Találatok a következő kifejezésre: Hanyadik héten laborvizsgálatokra (3 db)

Hányadik héten kell az utolsó laborvizsgálatra menni? (vérvétel, vizelet)

Legjobb válasz: Szia! Veszprémi vagyok, nekem is van a 36. héten vérvétel. 32.hétben nem volt, csak UH, 26 hetesen volt a terheléses vérvétel, akkor néztek mindent, olyan nagylaborféle volt....

Szia! Veszprémi vagyok, nekem is van a 36. héten vérvétel. 32.hétben nem volt, csak UH, 26 hetesen volt a terheléses vérvétel, akkor néztek mindent, olyan nagylaborféle volt....
Nekem most 37 hetesen lesz az utolsó vérvétel és laborvizsgálat.
Szia! 32 hetesen van az utolsó labor. Sok sikert!
Szia. Nekem is valahogy 32 hetesen volt. Elvileg. Holnap megyek dokihoz, majd kiderül hogy kell-e még menni. Minden jót kívánok! 36 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Én a 28. héten voltam legutóbb, most 36 hetes vagyok, és a dokim most küld újra. Eddig minden rendben volt, minden vizsgálatra elmentem, furcsa, hogy nem küldtek a 32. héten.
Hello, nekem is a 37 héten kell mennem az utolsóra. Már annyira elegem van a sok szuriból. 35 hetes km.
A nõgyógyászati protokol alapján, 32 hetesen UH van, és 36-37 hetesen van az utolsó nagylabor, anti test ellenõrzéssel, teljes vizelet vizsgálattal és alltalában ekkor van a leoltás is (hüvelyváladék vizsgálat, kenetminta alapján, hogy bizonyos fertõzéseket kizárjanak, amik ellenjavaltá teszik a hüvelyiszülést és császármetszést indikálnak). Úgyhogy az orvosod a legideálisabb idõpontban küld el ezekre a vizsgálatokra.
Sziasztok! 36hetesen voltam az "utolsó" vérvételen, egyben a kenetmintát is le kellett adni a laborban. De szüléskor is vesznek vért, meg szülés után is, szóval a kórházban még vár ránk pár vérvétel. 38hetes pocis

Hányadik héten kell menni a 3. laborvizsgálatra?

Legjobb válasz: Szia!Én a 32.héten voltam.Ja és én szóltam a védõnõnek,hogy mennem kellene és adhatna beutalót.

Szia!Én a 32.héten voltam.Ja és én szóltam a védõnõnek, hogy mennem kellene és adhatna beutalót.
Én 36 hetesen megyek hétfõn.Most kaptam meg a beutalót a doki bácsitól.
pontosabban melyikre gondolsz? 3. trieszterire, vagy összesen a 3. alkalommal?
a 3. trimeszterire 36.héten mentem. A 3 azt hiszem az AFP volt

Hanyadik héten küldenek laborvizsgálatokra?

Legjobb válasz: http://www.babaszoba.hu/topics/9month/articles/176

Általában 7 hetesen van az elsõ, aztán 16 hetesen az afp, 26 hetesen a terheléses cukor és 36 hetesen egy labor még. Nálunk kb ennyi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
minden városban más a protokoll. ami biztos: 16 hetesen kell AFP-re menni! nekem eddig kétszer néztek vérképet. most 21 hetes vagyok.
A 12. hétig kell meglennie 1 általános vérvizsgálatnak, és a belgyógyásznak, majd 12. heti UH, majd 16 hetesen AFP, ellenanyag szûrés, Hepatitis szûrés, általános vérvétel, majd 18. heti UH, én eddig jártam még. Ugy tudom a 24 héten terheléses cukorvizsgálat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!