Találatok a következő kifejezésre: Hanyszor lehet gellel (4 db)

A dentinox gélt hányszor lehet használni egy nap? A tájékoztatóba az van írva hogy naponta max 3x, a patikus meg azt mondta hogy akár óránként is.

Mennyi a hatóideje a gélnek? Ha bekenem akkor pár perc után hat?

Legjobb válasz: Igaz, hogy csak 3x lehet adni, mert lidokaint tartalmaz. Tény, hogy egybõl lezsibbasztja az inyt, de nem mindenkinek hatásos, nálunk a homeopátiás bogyók és kúp jött be.

Igaz, hogy csak 3x lehet adni, mert lidokaint tartalmaz. Tény, hogy egybõl lezsibbasztja az inyt, de nem mindenkinek hatásos, nálunk a homeopátiás bogyók és kúp jött be.
Volt már úgy, hogy 4X használtam, mert annyira sírt, ahogyan te is mondod... De ez tényleg ritkán volt, mellé neki a Viburcol kúp hatott. De óránként azért nekem kicsit sûrûnek tûnik. De ez is elmúlik, mint minden rossz...
A fogzás miatt nyügösség nálunk is csak éjjel jött elõ. Ilyenkor a Viburcol kúp mindíg segített.
A dentinoxot lenyalja szegényke, igy nem hat sokáig. Ha nagyon nyûgös és fáj neki, akkor Nurofent, vagy Panadolt adj neki.
Szerintem Dentinoxot csak ritkán használj! Ha más nem segít próbáld meg a Dologel-t! Hátha az igen és azt bármikor bármennyit használatod. Nincs korlátozás ennél!!!!
Az óránként nekem is kicsit soknak tûnik, a lidocain miatt..mi az elsõ fogaknál este Nurofen szirupot vettünk be, vagy este Dentinox, és az elsõ éjszakai szopi elõtt Nurofen vált be. És igen, alvás közben jön elõ a fájdalom, mert éjjel nincs más inger, ami elterelné a figyelmét.
Az elsõ két fog szinte észrevétlenül jött elõ, most a felsõkkel nyûglõdünk. Mi kezdtük a homeos bogyóval. Annyit vettem észre, hogy valóban a nyûgössége picit jobb lett, de a fájdalom maradt. A Dentinox gélt frankón lenyalogatja, szerintem ilyenkor a nyelve zsibbad, más nem. És valóban, sokszor már nálunk is úgy sírt szegényke, pedig 6 hónap alatt egy kezemen meg tudnám számolni, egyáltalán hányszor fakadt sírva, szóval úgy zokogott, hogy mi is majdnem vele sírtunk. Látszott, hogy szenved. Na, akkor jött a Nurofen. Azt estére adom, de azt is csak max 3-4 napig lehet. Én egyébként a géllel nem is próbálkoztam többször, mint napi 3 alkalom, mert úgysincs semmi értelme, legalábbis nálunk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én ma úgy vettem észre, hogy használt a dentinox, remélem a továbbiakban is fog.

A Dologél fogzás könnyítő gélt hányszor lehet használni egy nap? Van benne lidokain?

Legjobb válasz: Én egész nap simogattam inkább hideg kézzel az ínyét, minthogy gyógyszerrel kenegessem. Szerintem van benne és csak kb. 5 percig hat. Hûtheted a rágókát is.

Én egész nap simogattam inkább hideg kézzel az ínyét, minthogy gyógyszerrel kenegessem. Szerintem van benne és csak kb. 5 percig hat. Hûtheted a rágókát is.
A kérdező hozzászólása: nem engedi hogy benyúljak a szájába. A Dentinox gélt is úgy csempészem be neki, hogy adnám neki a cumit(ezért természetesen kinyitja) és hirtelen rákenem az inyére :(
szia a dologélt sokszor lehet, nincs benne lidokain-mint a dentinox-ban.gyógynövényes.nekünk nem vált be-lehet, h annyira fáj szegénynek, h nem engedi, h hozzányúlj-várj 1 picit és utána próbáld, ha megnyugtattad.mi most a borostyán nyaklánccal próbálkozunk.nekem néha annyira betömi a szájába a játékot, h attól is fájhat.tegyél a hûtõbe textil pelust-v kifli csücskét-ha nagyobb

Hanyszor lehet Dentinox gellel kenni kisfiam foginyet naponta?

Legjobb válasz: Én kb.napi 3x-4x 4óránként használtam,ha nem segített mellé adtam fájdalomcsillapító szirupot.

Én kb.napi 3x-4x 4óránként használtam, ha nem segített mellé adtam fájdalomcsillapító szirupot.
2x-3x de nem többször és csak egy borsónyi adagot.


Hányszor használjátok a Dentigox gélt egy nap? Van aki többször mint szabadna? Mi baja lehet a babának ha sűrűbben használom?

Legjobb válasz: Szia! Napi 3x lehet,de volt,hogy többször is alkalmaztam,nekünk nem vált be,dologélal próbálkoztunk az sem.Ma vettem neki viburcol kúpot meg chanomilla 15 ch vulgaris hómeós bogyót a kúp már segített! 6 hónapos baba anyukája

Szia! Napi 3x lehet, de volt, hogy többször is alkalmaztam, nekünk nem vált be, dologélal próbálkoztunk az sem.Ma vettem neki viburcol kúpot meg chanomilla 15 ch vulgaris hómeós bogyót a kúp már segített! 6 hónapos baba anyukája
Azt nem írtam, hogy a lidocain miatt nem lehet alkalmazni napi 3 nál többször!
én használtam többször naponta. mindig akkor kentem be neki, mikor aludni tettem le. mivel napközben 3-szor alszik, és az esti lefekvés, így négyszer kentem be neki. semmi baja nem lett tõle, még csak le sem lassult vagy ilyesmi.
Én megkérdeztem a gyógyszerészt, a lidokain akár szívleállást is okozhat a babáknál. Gondolom jóval nagyobb dózis okozhat komoly bajt, mint 4 alkalom, de azért nem érdemes játszani vele. Inkább adj a babának fájdalomcsillapítót. Panadolt vagy ami van még a babáknak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!