Találatok a következő kifejezésre: Hanyadik napon lenni a (10 db)

Beágyazódásos vérzés hányadik napon szokott lenni? Amikor elkezdődik a beágyazódás, vagy amikor befejeződik?

Úgy értem az együttlétt?l számítva...

Legjobb válasz: Nekem pontosan 28 napos ciklusaim voltak, és a 25.napon volt egy kis vérzésem (kb. 50 forintos nagyságú pecsét a tisztasági betéten). Elvileg lehetett beágyazódásos vérzés is. Azt nem tudom, hogy az együttléttõl számítva hanyadik napon volt, sokszor szexeltünk, nem tudom pontosan melyiknél jött össze a dolog, de elvileg 7 nap körül van a beágyazódás.

Nekem pontosan 28 napos ciklusaim voltak, és a 25.napon volt egy kis vérzésem (kb. 50 forintos nagyságú pecsét a tisztasági betéten). Elvileg lehetett beágyazódásos vérzés is. Azt nem tudom, hogy az együttléttõl számítva hanyadik napon volt, sokszor szexeltünk, nem tudom pontosan melyiknél jött össze a dolog, de elvileg 7 nap körül van a beágyazódás.
A kérdező hozzászólása: köszi, hogy válaszoltál
Szia! Elvileg megtermékenyüléstõl számítva 7-10 nap a beágyazódás. Én éreztem; görcsöltem meg világos rózsaszínes pecsételõ vérzésem volt másfél napig. 2 napnál nem tart tovább, amíg maga a beágyazódás lezajlik.
A kérdező hozzászólása: világos alig valami halvány rózsaszínes valami stimmel...de lehet ez tüszõrepedéstõl is gondolom ha nem akkor volt amikor hittem
Barátnõmnek szokott lenni enyhe pecsételés; barnás-rózsaszínes meg feszítõ (mintha meg akarna jönni) érzése középidõben 1-2 napig.

Hány napos a ciklusotok, és hanyadik napon-okon szokott lenni pé-tek?

Nekem általában 26 napos a ciklusom,és ma pl a egész nap görcsöl a hasam,mintha peteérésem lenn. Pedig ma a 17. napon vagyok,mert augusztus 26-án jött meg. Ha valóban most lenne,ez nem késő? Sikerült valakinek már így baba? mert 26 napos ciklusnál nem a 13. napon lenne normális a pé? Tudom nem vagyunk robotok,de nekem e későnek tűnik. Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: 23 napos a ciklusom és 10. napon szokott lenni peteérésem, rá 14. napon jön meg újra.

23 napos a ciklusom és 10. napon szokott lenni peteérésem, rá 14. napon jön meg újra.

Mit éreztek peteéréskor? A mensi első napjától számítva hanyadik napon szokott lenni nektek? Hány naposak a ciklusaitok?

Legjobb válasz: 28 napos a ciklusom,a 14-15 napon görcsöl a hasam,néha szúr olyat,mintha kést döfnének bele, tojásfehérje szerû nyákom szokott lenni! Plusz csinálom az ovu tesztet a 12 naptól.

28 napos a ciklusom, a 14-15 napon görcsöl a hasam, néha szúr olyat, mintha kést döfnének bele, tojásfehérje szerû nyákom szokott lenni! Plusz csinálom az ovu tesztet a 12 naptól.
30 napos ciklusaim vannak, kb. a 16 nap környékén van alhasi fájdalmam, de nagyon erõs. Néha még felkelni sem bírok.
29-30 naposak a ciklusaim és nagyjából a 15. nap környékén szokott lenni az ovulációm, persze pár nap eltérés elõfordulhat. Én ezt érzem: szurkálás, bõséges fehér folyás vagy toj.fehérjeszerû nyúlós, szétszakadás érzés, mintha lenne valami az alhasamba, nehezebbnek érzem, feszít, mindig elõtte jelentkezik pár pattanás...stb.
A folyásból teljesen egyértelmû. 3-4 napon át tart tojásfehérje szerû bõvebb folyás. Ennek 3.-4.napján van pé. Ált. a 12. napon, de elõfordult már a 8. napon is, és volt hogy elmaradt. Ez az egy tünet is tök elég hogy pontosan tudjam, hogy zajlik a ciklusom. A többi tünet hol van, hol nincs. Ez tuti. Érdekes módon a pé ideje alig befolyásolja a ciklus hosszát, ami 28-30 napos nálam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nekem általában 25-26 naposak a ciklusaim, de pl a múlt hónapban 28 napra jött meg. Tegnap és ma hol a jobb, hol a bal oldalon fáj, és fehér folyásom is van. Ma vagyok a 10. napon.És arra gondolok, hogy talán nálam ez lehet a peteérés. Ma reggelre a hõm is felugrott 2 tizedet.

Menstruáció elmúlása után kb hanyadik nap biztos az hogy baba lesz ha 26-29 napos szokott lenni a ciklusom?

Legjobb válasz: Biztos, tuti recept nincs, de én belõném a ciklusom közepét, és akkor 2 naponta lennék együtt a párommal. Esetedben a mensi kezdetétõl (és nem a végétõl!) számított 10-15. nap közötti idõszakot választanám leginkább, de amúgy amikor jól esik, és ne csak egy olyan napot várj, ami tutira jó, hanem többször is legyetek együtt lehetõség szerint.

Biztos, tuti recept nincs, de én belõném a ciklusom közepét, és akkor 2 naponta lennék együtt a párommal. Esetedben a mensi kezdetétõl (és nem a végétõl!) számított 10-15. nap közötti idõszakot választanám leginkább, de amúgy amikor jól esik, és ne csak egy olyan napot várj, ami tutira jó, hanem többször is legyetek együtt lehetõség szerint.
Számold ki mikor lehet ovulációd. A ciklusod bármely napján elképzelhetõ! Ezt mi nem tudhatjuk. Esélyes (többségnél igaz), hogy valamikor a mensi elsõ napjától számított 11-17 nap között. De ez elég tág. Neked kell tudnod (fájdalom figyelése, hõmérõzés, ovu teszt).
Nekem a 3. napon, de van, akinek csak a 5-6. nap, úgyhogy ne aggódj. A szünet bármelyik napján megjöhet.
Én szerdán veszem be az utolsót és hétfõn jön meg, szóval az 5. napon.
vasárnap veszem be az utolsót, csütörtökön jön meg 21/L

Ma vagyoka ciklusom 12. napján, általában 29 naposak a ciklusok. Ma érzékeltem a ciklusomban előszőr tojcsis folyást. Mikor legyünk együtt? Még ma is, vagy csak holnaptól kezdjük? A folyástól számítva hányadik napon szokott lenni tüszőrepedés?

Legjobb válasz: Görbém nincs,mert eddig minden hónapban mértem,és sehol semmi!!!Úgy döntöttem,hogy az ovu fájdalmat,és a folyásomat nézem,és annak függvényébe leszünk együtt,csak most az a kérdés,hogy minden nap,vagy hogyan érdemes?

A kérdező hozzászólása: Görbém nincs, mert eddig minden hónapban mértem, és sehol semmi!!!Úgy döntöttem, hogy az ovu fájdalmat, és a folyásomat nézem, és annak függvényébe leszünk együtt, csak most az a kérdés, hogy minden nap, vagy hogyan érdemes?
Én úgy tudom, hogy a menszi elmaradása után másnaponta a legjobb együtt lenni. Itt olvasottak alapján a tojcsis folyás a legtermékenyebb napon van, úgyhogy kapd el apát még ma!
én is úgy tudom, ahogy az elõttem lévõ írta. Hallottam viszont olyat is, hogy a tojásfehérjés nyák után pár napra történt meg csak az ovu. Mostanában minimum két naponta, de lehet naponta is, csak teljen el a két együttlét között minimum 24 óra.
Tojásfehérjés nyák nem csak egy napig van! Több napig is lehet. Amíg van, végig szeretkezzetek, és a rákövetkezõ elsõ szárazabb napon is. http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml A hüvelyi nyálka a termékenység legjobb jele. Ha semmi egyébre nem figyelsz, akkor legalább ezt figyeld. Amint krémes vagy tojásfehérjeszerü a nyálkád (lehet közvetlenül a méhszájnál is próbát venni), elérkezett a szeretkezés ideje. Lehetséges, hogy csak 1-2 napig van tojásfehérjeszerü nyálkád. A tüszörepedés valószínüleg az utolsó legjobb minöségü nyálkájú napon van, vagy a rákövetkezö napon. A tüszörepedés után egy kiszáradás következik, ami azt jelenti, hogy kb. 3 napon belül eltünik minden nedvesség.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor most így teszünk, aztán meglátjuk!!!

Hanyadik napon szokott lenni a beágyazodás a pétől számolva?

Legjobb válasz: nekem a 16 napon volt a pém. akkor mikor lesz?

A kérdező hozzászólása: nekem a 16 napon volt a pém. akkor mikor lesz?
4-10 napra rá következik be.
kb 4-5 nap alatt ér a méhbe és 8-10.nap a beágyazódás! te hol tartasz most?

Hányadik napon vagyok? 28 napos szokott lenni a ciklusom mindig, mult honapban 34 volt, babát szeretnék már régota. Adjatok tanácsot légyszi.

Most elvileg a 32. napon vagyok, de tegnap elött volt kis barnázásom, igy most nem tudom, hogy a 32. vagy a 2. napon vagy-e? valszeg csak késik sajnos a tesztem vasárnap negativ lett, de nem tudom hoghy ez már az uj ciklus vagy még régi? ha véres lesz az az elsö nap vagy a barnázás? mert ma meg nincs semmi. köwszönöm

Legjobb válasz: Az én dokim mindig azt mondta, hogy a vérzéstõl számoljam!

Az én dokim mindig azt mondta, hogy a vérzéstõl számoljam!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, akkor a 32. napon vagyok.. csak sajnos terhes nem vagyok,

Mikor kell együtt lenni a párommal hogy nagyobb esély legyen a babára? 28 30 napos ciklusaim vannak? Hanyadik napon? Sokat van vidéken ezért kérdezem csak hétvégén tudunk rá startolni.

a rövidebb 2 perces együtt létek vagy a hosszabbnál van nagyobb esély???

Legjobb válasz: Papírforma szerint a ciklusod 14-16napján van peteérésed. De ez nem törvényszerû, lehet máskor is. Ezt ovulációs teszttel, de a legbiztosabban ultrahanggal lehet megállapítani. Az együttlét hossza lényegtelen..

Papírforma szerint a ciklusod 14-16napján van peteérésed. De ez nem törvényszerû, lehet máskor is. Ezt ovulációs teszttel, de a legbiztosabban ultrahanggal lehet megállapítani. Az együttlét hossza lényegtelen..
Regisztrálj a ciklus.hu-ra. Hosszútávon, pár hónap adatából jól számol. Minden hónapban beírod, hogy mikor jön meg és meddig tartott. Kapsz értesítésd mielõtt megjön, és akkor is, ha ovulációd következik.

A TGyÁSt mindenki azonos időben kapja meg, mint a családi pótlékot, vagy függ valamitől az utalás napja? Ha mindenki egyszerre kapja, az hanyadika szokott lenni?

Legjobb válasz: Én a TGYÁS-t minden hónap ötödikén (ha hétvége, akkor elõtte pénteken) kapom, mint a fizetésemet. Ezt szerintem mindenki máskor kapja. A családit pedig mindig a hónap második munkanapján kapod a számlára, ez mindenkinek egyszerre jön.

Én a TGYÁS-t minden hónap ötödikén (ha hétvége, akkor elõtte pénteken) kapom, mint a fizetésemet. Ezt szerintem mindenki máskor kapja. A családit pedig mindig a hónap második munkanapján kapod a számlára, ez mindenkinek egyszerre jön.
A TGyÁS-t, GYED-et kaptam már meg 6-án is, a családi pótlékot legkésõbb 3-án mindíg megkapom.
Családit egyszerre kapja mindenki a MÁKtól A Tgyást, ha a munkahelyed tb kifizetõhely, akkor a munkahelyed utalja, akkor mikor a fizetést. Ha a munkahely nem kifizetõhely akkor az Oep utalja 5-e körül, ha jól emlékszem
Ahogy az elõttem szóló írja, családit MÁK utalja. Ha munkahely TB kifizetõ, akkor õ utalja a tgyást és gyedet, akkor kapod, mikor a fizetésed kaptad. Én pl. 4-én kaptam meg, mert fizetés is akkor van a cégnél. Ha nem TB kifizetõhely a munkahelyed, akkor az OEP utalja neked a tgyást és gyedet, amit minden hónap 10-ig kell a számlára utalnia az OEP-nek.
ez változó ha munkahelyed a kifizetõhely akkor úgy kapod mint a fizetésedet. legalábbis nálunk így meg én már 1jén megkapom ha hétköznapra esik. a családit meg egységesen küldik ki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!