Találatok a következő kifejezésre: Hanyadik naptól a terhesség (4 db)

A terhesség jeleit, hanyadik naptol lehet észlelni?

Legjobb válasz: Van olyan, aki észre sem veszi, hogy terhes, csak a harmadik trimeszterben, vagy akkor, mikor elfolyik a magzatvize... Egyébként 4 hét után kb, de tök egyéni. Vkinél nincsenek is tünetek. Vki meg már két hét után szarul van.

Van olyan, aki észre sem veszi, hogy terhes, csak a harmadik trimeszterben, vagy akkor, mikor elfolyik a magzatvize... Egyébként 4 hét után kb, de tök egyéni. Vkinél nincsenek is tünetek. Vki meg már két hét után szarul van.
Nekem meg kellett volna, hogy jöjjön, és a menstruáció tüneteit produkálta is a testem (fájt a derekam, görcsölt a hasam, megduzzadt a mellem) csak a vérzés nem jelentkezett. Vártam egy hetet, hátha megjön (egyrészt mert elég stresszes idõszakom volt, másrészt, mert külföldön voltam továbbképzésen). Nem jött meg, elmentem orvoshoz és 5 hetes terhes voltam!
A kérdező hozzászólása: Nekem ez a 8-dik nap, és elég furán érzem magam, kicsit szédülõk, és háát, kis rosszul lét is van, remélem, hogy ez nem attol van.
2. válaszadó vagyok. Javaslatom, hogy mindenképpen fordulj orvoshoz. Minden szervezet más és más, és másképp reagál. Egy UH mindent kiderít!
utolsó, és h lettél terhes? milyen védekezés mellett történt meg a dolog?
A kérdező hozzászólása: Sajna kiszakadt az ovszer.

Hanyadik naptól jelentkeznek a terhesség jelei, tünetei?

kíváncsi vagyok

Legjobb válasz: 15 hetes vagyok, a mensi késésén kívül semmi tünetem nem volt. :) Ez egyéntõl függ. Van, aki végig szenvedi, már az 5. héttõl, van akinek meg a szülésig semmi baja nem volt.

15 hetes vagyok, a mensi késésén kívül semmi tünetem nem volt. :) Ez egyéntõl függ. Van, aki végig szenvedi, már az 5. héttõl, van akinek meg a szülésig semmi baja nem volt.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz.36 hetes vagyok és semmi terhes tünetem nem volt.De talán a szagokat jobban éreztem ennyi.Ha nem nõtt volna meg a hasam, nem is éreztem volna hogy terhes vagyok:D
Igen, a kérdésedre nem lehet egyértelmû választ adni, mert minden terhesség más és más, mindenki másképp éli meg.
Persze valaki meg sem érzi, de azért a nõk 80 %-ának a terhesség elsõ hetei hányingerrel, émelygéssel, esetleg hányással telnek. :( Kb a 6. héten jelentkeznek, és a 12. hétig tartanak.
Émelygés, hányinger nekem sem volt. Nekem az elsõ tünetem az volt, hogy görcsölgetett a méhem már az elmaradt mensi napjától (ez azért volt feltûnõ, mert egyébként szinte soha sem volt menstruációs fájdalmam), pár nappal késõbb kezdett el fájni a mellem és az el is tartott három hétig. Az borzasztó volt, még az is fájt, ha félig rádõltem, vagy ha melltartó volt rajtam. Amikor ez megszûnt, akkor jött a farkasétvágy, fáradtság és az ingerlékenység, és nem kicsit feledékeny lettem.
Mindenki válaszában nagy igazságok vannak, én teljesen egyetértek velük. Csak kiegészíteni tudom, egy "nem testi" tünettel. A párom szerint ugyanis már az elsõ perctõl kezdve egyre dilisebb vagyok s ahogy telik az idõ (27 hét), ez egyre rosszabb. Sajnos tudok nagyon szeszélyes is lenni. Nos, ezek a terhességem kezdetétõl fokozottan jelentkeznek:)
szia! az ov. teszten rajta van, hogy hány napos ciklusok esetén melyik napon kell elkezdeni a tesztelést.
Szia!Sztem, mivel voltál már állapotos, teljesen felesleges ovu-tesztre ezreket havonta kiadnod.Az ovu-teszt azoknak való, akiknek nem tudni, hogy van-e PÉ-sük.Mi 24 hónapja próbálkozunk, 3 vetélésem volt, mégsem ovu-tesztezek, csak a hõmet mérem, mert akkor a hõm felugrik, ha PÉvan, és érzem is.A ciklus.hu-n pedig vezetem a változásokat.Sok sikert!Szeressétek egymást szabadon, ne görcsölj az ovu-teszttel.De Te tudod.Egy öreg róka

A teherbeesést nőgyógyászaton hanyadik terhességi naptól tudják megállapítani?

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a dokim, ha el marad a mensim akkor onnan számolva tiz nap mulva menjek,elöbb ugy sem lát semmit.

Nekem azt mondta a dokim, ha el marad a mensim akkor onnan számolva tiz nap mulva menjek, elöbb ugy sem lát semmit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget
Elvileg, ha pár napot késik a mensid, akkor csinálhatsz tesztet, lehet hogy már kimutatja.Ha nem, ismételdd meg egy hét múlva.Orvoshoz ráérsz menni pár hét múlva is.Az elsõ uh-t 12hetesen csinálják, ha nincs semmi gond.Én a 3-ik babámat várom, pesze az elsõvel az ember rögtön orvoshoz fut:-)de én most csak 11hetesen mentem elõször. Van akit eddig már többször vizsgáltak, ami nem feltétlen jó. Én kb 8hetesen kértem idõpontot a 12-ik heti uh-ra, és elõtte héten kerestem fel az orvost csak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!