Találatok a következő kifejezésre: Hanyadik héttől a köldök (7 db)

Hányadik héttől kell menni nst-re (18hetes vagyok) Mikor huzódik fel a köldököm fölé a méhem (hányadik héten)?

Legjobb válasz: A 20. hét körül éri el a méh a köldök magasságát NST-re kórháza válogatja, 38. hét körül kell menni, van ahol 36-tól...

A 20. hét körül éri el a méh a köldök magasságát NST-re kórháza válogatja, 38. hét körül kell menni, van ahol 36-tól...
szia én a 36. héttlõ kezdve járok heti egyszer. Üdv 38. hetes kismama

Hányadik héttől kezd kifordulni a köldök?

13 hetes vagyok és már púposodik ki a köldököm közepe! Nem korai ez még?

Legjobb válasz: Mindenkinek mas a koldoke, kinek melyebb, kinek nem, ugy latszik neked hamar ki fog fordulni, de ez nem baj :) Sogornomnek a 20. heten mar ki volt, nekem a 32.-en meg mindig nincs kifordulva.

Mindenkinek mas a koldoke, kinek melyebb, kinek nem, ugy latszik neked hamar ki fog fordulni, de ez nem baj :) Sogornomnek a 20. heten mar ki volt, nekem a 32.-en meg mindig nincs kifordulva.
A kérdező hozzászólása: Értem. Hát nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan látszódni fog rajta! :) De nem baj, csak nõjjön a pocakom! Köszi a választ! Boldog babavárást Neked! :)
Szia! Nekem ez csak azért fura, mert a 20-hét körül éri el a méh a köldököt, elvileg akkor nyomja ki.
Nekem is mar hetek ota kifele fordul a koldokom, pedig biztos voltam, hogy velem ez nem fordul elo, mert alapbol kb 1, 5 cm-es melyedes volt. 20 hetes mamo
Nagyon sok kismamának még a 40. héten sem fordul ki. Ez is egyéntõl függ. Például nekem sem fordult ki, pedig nagy volt a pocakom.
Aki vékonyabb, annak hamarabb kifordul, akinek több a réteg a pocakján, annak késõbb, vagy egyáltalán nem. Nekem olyan közepes, a 24. hét körül kezdett kifordulni, nem tudom teljesen ki fog-e..

Hanyadik héttől kerül a köldök fölé a méh?

Legjobb válasz: Én 27 hetes vagyok, az elõzõ heti orvosi vizsgálaton a doki ráírta a papíromra, hogy K/1 vagyis köldök fölött egy ujjnyira van a méh fundusa. Szerintem pár héttel korábban is ott van már, legalábbis én már éreztem kicsit feljebb a babám rugdosását 2-3 héttel korábban.

Én 27 hetes vagyok, az elõzõ heti orvosi vizsgálaton a doki ráírta a papíromra, hogy K/1 vagyis köldök fölött egy ujjnyira van a méh fundusa. Szerintem pár héttel korábban is ott van már, legalábbis én már éreztem kicsit feljebb a babám rugdosását 2-3 héttel korábban.
A méh a 24.héten éri el a köldök vonalát. Tehát ez után.
25 hetes vagyok, ma voltam dokinál és K/2, azaz a köldök felett 2 ujjnyira van. Azt mondta a doki, hogy ez jó.
én is most voltam dokinál 24és fél hetesen és k/2 lett.A doki szerint ez jó.
A kérdező hozzászólása: köszi:-)


20 hetesen normális e ha két ujjal a köldök felett van a méh teteje. Hanyadik terhességi héttől marad életben a baba ha megszületik? és mit jelent a cyt. P2

Legjobb válasz: Szia. Normális, ha 2 ujjal van a köldök felett a méh teteje, a babát a 24-ik héttõl tudják megmenteni, onnantól beszélnek az orvosok szülésrõl, addig vetélés van, de akkor még nem túl jók az esélyei, vagy legalábbis kicsi az esélye, ha életben is marad, hogy nem károsodik valahogy. A cyt.P2 pedig a rákszûrés eredménye. Valószínû valami kisebb gyulladás lehet a szervezetedben, akár megfázás, mert ami teljesen jó eredmény az a Po, és a P1. Remélem tudtam segíteni. Minden jót! 30 hetes kismama.

Szia. Normális, ha 2 ujjal van a köldök felett a méh teteje, a babát a 24-ik héttõl tudják megmenteni, onnantól beszélnek az orvosok szülésrõl, addig vetélés van, de akkor még nem túl jók az esélyei, vagy legalábbis kicsi az esélye, ha életben is marad, hogy nem károsodik valahogy. A cyt.P2 pedig a rákszûrés eredménye. Valószínû valami kisebb gyulladás lehet a szervezetedben, akár megfázás, mert ami teljesen jó eredmény az a Po, és a P1. Remélem tudtam segíteni. Minden jót! 30 hetes kismama.
Hát nekem mindig p2 és azért nem hinném, hogy mindig van bajom, viszont amikor p0 lett behívott a doki telefonon, hogy azonnal menjek, és akkor kiderült, hogy nem nekem volt bajom , hanem a gép volt rosz.. A p1-nél pedig azt mondták a kolleganõmnek, hogy biztosan a gombás fertõzése miatt lett rossz , akkor mondta, hogy a p2 a jó.. szerintem a p2 a jó, de most akkor én is megint rákérdezek a dokinál. A baba pedig a 27. héttõl életképes orvosi segítséggel..elõtte is lehet már, de aki az elõtt születik, , általában összeesik a tüdõ, vagy nem is tanul meg levegõt venni... A 27. héttõl már nyugodtabban lehetsz effelõl. Nézd meg a babaszoba.hu-n.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeket. Azért kérdeztem a méh magasságát, mert a 20 hétre a köldök magasságát irják normálisnak legalábbis én mindenhol ezt találtam.
A 20. héten szokott a köldök vonalába érni a méh, de mégis normális, ha 2 centivel fölötte van, ne aggódj. A baba életbenmaradási esélyei a 26. héttõl folyamatosan nõnek. A P2, pedig a szexuális életet élõ nõk negatív rákszûrési eredménye.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a sok segítséget. Örültem a válaszoknak. :) További szép napot és boldog babavárást. (Bár ha 28.hétre írja a köldök felett két ujjal, akkor az mit jelent hogy nekem már 20 hetesen olyan magasan van. Ezt még nem értem. De biztos nem lehet rossz dolog. lehet csak attól van hogy a másodikat várom, és gyorsabban nõ már ilyenkor. :) mégegyszer köszi.

Hányadik héttől éreztétek rendszeresen a köldök felett rugdosni a babát?

Legjobb válasz: Húha, ha jól emlékszem 22. héttõl. 18+5 naposan éreztem elsõnek. De nekem lent van még mindig, nagyon ritka, hogy feljön. Inkább alul oldalt rúgdos:-) Ma mondjuk kaptam egyet gyomorba is, meg 2x borda:D 36+2hkm

Húha, ha jól emlékszem 22. héttõl. 18+5 naposan éreztem elsõnek. De nekem lent van még mindig, nagyon ritka, hogy feljön. Inkább alul oldalt rúgdos:-) Ma mondjuk kaptam egyet gyomorba is, meg 2x borda:D 36+2hkm
Én egész terhességem alatt eddig mindig a gyomrom környékén éreztem a baba mozgását. Én nem tudom mi van bennem rosszul bekötve, de 12 hetesen már éreztem a mozgását és akkor is a gyomrom környékén, 19 hetesen látszott is, hogy mozog akkor jöttem rá, hogy a mozgások amiket már 12 hetes kora óta érezek az õ volt. Ugyan az a gyomor körüli mozgás maradt meg a mai napig is ami 12 hetesen volt csak erõsebb lett. Jelenleg 30 hetes vagyok, kisfiú és hátsó fali.

A köldök körül hányadik héttől kezd el barnulni? Létezik h 5 hetesen az már az?

Legjobb válasz: Hát..én lassan a 27.hetet taposom, de még mindig nem barnult be. De szerintem ez nem is mindenkinél van.

Hát..én lassan a 27.hetet taposom, de még mindig nem barnult be. De szerintem ez nem is mindenkinél van.
Ha a linea negra-ra gondolsz az a 16.ik héttõl kezdett nekem elõjönni de anyukámnak nem volt ez szerintem változó. 34 hkm.
Ha a linea negrara gondolsz, akkor azt olvastam róla, hogy a sötétebb bõrszínûeknek hamarabb elõjön. Nekem sötétebb színû bõröm van, és nekem már a 8-10. hét környékén látható volt, azóta pedig egyre sötétebb. De nekem csak a köldökömig van.
Én fehér bõrû vagyok és vörös a hajam és a 16ik héttõl elõjött barátnõmnek meg barnább a bõre neki nem volt érdekes ez nagyon.

Hányadik héttől lehet a babát a köldök fölött érezni?

Mi a 23.hétben vagyunk.Határozottan a köldök fölött érzem picivel.A férjem is nézte a minap és afölött is ugrált a hasam.Létezik hogy már ott van fennt?Nem rég még még a hasam aljába kuporgott most meg fennt.

Legjobb válasz: Én 22 hetes vagyok, de kb. két hete én is észlelek ilyesmit. Azt figyeltem meg, ha felállok, akkor nagyobb a helye úgy neki is és elõszeretettel "vágja vigyázba" magát. viszont ha ülök egész nap a munkahelyemen, akkor azért neki sincs helye ficánkolni, akkor mindig alul motoszkál. :)

Én 22 hetes vagyok, de kb. két hete én is észlelek ilyesmit. Azt figyeltem meg, ha felállok, akkor nagyobb a helye úgy neki is és elõszeretettel "vágja vigyázba" magát. viszont ha ülök egész nap a munkahelyemen, akkor azért neki sincs helye ficánkolni, akkor mindig alul motoszkál. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!