, és tényleg nem is lett belõle koraszülés. Úgyhogy ne aggódj, annyira kíméld magad, amennyire tudod! Üdv: 13 hetes km

Ez Magzatvíz? 37 hetes terhes vagyok, még nem láttam magzatvizet, pedig már a harmadik babámat várom. Hogy néz ki?

Kb egy hete megnövekedett folyásom van, a nyákdugóm már távozott hetekkel ezelött, és hol több hol kevesebb szintelen,,híg, néha sárgás váladékom van. Lehet az magzatvíz?

Legjobb válasz: A magzatvíz általában "tiszta" átlátszó folyadék és olyan híg mint a víz!Lehet benne vérerek, vagy elszínezõdések,, de az már nagyon a szülés környékén!

A magzatvíz általában "tiszta" átlátszó folyadék és olyan híg mint a víz!Lehet benne vérerek, vagy elszínezõdések, , de az már nagyon a szülés környékén!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Én már nagyon készülök, az elsõt 36 hétre, a másodikat 37 hétre szültem, tehát elvileg már nincs sok hátra.
Megkérdezhetem mikor ment el a nyákdugód? Én 34 hetes vagyok, szerdán elment a nyákdugóm, hasam is nagyon lent van és doki szerint 1-2 hétig húzom így max. Jó lenne ha még bent maradna, de errõl a nyákdugóról mindenki mást mond.
A nyákdugó távozás után 4 nappal szültem. Magzatburkot repeszteni kellett, és talán 2 csepp volt. Átlátszó, vizes folyadék, de ezt csak onnan tudom, h mivel túlhordtam, 2* is volt magzatvíz vizsgálat, és ott mondta mindig a doki, h tiszta, átlátszó. A nyákdugó távozás általában azt jelenti, h kinyílsz, nekem utána végig egy ujjnyi volt, igaz onnan nem is változott semmit, végül indították.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem 32 hetesen ment el a nyákdugóm, azóta is csak 1 ujjnyira vagyok nyitva, bár jósló fájások voltak, vannak, de sajnos semmi komolyabb.:( Szerintem mindenkinél más lehet. Hallottam olyat, hogy pár naptól pár hetet is jelenthet a nyákdugó távozása és a szülés idõpontja között eltelt idõ.Én már 5 hete nyákdugó nélkül vagyok, mindent úgy csinálok mint eddig, tehát nem fekszem egész nap...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!