Találatok a következő kifejezésre: Hanyszor vigyem a kutyamat setalni (2 db)

Hanyszor vigyem ki a kutyamat setalni?

torpe uszkar a kutyus fajtaja,es egy nap negyszer ki lehet vinni fel orara setalni?

Legjobb válasz: Szerintem akárhányszor kiviheted, ha ráérsz. Nekem pl. tacsim van, õt reggel egy pisilésre és egy kisebb körre viszem le és délután öt körül megyünk az igazi hosszú sétára, kb. egy órára. Meg még általában vacsora után (mármint az én vacsorám után) is járunk egyet a ház körül. Hétvégén meg néha kirándulni megyek a gyerekkel, olyankor jön a kutyus is, azt imádja. Szerintem egy kutya nem lehet túl sokat a levegõn, hiszen ez neki a természetes közege.

Szerintem akárhányszor kiviheted, ha ráérsz. Nekem pl. tacsim van, õt reggel egy pisilésre és egy kisebb körre viszem le és délután öt körül megyünk az igazi hosszú sétára, kb. egy órára. Meg még általában vacsora után (mármint az én vacsorám után) is járunk egyet a ház körül. Hétvégén meg néha kirándulni megyek a gyerekkel, olyankor jön a kutyus is, azt imádja. Szerintem egy kutya nem lehet túl sokat a levegõn, hiszen ez neki a természetes közege.
Én anp 2szeri sétára szoktattam a kutyámat. Simán kibírja
Attól függ milyen idõs a kutyus. Ha még fiatal, akkor lehetõleg annyiszor ahányszor szeretne (azért ne legyen több 5-6 alkalomnál) és ahogy korosodik hozzá kell szoktatni a napi 3 sétához. Annyi elég neki, de ne 10 preces séták legyenek, legalább az egyik hosszabb legyen.

Hányszor vigyem le a kutyát sétálni?

A helyzet az ,hogy általában 13 körül érek haza. Egész délutánom szabad lényegében. Hányszor vigyem le a közepes testű 1éves kutyát? Egy hete van nálunk - menhelyről hoztuk- és még csak ismerkedünk. Úgy terveztük ,hogy reggel a férjem leviszi 8 körül reggeli után, majd én 13kor, aztán 17kor is lemehetnénk egy kicsit hosszabb sétára ( később ha megerősödik és szeretne akkor ilyentájt jöhetne futni velem ) aztán 18 körül kapná a vacsoráját és este 20-20:30 körül mennék le a férjemmel együtt sétálni, ismerkedni más kutyákkal és játszani. Ez mennyire ideális? Mi lesz ha más munkát kapok és akkor csak kétszer tudom majd levinni?

Legjobb válasz: Vacsi után max pisi, kaki séta. Evés után legalább 2-3 óráig nem ajánlott aktív mozgás mert gyomorcsavarodás lehet belõle. A tõbbi szerintem rendben van. Esetleg reggel egy kicsit elõbb, mondjuk 7-kor vinném. Nekünk az esti séta 7-9-ig van, majd fél óra múlva vacsi, reggelig pedig nyugi.

Vacsi után max pisi, kaki séta. Evés után legalább 2-3 óráig nem ajánlott aktív mozgás mert gyomorcsavarodás lehet belõle. A tõbbi szerintem rendben van. Esetleg reggel egy kicsit elõbb, mondjuk 7-kor vinném. Nekünk az esti séta 7-9-ig van, majd fél óra múlva vacsi, reggelig pedig nyugi.
A vacsora utáni szerintem sem kell, hogy 15 percnél hosszabb legyen. Egyébként tökéletes, a kutyus nagon hamar meg fogja szokni, és, majd figyeldd meg, hogy amikor közeledik a séta ideje, milyen izgatott lesz a kutyus...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!