Találatok a következő kifejezésre: Hanyadik napon lenni a beágyazodás a (2 db)

Beágyazódásos vérzés hányadik napon szokott lenni? Amikor elkezdődik a beágyazódás, vagy amikor befejeződik?

Úgy értem az együttlétt?l számítva...

Legjobb válasz: Nekem pontosan 28 napos ciklusaim voltak, és a 25.napon volt egy kis vérzésem (kb. 50 forintos nagyságú pecsét a tisztasági betéten). Elvileg lehetett beágyazódásos vérzés is. Azt nem tudom, hogy az együttléttõl számítva hanyadik napon volt, sokszor szexeltünk, nem tudom pontosan melyiknél jött össze a dolog, de elvileg 7 nap körül van a beágyazódás.

Nekem pontosan 28 napos ciklusaim voltak, és a 25.napon volt egy kis vérzésem (kb. 50 forintos nagyságú pecsét a tisztasági betéten). Elvileg lehetett beágyazódásos vérzés is. Azt nem tudom, hogy az együttléttõl számítva hanyadik napon volt, sokszor szexeltünk, nem tudom pontosan melyiknél jött össze a dolog, de elvileg 7 nap körül van a beágyazódás.
A kérdező hozzászólása: köszi, hogy válaszoltál
Szia! Elvileg megtermékenyüléstõl számítva 7-10 nap a beágyazódás. Én éreztem; görcsöltem meg világos rózsaszínes pecsételõ vérzésem volt másfél napig. 2 napnál nem tart tovább, amíg maga a beágyazódás lezajlik.
A kérdező hozzászólása: világos alig valami halvány rózsaszínes valami stimmel...de lehet ez tüszõrepedéstõl is gondolom ha nem akkor volt amikor hittem
Barátnõmnek szokott lenni enyhe pecsételés; barnás-rózsaszínes meg feszítõ (mintha meg akarna jönni) érzése középidõben 1-2 napig.

Hanyadik napon szokott lenni a beágyazodás a pétől számolva?

Legjobb válasz: nekem a 16 napon volt a pém. akkor mikor lesz?

A kérdező hozzászólása: nekem a 16 napon volt a pém. akkor mikor lesz?
4-10 napra rá következik be.
kb 4-5 nap alatt ér a méhbe és 8-10.nap a beágyazódás! te hol tartasz most?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!