Találatok a következő kifejezésre: Hanyadik hetig hason (30 db)

Hanyadik heten kezd el noni a has?

Legjobb válasz: amugy tényleg alkat függö, ha nromál alkat vagy 8-9 . héten már domborodik ott lenb de a konkrét terhes has 14-16. hét elsõ babával.

amugy tényleg alkat függö, ha nromál alkat vagy 8-9 . héten már domborodik ott lenb de a konkrét terhes has 14-16. hét elsõ babával.
kb 16-18 héten.De ez alkatfüggõ.
kinek hogy..
a várandósság elsõ heteiben sokan felpuffadnak és attól is nagyobbnak tûnhet a has. Nekem már a 8-9. héten látszódott, szép nagy pocit növesztettem a 9 hónap alatt. Amikor 6 hónapos voltam, sokan azt hitték, hogy már csak pár napom van hátra a szülésig :)

Hányadik héten van szívhang hasi UH-on?

Legjobb válasz: 6 hét és pár naposan volt már szívhang hasi ultrahanggal! Jó gép,jó doki,jó szem kell hozzá!

6 hét és pár naposan volt már szívhang hasi ultrahanggal! Jó gép, jó doki, jó szem kell hozzá!
Én talán még nem voltam teljesen 6 hetes, a mensi szerint, de a 6 hét a tuti. De, hogy mikor fogant meg a petesejt, azt nem tudja senki pontosan, pár nap +/- szerintem belefér!
6 het es 6 naposan voltam uh-n ami hasi volt es mar latszott a szivverese. A doki felhangositotta a gepet es hallottam a szivvereset a monitoron pedig latszott a luktetes. :)

Hányadik hét környékén "száll le" a has? Ez jelent valamit?

Legjobb válasz: Szia! Elvileg azt jelenti, hogy a baba készül kifelé és behelyezkedett, szóval a 36.hét környékén már elkezdhet leereszkedni. Már akinek, mert nekem úgy indult be a szülés, hogy fent volt a hasam. Minden jót!

Szia! Elvileg azt jelenti, hogy a baba készül kifelé és behelyezkedett, szóval a 36.hét környékén már elkezdhet leereszkedni. Már akinek, mert nekem úgy indult be a szülés, hogy fent volt a hasam. Minden jót!
A szülés elõtt a szervezet olyan hormonokat termel, ami lazítja az ízületeket, hogy ki tudjon tágulni a medencéd. A tágabb medencébe a baba jobban lecsúszik és ezért megy lejjebb a has. Tehát ez azt jelzi, hogy közeleg a idõ. Papír szerint, legalábbis :)
A kérdező hozzászólása: És ez szabad szemmel mennyire kell, hogy látványos legyen?
Amikroa kolléganõmnak leszállt, az elég látványos volt. De te magadon onnan érzed, hogy könnyebb levegõt venni és több a hely a gyomrodban.
Szia! Én 32 hetes vagyok és már most érzem hogy lejjebb van a hasam meg mondták is.Szemmel is látható! Pedig még van idõm :)
A 36-ik héten szállt le a hasam. Addig úgy éreztem mintha "mázsás kõ" lenne a Kislányom a pocimban de innentõl könnyebb volt a lehajlás és rendesen kaptam levegõt. Nálam ez olyan látványos volt hogy akik ismertek mondták hogy mindjárt szülök, két hét mulva szültem.

Hanyadik hetig szabad hason aludni?

Terhesseg elott mindig ugy aludtam most nem merek, pedig ugy esne jol. 10 hetes kismama.

Legjobb válasz: Ameddig a pocidtól tudsz.Én olyan 16.hét környékén adtam fel a hason alvást,mert már kényelmetlen volt.Hidd el,ha az a kényelmes,álmodban úgyis oda fogsz fordulni.Ha meg nem akkor úgyse.

Ameddig a pocidtól tudsz.Én olyan 16.hét környékén adtam fel a hason alvást, mert már kényelmetlen volt.Hidd el, ha az a kényelmes, álmodban úgyis oda fogsz fordulni.Ha meg nem akkor úgyse.
Szia Szeritnem is addig aludj hason ameddig nem kenyelmetlen.En is 10 hetes kismama vagyok, de nem hason alszom, hanem felhuzott labbal feleg hason, En igy szeretek, de azt ugyis erezni fogod, ha nem kenyelmes, es rogton el fogsz fordulni. Gratulalok a babahoz
Szia! Addig aludj hason ameddig kényelemes, majd észre fogod venni, amikor már nem jó a babának. Nekem hányingerem volt, ha hasra fordultam, úgyhogy most oldtalt fekszem. (26. hetes kismama)
Én 21 hetes vagyok és még mindig hason alszom -egyik lábam felhúzva. Már nem mindig kényelmes, akkor elfordulok, de ha jó, akkor jó:-) Nyugodtan aludj úgy , ahogy jól esik, érezni fogod, ha nem jó valami.-)

Akinek már 23 hetesen elkezdett keményedni a hasa végül hányadik hétre szült meg?

24 és fél hetes vagyok, másfél hete keményedik a hasam. Magnéziumot szedek és sokat pihenek, már nem dolgozom. De mégis nagyon félek.

Legjobb válasz: 20. héttõl keményedtem, napi 10 alatt volt, magnéziumot szedtem a 36. hétig, pont 40. hétre született a kisfiam. :) Ha nincs napi 10 fölött, és nem görcsölsz, csak keményedsz, akkor szedd a magnéziumot, pihenj, ahogy mondod, és ne gondolkodj ezen. Nekem akkor csökkent a számuk napi 1-2-re, amikor próbáltam elvonatkoztatni. Jó babavárást!

20. héttõl keményedtem, napi 10 alatt volt, magnéziumot szedtem a 36. hétig, pont 40. hétre született a kisfiam. :) Ha nincs napi 10 fölött, és nem görcsölsz, csak keményedsz, akkor szedd a magnéziumot, pihenj, ahogy mondod, és ne gondolkodj ezen. Nekem akkor csökkent a számuk napi 1-2-re, amikor próbáltam elvonatkoztatni. Jó babavárást!
Nekem is ilyenkor kezdõdött kb.A kiírt után 10 nappal inditották mert nem akart kibujni a fiam.Ne parázz mert ha nem fáj, nem vérzel akkor nincs gond.Nõvekszik benned egy kis élet és követeli a helyet magának.Én dolgoztam a 8.hónapig ugy, hogy napi 6db mg-t szedtem.Amikor megmozdultam (még ülve is )olyan kemény lett hogy azt hittem kidurran, de nem csak lett egy hatalmas fiam és valószinûleg csinálta a helyet magának.Nyugalom.
én is keményedtem már a felénél, 23 hetesen a Dopegytet tömtem, mert a vérnyomásom is magas volt.3 nappal túlhordtam, most 21 hónapos.
39.héten szültem...félidõtõl sokat keményedtem én is...a vége felé 5 percet nem tudtam sétálni
20. héttõl keményedtem, de napi 10-nél kevesebbet. 33. héttõl voltak jóslófájásaim is (mensigörcs-szerû 3-4-szer naponta) a keményedések mellett. 38. héten szültem, 37. hét végéig szedtem a magnéziumot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam. Szóval akkor pihenéssel és magnéziummal akár a végéig is kihúzhatom? Mondjuk az is igaz, hogy nagy a babám, a doki mondta, hogy a korához képest nagyobb.

Kinek hanyadik héten kezdett el csikosodni a hasa?

Legjobb válasz: Az elsõnél nem lett egy csíkok sem , 3800-al, 59 centivel született. A másidiknál a 38. héten lett lent 10 csíkom, 39. héten megszültem, 4400, 59 centi lett.

Az elsõnél nem lett egy csíkok sem , 3800-al, 59 centivel született. A másidiknál a 38. héten lett lent 10 csíkom, 39. héten megszültem, 4400, 59 centi lett.
a 20 hét körül kezdett el repedni a hasamon a bõr és nekem nagyon sok van pedig kenegetem sokfajta kenõcsel de hiába.Ez attól függõ milyen börtípúsod van jó babavárást 36 hkm
A meglévõ fogyásaim/hízásaim csíkjai szakadtak tovább, kb. a 28. héttõl. Most a pocakom alján észrevettem egy kis csík-félét, de nem tudom, hogy ruha nyomta el, vagy valóban "zebrás lettem". Úgy vagyok vele, hogy piszkosul zavar, mert nem sajnáltam a pénzt a kencékre, nem is híztam sokat, de hát ez van, ezt adta a genetika. A baba kárpótol bõségesen. 32 hkm
20.héttõl.
Eddig egy csikom van a koldokomnel. Múlt héten jött ki, kb 2 cm hosszú. :-( 38 hkm
A 29.-30.het korul vettem eszre tukorben.A hasam alja kezdett csikosodni.32+5 hkm
19. hét körül. Azóta nincsenek újak, csak azóta tovább"repedtek". 34 hkm
Már elõtte is az volt, sokat híztam-fogytam. Most félidõig új még nem jött elõ.
Nem lett csíkos a hasa!Szerencsére :)
Nekem egyáltalán nem lett csík a hasamon, pedig a mellemen, combomon, csípõmön van még korábbról. Kentem is a hasam, hogy ne legyen, és szerencsére nem volt nagy a hasam, ezért nem is lett csík.
16. héttõl... és sajnos így a végére teljesen szétrepedt a hasamon a bõr... 35 hkm
33-34. héten kezdett el nagyon durván csíkosodni. Kenegetem reggel-este a pocakot és akkor is amikor érzem, hogy viszket. Nem sokat ért, mostanra totál "szétszakadt" a bõröm a köldököm környékén, a hasam alsó részén. 37+5 hkm

Akik teljesen zártak voltak a 38. héten, és a hasuk sem "szállt" le, hanyadik héten szültek?

Kérdésem arra irányul, hogyha teljesen zárt vagyok, és semmi jele annak, hogy jöjjön a babóka, akkor már nem is fog hamarabb, mint a 40. hét?

Legjobb válasz: szia! Én végig így voltam, 38.héten egyik pillanatról a másikra elfolyt a magzatvíz és mentünk szülni.

szia! Én végig így voltam, 38.héten egyik pillanatról a másikra elfolyt a magzatvíz és mentünk szülni.
A kérdező hozzászólása: Ti ittatok málnalevél teát?
Szia! 41+2 nap...oxitocinterhelésre, méhszájérlelõ zselére sem történt semmi...császár. Összesen 3 gyermekem van, egyiknél sem volt egyetlenegy jóslóm sem. Azt sem tudom milyen...így mindhárom gyerek császár, habár az utolsó kettõnél nem is akartam hüvelyi úton szülni.
40+6ra szültem, de elõtte való nap még zárt voltam teljesen.
Még 40 hetesen is zárt volt, 41+2-n, oxiterhelésen elfolyt a vizem
40+2-re
ugyan úgy, mint az elsõ válaszoló, 38+3 hetesen elfolyt a magzatvízem, teljesen zárt volt a méhszájam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Kicsit elszomorodtam, mert nem szeretném túllépni a 40. hetet. Persze, tudom, az még semmit nem jelent, hogy jelen pillanatban zárt a méhszájam, de a fenti "statisztika" azt mutatja, hogy nem lesz meg a 40. hét elõtt. :(
Én is így voltam, mint te. 40 hetesen csináltak kópiát, amin teljesen zárt voltam, de mivel így nem tudja megcsin. a vizsgálatot, a doki kitágított. A hasam a szülés napján ment le, 40+6 hetesen szültem, soha egy jóslófájásom nem volt, talán 1x szurkált egy kicsit a hasam alja.
41+1
40+6
40+5
1.baba 39+3-ra született, utolsó napig zárt méhszáj, pocak sem szállt le (vajúdás alatt ment le) 2.baba 40+6-ra született, zárt méhszáj, pocak fent (vajúdás alatt ment le). 3.baba épp ma 40+4, zárt méhszáj, pocak talán mintha lejjebb lenne, de nem biztos, lehet, hogy csak képzelõdöm... de azért már mennék szülni...
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint még bármi lehet...
én 41/2 héten szültem, semmi jele hogy itt az idõ, és a végén addig húzták halasztották hogy sürgõsségi császár lett belõle, mert már lassult a szívverése
13-as vagyok. Én ittam, semmit nem segített. 19 óra vajúdás össze-vissza fájások miatt és alig akartam tágulni.

Leghamarabb hanyadik héten lehet megtudni a gyermekem nemét? Hüvelyi vagy hasi UH-n?

Legjobb válasz: Én a 15. héten voltam 4D uh-n, és azon már szépen látszódott a kukija. Egyébként a 13. hétre alakul ki a nemi szerv.

Én a 15. héten voltam 4D uh-n, és azon már szépen látszódott a kukija. Egyébként a 13. hétre alakul ki a nemi szerv.
12 hetes uh-n már meg tudják mondani. Nekem megmondták 2x is. Az egyik lány lett a másik fiú bár a fiú még pocakban.
Utolsó vagyok. Nekem akkor már hasi volt.
Én nem kötözködtem!!!!!Nektek megtudták mondani rendben.De nem mindenkinek tudják 100%-ra megmondani a 12.heti uh.-on.Ahogy írtam nekem azt mondta a doki herezacskókat lát, ahhoz képest van egy szép kislányom.Na most akkor ez hogy is van?Ezért nem kéne 100%-ig állítani hogy már 12 hetesen megtudják mondani.A másik meg a KÉRDEZÕNEK válaszoltam, úgyhogy nem tudom ki kötekedik.
12. uh-n megmondhatják, de hozzá fogják tenni, hogy nem 100%. 18. héten jó géppel, jó szakember (szinte) 100%ra megmondja.
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 20:09 Ott a pont! Nekem is a 12. heti hasi uh-n mondták meg, hogy kisfiú lesz és az is lett! :)
2.vagyok. Nem tudom miért túlzás ha mondom, hogy nekem 2-bõl 2x megmondták. :) Ráadásul nem is egynemûek.
Célszerû várni a 15-16 hétig, akkor már biztosra meg tudja mondani az orvos (hacsak a baba nem takargatja magát). Én is kicsikartam egy választ az orvosból a 12 héten, azt mondta, hogy fiú. Így is készültünk, aztán a 8 hónapban ismét ránézett, és persze, hogy kislány. A lányom élete elsõ két hónapját fiú ruhákban töltötte, még jó, hogy a gyerekszobája uniszex...
Különben meg az volt a kérdés, hogy leghamarabb mikor lehet megtudni...hát a 12.héten. Nem kéne kötözködni minden kérdésnél.
Azért túlzás hogy a 12.heti uh.-on már megtudják mondani.Nekem például a 12.-en azt mondta a doki hogy mintha herezacskókat látna.A 31.héten meg kiderült hogy kislány.Addig nem mutatta meg magát.Nekem a 12.heti az hüvelyi volt, a többi hasi.
elõzõ. az lemaradt, hogy hüvelyi uh-t csak a nagyon korai terhességnél csinálnak
az a helyzet, hogy a 12. hétre már valóban kialakul, de akkor még annyira hasonlít a fütyi meg a punci egymásra, ugyanis pont azt lehet látni mindkettõnél (akkor még a punci is egy kis pöcök szerûség), azzal a különbséggel, hogy más szöget zárnak be. egy vérprofi szonográfus megmondja, de még nem 100%-ra, 18. heti genetikain már nem kell ahhoz profinak lenni és 4D se kell, hogy megmondják ha megmutatja :)
Azt elfelejtettem írni hasi uh volt.
Nekem a 19hetes uh mondták 100%, hogy fiú. Elõtte csak tippeltek.
Szia! Tegnap volt 8 hetes a kislányom és csak születésekor derült ki, hogy lány mivel mindig úgy fordult a 9 hónap alatt, hogy nem tudták megmondani a nemét. Azt mondták a mai világban ilyen szinte nincs de nálunk volt, pedig 4D ultrahangon is voltunk és ott sem látszott. Ez így volt jó!:) )
Mint látod, a 12. héten mûr állítólag tud tippelni a doki, aztán vagy bejön, vagy nem. De "majdnem biztosat" a 18. héten mond, feltéve, ha a baba mutatja magát. Nekem mind a 2-szer a 18 hetesen mondták, 1 lány, 1 fiú, és úgy is volt.
Nekünk is már a 12. uh-on megmondta a doki, hogy kisfiú lesz. Az is lett. :)

Hanyadik héten fog látszani a hasamon hogy babás vagyok?

Én most kezdtem a 9.hetet,elég vékony testalkatom van de még semmi nem látszik!

Legjobb válasz: Elsõ babával úgy a 12. héttõl lesz alhasi domborodás ami sejteti a kisbabát. Igazán a 20. héttõl fog pocakod lenni.

Elsõ babával úgy a 12. héttõl lesz alhasi domborodás ami sejteti a kisbabát. Igazán a 20. héttõl fog pocakod lenni.
Szia! 10+6 hetes vagyok, elsõ babóval...már kezdem észrevenni...szorítottak a normális nacik, szóval én vettem kismamásat és abban feszítek..tegnap már az ingemen is észrevettem, hogy ráfeszül a pocimra, akárhogy is igazítom...ja és a mellemnél is szét akarnak pattanni...
Én is vékony vagyok. elsõ babával ismerõsök a 20, ismeretlenek a 25. héten kezdtek gyanakodni. Pedig akkor tavasz volt... Másodikkal kb. ugyanígy...
szia nekem elsõ babánál 24 hét körül már volt kis pocakom második babánál már a 16 héten, akkora volt mint elõzõleg 24 héten, 14 héttõl már kismama ruhákat kellett hordanom, mert a rendesek szorítottak. elsõ terhesség alatt folyamatosan émelyegtem, 1-2 hányással, második alatt néha émelyegtem, de akkor nagyon, hetente legalább 2 délelõttöt végig is hánytam.
A kérdező hozzászólása: kiváncsi vagyok nekem mikor kezd majd látszani.elsõ baba.köszi hogy válaszoltatok
szia 19hetes vagyok és nagyon minimális picike pocim van inkább az alhasam ami domború, hátrahajló méhem van, és hátul tapadt meg, 174 cm vagyok és széles a csípõm, a doki szerint ezektõl mindtõl függ
Nekem az elsõnél a 6 hónap végéig (nem viccelek) semmi, de tényleg semmi nem látszott. Voltunk nyaralni, nem rég néztem vissza képeket, sehol egy dudor, egy kis gömböc, semmi. Nagyon pici pocakkal is mentem szülni. A másodiknál a 9. héten volt már pocakom, ott az átlagnál kicsit nagyobb pocakkal mentem szülni. Teljesen alkati, a többedik szülésnél viszont elõbb jelentkezik.
Én is vékony vagyok. Olyan 14. héten kezdett látszani egy pici pocak. A végére akkora hasam lett, hogy azt hitték ikreket várok. Pedig nem volt nagy a kisfiam(3570).
Az egyik barátnõmnek 8 (!!!) hetesen már rendesen gömbölyödött a pocja, most 13 hetes, és akkora van neki, mint másnak 20 hetesen:) ) Õ is vékony alkatú.
Nagyon változó. Én 24 hetes vagyok, most kezd látszódni valami. A terheléses cukron találkoztam más kismamákkal 2-3x akkora hasuk van mint nekem. Azért a 20. hét után te már biztos észre fogod venni. Mire ruhában is látszik, hát az még lehet pár hét.
nálunk a szülésznõm betelefonált a szülészetre, hogy bemegyünk, õ is indul, addig foglalkozzanak velem, mert elfolyt a magzatvíz, aztán az ajtóban a koraszülött osztályra akartak irányítani, mert azt hiték túl korán indult a szülés, pedig 3 nappal túlhordtam.
Én nem vagyok egy pufók ember (illetve már az vagyok 38hetesen :P ). De a 7. hónapig észre sem vették, hogy babás vagyok, mindenki azt hitte, hogy híztam mert nem járok le már sportolni :) És most a vége felé veszik csak észre, de ilyen 6. hónapra saccolnak ránézésre. Szerintem ez alkat kérdése is.
A kérdező hozzászólása: és nektek van hányingeretek vagy valami tünet?mert nekem kb.1 hétig volt hányingerem de úgy hogy egész napos volt, de mostanra már semmi.
fokozatos lesz, de 10-11-12 héttõl már érezni fogod a ruháidon, illetve feszülõ öltözetben látszani is fog.
Nekem már 2. baba és most 8 hetesen akkora pocim van mint elsõ babával 18 hetesen... hányinger émelygés : ritkán de akkor nagyon. ciciduzzanat van már hatalmasak!

Hányadik hétig dolgoztok? Meddig nem zavar a has mérete a munkában.

terveim szerint 22. hetesen megyek majd el betegszabira.

Legjobb válasz: Nyilván attól függ a legjobban, hogy mit dolgozol. Én íróasztal mögött ültem, 32. hétig dolgoztam, akkor is csak már meguntam a melót, azért hagytam abba a munkát. Simán bírtam volna még 4-5 hetet.

Nyilván attól függ a legjobban, hogy mit dolgozol. Én íróasztal mögött ültem, 32. hétig dolgoztam, akkor is csak már meguntam a melót, azért hagytam abba a munkát. Simán bírtam volna még 4-5 hetet.
Szia, Én is irodában dolgozom de nekem szörnyû kényelmetlen itt az ülés már hetek óta, az irodai széktõl nagyon fáj a derekam, pedig felteszem a lábam, meg minden. Néha fel kell ugrálni ide vagy odamenni, meg végigülni mondjuk másfél órás meetinget, szóval nekem megmondom õszintén nagyon kényelmetlen. Most vagyok 25. hétben, elvileg a 31-ig dolgoznék de lehet hamarabb elmegyek mert kezd már sok lenni, nem is beszélve a reggeli bkv harctól, miíg beérek már néha leszakad a derekam és úgy fújtatok mint aki félmaratont futott.
Én is irodában dolgoztam, a 36. hétig mentem rendszeresen, 8 órában, majd utána még be-be mentem 2-3 órákat dolgozni.
Én a sürgösségin dolgozom, de csak a 20. hétig engedte a dokim, én birtam volna tovább, de itthon is jo most 25 hetes vagyok
Egy hivatalban dolgozom, jelenleg 29 hetes vagyok. A 33. hétig tervezem, hogy dolgozni fogok, utána még szabadságra is megyek. Tök jól vagyok, de mindenki megrökönyödve kérdezi, hogy meddig dolgozok még?? Megölne otthon az unalom, tartok tõle, hogy csak ennék unalmamban. Az elsõ gyerkõccel is kb. eddig dolgoztam, akkorra azért már igényeltem a picit több pihenést. No meg a fészekrakó ösztön is mûködött és egész nap pakolásztam.
Július 7-re vagyok kiírva és ha nem jön hamarabb akkor júni. 31-ig mindenképp, de ha minden oké, akkor lehet hogy munkából megyek szülni. Én megõrülnék az unalomtól otthon.
Én 35.hétig dolgoztam irodában. Tudtam volna utána is dolgozni, csak sok átadós-jegyzõkönyves munkám volt.
Én a 33. hétig bírtam, addigra úgy elkezdtem vizesedni hogy az állás-ülés stb.tõl a duplájára nõtt mindenem a nap végére, menni alig bírtam. A második terhességemnél nem volt ilyesmi panaszom de akkor viszont görcsöltem a 17.héttõl kezdve igy nem mertem kockáztatni, kiirattam magam. Ez amúgy munkahelytõl is függ én eüben dolgoztam, nem tudtam üldögélni egész nap mondjuk feltett lábbal.
Rendõr voltam, így már sajnos korán abba kellett hagynom. Az éjszakai szolgálatok nem tettek jót, nem pihenhettem, a gyalogos járõrök kimerítettek hamar, és a növekvõ pocak ebben a hivatásban nem elõnyös látvány, így aztán a 3. hónap végén elköszöntem... :)
Szia, mindkét lányommal a 36. hétig dolgoztam. Irodában dolgoztam, tehát nem zavart. Az idegesítõbb volt, hogy folyton mindenki a terhességemmel volt elfoglalva, nem pedig a munkámmal. Én halálra untam volna magam a négy fal között otthon.
Én 6 hónapig dolgoztam.Stresszes munkám volt, 1 óra volt a bejárás csak oda mégegy vissza, ráadásul pont jókor jöttem el, mert megkezdõdtek a leépítések.
AZ én anyukám is irodában dolgozot régen mikor a nõvéremel terhes volt nagy pocakjával dolgozot másnap már szült is.
Én bizony hamar kiírattam magam, mert gyártó soron szalag mellett kellett robotolni, emelgetni, cipekedni, wc-re csak engedéllyel kimenni, 10 perces semmire nem elég szüneteket betartani, légkondi a helyiségben nyáron nuku, talán a babám is elment volna, ha maradok, mert ráadásul veszélyeztett terhes voltam a pajzsmirigyem miatt.Ja, ekkor voltam 3 hónaposm mikor ott hagytam a kócerájt, most vagyok 29 hetes, de mivel örökmozgó vagyok, itthon is feltalálom magam, ráérek még visszamenni gályázni. :)
36 hetig dolgoztam, testnevelo tanar vagyok, nekem nagyon jot tett, vagyis szerettem, mert legalabb meg mozogtam, raadasul meg gyalog is jartam , hogy meg tobbet mozoghassak, de ha te pihenesre vagysz akkor ugy lesz a legjobb, ha kiveszed a szabid.Kulonben biztos nem konnyu nagy hassal egy irodaban uldogelni.
34 hétig dolgoztam, akkor becsípõdött egy ideg a derekamban, de amúgy is csak pár nap lett volna és kivettem volna a szabikat. Irodán dolgoztam én is.
En 4 hete szultem es a 36. hetig dolgoztam. Az en agyamban persze ugy terveztem, hogy melobol visznek szulni. De a nyar nagyon kitikkasztott. Gyerekekkel foglalkozom, NAGYON sokat mentem, napi 10 orat nyomtam. az utolso heten a fonokom latta, hogy a totalkar az semmi hozzam kepest ugyhogy mondta, inkabb felvesz valakit, maradjak otthon - bar ez nyilvanvalo volt mar 2 hettel korabban csakhogy akkor meg kepes voltam hazamenni tomegkozlekedessel. Aztan mikor mar masodik nap jott ertem apjuk mert nem birtam menni estere... Aztan meg az otthon leves tehetetlenul, bedagadva, orokos meg-meg szedulessel, kezeimmel nem tudtam fogni, mindenem fajt, a fene nagy unalommal!!!!!! Aztan jott a depi... Mostmar boldog vagyok, hogy itt a Kicsim, van ertelme itthon lennem. Bar mennem kell vissza meloban januartol... Mindenki mast bir es mindenkinek mas a fontos. En megorultem volna itthon ha nem mehettem volna dolgozni. Nem szerettem egyedul lenni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!