Találatok a következő kifejezésre: Hanyadik hetig hason aludni (1 db)

Hanyadik hetig szabad hason aludni?

Terhesseg elott mindig ugy aludtam most nem merek, pedig ugy esne jol. 10 hetes kismama.

Legjobb válasz: Ameddig a pocidtól tudsz.Én olyan 16.hét környékén adtam fel a hason alvást,mert már kényelmetlen volt.Hidd el,ha az a kényelmes,álmodban úgyis oda fogsz fordulni.Ha meg nem akkor úgyse.

Ameddig a pocidtól tudsz.Én olyan 16.hét környékén adtam fel a hason alvást, mert már kényelmetlen volt.Hidd el, ha az a kényelmes, álmodban úgyis oda fogsz fordulni.Ha meg nem akkor úgyse.
Szia Szeritnem is addig aludj hason ameddig nem kenyelmetlen.En is 10 hetes kismama vagyok, de nem hason alszom, hanem felhuzott labbal feleg hason, En igy szeretek, de azt ugyis erezni fogod, ha nem kenyelmes, es rogton el fogsz fordulni. Gratulalok a babahoz
Szia! Addig aludj hason ameddig kényelemes, majd észre fogod venni, amikor már nem jó a babának. Nekem hányingerem volt, ha hasra fordultam, úgyhogy most oldtalt fekszem. (26. hetes kismama)
Én 21 hetes vagyok és még mindig hason alszom -egyik lábam felhúzva. Már nem mindig kényelmes, akkor elfordulok, de ha jó, akkor jó:-) Nyugodtan aludj úgy , ahogy jól esik, érezni fogod, ha nem jó valami.-)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért indul ilyen nehezen a pisilés? 9 hetes kismama vagyok és néhány napja azt veszem észre, hogy nagyon kell, aztán elég nehezen indul meg.

Sokat járok pisilni is, és úgy érzem nem tudom kipisilni magam, de nem hinném, hogy fel vagyok fázva, mert voltam már sokszor és az nem ilyen érzés.

6

27 hetes terhes vagyok, két napja befordult a babám, szerintetek az normális, hogy azóta érzem alulról, hogy ott a feje?

Olyan érzés amikor jövök megyek,mintha a gátamban nyomódna lefele. Ha kézzel megnyomom a gátamat fájdalmat érzek. Voltam dokinál kicsit megrövidült a méhszáj cx 2000.

8

Az első 12 hétben mit mondtatok az ismerősöknek, mikor babáról kérdeztek?

Mi elkövettük azt a hibát, hogy kikotyogtuk az ismerősöknek, babát tervezünk. Viszont mindenki előtt hallgatni szeretnénk a 12. hétig. Sorozatban jönnek a kérdések, épp most kezdett el zavaró lenni, hogy úgy néz ki, sikerült a baba.

7

Anyukák! Ez tényleg két csík? Érvényes attól, hogy halványabb?

Terhes lennék? Tényleg?

18

Nálatok hány hetesen váltak a pici rúgásai igencsak erőssé, olykor fájdalmassá?

7

Csak a kíváncsiság kedvéért. Tippelős. Hány hetes?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/131024/image_www.kepfeltolte..

9

Szerintetek ez hány hetes has?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/131024/P1050075_www.kepfelto..

12

Toxémia esetén mindig magas a vérnyomás?

Egy nap akkor folyamatosan magas vagy van, hogy alacsony és van hogy emelkedettebb? Mai nap végig 125/80 körül mozgott. Most este 135/90... Eléggé aggódok. Nagyon enyhén vizesedtem, de a védőnő azt mondta ez még belefér. Vizeletemben 30 mg/dl fehérje volt de gyanítottuk, hogy ez a nemrégi mandulagyuladásom miatt volt. Valaki? 35 hetes kismama

2

Lehetek terhes negativ teszt mellet?

Október elsején megjött tartott 4-5. éig 5.én szexeltunk .. aztán eegyütt voltunk 12.én 18.án is, ha terhes vagyok arra gondolok h a 12.ei aktusnál sikerült de viszont tegnap negatív lett a tesztem, nagyon szeretnék már teherbe esni, szerintetek lehet rá esély ennek ellenére,?

7

Olyan lányokat keresek akik 20 éves kor alatt estek teherbe. Megtartottátok? Szülők hozzáállása? Környezetek mit szól?

Történetekre vagyok kíváncsi!
Beleértve azt is ha elvetettétek!
Kíváncsi vagyok.Előre is köszönöm mindenkinek!

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!