Találatok a következő kifejezésre: Hanyadik héttől az apa (2 db)

Hanyadik héttől hallhatja az apa hason keresztül a baba szívhangját?

Legjobb válasz: Én 39 hetes vagyok, de apa nem hallja a babát hason keresztül. Sõt, van egy sztetoszkópunk is, igaz hogy "kissé" avíttas, de azon keresztül sem hallja. Viszont már kétszer bejöhetett velem nst-re, na az hatalmas élmény volt neki is :) Boldog babavárást és szép ünnepeket!

Én 39 hetes vagyok, de apa nem hallja a babát hason keresztül. Sõt, van egy sztetoszkópunk is, igaz hogy "kissé" avíttas, de azon keresztül sem hallja. Viszont már kétszer bejöhetett velem nst-re, na az hatalmas élmény volt neki is :) Boldog babavárást és szép ünnepeket!
Szia, en vekony testalkatu kismami vagyok, es a placentam hatul van (vagyis a bebink kozvetlenul a hasfalam alatt).. a parom kb a 30. hettol hallja a szivhangot ugy, hogy a fulet ram tapasztja. Gondolom ez valtozo mindenkinel.. a ferjem naponta egyszer azert "behallgat" hogy minden okes-e :) ) 38 hetes kismama

Kb. hányadik héttől érezheti az apa a pocaklakó mozgását?

Legjobb válasz: Én 17. Most vagyok 19 hetes. Akkor már egyértelmû volt, hogy bökdösõdik. :)

Én 17. Most vagyok 19 hetes. Akkor már egyértelmû volt, hogy bökdösõdik. :)
En mikor 12 hetes voltam akkor mikor az oldalamrol a hatamra fekudtem ereztem valami hullamzo mozgast. Azota is ott rugdos a pici. 21 hetes vagyok :-) nagyon szep pillanatok kovetkeznek az eletedben. Hol tartasz?
Én a 15.héten kezdtem érezni a baba mozgását, a buborékokat. Apa pedig 18 hetesen már rendesen érezhette a rugdosásokat.
2. Vagyok Elolvastam a kerdest :) Apa 18. Tol erezte ugy, h egy kicsit meg nyomkodtuk a kiscsavot mire o vissza jelzett
18 hetesen éreztem kifelé is a rúgásokat, de elég nehéz megmutatni, mert csak néhányat rúg. Mire az apja odaér, abbahagyja. De már többször sikerült elcsípni.
nálunk apa úgy a 20.hét környékén kezdte látni hogy mozog a hasam (ikrek) és kb a 23-24 héttõl mindennap oda teszi a fülét a hasamhoz és mind a kettõt meghallgatja ez az esti rutin mûvelet, volt olyan hogy még fülön is rúgták
Én is elolvastam. :D Apa 18 hetesen. Akkor már egyértelmûen. Sõt, akkor már látszódott is, ha kifelé dübögött. :D (elsõ voltam)
18-20. héttõl kb.
20. hét körül már nagy valószínûséggel érezheti õ is. Aztán meg késõbb meg is unja, amikor hozzábújsz hátulról, a baba meg közben rugdossa a derekát :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!