Találatok a következő kifejezésre: Hanyszor vigyem a kutyamat (4 db)

Hányszor vigyem a kerti kutyámat sétáltatni egy nap?

Nyáron egy nap többször is kiviszem sétálni a kutyusomat, de de hétköznap csak egy nap egyszer szombat vasárnap 2× szünetekben többször is . Ti hogy csináljátok?? (ink. sulisok irjanak)

Legjobb válasz: Én minden nap 1-szer viszem 1-2 órára.(sulis vagyok,a kutya kerti)

Én minden nap 1-szer viszem 1-2 órára.(sulis vagyok, a kutya kerti)
Én elviszem egy órára mikor hazajöttem a suliból, egy órára kb 5-6 óra felé, meg fél órára kb 8-9 óra felé... + egy csomót játszok vele a kertben is, így eleget van mozgatva. :)
Egyszer viszem pár órára, mert itt nem az a lényeg hogy tudjon pisilni meg kakilni hanem hogy szórakozzon.
Mi egyszer sétálunk egy nap, 1-2 órát, nyáron akár 3-at is elvagyunk, meg persze megyünk fürdeni a Dunába, meg van a környéken egy bányató is. Nagytestû kerti kutya.
Én is suliba járok én hétköznap minden féle képpen kiviszem minimum 2 órára ha hétvége van akkor háromszor is kiviszem pedig ott van az egész kert, de én jobban szeretem ha a kutya egynap töbször is kibontakozhat..:D
2 órát sétáltatom naponta, ha tudom, hogy délután lesz idõm, akkor délután viszem egyszer, ha nem lesz, akkor suli elõtt fél órára és utána 1, 5-re.

Hanyszor vigyem ki a kutyamat setalni?

torpe uszkar a kutyus fajtaja,es egy nap negyszer ki lehet vinni fel orara setalni?

Legjobb válasz: Szerintem akárhányszor kiviheted, ha ráérsz. Nekem pl. tacsim van, õt reggel egy pisilésre és egy kisebb körre viszem le és délután öt körül megyünk az igazi hosszú sétára, kb. egy órára. Meg még általában vacsora után (mármint az én vacsorám után) is járunk egyet a ház körül. Hétvégén meg néha kirándulni megyek a gyerekkel, olyankor jön a kutyus is, azt imádja. Szerintem egy kutya nem lehet túl sokat a levegõn, hiszen ez neki a természetes közege.

Szerintem akárhányszor kiviheted, ha ráérsz. Nekem pl. tacsim van, õt reggel egy pisilésre és egy kisebb körre viszem le és délután öt körül megyünk az igazi hosszú sétára, kb. egy órára. Meg még általában vacsora után (mármint az én vacsorám után) is járunk egyet a ház körül. Hétvégén meg néha kirándulni megyek a gyerekkel, olyankor jön a kutyus is, azt imádja. Szerintem egy kutya nem lehet túl sokat a levegõn, hiszen ez neki a természetes közege.
Én anp 2szeri sétára szoktattam a kutyámat. Simán kibírja
Attól függ milyen idõs a kutyus. Ha még fiatal, akkor lehetõleg annyiszor ahányszor szeretne (azért ne legyen több 5-6 alkalomnál) és ahogy korosodik hozzá kell szoktatni a napi 3 sétához. Annyi elég neki, de ne 10 preces séták legyenek, legalább az egyik hosszabb legyen.

Hányszor vigyem le a kutyát sétálni?

A helyzet az ,hogy általában 13 körül érek haza. Egész délutánom szabad lényegében. Hányszor vigyem le a közepes testű 1éves kutyát? Egy hete van nálunk - menhelyről hoztuk- és még csak ismerkedünk. Úgy terveztük ,hogy reggel a férjem leviszi 8 körül reggeli után, majd én 13kor, aztán 17kor is lemehetnénk egy kicsit hosszabb sétára ( később ha megerősödik és szeretne akkor ilyentájt jöhetne futni velem ) aztán 18 körül kapná a vacsoráját és este 20-20:30 körül mennék le a férjemmel együtt sétálni, ismerkedni más kutyákkal és játszani. Ez mennyire ideális? Mi lesz ha más munkát kapok és akkor csak kétszer tudom majd levinni?

Legjobb válasz: Vacsi után max pisi, kaki séta. Evés után legalább 2-3 óráig nem ajánlott aktív mozgás mert gyomorcsavarodás lehet belõle. A tõbbi szerintem rendben van. Esetleg reggel egy kicsit elõbb, mondjuk 7-kor vinném. Nekünk az esti séta 7-9-ig van, majd fél óra múlva vacsi, reggelig pedig nyugi.

Vacsi után max pisi, kaki séta. Evés után legalább 2-3 óráig nem ajánlott aktív mozgás mert gyomorcsavarodás lehet belõle. A tõbbi szerintem rendben van. Esetleg reggel egy kicsit elõbb, mondjuk 7-kor vinném. Nekünk az esti séta 7-9-ig van, majd fél óra múlva vacsi, reggelig pedig nyugi.
A vacsora utáni szerintem sem kell, hogy 15 percnél hosszabb legyen. Egyébként tökéletes, a kutyus nagon hamar meg fogja szokni, és, majd figyeldd meg, hogy amikor közeledik a séta ideje, milyen izgatott lesz a kutyus...


Mennyi idore vigyem le egy nap a spaniel kutyamat az udvarra atlagosan egy nap es hányszor?

Legjobb válasz: Nekem is spánielem volt, imádott lenn lenni. Én naponta négyszer vittem sétálni. Ebbõl mondjuk két nagyobb séta, két rövidebb "pisi-kaki" menet.

Nekem is spánielem volt, imádott lenn lenni. Én naponta négyszer vittem sétálni. Ebbõl mondjuk két nagyobb séta, két rövidebb "pisi-kaki" menet.
Hát az én spánielem nem szeretett non-stop a kertben lenni, könyörögte be magát.
Egy spániel, mint az összes többi kutya, nem lakásba való. Neki az nem élet. Õ a nap 24 órájában az udvaron szeretne lenni. Ez egyszerû állatkínzás, nem is értem, hogy ezt miért nem büntetik.
a Spániel sztem is egy szobakutya. Lakásban kiválóan tartható, szembne sok más lakásban tartott fajtánál. Mindig legyen rendzsrezve a séták idõpontjai. A legjobb ha mondjuk idõd engedi legyen egy reggeli min 10 perces, egy kora délutáni és egy esti hosszabb séta. Ezek közel azonos idõben történjenek. Ezek mellett ha van idõd vagy csak kiugrassz a közértbe, vidd magaddal õt is. Értékelni fogja:-)És ezek után ha nem tudod mennyi az idõ, õ pontosan jelezni fogja és felhívja rá a figyelmedet hogy bizony eljött az õ ideje...
A kérdező hozzászólása: kossz szepen , en is ugy gondoltam...kul. sztem a spaniel szereti a tombhazban es kulonben is minden hetvegen megyunk vikkendezni igy ot is visszuk majd:) es igy akkor egesz nap kint lehet
A spániel baromi jól megvan kertben is és lakásban is, de én a lakást szerencsésebbnek tartom, mert többet lehet a gazdi közelében. Szeret mozogni, napi 3 séta az átlagos panelkutyáknál (sokat dolgozóknál esetleg 2), minél hosszabb ideig természetesen, lehetõleg úgy, hogy rohangálhasson a többi kutyával (amihez persze elengedhetetlen egy alapnevelés, hogy ne szaladjon világgá ;))
sztem a spánielnek mozgás kell.minimum 2-szer vinned kell nagyobb sétára, de te döntöd el... a spánieleknek sok mozgásigényük van. én nem tartom jónak ha sokszor a lakásban van. ha van kertetek akk sokat futkározz és játsz vele.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!