Találatok a következő kifejezésre: Hanyadik héten elmenni a (7 db)

Hanyadik hétben kell elmenni a körzeti védőnőhöz?

Jelenleg 10 hétbe vok, de még nem voltam véd?n?nél.

Legjobb válasz: A 12. hét elõtt mindenképpen érdemes elmenni, mert õ fog adni beutalókat a laborba és esetleg az uh-kra is.(persze, ez is helyenként változó!)

A 12. hét elõtt mindenképpen érdemes elmenni, mert õ fog adni beutalókat a laborba és esetleg az uh-kra is.(persze, ez is helyenként változó!)
most menjél, õ adja oda a kiskönyvet is és az kell
12. hétig KÖTELEZÕ megjelenni, egyébként bukod az anyasági segélyt.
Az anyasági segélyt akkor kapod, ha a terhesség alatt legalább 4 alkalommal megjelentél tanácsadáson (mindegy, hogy a védõnõnél vagy az orvosnál!), koraszülés esetén 1 is elég. Szóval, ha valaki csak a 16-18. héten megy hozzá ( megesik, hogy nem tudja, hogy terhes!), akkor is megkapja a pénzt, max. néhány vizsgálat marad nála ki....
Az tényelg nem gaz, hogy kötelezõ 12. hétig menned, de ajánlatos. Fõleg azért, mert nagyon sok hasznos dolgot mond, megtudod milyen vizsgálatok várnak rád az egész terhesség során és sok hasznos olvasnivalót is fogsz kapni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek a válaszokat. A jöv. héten el is megyek.
amikor a terhesség bizonyított.álltalában akkor szoktak menni.

Hányadik héten a "legjobb" elmenni 4D ultrahangra? Ti mikor voltatok? Üdv: 24 hkm

Legjobb válasz: Elsõnél nem bírtam magammal, már a 22. héten mentünk, de kicsike volt...A 2-nál "okosabb" voltam és a 28. héten, akkor már rendesen , jól látszódott. Amúgy azt hiszem 24. héttõl úgy a 36. hétig ideális (mert akkor meg már túl nagy)

Elsõnél nem bírtam magammal, már a 22. héten mentünk, de kicsike volt...A 2-nál "okosabb" voltam és a 28. héten, akkor már rendesen , jól látszódott. Amúgy azt hiszem 24. héttõl úgy a 36. hétig ideális (mert akkor meg már túl nagy)
Mi a 27. héten voltunk. Nyitogatta a szemét, iszogatott, fintorgott és balettozott is:-)
Mi 2x voltunk, a 28. és a 32. héten.
Szerintem a terhesség vége felé, mondjuk a 32.héttõl nem érdemes menni, mert akkor ott már lassan megszületik a baba. 24 hetesen még korai szerintem.Mi a 27.héten voltunk mindháromszor, és szuper volt.Akkor már nagyon intenzívek voltak, szerintem ilyen tájt érdemes menni. 2 gyerekes anyuka és 37 hetes kismama
A doki 28-32 hetes várandóságot javasolta! Én 28 hetesen voltam! 36 hkm
Mi 26 hetesen voltunk. Nagyon nagy élmény volt, megérte :)
Mindkétszer 27 hetesen voltunk. Klassz volt.
Én pont holnap megyek , 28 hetes vagyok! :)
A dokim 24-32.hétig ajánlotta.Múlt héten voltunk, 26 hetesen, nagyon édi volt a kis pofija.Annyi, hogy a szemüket ilyenkor még nem nyitogatják.De nekem így is egy élmény volt. 27hkm
Én terveim szerint a 28.héten megyek, de attól függ anyuék hogy kapnak szabit lejönni vidékre a 4d miatt és a cuccokat lehozni.Szerinte is 24-32hétig jó menni rá, mert a vége felé már nem is ajánlott az uh annyira.

Hányadik héten érdemes elmenni 3 vagy 4D uh-ra? Jobban látszik rajta minden csontocskája a babának?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem a 20. héttõl kezdve kb. a 32. hétig érdemes, mert utána már nem nagyon fér el a baba, és ha a buksija lenn van akkor már nem biztos, hogy sok a magzatvíz elõtte és nem lehet látni a kis pofiját. üdv. Csilla

Szia! Szerintem a 20. héttõl kezdve kb. a 32. hétig érdemes, mert utána már nem nagyon fér el a baba, és ha a buksija lenn van akkor már nem biztos, hogy sok a magzatvíz elõtte és nem lehet látni a kis pofiját. üdv. Csilla
Szia. Én voltam 16 hetesen, akkor még olyan kis ufo volt, de belefért a képbe egyben, és arra jó volt, hogy mindent átnézzenek rajta, mert a genetikai uh kb. 3 perc volt. Majd a 28-ik héten mentem legközelebb, akkor már nagyon szép babás pofija volt, meg már igazi babforma volt. Minden jót! 36 hetes kismama.
Szia! 16 hetesen voltunk.30 hetesen megyünk.:D
18 hetes voltam genetikai uhn, mert a korhazban csak 21. heten csinaltak volna meg a 18 hetest, nem sok minden latszott, ha a reklamhoz hasonlitjuk, de nem bantuk meg! amugy 30. heten tervezzuk ismet!
26.-hetesen voltam 4d-n és már nagyon szép volt.
Mi voltunk a 14. és a 19.héten, mert nekem nem volt elég a kötelezõ kórházi ultrahang, abban nem bíztam eléggé. Aztán az igazi babamozi a 27.héten volt, akkor már nagyon cuki babaformája volt! Üdv, 35 heteske.
Mi kereken 29 hetesen voltunk és már pufók babaformája volt, nem bántuk meg, hogy addig vártunk vele. A karocskáján már fodor is volt, az arcvonásaiból pedig egyértelmûen meg lehetett állapítani, hogy a férjemre hasonlít az orra, pofacsontja, homloka, szemöldökvonala. Ezenkívül nagyon szépen át tudták még nézni genetikai szempontból is, hogy a szervei mennyire fejlettek, hogyan mûködnek. Az biztos, hogy a következõ babával is csak ilyen idõsen fogunk menni.


Hanyadik héten ajánlott elmenni a dokihoz az első vizsgálatra?

Legjobb válasz: A 6.-7. hét körül mondanám,mert akkor nagy valószínûséggel látszik a baba szívhangja már,elõtte nem. Egy 8 hetes kismami

A 6.-7. hét körül mondanám, mert akkor nagy valószínûséggel látszik a baba szívhangja már, elõtte nem. Egy 8 hetes kismami
Szia! Én ahogy megtudtam, rögtön "szaladtam" a dokihoz! ha jól tudom havonta kell terhesgondozáson megjelenni. Az elsõ kötelezõ uh a 12. héten van. Elõtte egy vizsgálatot szerintem mindenképpen jó közbe iktatni. Egyébként én 12 hetes vagyok és voltam a 7.héten uh-on(mikor kiderült), a 9. héten hüvelyi uh-on, a 11. héten vizsgálaton...jövõ héten pedig uh+vérvétel. Tudom, hogy kicsit sûrûn voltak ( a dokik hívtak vissza), de én ezeket a 2 heteket is alig bírom ki, hogy láthassam, h minden rendben van!:)
Legkésõbb a 12. héten, de érdemes elõbb, a 8. hét környékén, mert akkor már UH-n látszik a baba szívmûködése. az 5-6. héten még csak a petezsák látszik.
Én is rögtön rohantam, ki meddig bírja... 8-12 között valmikor biztosan. Minél hamarabb mész, annál hamarabb lesz meg a kiskönyved.
A kiskönyv jó ötlet, hogy mielõbb meglegyen. Én is mindjárt mentem, ahogy megtudtam, az elsõ uh 5 hét 3 nap volt, a petezsák és egy pötty látszott. De sokaknak csak 7-8 hetesen látszik. Menj el, és ha nem látja, visszahív úgyis.

Hányadik hétben érdemes 4D képet csináltatni? Most a 22. hétben vagyok, Karácsonyra szeretnénk a nagyszülőknek ajándékba, csak nem tudom, mikor érdemes elmenni megcsináltatni, hogy mikor a legjobb.

Legjobb válasz: Kedden voltunk, 27 hetesen. Nagyon szépen látszott a kis pofija, meg mindene. Csak sajnos takargatta magát, így az utolsó 5 percben láttuk csak az arcát. Bezzeg azt megmutatta, hogy kislány. :)

Kedden voltunk, 27 hetesen. Nagyon szépen látszott a kis pofija, meg mindene. Csak sajnos takargatta magát, így az utolsó 5 percben láttuk csak az arcát. Bezzeg azt megmutatta, hogy kislány. :)
SZia! Mi is elõtte állunk, 23-28.hét között javasolják, szerintem várjatok minél tovább, mi 26, vagy 27. héten szeretnénk. Minél nagyobb, annál babásabb. :) 25 h km
Szia! a 30. hét elõtt, mert akkor még belefér a képernyõbe egészben is akár :-) Én most voltam, 20 hetes vagyok, jól látszott már most mindene és igazi babás volt a pofikája is :-) Jó mozizást!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok!:) )
Szerintem 24-25 hetesen menj az a legjobb idõpont.Még karácsonyra bõven meglesz.De mindenképpen kérj idõpontot minél elõbb.
Mi 26 hetesen voltunk és már nagyon szép, babás volt!
Mi a 26.-k héten voltunk, és nagyon szép formás volt.A neme is tisztán kivehetö volt.
Pont 25 hetesen voltunk és már nagyon formás volt. S hasonlított is önmagára mikor megszületett, csak husisabb volt. :) http://kepfeltoltes.hu/view/100709/Zizi_baba_www.kepfeltolte..
Mi most voltunk 1 hete, 28 hetesen.Nagyon szépen látszott mindene, a kis pofija meg föleg:)

Most tudtam meg, hogy babát várok. Mikor érdemes elmenni a dokihoz, hányadik héten?

Legjobb válasz: Szia.ÉN mikor teszteltem az elmaradt menzi után 2.dik napon,rá 2hétre mentem dokihoz és utána uh-ára.Akkor voltam 6hetes,és szívhang is volt :)Gratulálok Minden jót,boldog babavárást 36hetes kismama

Szia.ÉN mikor teszteltem az elmaradt menzi után 2.dik napon, rá 2hétre mentem dokihoz és utána uh-ára.Akkor voltam 6hetes, és szívhang is volt :) Gratulálok Minden jót, boldog babavárást 36hetes kismama
Én a teszt elvégzése után másfél héttel mentem el, de csak azért mert akkora volt idõpontom. Pár hónappal korábban be kellett jelentkeznem az éves vizsgálatra, és szerencsére pont úgy alakult, hogy addigra meglett a baba is. Szerintem érdemes kivárni azt a másfél - két hetet, hiszen nekem már 6 hetesen volt szívhang. Hihetetlen érzés látni, hogy egy pici babszem és dobog a szíve.. 12 hetes kismami
A kimaradt mensi után 2 héttel, akkor már lesz szívhang is! Gratulálok!
Én korán mentem el a dokihoz ( 5 tesztet csináltam), de nem látott még semmit. Ezért kicsit csalódott voltam, de mikor legközelebb mentem már volt szívdobogás! Olyan jó volt. 6-7 héten mentem vissza!
Szia. A hetedik héten már van szívhang, akkor a legjobb elmenni. Bár én elmentem amint megtudtam, mert volt méhenkívûli terhességem, és ha az nem derül ki idõben, életveszélyes is lehet. Gratulálok, minden jót! 33 hetes kismama.
Én is két és fél héttel az elmaradt mensi után mentem és már volt szívhang.
Én 7 hetesen mentem el és akkor már volt szívhang is. Gratulálok vigyázz magadra! 34 hetes pocis.
Minden kismama maga mérlegel, szerintem.Én nagyon aggódtam :) , a baba elõtt volt egy nõgyógyászati mûtétem és emiatt az orvos alig egy hétre a telefonhívásom után már fogadott.A kíváncsiság és a félelem, az öröm arra késztettek volna amúgy is, hogy menjek.Én akkor még semmit sem tudtam arról, hogy szívhangot nézhetnek..stb... ebbõl kifolyólag nem is hallottam, láttam semmit sem a kis babszemen kívül...de már az is hatalmas élmény volt, hidd el!Szerintem nyugodtan mehetsz már most, ha idõd engedi menj két-három hét múlva is, mert jobb megtudni minél elõbb, hogy minden rendben megy!Üdv, 27 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, akkor még várok inkább 2 hetet, mert szeretném már hallani a pici szívdobogását is!
Én amikor teszteltem utána 2 nappal rögtön elmentem hogy a doki is mondja hogy tényleg baba.akkor volt 4-5 hetes.Igaz, hogy vissza kellett mennem két hét múlva újra dobogást hallgatni, de úgysem bírtam volna ki. 11 heteske

Abban a korházban ahol szülni fogsz, van szülőszoba látogatás? Megnézitek? Hányadik hétben érdemes elmenni? Én majd szeretnék menni, mert nálunk van ilyen lehetőség.22hkm

Legjobb válasz: kifejezetten nincsen. Amikor elsõ babámat szültem amennyire izgatott azokat megkérdeztem. nem nézegettem semmit. Amikor mentünk szülni kicsit ledöbbentem hogy uhh ez CSAK ennyi... semmi szülõszoba hangulata nem volt. Aztán mikor 9 órán át tartott a 2 perces fájásom, egyetlen dolgot bámultam az órát..... :P

kifejezetten nincsen. Amikor elsõ babámat szültem amennyire izgatott azokat megkérdeztem. nem nézegettem semmit. Amikor mentünk szülni kicsit ledöbbentem hogy uhh ez CSAK ennyi... semmi szülõszoba hangulata nem volt. Aztán mikor 9 órán át tartott a 2 perces fájásom, egyetlen dolgot bámultam az órát..... :P
2008, 2009 és majd 2012-ben fogok a dél-pestiben szülni. Az elsõ két terhességem alatt voltam szülõszoba látogatáson, most is majd tervezem a 30. hét környékén.
Pécsett a Klinikán is van szülõszoba látogatás. Ez mindig kötött idõpontban van(volt), és amikor én szültem (2010), akkor az nst-n volt kiírva, hogy 35. héttõl fogadják a kismamákat. A párommal mentünk, szerintem nagyon hasznos volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!