Találatok a következő kifejezésre: Hanyadik hét kezdjünk vásárolni (2 db)

Hanyadik hét körül kezdjünk vásárolni a babának?

Legjobb válasz: szerintem ráérsz a 7ik hónaptól vásárolni.valaki nem is vesz semmit babonából, csak a legszükségesebbet és akkor is meg tud venni mindent. ha meglátsz valami aranyosat, vedd meg, de inkább nézz szét, anyagilag isjobban jársz.

szerintem ráérsz a 7ik hónaptól vásárolni.valaki nem is vesz semmit babonából, csak a legszükségesebbet és akkor is meg tud venni mindent. ha meglátsz valami aranyosat, vedd meg, de inkább nézz szét, anyagilag isjobban jársz.
Én a harmadik-negyedik hónapban elkezdtem venni ezt-azt, de csak apróságokat. Kiságyat, babakocsit, kádat, hordozót meg a 7. hónapban vettem, a nyolcadikban ruhákat, most a 9. elején vagyok már csak az van vissza, hogy átnézzem, mit hagytam ki, és ezeket kell pótolni, de ez már nagyon kevés dolog lesz.
szia én a 6. hónapban vettem meg a babakocsit, a többit majdnem az utolsó pillanatban. én babonából nem vettem neki korábban. de ha nem vagy babonás akár az elsõ pillanattól vásárolhatsz. sok sikert a babához
Szia. a vása´rlással tényleg raé´rsz nyugodtan a 7.ho´napig. Mi is csak a múlt héten kezdtünk el igazán.Vettünk bébi ruha´kat, Kis cipit, megrendeltük a babakocsit, cumikat, üvegeket, tex.pelenka´kat.Stb..Jó én babonából sem akartam, mert az tényleg u´gy van, hogy ba´rmi történhet.Söt még most is.bár bízom benne, hogy mostma´r minden rendben fog lezejlani. Gratula a babához, 25 hetes kismama.
Én fõleg anyagi okokból a terhességem elejétõl folyamatosan vásároltam, mindig azt, amit épp olcsón meg tudtam venni. Aztán a 8. hónapban vettem meg mindent, ami hiányzott. (addigra már csak apróságokról volt szó) Szóval, ha nem vagy babonás, már egész korán is vásárolhatsz.
Én most a negyedik hónap végén vagyok! Még nem vettem semmit, kivéve egy-két ruhácskát. Bútort, és egyéb kellélet egyenlõre nem veszek, mert a családtól fogok kapni pár dolgot, így nem akarok feleslegesen vásárolni. Meg hát jöna karácsony is, arra is lehet kérni felszerelés. Ruhát nem veszek addig, amíg ki nem derül, hogy fiú -e vagy lány. Még másfél hét és megyek ultrahangra, már alig várom!

Hányadik héten készítsem el a korházi csomagot, és kezdjek el vásárolni a babának ha jelenleg minden rendben van és 30 hetes vagyok?

Legjobb válasz: Szia! Én a vásárlást nagyon korán kezdtem, mert apránként könnyebb volt mindent beszerezni. Összepakolni meg 32 hetesen pakoltam. Az elsõ fiam a 36. héten jött. A másodikkal korán kinyílt a méhszáj, így még korábban készenlétben volt a táska, de hál istennek nem kellett, kihúztuk a 39. hétig. Judy 3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája

Szia! Én a vásárlást nagyon korán kezdtem, mert apránként könnyebb volt mindent beszerezni. Összepakolni meg 32 hetesen pakoltam. Az elsõ fiam a 36. héten jött. A másodikkal korán kinyílt a méhszáj, így még korábban készenlétben volt a táska, de hál istennek nem kellett, kihúztuk a 39. hétig. Judy 3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
A kórházi csomag készítésérõl 3 kérdéssel leljebb ott a válasz. A babának pedig már én amint kiderült kisfiú (15. héten) apránként elkezdtem vásárolgatni. Most a 23. héten vagyunk, a legtöbb ruhája már megvan. Már csak a bútorok, néhány melegbb holni van hátra, és persze a piperecuccok. 23 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: NAGYON KÖSZÖNÖM.IGAZÁBÓL ARRA VOLTAM KÍVÁNCSI , HOGY MIKOR KEZDTEK EL BEVÁSÁROLNI A BABÁNAK, MERT AZT IS MONDJÁK, HOGY NAGYON KORÁN SEM SZABAD.babona


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!