Találatok a következő kifejezésre: Hanyadik napon lenni (13 db)

Beágyazódásos vérzés hányadik napon szokott lenni? Amikor elkezdődik a beágyazódás, vagy amikor befejeződik?

Úgy értem az együttlétt?l számítva...

Legjobb válasz: Nekem pontosan 28 napos ciklusaim voltak, és a 25.napon volt egy kis vérzésem (kb. 50 forintos nagyságú pecsét a tisztasági betéten). Elvileg lehetett beágyazódásos vérzés is. Azt nem tudom, hogy az együttléttõl számítva hanyadik napon volt, sokszor szexeltünk, nem tudom pontosan melyiknél jött össze a dolog, de elvileg 7 nap körül van a beágyazódás.

Nekem pontosan 28 napos ciklusaim voltak, és a 25.napon volt egy kis vérzésem (kb. 50 forintos nagyságú pecsét a tisztasági betéten). Elvileg lehetett beágyazódásos vérzés is. Azt nem tudom, hogy az együttléttõl számítva hanyadik napon volt, sokszor szexeltünk, nem tudom pontosan melyiknél jött össze a dolog, de elvileg 7 nap körül van a beágyazódás.
A kérdező hozzászólása: köszi, hogy válaszoltál
Szia! Elvileg megtermékenyüléstõl számítva 7-10 nap a beágyazódás. Én éreztem; görcsöltem meg világos rózsaszínes pecsételõ vérzésem volt másfél napig. 2 napnál nem tart tovább, amíg maga a beágyazódás lezajlik.
A kérdező hozzászólása: világos alig valami halvány rózsaszínes valami stimmel...de lehet ez tüszõrepedéstõl is gondolom ha nem akkor volt amikor hittem
Barátnõmnek szokott lenni enyhe pecsételés; barnás-rózsaszínes meg feszítõ (mintha meg akarna jönni) érzése középidõben 1-2 napig.

Hány napos a ciklusotok, és hanyadik napon-okon szokott lenni pé-tek?

Nekem általában 26 napos a ciklusom,és ma pl a egész nap görcsöl a hasam,mintha peteérésem lenn. Pedig ma a 17. napon vagyok,mert augusztus 26-án jött meg. Ha valóban most lenne,ez nem késő? Sikerült valakinek már így baba? mert 26 napos ciklusnál nem a 13. napon lenne normális a pé? Tudom nem vagyunk robotok,de nekem e későnek tűnik. Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: 23 napos a ciklusom és 10. napon szokott lenni peteérésem, rá 14. napon jön meg újra.

23 napos a ciklusom és 10. napon szokott lenni peteérésem, rá 14. napon jön meg újra.

Mit éreztek peteéréskor? A mensi első napjától számítva hanyadik napon szokott lenni nektek? Hány naposak a ciklusaitok?

Legjobb válasz: 28 napos a ciklusom,a 14-15 napon görcsöl a hasam,néha szúr olyat,mintha kést döfnének bele, tojásfehérje szerû nyákom szokott lenni! Plusz csinálom az ovu tesztet a 12 naptól.

28 napos a ciklusom, a 14-15 napon görcsöl a hasam, néha szúr olyat, mintha kést döfnének bele, tojásfehérje szerû nyákom szokott lenni! Plusz csinálom az ovu tesztet a 12 naptól.
30 napos ciklusaim vannak, kb. a 16 nap környékén van alhasi fájdalmam, de nagyon erõs. Néha még felkelni sem bírok.
29-30 naposak a ciklusaim és nagyjából a 15. nap környékén szokott lenni az ovulációm, persze pár nap eltérés elõfordulhat. Én ezt érzem: szurkálás, bõséges fehér folyás vagy toj.fehérjeszerû nyúlós, szétszakadás érzés, mintha lenne valami az alhasamba, nehezebbnek érzem, feszít, mindig elõtte jelentkezik pár pattanás...stb.
A folyásból teljesen egyértelmû. 3-4 napon át tart tojásfehérje szerû bõvebb folyás. Ennek 3.-4.napján van pé. Ált. a 12. napon, de elõfordult már a 8. napon is, és volt hogy elmaradt. Ez az egy tünet is tök elég hogy pontosan tudjam, hogy zajlik a ciklusom. A többi tünet hol van, hol nincs. Ez tuti. Érdekes módon a pé ideje alig befolyásolja a ciklus hosszát, ami 28-30 napos nálam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nekem általában 25-26 naposak a ciklusaim, de pl a múlt hónapban 28 napra jött meg. Tegnap és ma hol a jobb, hol a bal oldalon fáj, és fehér folyásom is van. Ma vagyok a 10. napon.És arra gondolok, hogy talán nálam ez lehet a peteérés. Ma reggelre a hõm is felugrott 2 tizedet.

Menstruáció elmúlása után kb hanyadik nap biztos az hogy baba lesz ha 26-29 napos szokott lenni a ciklusom?

Legjobb válasz: Biztos, tuti recept nincs, de én belõném a ciklusom közepét, és akkor 2 naponta lennék együtt a párommal. Esetedben a mensi kezdetétõl (és nem a végétõl!) számított 10-15. nap közötti idõszakot választanám leginkább, de amúgy amikor jól esik, és ne csak egy olyan napot várj, ami tutira jó, hanem többször is legyetek együtt lehetõség szerint.

Biztos, tuti recept nincs, de én belõném a ciklusom közepét, és akkor 2 naponta lennék együtt a párommal. Esetedben a mensi kezdetétõl (és nem a végétõl!) számított 10-15. nap közötti idõszakot választanám leginkább, de amúgy amikor jól esik, és ne csak egy olyan napot várj, ami tutira jó, hanem többször is legyetek együtt lehetõség szerint.
Számold ki mikor lehet ovulációd. A ciklusod bármely napján elképzelhetõ! Ezt mi nem tudhatjuk. Esélyes (többségnél igaz), hogy valamikor a mensi elsõ napjától számított 11-17 nap között. De ez elég tág. Neked kell tudnod (fájdalom figyelése, hõmérõzés, ovu teszt).
Nekem a 3. napon, de van, akinek csak a 5-6. nap, úgyhogy ne aggódj. A szünet bármelyik napján megjöhet.
Én szerdán veszem be az utolsót és hétfõn jön meg, szóval az 5. napon.
vasárnap veszem be az utolsót, csütörtökön jön meg 21/L

10 es vaterás teszt mikor lett pozitív annak, aki azt (is) használt? Ha esetleg tudja hogy peteérés után hányadik napon az még jobb lenne.

Legjobb válasz: peteérés után 14. napon, délután lett halvány pozi. Én aznapra nem vártam, és a több hónapos csalódás után azt mondtam hogy nem fogok elõbb tesztelni mint ahogy meg kellene jönnie, ezért nem is teszteltem elõbb, nem tudom hogy hamarabb kimutatta volna reggelibõl vagy sem.

peteérés után 14. napon, délután lett halvány pozi. Én aznapra nem vártam, és a több hónapos csalódás után azt mondtam hogy nem fogok elõbb tesztelni mint ahogy meg kellene jönnie, ezért nem is teszteltem elõbb, nem tudom hogy hamarabb kimutatta volna reggelibõl vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm miután megrendeltem (nem egy nagy összeg szóval nem megyek falnak tõle végülis) olvastam róla nem jó dolgokat hogy hiába 10 es érzékenységû elvileg mégse mutatta hamar a pozitivat és 25 ös teszt meg már igen stb. ezért is érdeklõdöm.
nekem 10-11-en. elsején voltunk együtt, kb. ekkor volt pé. is, vagy ugye utána 1 nappal max., és most hétfõn már látszódott, azóta erõsödik:)
Nekem a nemvárt nap reggelén 10-es vaterás nagyon halvány pozitív lett. Még aznap este csináltam egy patikai 25-öst is, az pedig nagyon erõs.
Nekem vegig negativ volt, csak a nem vart utan par nappal kezdett gyon halvany csikos lenni. Mas tesztek mar reg pozitivak voltak.
Nekem a vaterás One Step hamarabb és erõsebben lett pozitív, mint az x-epil, de halványabb volt, mint a Be sure.
Nekem az ovuláció után szintén 13 vagy 14 nappal volt csak (halvány) pozitív. Elõtte napon meg teljes negatív. Nem érdemes ettõl hamarabb.

Beágyazódásos vérzés hanyadik napon szokott lenni?

Ma vagyok a 11. napon, tegnap du. 1* a wc-papíron egy piros pötty volt. Az ujjamon is van egy seb. Megijedtem és nem tudom, hogy az ujjamról került-e a papírra, vagy nem. Azóta semmi. Egy pötty volt. Tehát a beágyazódásos vérzés - ett?l függetlenül is kérdezem - inkább 7. napon az elején, vagy a vége felé (12. nap) valószín??

Legjobb válasz: Ahogy írod, 7-12 nap között bármikor lehet!Reméljük az is!! Hõt nem mérsz?

Ahogy írod, 7-12 nap között bármikor lehet!Reméljük az is!! Hõt nem mérsz?
A kérdező hozzászólása: Mérek, és szép is. Most nagyon "drukkolok magamnak". Ötödik napja fenn van 37, 1-en.
Nekem a 6. napon volt.

Ma vagyoka ciklusom 12. napján, általában 29 naposak a ciklusok. Ma érzékeltem a ciklusomban előszőr tojcsis folyást. Mikor legyünk együtt? Még ma is, vagy csak holnaptól kezdjük? A folyástól számítva hányadik napon szokott lenni tüszőrepedés?

Legjobb válasz: Görbém nincs,mert eddig minden hónapban mértem,és sehol semmi!!!Úgy döntöttem,hogy az ovu fájdalmat,és a folyásomat nézem,és annak függvényébe leszünk együtt,csak most az a kérdés,hogy minden nap,vagy hogyan érdemes?

A kérdező hozzászólása: Görbém nincs, mert eddig minden hónapban mértem, és sehol semmi!!!Úgy döntöttem, hogy az ovu fájdalmat, és a folyásomat nézem, és annak függvényébe leszünk együtt, csak most az a kérdés, hogy minden nap, vagy hogyan érdemes?
Én úgy tudom, hogy a menszi elmaradása után másnaponta a legjobb együtt lenni. Itt olvasottak alapján a tojcsis folyás a legtermékenyebb napon van, úgyhogy kapd el apát még ma!
én is úgy tudom, ahogy az elõttem lévõ írta. Hallottam viszont olyat is, hogy a tojásfehérjés nyák után pár napra történt meg csak az ovu. Mostanában minimum két naponta, de lehet naponta is, csak teljen el a két együttlét között minimum 24 óra.
Tojásfehérjés nyák nem csak egy napig van! Több napig is lehet. Amíg van, végig szeretkezzetek, és a rákövetkezõ elsõ szárazabb napon is. http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml A hüvelyi nyálka a termékenység legjobb jele. Ha semmi egyébre nem figyelsz, akkor legalább ezt figyeld. Amint krémes vagy tojásfehérjeszerü a nyálkád (lehet közvetlenül a méhszájnál is próbát venni), elérkezett a szeretkezés ideje. Lehetséges, hogy csak 1-2 napig van tojásfehérjeszerü nyálkád. A tüszörepedés valószínüleg az utolsó legjobb minöségü nyálkájú napon van, vagy a rákövetkezö napon. A tüszörepedés után egy kiszáradás következik, ami azt jelenti, hogy kb. 3 napon belül eltünik minden nedvesség.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor most így teszünk, aztán meglátjuk!!!

Késői pé lenne? És hanyadik napon volt, mit gondoltok?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7f78a9c5eac221d1925551..

Legjobb válasz: A 18-ik napon lehetett péd.De mikor is kéne meg jönnie neked?Mert ez egy jo hosszu ciklusnak tünik.Teszt?

A 18-ik napon lehetett péd.De mikor is kéne meg jönnie neked?Mert ez egy jo hosszu ciklusnak tünik.Teszt?
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszönöm, hogy írtál nekem. Azt sajnos nem tudom mikor kéne megjönni, hiszen mindig változó a ciklusom. Múlt hónapban is 47 nap volt. A fertility oldalon is vezetem a hõmet, ott azt irta, hogy az 5. DPO napon vagyok, úgyhogy én ahhoz viszonyítottam, hogy még 9 nap múval dõl el, hogy lesz -e valaki vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Én a 32. napra tippeltem a PÉ-t, de mondjuk nem vagyok nagy szaki a hõmérõzésben, csak ott volt úgy, hogy már nem vándorolt össze meg vissza a hõm.
Elsö vagyok.Mirt nem állittatod be a ciklusodat a dokiddal?
A kérdező hozzászólása: Amig fog.gátlót szedtem, szinte napra pontosak voltak, de se elõtte, se utána ez nem sikerült. Most a barátcserjét próbáltam meg, hátha az majd mûvel velem valamit.Voltam hormonvizsgálaton, és mindent rendben találtak. Akkor az orvos azt mondta, hogy nem érti, hogy ez miért van, de valószínû még a fog.gátló utóhatása ez. Úgyhogy most várakozó állásban vagyunk, de addig is hátha sikerül a baba :-)
Azt sajnos nem tudom, neked mikor, de legalàbb neked behuzott valamit :) nekem még csak be se huzta, fogalmam sincs volt e pém :) itt a görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/84372df7a3495e2398effd..
Elõzõ válaszolónak szerintem nem volt ebben a hóban peteérése a görbe szerint.
A kérdező hozzászólása: 9, 26-osnak: nem a 20. napon volt PÉ-d? Nekem úgy tûnik, de lehet, tévedek. Sok sikert Nektek is :-)

Hanyadik napon szokott lenni a beágyazodás a pétől számolva?

Legjobb válasz: nekem a 16 napon volt a pém. akkor mikor lesz?

A kérdező hozzászólása: nekem a 16 napon volt a pém. akkor mikor lesz?
4-10 napra rá következik be.
kb 4-5 nap alatt ér a méhbe és 8-10.nap a beágyazódás! te hol tartasz most?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!